אדם
אשמח אם תיתן לי תגובה בונה וארוכה על האשקול שלי בפורום מוזיקה
Printable View
אדם
אשמח אם תיתן לי תגובה בונה וארוכה על האשקול שלי בפורום מוזיקה
צהריים טובים
כבר על תחילת שנה , מחר מבחן באזרחות :p
מצאתי רעיון ענק ל"איך הקול השתנה" אני יגלה לכם רמז ואגיד שפעם היו מעוד אופטימים
נראה לי שאני יותר מרוצה מהשכתובים של פרקים הקדמה-3 שכבר כתבתי לסיפור שלי. אמנם אין בהם את האקראיות המשעשעת הזו, אבל הם עומדים יותר טוב בסטנדרטים שלי. מה לעושת, אי אפשר להעלות את הרמה של הסיפור בלי לוותר על שום דבר.
אגב, הבנתי שבסיפור שלי חסרים לי קורבנות אציליים. האם מישהו יכול לייעץ לי על קרבנות אציליים שאפשר להוסיף?
עכשיו הסבר למה אני קורא הקרבה אצילית:
כשמישהו בוחר, במודע, לוותר על משהו, שהוא רואה כחשוב לו, באמונה ובידיעה, שהויתור הזה בלתי הפיך. לגיבורים אצלי אסור להקריב את החיים שלהם כי הם צריכים לחיות עוד הרבה זמן. לכן רק לדמויות משנה מותר להקריב את החיים שלהם, וכאלה כבר יש לי קצת.
למרות שגם אם אני לא אמצא קרבנות אציליים, יש לי עדיין דרך להגן על הסיפור שלי.
השימוש העיקרי של קורבן אצילי הוא כדי שיהיה אפשר להרוויח משהו. כלל ידוע הוא שאי אפשר לנצח. לכן אם אתה מרוויח, אתה חייב להקריב קודם משהו. כאן נכנס קרבן אצילי. אז גם אם הם ישמידו את הג'מוזה מבלי להקריב שום דבר, אני יכול לטעון שבזה שהם השמידו את הג'מוזה הם גם לא הרוויחו שום דבר, כי הרשע בעולם חייב להתקיים, One Way Or Another. ואז כשהם ניסו להשמיד את הרשע בפעם השנייה.... אז כבר היו אבדות. (למרות שזה לא נכלל בקרבן אצילי, כי האבדות לא בחרו מרצון להאבד...)
איבזי תיכנס לאשקול שלי במוזיקה
תיקרא אולי תחקים עוד קצת
[quote=Amitlv;1387768]איבזי תיכנס לאשקול שלי במוזיקה
תיקרא אולי תחקים עוד קצת[/quote]
אמרתי לך, ברגע שתעסוק במוזיקה שאין בה מילים, אני אשקול לקחת ברצינות את הנושאים האלו.
[QUOTE=LordAbizi;1387769]אמרתי לך, ברגע שתעסוק במוזיקה שאין בה מילים, אני אשקול לקחת ברצינות את הנושאים האלו.[/QUOTE]
בכתבה הזו יש שם שיר נורא טוב שאני ממש אוהב הוא משנת 50 ומשו תשמע מה אכפת לך?
ויודע מה אפילו אל תשמע רק תיקרא ותגיד מה דאתך על מבנה הכתבה
[quote=Amitlv;1387770]בכתבה הזו יש שם [B][SIZE=7]שיר[/SIZE][/B] נורא טוב שאני ממש אוהב הוא משנת 50 ומשו תשמע מה אכפת לך?
ויודע מה אפילו אל תשמע רק תיקרא ותגיד מה דאתך על מבנה הכתבה[/quote]
זה מה שמפריע לי. יש רק שני שירים בין השלושים ומשהו קטעי מוזיקה שלי, ואני בטוח שאתה, או כל אדם אחר, לא ימהרו להסכים שאלו אכן שירים:
[youtube]Tmut6FBx4xk[/youtube]
(וכפי שמלמדות הכתוביות, זוהי בכלל תפילה נוצרית בסוואהילית)
[youtube]mRIAw6LkqlE[/youtube]
שאתה בכלל לא מבין את המילים, אלא אם אתה קורא את הLYRICS, ורק אז אתה מבין איפה נמצאות המילים בשיר.
ולהגיה טקסטים - מצטער, אבל יש לי עיסוקים עדיפים לעשות מאשר להגיה כל דבר שזז.
[QUOTE=LordAbizi;1387771]זה מה שמפריע לי. יש רק שני שירים בין השלושים ומשהו קטעי מוזיקה שלי, ואני בטוח שאתה, או כל אדם אחר, לא ימהרו להסכים שאלו אכן שירים:
[youtube]Tmut6FBx4xk[/youtube]
(וכפי שמלמדות הכתוביות, זוהי בכלל תפילה נוצרית בסוואהילית)
[youtube]mRIAw6LkqlE[/youtube]
שאתה בכלל לא מבין את המילים, אלא אם אתה קורא את הLYRICS, ורק אז אתה מבין איפה נמצאות המילים בשיר.
ולהגיה טקסטים - מצטער, אבל יש לי עיסוקים עדיפים לעשות מאשר להגיה כל דבר שזז.[/QUOTE]
ואו ממש אהבתי את הראשון
השני קצת צועק
ורק תציץ זה לא יהרוג אותך
תגידו.. יש מצב כזה שאני עדיין הכי קטן בפורום? xD
[quote=Amitlv;1387772]ואו ממש אהבתי את הראשון
השני קצת צועק
ורק תציץ זה לא יהרוג אותך[/quote]
קראתי, אמנם לא הקשבתי לשירים כי בדרך כלל אין לי כח ללחוץ על לינקים (כי אחר כך צריך לסגור אותם, אז בשביל מה לפתוח אותם מלכתחילה), הדבר האחד ששמתי אליו ברמת תשומת הלב שהקדשתי למה שקראתי זה שמשום מה אתה קורא לשנים 2011-2012 מוקדמים, ולשנות ה-50,60 מאוחרות.
ואני אתן לך קצת רקע לשיר השני (למעשה רקע זה משהו מאוד חשוב בכל המנגינות שאני מקשיב להן, המנגינות הן מנגינות מאנימות/משחקים, ולכן כל מנגינה שאני שומע מזוהה אם איזשהו קטע באנימה/משחק, וההתאמה הזו היא זו שבגללה אני מקשיב למה שאני מקשיב) :
זה לקוח מאנימה, וזו מנגינת הנושא של האימפריה הבריטנית הקדושה. שזו אימפריה שהשתלטה על שליש העולם בערך, וכל מדינה שהיא כבשה היא השמידה את הזהות שלה, ובמקום זה נתנה לה "מספר", למשל, יפן היא "אזור 11". ואז הם קצת מזכירים את הנאצים (אמנם בלי קשר ליהודים, כי ממתי אנימות עוסקות ביהודים), כל הבריטנים הם אזרחים נעלים, בעוד שה"מספרים" הם נחותים.
השיר הזה הוא מנגינת הנושא / ההמנון של האימפריה הזו. זה למה זה די הולם, וזה מה שהופך את זה לטוב מבחינתי.
יה ביבי
מהדורה שניה!!
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1387776#post1387776[/url]
למי ששנא את התחימה שלי עם הדמויות הסקסיות :o
החפלתי תמונה
שחר יזבל מה עשית לטימו המסכן לא חבל על הסקין?? )):
מהדורה שניה!!!
כנסו מהר כל עוד היא חמה!!!
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=51584[/url]