תיקנתי חחח
Printable View
תיקנתי חחח
אלכס, אם ווינרים יכולים לשנות כינוי למה הפרס הוא ווינר ושינוי וויק?
[quote=cho'gath;1458797]אלכס, אם ווינרים יכולים לשנות כינוי למה הפרס הוא ווינר ושינוי וויק?[/quote]
כי אלכס מספיק op כדי לעשות את זה
[quote=canaan;1458794]למה להוריד אביזי, יכולת לזכות במקום שני, לקבל ווינר ולשנות כינוי!
ואז לא היה טעם בשביתה האיטלקית הזאת ):[/quote]
לא החלפתי כינוי 4 שנים ואני לא מתכוון להתחיל עכשיו.
ולכולם ברור שאתה בהנהלה כמרגל, וברגע הנכון אתה תשמיד אותם ותגרום לכאוס ותוהו ובוהו מוחלט שישמיד את כל הפורום, ויעזור לו לסיים את חייו בצורה מכובדת.
אם אתה ווינר אתה יכול לשנות כינוי אז יוצא לך ווינר+ שינוי כינוי..נכון?
מביאים לך ווינר ויש לך את השינוי כינוי בידיים כאילו מביאים לך את שניהם ולכן זה גם וגם..
ערב טוב
ערב טוב =]
[quote=lordabizi;1458799]לא החלפתי כינוי 4 שנים ואני לא מתכוון להתחיל עכשיו.
ולכולם ברור שאתה בהנהלה כמרגל, וברגע הנכון אתה תשמיד אותם ותגרום לכאוס ותוהו ובוהו מוחלט שישמיד את כל הפורום, ויעזור לו לסיים את חייו בצורה מכובדת.[/quote]
מה קרה לך? איך הפכת לזה מהאביזי החייזרי והשקט שאני מכיר ומרגיש אליו כלום?
הוא השתגע חח מטורף...
[quote=odin borson;1458803]מה קרה לך? איך הפכת לזה מהאביזי החייזרי והשקט שאני מכיר ומרגיש אליו כלום?[/quote]
כדי להשיג את המטרה לפעמים יש צורך בלנקוט בפעולה. נקיטה בפעולה מסויימת מובילה להתנגדות לדברים אחרים. כן! עולם כפי שהוא לא יביא לשינוי. זה כמו עולם של זכרונות. עולם שלם ומבודד. אני לא רוצה את זה.
למרות ש... זה בערך מה שאני רוצה אבל זה הציטוט המקורי של ללוש אז לא הייתה לי כל כך ברירה.
[quote=kittym;1458804]הוא השתגע חח מטורף...[/quote]
הוא תוקף את ההנהלה! אז בוא נלך לפורום הדיבור מאחורי הגב הסודי למנהלים! טוב,כבר לא סודי. ד"א,מה שווינרים רואים זה גם מה שהמנהלים רואים?
חחח לורד אביזי אני מעריץ אותך!
[quote=odin borson;1458806]הוא תוקף את ההנהלה! אז בוא נלך לפורום הדיבור מאחורי הגב הסודי למנהלים! טוב,כבר לא סודי. ד"א,מה שווינרים רואים זה גם מה שהמנהלים רואים?[/quote]
פורום דוחות מנהלים עדיין שם? אם כן אתה יכול לראות את כל הדוחות שלי שבהם יבבתי כשניסית לקבל אישור למשחק שלך וכתבתי משהו בסגנון "ואני עדיין עובד עם (הכינוי שלך דאז) על המשחק שלו...."
חחחח עדיין זוכר את עלילות דרכיך..תלמד אותי את נסתרות דרכיך =]
על מה בשם מאז'ר אתה מדבר?