אני לא מאמינה
Printable View
אני לא מאמינה
עכשיו כבר לא
[QUOTE=NivX10;1474645]היי דור מה הולך?! :)[/QUOTE]
מה ניב אתה זוכר אותי? קטע גדול
מה נשמע?
[QUOTE=NivX10;1474643][COLOR=#3399ff][SIZE=4][B]מה קוררהההה חבר'ה??!??!
Long Time No See...[/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
הו דאמ זה מיסטר סדון
מה קורה אחי
[QUOTE=ShadowBall;1474641]אלון מאיפה הגיפים :doubt:[/QUOTE]
[IMG]https://1420strong.files.wordpress.com/2015/02/tumblr_lx0tddakr21qgjc31o1_500.jpg[/IMG]
[QUOTE=Trafalgar Law;1474642]כמה טיפים אם אתה רוצה:
אל תשדרג את הסאפורט אייטם
תקח עליו igniteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
עם הe אל תשתמש בסמארקאסט זה סתם ידפוק לך הכול[/QUOTE]
לא משדרג לעולמים את הסאפורט אייטם. מקסימום פעם אחת, וגם זה בקושי בגלל שאני מעדיף מובי וסייט סטוון
לגבי איגנייט נשמע מעניין, אני מניח שזה יכול לעבוד מעולה
ואני משתמש עם הריינג' אינדיקייטור אז זה טוב לי, רק לוקח לי שנתיים לעשות מהבייס
[QUOTE=Ultron;1474644]אלון תראה ניב פה[/QUOTE]
הו דאמ ניב פה
[QUOTE=Cho'gath;1474648]כן זה מרשים. אפילו עמית צופה באשכול[/QUOTE]
עמיטריד?
[QUOTE=טלי;1474647]פששש מלא פה[/QUOTE]
[QUOTE=טלי;1474649]אני לא מאמינה[/QUOTE]
לאט לאט את מתחילה להפסיד את הכבשים שלך
אל תיגע בבונד
[QUOTE=Ultron;1474654]אל תיגע בבונד[/QUOTE]
מי אתה שתגיד לי
השתמשתי בו בצורה נהדרת
קח דור זה אדם לוין הוא יעשה לך טרור
[video=youtube;v98cFsRXi8I]https://www.youtube.com/watch?v=v98cFsRXi8I[/video]
אני ברכבת ושכחתי אוזניות :(
איני ביריכיבית ושיכיחיתי איזניות
[right][color=#5a5a5a][font=tahoma]אני חושב שהעונה החדשה של דרגון בול היא טעות מוחלטת. הוא עשה בדיוק הפוך ממה שהוא היה צריך לעשות. במקום להוריד את מדד הכוח, להחזיר אותנו למקורות, רק קיבלנו עלילה שנראית כמו פאנפיק, עם אלים והפיכת דמויות המשנה לעוד יותר מיותרות. הייתי רוצה עלילה שבה כל הסיינים לא יכולים להילחם בגלל איזו סיבה ושאר לוחמי הזי נותרים צריכים להגן על כדור הארץ או העולם. מצורות סאיין מוגזמות היינו עוברים לטיאן ופיקולו בכל הכוח, ואפילו קרילין מצדי xd
[/font][/color][color=#5a5a5a][font=tahoma]או בכלל להתחיל הכל מחדש. אני מניח שאקירה לא באמת רצה להשקיע ככה אז העדיף לעשות סדרת המשך קלה ומשעממת.
נשבע שהייתי יותר נהנה מעלילה שבה בעזרת שיטה מיוחדת הצליחו אויבים חדשים להרוג את כל לוחמי הזי חוץ מקרילין ומוטלת עליו המשימה להביס אותם וכמובן לאחר מכן למצוא את הדרגון בול להחזיר את כולם לחיים. הוא היה לומד קיוקן כמו גוקו ואפילו מוצא אסטרטגיות חדשות כי הוא קצת פחות טיפש ממנו. הוא היה יכול למשל להשפיע עם כוח הקיוקן על הקמהמה או על כל מתקפה אחרת שלו כמו הדיסק ולחזק את העצומה והמהירות שלהם פי כמה. אולי אפילו היה מתאמן על השינוי המהיר ומסוגל לשלוח את הדיסקים שלו לאן שהוא רוצה.
אני סתם זורק דברים לאוויר.
[/font][/color][/right]
נכון, אבל בסופו של דבר זה תמיד הגיע למצב שכולם צריכים לשרוד מספיק זמן כדי שגוקו יגיע וינצח, אפילו בהתחלה. נכון, פעם כל הלא-גוקו היו יכולים לשרוד יותר זמן, אבל בסופו של דבר זה תמיד הגיע לכמה זמן כל שאר הקאסט מסוגל לשרוד עד שגוקו מגיע.
אני בעד לחכות עד לסוף של זה בטרם אביע דיעה.
לא מסכים איתך אביב. מההתחלה הדמויות המשניות היו חסרות תועלת. יאמצ'ה בחיים לא היה חזק יותר מגוקו, גם קרילין, וכל שאר הדמויות המשניות כמו טיאן, שאצ'ו ומאסטר רושי היו חזקות ממנו לזמן קצר ומיד נעשו חסרות תועלת. לכל דמות היה תפקיד משלה. קרילין היה החבר הטוב שמת ונותן מוטיבציה לגוקו. יאמצ'ה היה החלש שמשתמשים בו בשביל להציג דמויות חדשות כחזקות (ג'קי צ'אן בטורניר הראשון והסייבאמן הם דוגמאות) וטיאן היה הרציני שתמיד הצליח לעכב או לעזור. פיקולו כנראה היחידי שעדיין היה רלוונטי עד לבוו. ההבדל היחידי בן דרגון בול לבין זי זה שבזי טוריאמה פשוט ויתר על כל הדמויות המשניות האחרות והוסיף דמויות משניות חדשיות שאשכרה יעשו משהו. אני אישית לא מסכים עם ההחלטה הזו של טוריאמה, אבל רק רציתי להראות איך סופר זה רק המשך לשיטה זי.
נ.ב- טוריאמה ניסה להפחית את זה. ההמשך הטבעי למעגל הזה שבו כל הדמויות חסרות תועלת חץ מגוקו הוא gt שבו גוקו הוא היחיד שיכול לעשות קצת נזק ליריבים. בכל מקרה, גם אם טוריאמה רצה לחזור לשורשים המעריצים יהיו כל כך לא מרוצים שזה פשוט לא טוב לשם של דרגון בול. מאותה סיבה ,שלדעתי, הוא שם את הסדרה ב10 שנים לפני אוב, כי למחוק את gt יהיה אסון מסחרי
אף פעם לא אמרתי שדיביזי מושלם, להפך, סופר היה ההזדמנות לתקן סדרה לא מושלמת. ולפחות בדיביזי הדמויות היו הרבה פחות חסרות ערך ממה שהן נהיו עכשיו, פעם הם הצליחו הרבה יותר לעכב או לעשות טיפה עניין עד ש...גוקו הגיע.
גם כשלוחמי הזי המקוריים נעשו חסרי ערך, הוא הביא חדשים בדמות טרנאקס, גוטנקס, וגוהאן שהפך לרלוונטי.
אבל בסופר זה פשוט הקצנה מטורפת של כל זה. אל שמסוגל לחסל את בו באגרוף? בו? באגרוף? בו?
איפה הימים שטיאן היה מסוגל לעשות את המוות לאימפרפקט סל xdd
מישהו זוכר אותי ?
[QUOTE=הנפש המתמטית;1474662]מישהו זוכר אותי ?[/QUOTE]
ברור :)
לגבי דרגון בול סופר גם אני לא ממש התלהבתי, אבל נראלי שהם עשו את זה רק3 בשביל פן סרביס להארדקור פנס
למרות שאני מת על בירוס חחחח הוא כזה אדיר
[QUOTE=D.Teach;1474661]אף פעם לא אמרתי שדיביזי מושלם, להפך, סופר היה ההזדמנות לתקן סדרה לא מושלמת. ולפחות בדיביזי הדמויות היו הרבה פחות חסרות ערך ממה שהן נהיו עכשיו, פעם הם הצליחו הרבה יותר לעכב או לעשות טיפה עניין עד ש...גוקו הגיע.
גם כשלוחמי הזי המקוריים נעשו חסרי ערך, הוא הביא חדשים בדמות טרנאקס, גוטנקס, וגוהאן שהפך לרלוונטי.
אבל בסופר זה פשוט הקצנה מטורפת של כל זה. אל שמסוגל לחסל את בו באגרוף? בו? באגרוף? בו?
איפה הימים שטיאן היה מסוגל לעשות את המוות לאימפרפקט סל xdd[/QUOTE]
זה בדיוק מה שאמרתי. כבר בזי הדמויות היו חסרות תועלת, הודרך היחידה להימנע מלהישאר רק עם גוקו זה להוסיף עוד דמויות. סופר זה ההמשך הבלתי נמנע של הדרך כתיבה הזו. גוהאן היה צעד בכיוון הנכון, אבל הדמות שלו לא בנויה להילחם, רק להיות חזק ולעזור מדי פעם ואז לחזור וללמוד. הדבר היחיד שמאכזב אותי זה שגוטן וטראנקס לא מתקדמים לשום מקום. הם היו נורא מבטיחים, במיוחד אחרי שראינו את טראנקס בסאגת סל. בכל אופן, אני מסכים עם אביזי שאנחנו צריכים לחכות שהסדרה תסתיים לפני שנחליט משהו. אם הסדרה תגלוש לאחרי ה10 שנים אולי נזכה לראות משהו עם אוב או פאן