אני דווקא רואה את הפילר הזה חצי לא הבנתי אבל לא נורא0-0
מישל חמודה חבל שהיא [COLOR="Wheat"]חזרה לצורתה המקורית [/COLOR]
Printable View
אני דווקא רואה את הפילר הזה חצי לא הבנתי אבל לא נורא0-0
מישל חמודה חבל שהיא [COLOR="Wheat"]חזרה לצורתה המקורית [/COLOR]
המצאת צבע חדש לספוילרים Xdd
אני יודעת חשבתי שצהוב זה חרושxd
אם אין לך מה לראות בין פרק לפרק של פיירי טייל תראי מאסטר רייב,זה אותו אחד שיצר את פיירי טייל
מז''א?
אנימה מבית היוצר של פיירי טייל פלו שם דמות מרכזית
[SPOILER]
Haru Glory is a boy who lives with his sister, Cattleya, in Garage Island. After fishing out a.... thing called Plue, he meets Shiba who entrusted him with Rave Stone or more known as Holy Bring. From there on, he embarks on a quest leaving his sister at Garage Island like his father who went to find Rave 15 years ago. He meets Elie, a girl who loves to gamble but has lost her memory. They met up with Musica at Punk Street. They have to eliminate Demon Card using Rave and is helped by Elie's uncontrollable Ethelion and Musica's ability of controlling silver as a Silver-Claimer. Unfortunately, they had to collect 4 more Raves in order to eliminate the mother of all dark brings, Sinclair. Together, they find out their past including Haru and Musica who both do not know their parents very well. They also find out the connection between Ethelion and Rave.
[/SPOILER]
זה התקציר של האנימה מהמאל
[QUOTE=Wendy;1395664]אני דווקא רואה את הפילר הזה חצי לא הבנתי אבל לא נורא0-0
מישל חמודה חבל שהיא [COLOR="Wheat"]חזרה לצורתה המקורית [/COLOR][/QUOTE]
רואים את מה שכתבת בצבע הזה יותר טוב מהצבע הצהוב.
חח תכ'לס
אוף אני כבר לא מלך הפיירי טייל ;(
אבל מה שלא יהיה, טל אף פעם לא תהיה ראויה לתואר הזה, היא מעריצה את וונדי O-o
מגל,אתה אף פעם לא היית המלך של פיירי טייל
[QUOTE=♣לשתות♣;1395672]אוף אני כבר לא מלך הפיירי טייל ;(
אבל מה שלא יהיה, טל אף פעם לא תהיה ראויה לתואר הזה, היא מעריצה את וונדי O-o[/QUOTE]
ממתי בידיוק היית כזה?
אם יש מישהו ששווה להעריץ בפיירי טייל זה את זרף
[QUOTE=Shanks;1395638]לא חטא, משהו שאני באמת מרגיש שעשיתי רע[אין לי דברים כאלה] או שהבטחתי את זה.
לדוגמא-הפעם הראשונה[והיחידה] שצמתי ביום כיפור היא כשהחתולה שלי ברחה מהבית[ועוד האמנתי באלוהים],התפללתי שהיא תחזור ואם כן אז אני אצום ביום כיפור.
[/QUOTE]
חטא היה בכוונה של משהו רע, לאו דווקא איסור מבחינת היהדות.
אבל עכשיו כשאתה לא מאמין באלוהים, למה לצום בכלל? כאילו, גם אם עשית משהו רע, איך זה משנה את זה?
[QUOTE=אמאש'ך;1395647] עם כאבים קשים בתחת, בגב, בידיים, וברגליים (ובנוסף כאבי ראש כי יש לי סחרחורת כרגע)[/QUOTE]
נשמע כמו כל פעם אחרי סקס איתי ):
[QUOTE=Overkill;1395676]חטא היה בכוונה של משהו רע, לאו דווקא איסור מבחינת היהדות.
אבל עכשיו כשאתה לא מאמין באלוהים, למה לצום בכלל? כאילו, גם אם עשית משהו רע, איך זה משנה את זה?
נשמע כמו כל פעם אחרי סקס איתי ):[/QUOTE]
אבל לפחות אני איתך, מה אני אעשה עם כאבים באמצע הכביש זה לא אותו הדבר ):
[QUOTE=Wendy;1395654]רעיונות לשיפור? (ויש הרבה מה לשפר0-0)
[IMG][IMG]http://uploads.upng.co.il/95b5ae6c1595e442b39919.png[/IMG][/IMG][/QUOTE]
צריך להוסיף עוד לבנדר