שחר,אבל זה בתיאורית "המנהל הוא זה שהכי מבין בזה" ומתלהב פירושו אחד שחושב שהוא הכי מבין בזה
Printable View
שחר,אבל זה בתיאורית "המנהל הוא זה שהכי מבין בזה" ומתלהב פירושו אחד שחושב שהוא הכי מבין בזה
צריך להוסיף לחתימהה כולם
[quote=Protgas D. Ace;1400622]שחר,אבל זה בתיאורית "המנהל הוא זה שהכי מבין בזה" ומתלהב פירושו אחד שחושב שהוא הכי מבין בזה[/quote]
אין קשר בין הדברים.
מנהל אמור אחד שישקיע לטובת הכלל וינהג לטובת הכלל
אני נגד פרסומות בחתימה שלי
הודעה זוט מומנה על ידי:קוקה קולה!
אבל שחר,הוא רוצה לעלות לניהול רק בגלל זה
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כזה גאון הבסתי את מיסטי עם פוקימונים Underleveled פיג'יוטו רמה 16 ופיקאצ'ו רמה 17 השיטה הייתה כזאת גאונית קודם כל שיתקתי עם פיקאצ'ו אחר כך החלפתי לפיג'יוטו והספאמתי Sand Attack אחר כך החלשתי אותו עד שפיג'יוטו התעלף ואז חיסלתי את סטארמי עם פיקאצ'ו (פיקא'צו ופיג'יוטו יכלו לשרוד רק Water Pulse אחד מסטארמי)
מי שעשה את האק לא חשב אולי.. להוסיף עוד מאמנים?
וזאת הסיבה למה אילן צריך לעלות לניהול פורום משחקי פוקימון ע''פ "תיאורית ניהול ע''פ "אני הכי טוב בנושא""
[quote=Protgas D. Ace;1400625]אני נגד פרסומות בחתימה שלי
הודעה זוט מומנה על ידי:קוקה קולה!
אבל שחר,הוא רוצה לעלות לניהול רק בגלל זה[/quote]
יש הבדל בין הרצון למציאות
[quote=Ilan;1400626]חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כזה גאון הבסתי את מיסטי עם פוקימונים Underleveled פיג'יוטו רמה 16 ופיקאצ'ו רמה 17 השיטה הייתה כזאת גאונית קודם כל שיתקתי עם פיקאצ'ו אחר כך החלפתי לפיג'יוטו והספאמתי Sand Attack אחר כך החלשתי אותו עד שפיג'יוטו התעלף ואז חיסלתי את סטארמי עם פיקאצ'ו (פיקא'צו ופיג'יוטו יכלו לשרוד רק Water Pulse אחד מסטארמי)[/quote]
אילן יש לי משפט המשך למשט הקדום שלך :
[I]כמו שאנשטיין אמר: ישנם 3 דברים אינסופיים:
היקום
SS lee sin[/I]
[I]והטמטום האנושי[/I]
בגלל זה קוראים לזה "תיאורית..."
[QUOTE=Protgas D. Ace;1400627]וזאת הסיבה למה אילן צריך לעלות לניהול פורום משחקי פוקימון ע''פ "תיאורית ניהול ע''פ "אני הכי טוב בנושא""[/QUOTE]
כן תכלס אני הכי מבין בתחום מכולם בפורום (כן אפילו מאופיר)
יש עכשיו רבע גמר אליפות העולם בlol
אוקיי
אני הבנתי מזה ss, אבל דניס אמר לי שאני לא משתמש בזה נכון
מישהו יכול להסביר לי על זה?
הוספתי לחתימה שחר
[quote=SeXy_DeViL;1400633]אני הבנתי מזה ss, אבל דניס אמר לי שאני לא משתמש בזה נכון
מישהו יכול להסביר לי על זה?
הוספתי לחתימה שחר[/quote]
ריגשת אותי עומר :embarrassed:
SS אומר = Switch Side.
כאשר הדמות שנגדך בליין הולכת לכיוון של ליין אחר רושמים SS כדי להזהיר את חבריך
את זה הבנתי
אבל למה יש כאלה שאומרים כל הזמן "ss2" "ss5" וכאלה? מזהירים כמה באים כאילו?
[quote=SeXy_DeViL;1400637]את זה הבנתי
אבל למה יש כאלה שאומרים כל הזמן "ss2" "ss5" וכאלה? מזהירים כמה באים כאילו?[/quote]
אכן