נשארו לי עוד 50 צ'אפטרים עד לפארט 2 של נארוטו
Printable View
נשארו לי עוד 50 צ'אפטרים עד לפארט 2 של נארוטו
פלאפי תמיד צודק ):
מחר ברצלונה P=
[QUOTE=★StarMan★;1397813]אוי שכחתי מזה... שלח לי שוב.
ליאור, כשתגיע לדרגת ניהול ראשי תחליף לעצמך כרצונך...[/QUOTE]
אבל זה לא פייר, משתמים רגילים צריכים לחכות זמן בשביל שהכיוני יתחלף ואתה מחליףך כשבאלך:wink:
ליאור צודק
תסתכל בנושא של המוד של הכינויים ותראה שרותם בעצמו כתב 90 יום
סיפור בהמשכים אסור בפורום ספרות. שרשור הוא לא סיפור בהמשכים. אם שרשור היה סיפור בהמשכים רותם לא היה פותח שום דבר. אני לא יודע איך תקראו לשרשור. מצדי תקראו לזה סיפור בהמשכים, או אולי פרצה בחוק. אבל זה לא ספאם. להפך, זה דרך להעביר את הזמן, מי שמבין בזה ומסתכל על זה לא בצורה של "זה לא צריך להיות קיים" יכול להבין מה הפוטנציאל האמיתי של שרשור. שרשור יכול להפעיל את כל הפורום. שרשור יכול להיות רעיון למ"ת, או אפילו ניסיון לבדוק איך המ"ת יעבוד. כתבת סיפור, ואתה חושב "איזה מגניב היה אם הייתי משחק את Xxx!" אבל אם תפתח מ"ת, אתה לא תשחק בו. אם תתן למישהו אחר לפתוח מ"ת אז כנראה שזה לא יתנהל כמו שרצית. הפתרון המושלם זה שרשור!
זה כל מה שיש לי להגיד, וכל תגובה אחרת שלכם שכל מה שהיא אומרת זה "שרשורים זה ספאם ולא תשנו את דעתי" לא אומרת לי כלום. אם אתם תמשיכו להגיב ככה, אתם לא גרועים כמו עמית שאתם כל כך אוהבים לרדת עליו.
מסכים
[QUOTE=mundo_master;1398068]מסכים[/QUOTE]
יאי
יאי#2
אני חוזר לימי הספאמריות שלי שאני מקום ראשון~שני בנו"ד D:
הבעיה היא דור, זרזור ואחות של זרזור.... They must be destroyed!
[QUOTE=♣לשתות♣;1398065]סיפור בהמשכים אסור בפורום ספרות. שרשור הוא לא סיפור בהמשכים. אם שרשור היה סיפור בהמשכים רותם לא היה פותח שום דבר. אני לא יודע איך תקראו לשרשור. מצדי תקראו לזה סיפור בהמשכים, או אולי פרצה בחוק. אבל זה לא ספאם. להפך, זה דרך להעביר את הזמן, מי שמבין בזה ומסתכל על זה לא בצורה של "זה לא צריך להיות קיים" יכול להבין מה הפוטנציאל האמיתי של שרשור. שרשור יכול להפעיל את כל הפורום. שרשור יכול להיות רעיון למ"ת, או אפילו ניסיון לבדוק איך המ"ת יעבוד. כתבת סיפור, ואתה חושב "איזה מגניב היה אם הייתי משחק את Xxx!" אבל אם תפתח מ"ת, אתה לא תשחק בו. אם תתן למישהו אחר לפתוח מ"ת אז כנראה שזה לא יתנהל כמו שרצית. הפתרון המושלם זה שרשור!
זה כל מה שיש לי להגיד, וכל תגובה אחרת שלכם שכל מה שהיא אומרת זה "שרשורים זה ספאם ולא תשנו את דעתי" לא אומרת לי כלום. אם אתם תמשיכו להגיב ככה, אתם לא גרועים כמו עמית שאתם כל כך אוהבים לרדת עליו.[/QUOTE]
שירשור זה כן ספאם לפחות פה כי אנשים פותחים שירשור ליום או יומיים (מגיע ל3 עמודים במקרה הטוב) ואז זה נגמר אם אתם רוצים שרשורים פה זאת כנראה לא הקהילה המתאימה לחרא הזה
[quote=!!!;1398070]שירשור זה כן ספאם לפחות פה כי אנשים פותחים שירשור ליום או יומיים (מגיע ל3 עמודים במקרה הטוב) ואז זה נגמר אם אתם רוצים שרשורים פה זאת כנראה לא הקהילה המתאימה לחרא הזה[/quote]
האם זה משנה איפה השרשור? הם נפתחים ליומיומיים? אז שיהיה חוק! בלי מנהל שיפקח עך החוקים לא יוכל להיות פורום שלם. איך הוא לא יהיה ספאם אם לא יהיו אנשים בעלי סמכות שיפקחו על הפורום?
[QUOTE=♣לשתות♣;1398071]האם זה משנה איפה השרשור? הם נפתחים ליומיומיים? אז שיהיה חוק! בלי מנהל שיפקח עך החוקים לא יוכל להיות פורום שלם. איך הוא לא יהיה ספאם אם לא יהיו אנשים בעלי סמכות שיפקחו על הפורום?[/QUOTE]
איזה חוק? מי שפותח שירשור לפחות משבוע (אני עוד נחמד) מקבל אזהרה? הפורום לא צריך פיקוח הוא צריך סגירה.... אם אתם רוצים שרשורים תחפשו בפורומים אחרים את זה כי פה הקהילה לא טובה לזה
[QUOTE=LordAbizi;1398050]שרשור זה יותר גרוע מסיפור בהמשכים: שרשור הוא [B]פרצה בחוק [/B]המאפשרת סיפור בהמשכים. כי זה לא משחק תפקידים כי אין לך "יוצר יחיד", אלא כולם יוצרים, ולכן זה סוג של סיפור בהמשכים, אבל בפורום ספרות סיפור בהמשכים אסור! אז זה למעשה דרך לעקוף חוק בפורום ספרות כדי לפתוח משהו שפורום ספרות אוסר עליו בפורום אחר.
GG.
טוב בוא ננסה להתחיל לכתוב סיקור על Civilization 5 ונראה מה יקרה...
אוקיי, כתבתי בינתיים שני עמודים, ואני עדיין די רחוק מסיום... נמשיך בעתיד. כדאי לי אם כך לשנות את ההגדרה של זה מסיקור ל"מדריך"..[/QUOTE]
אני רק ביקשתי הורדה!
[quote=!!!;1398072]איזה חוק? מי שפותח שירשור לפחות משבוע (אני עוד נחמד) מקבל אזהרה? הפורום לא צריך פיקוח הוא צריך סגירה.... אם אתם רוצים שרשורים תחפשו בפורומים אחרים את זה כי פה הקהילה לא טובה לזה
אני רק ביקשתי הורדה![/quote]
הפורום קורס ואתה מציע לעבור לפורום אחר. אתה אומר שהקהילה שלנו לא מתאימה לשרשורים. אני חלק מהקהילה הזאת, משמע, אני לא אצליח לעשות שרשורים בשום פורום. לי יש רעיון לחוק: "שרשור שימשך פחות משלושה ימים ויפסק, פותחיו יקבלו אזהרה בע"פ ולא יוכלו לפתוח שרשור במשך יומיים"
אולי זה יעזור במשהו. מנהל יוכל לפקח על הפורום ולהציל אותו! זה לא אשמתי שאתה בא מנקודה של "שרשורים זה ספאם, זה זה ספאם! שרשורים זה ספאם וכך זה יהיה!"
[quote=!!!;1398072]איזה חוק? מי שפותח שירשור לפחות משבוע (אני עוד נחמד) מקבל אזהרה? הפורום לא צריך פיקוח הוא צריך סגירה.... אם אתם רוצים שרשורים תחפשו בפורומים אחרים את זה כי פה הקהילה לא טובה לזה
אני רק ביקשתי הורדה![/quote]
אני לא מצאתי את ההורדה שבה השתמשתי כדי להוריד את זה... את המדריך אני לא כותב בגללך, אלא פשוט כדי שאני לא אצטרך כל פעם להסביר מה זה המשחק הזה. אבל אני לא הכי חכם במציאות הורדות לדברים, אני בטוח שאם תחפש Civilization 5 download תמצא את מה שאתה מחפש... (כנראה הורדה באמצעות טורנט).
[QUOTE=LordAbizi;1398075]אני לא מצאתי את ההורדה שבה השתמשתי כדי להוריד את זה... את המדריך אני לא כותב בגללך, אלא פשוט כדי שאני לא אצטרך כל פעם להסביר מה זה המשחק הזה. אבל אני לא הכי חכם במציאות הורדות לדברים, אני בטוח שאם תחפש Civilization 5 download תמצא את מה שאתה מחפש... (כנראה הורדה באמצעות טורנט).[/QUOTE]
כבר מצאתי בISOHUNT
[quote=!!!;1398076]כבר מצאתי בISOHUNT[/quote]
אין לי מושג מה זה, אך כפי שאמרתי, אתם יותר חכמים ממני במציאות הורדות לדברים.