-
[QUOTE=Snivy Boy;1488760][B]
מליפאן;[/B]
רהיהורן מתחיל לנהום בחזקה, אך האדמה רועדת בחזקה, מפריעה לו לתקוף.
הזירה הרועדת מטיחה את רהיהורן מצד לצד, ופוגעת בו בחזקה.
רהיהורן מתאמץ להתייצב, ומשתמש בבליסטרה שפוגעת בג'יאודוד וגורמת לו לאבד ריכוז, דבר המפסיק את הרעידה.
ג'יאודוד חוזר לרחף מעל האדמה, וקורא בשמו בחזקה, עדיין נחוש להילחם.
"so far so good" אומרת רוקסן לעברך, ומביטה בפוקימונים הלוחמים. "ג'יאודוד, שיוף אבנים, ואז אגרוף חיזוק!"
ג'יודוד מבריק באור כחול, והיד שלו מתחילה לזהור. (Power Up Punch)
רהיהורן ממתין להוראה ממך, הזירה היבשה מתחתיו חזרה להיות כרגיל.
[/QUOTE]
"רהיהורן, תחזור!" אני אומר ואחזיר מהר את רהיהורן לפוכדור. "סרסקיט, צא!" אני אכניס את סרסקיט. "תתקוף את ג'יאודוד מהר בבועות!"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488760][B]לוקאס;[/B]
אתה מורה לטורצ'יק לתקוף בגחלת, והוא שולח גחלת זריזה אל עבר הסנדשרו, בעודך מחזיר את סייטר.
סנדשרו מתכדרר ובכך חוטף הרבה פחות נזק, ומשתמש במתקפת חול. טורצ'יק מתחמק בקלות, וקופץ לעברו- בעוד הציפורן שלו מתארכת באור סגול-חשוך, ושורטת את סנדשרו הקטן בחזקה.
סנדשרו מתנשף בכבדות, ואז נופל על בטנו מעולף.
[B]
מליפאן;[/B]
רהיהורן מתאמץ להתייצב, ומשתמש בבליסטרה שפוגעת בג'יאודוד וגורמת לו לאבד ריכוז, דבר המפסיק את הרעידה.
"so far so good" אומרת רוקסן לעברך, ומביטה בפוקימונים הלוחמים. "ג'יאודוד, שיוף אבנים, ואז אגרוף חיזוק!"
[B]אייס;[/B]
אופס מיסקליק.
--
ארבעתם מתחילים להתקדם אל עבר הכיכר הגדולה, המון אנשים נאספים סביבה.
אתם מצליחים איכשהוא להיכנס בין האנשים, ולהגיע למקום די מרשים, בחזית הקהל, ממש מול הקרב.
שני פוקימונים נלחמים להם זה בזה, בנחישות ובעוצמה אדירה.
"לאקסריי, ניב רעם!" קוראת המאמנת, והפוקימון מדלג ונושך את ידו של הפוקימון השני בחזקה, כשניצוצות חשמליים מועפים לכל עבר, הקהל צועק ומריע למראה ההתקפה המרשימה.
-"פאנגורו, זרוע פטיש!", מורה המאמן השני.
בעוד הפוקימון הקרוי לאקסריי נושך את ידו, הזרוע של פאנגורו זוהרת בלבן והוא 'דופק' אותה ברצפה, גורם לעשן ואפר לעוף לכל עבר, ומפרק מהרצפה מעט. העשן מתפזר, -לאקסריי לא יכול להילחם יותר!- קורא השופט, ואתה מביט לכיוונו.
אתה מזהה אותו כסטיבן, אלוף מחוז הואן.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/139.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/049.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/675.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/048.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/405.gif[/IMG]
[B]
רון;[/B]
אתה צועק אל עבר סנטרט שיחזור, אך הוא בורח בפחד.
אתה מבקש מאיימי להישאר ולשמור על הפוקימונים שלך, והיא מהנהנת. בעוד סילקון לא בדיוק מצליח לתפוס את סנטרט המהיר, ונותר במקום. אתה רץ אחרי סנטרט, שמתחיל לרוץ אל תוך העיר, ואתה בעקבותיו.
הוא מביט אחורה, ואז מתחיל לקפוץ על הזנב שלו, מטפס על אחד הבניינים.
[B]מייק;[/B]
אתה מורה לצ'רמנדר להשתמש במסך עשן, והוא פולט עשן רב אל עבר דירלינג, שמשתמשת שוב בארומתרפיה.
הארומתרפיה סופגת את העשן אל תוך הפרח הקטן על ראשה, ומתפזר בניצוצות וריחות ירוקים סביבה.
צ'רמנדר כועס ומשתמש בפרצוף מפחיד, ודירלינג מעט נלחצת, והוא משתמש בכך כדי לרוץ לכיוונה.
בינתיים אתה רואה שוניליש של קורה הצליח לגרום לדירלינג להתעלף, והיא זורקת פוכדור עליו. הפוכדור מתנדנד מצד לצד.. אך נשבר! והקרב בינהם ממשיך.
צ'רמנדר רץ אל עבר דירלינג, שמתחילה לברוח למראה הטפרים המרשימים של צ'רמנדר.
היא מדלגת לה, ונראה כי צ'רמנדר לא יכול להגיע אליה.
[B]
סטיבן;[/B]
אתה שואל את עצמך שאלות רטוריות, שכמובן שהתשובה עליהן היא- כן. אתה תהפוך לפאנטאמפ הבא.
אתה מתחיל לרוץ, וקורא למרקרוו לבוא אחריך, אבל הוא מרחף לו במקום, כעוס על הפאנטאמפ.
"מארק מארקרוו!" הוא קורא לעברך, ומצביע על הפאנטאמפ שמצחקק לו.
הוא מתחיל לשעוט אל עבר פאנטאמפ, פוגע בו עם מתקפת כנף עוצמתית ומעיף אותו אחורה.[/QUOTE]
"וואו איזה שני פוקימונים עוצמתיים!" אומר בהתלהבות. "זה היה קרב נהדר. רגע... זה סטיבן האלוף! חייבים להתקרב אליו ולבקש ממנו טיפים לקראת קרב המכון בעיר הזו, אני מאמין שהוא יודע עלייה פרטים שיוכלו לעזור לי. תגיד תום, אתה גם מתכנן להלחם בקרבות מכון?"
-
[B]רון;[/B]
אתה בודק, אין לך גישה לגג.
אתה גם מחפש אחר מאמן עם פוקימון מעופף, אבל מי שאתה שואל או שאין לו, או שהוא ממהר.
אתה רואה שסנטרט עומד ליפול מהקיר
[B]
לוקאס;[/B]
אתה שואל את פוקימוניך, וסייטר נראה מוכן לקרב, משחיז את שני להביו.
טורצ'יק לעומת זאת נראה קצת פחות מוכן, ונע במקומו באי נעימות. "טורצ'יק המסכן.." ממלמלת ניקי.
"זה באמת מפחיד, אם זה מכון האבן.. וראית כמה רוקסן הייתה חזקה שם!" אומרת ניקי בדאגה.
"אולי מוטב שתלמדו מתקפה חדשה? או תשיג פוקימון נוסף?" שואלת.
[B]
מליפאן;
[/B]אתה מחזיר את רהיהורן, ובמקומו אתה מוציא את סרסקיט. בכך אתה קובע את שני הפוקימונים לקרב המכון שלך.
נראה כי ג'יודוד לא מוותר על מתקפת האגרוף, ושועט אל עבר סרסקיט שלך כשאגרופו מונף באוויר.
סרסקיט נע במהירות ומתחמק מהמתקפה, גורם לג'יודוד לפוצץ מספר אבנים במקום. סרסקיט מנצל את המתקפה שפספסה, שולח עשרות בועות קטנות שמתפוצצות בפניו של ג'יודוד, שנפגע ונוחת על האדמה.
מרטין מהסס מעט האם ג'יודוד עוד יכול להילחם, כשלפתע הוא מרים את ידו- וקם חזרה.
'זה חתיכת ג'יודוד קשוח' אתה חושב לעצמך.
[B]
אייס;[/B]
אתה מתלהב מהפוקימונים מולך, ומציין שעליכם להתקרב אל סטיבן.
"איך? תראה אותו.. מוקף אנשים, לא נגיע אליו בחיים" אומרת אליסון בהתבאסות, ותום מסכים איתה.
-"הא?" הוא עונה, כשאתה שואל אותו על קרבות המכון. "למעשה.. לא כלכך, יש לי שני תגים.. אחד של העיר פטאלבורג, והשני הוא של של העיר דיופורד, מאז אני וריולו הפסקנו להילחם בקרבות מכון" הוא מספר, "למעשה.. כרגע החלום שלי הוא פשוט לטייל במחוז, ליצור ולחוות הרפתקאות."
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488771][B]רון;[/B]
אתה גם מחפש אחר מאמן עם פוקימון מעופף, אבל מי שאתה שואל או שאין לו, או שהוא ממהר.
[B]
לוקאס;[/B]
טורצ'יק לעומת זאת נראה קצת פחות מוכן, ונע במקומו באי נעימות. "טורצ'יק המסכן.." ממלמלת ניקי.
"זה באמת מפחיד, אם זה מכון האבן.. וראית כמה רוקסן הייתה חזקה שם!" אומרת ניקי בדאגה.
"אולי מוטב שתלמדו מתקפה חדשה? או תשיג פוקימון נוסף?" שואלת.
[B]
מליפאן;
[/B]אתה מחזיר את רהיהורן, ובמקומו אתה מוציא את סרסקיט. בכך אתה קובע את שני הפוקימונים לקרב המכון שלך.
נראה כי ג'יודוד לא מוותר על מתקפת האגרוף, ושועט אל עבר סרסקיט שלך כשאגרופו מונף באוויר.
סרסקיט נע במהירות ומתחמק מהמתקפה, גורם לג'יודוד לפוצץ מספר אבנים במקום. סרסקיט מנצל את המתקפה שפספסה, שולח עשרות בועות קטנות שמתפוצצות בפניו של ג'יודוד, שנפגע ונוחת על האדמה.
[B]
אייס;[/B]
אתה מתלהב מהפוקימונים מולך, ומציין שעליכם להתקרב אל סטיבן.
"איך? תראה אותו.. מוקף אנשים, לא נגיע אליו בחיים" אומרת אליסון בהתבאסות, ותום מסכים איתה.
-"הא?" הוא עונה, כשאתה שואל אותו על קרבות המכון. "למעשה.. לא כלכך, יש לי שני תגים.. אחד של העיר פטאלבורג, והשני הוא של של העיר דיופורד, מאז אני וריולו הפסקנו להילחם בקרבות מכון" הוא מספר, "למעשה.. כרגע החלום שלי הוא פשוט לטייל במחוז, ליצור ולחוות הרפתקאות."[/QUOTE]
"אה הבנתי... חבל שהפסקת. בכל מקרה, חייבים להתקרב אל סטיבן איכשהו, הוא גם מומחה לפוקימונים ואולי הוא ידע למה נידורינה לא אוהבת כל כך קרבות."
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488771][B]רון;[/B]
[/QUOTE]
Curse you and your plot blocks
*ליפול מהגג
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סנטרט, תקשיב לי!" אומר לו בטון רגוע, אך מחושב. "אתה לא נופל מהגג הזה. יש לך זנב ארוך מאוד. אם הצלחת לעלות אל הגג, אתה יכול לרדת. אך לפני זה, תירגע. קח נשימה ארוכה ותרגיע עצמך עם נשימות ונשיפות נוספות ורגועות. כשתסיים ותהיה רגוע, תמתח את זנבך וקפוץ למטה, קפל אותו בפגיעה ותשתמש בגמישותו כדי לא להיפגע מהנפילה". אדאג לו קצת ואוודא שלא ייפול.
-
[QUOTE]לוקאס;
"אולי מוטב שתלמדו מתקפה חדשה? או תשיג פוקימון נוסף?" שואלת.[/QUOTE]
"לא, אין לי זמן להסתגל לפוקימון נוסף אם אני רוצה ללכת למכון היום ומתקפה חדשה לא יכולה לעזור במצב הנוכחי של טורצ'יק" אומר לה ואז אפנה לטורצ'יק "יש לך אפשרות אחת שאם נוכל ליישם אותה היום תוכל להיות עזרה רבה בקרב המכון הזה.. שתתפתח" אומר לו "ואת זה נשיג רק דרך אימונים אינטנסיביים ולא עם סתם פוקימונים פראיים חלשים, היריב שלך יהיה סייטר, אז מה אתה חושב טורצ'יק... אתה מוכן לכזה דבר?"
-
[QUOTE] מייק;
אתה מורה לצ'רמנדר להשתמש במסך עשן, והוא פולט עשן רב אל עבר דירלינג, שמשתמשת שוב בארומתרפיה.
הארומתרפיה סופגת את העשן אל תוך הפרח הקטן על ראשה, ומתפזר בניצוצות וריחות ירוקים סביבה.
צ'רמנדר כועס ומשתמש בפרצוף מפחיד, ודירלינג מעט נלחצת, והוא משתמש בכך כדי לרוץ לכיוונה.
בינתיים אתה רואה שוניליש של קורה הצליח לגרום לדירלינג להתעלף, והיא זורקת פוכדור עליו. הפוכדור מתנדנד מצד לצד.. אך נשבר! והקרב בינהם ממשיך.
היא מדלגת לה, ונראה כי צ'רמנדר לא יכול להגיע אליה. [/QUOTE]
"אוקיי שמע אזוריל, מותק." אומר לאזוריל ואלטף אותו. "רואה איך הקרב מתנהל נכון? אני חושב שאתה מדהים ואתה באמת יכול לעזור! רוצה לצאת לקרב ולתת לזה נסיון? אתה באמת חכול להצליח!" אקווה שהוא מוכן לזה ואחזיר את צ׳ארמנדר בחיוך לפוקדור. "צ׳ארמנדר נלחמת היטב! אזוריל, זנק כל הזנב שלך ותקוף באקדח מים, בוא נתחיל!"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488554][B]
לילי;[/B]
"ובכן לי אין" היא מודכת בכתפיה, ונראה שצץ לה לה רעיון.
"בראאאאאאאד, רד למטה!" קוראת אמא של שון, ומהמדרגות יורד אדם גבוה, עם מדים. "כיצד אוכל לשרת אותך גברתי?" הוא שואל אותה, והיא מצביעה עליכם, מסבירה את הסיטואציה.
"אם כך, כבר אביא לך את הפוקימון." הוא אומר, ורץ אל עבר מחסן, חוזר עם פוכדור סגלגל.
אמא של שון מובילה אתכם לחצר הענקית, ועומדת בצד אחד שלה, בעוד את בצד השני. "את תראי, יש פוקימונים מפחידים שם בחוץ. את לא יכולה לשמור על שון מכולם, ולכן הוא נשאר!"
האם זורקת את הפוכדור, וממנו יוצא פוקימון גדול.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/031.gif[/IMG][/QUOTE]
"סיל, אני מאמינה בך" אומר ואוציא את סיל מהפוקדור שלו. "סיל, תשתמש באקדח מים על הפוקימון!" אצעק ואסרוק את הפוקימון בפוקדע
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488771][B]מליפאן;
[/QUOTE]
"מצויין! הייתי נעלב אם פוקימונים של מנהיגי מכון היו מפסידים כל כך בקלות! סרסקיט, תתקוף במתקפה מהירה פעמיים, משני כיוונים שונים, ולאחר מכן תקוף שוב בבועות!" כשהשיקולים שלי הם שהמתקפה המהירה אולי לא חזקה בפני עצמה, אבל היא אולי לפחות תמנע מג'יאודוד להיכנס לפוקוס ותערער אותו קצת.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488760][B]לוקאס;[/B]
אתה מורה לטורצ'יק לתקוף בגחלת, והוא שולח גחלת זריזה אל עבר הסנדשרו, בעודך מחזיר את סייטר.
סנדשרו מתכדרר ובכך חוטף הרבה פחות נזק, ומשתמש במתקפת חול. טורצ'יק מתחמק בקלות, וקופץ לעברו- בעוד הציפורן שלו מתארכת באור סגול-חשוך, ושורטת את סנדשרו הקטן בחזקה.
סנדשרו מתנשף בכבדות, ואז נופל על בטנו מעולף.
[B]
מליפאן;[/B]
[B]אייס;[/B]
אופס מיסקליק.
--
ארבעתם מתחילים להתקדם אל עבר הכיכר הגדולה, המון אנשים נאספים סביבה.
אתם מצליחים איכשהוא להיכנס בין האנשים, ולהגיע למקום די מרשים, בחזית הקהל, ממש מול הקרב.
שני פוקימונים נלחמים להם זה בזה, בנחישות ובעוצמה אדירה.
"לאקסריי, ניב רעם!" קוראת המאמנת, והפוקימון מדלג ונושך את ידו של הפוקימון השני בחזקה, כשניצוצות חשמליים מועפים לכל עבר, הקהל צועק ומריע למראה ההתקפה המרשימה.
-"פאנגורו, זרוע פטיש!", מורה המאמן השני.
בעוד הפוקימון הקרוי לאקסריי נושך את ידו, הזרוע של פאנגורו זוהרת בלבן והוא 'דופק' אותה ברצפה, גורם לעשן ואפר לעוף לכל עבר, ומפרק מהרצפה מעט. העשן מתפזר, -לאקסריי לא יכול להילחם יותר!- קורא השופט, ואתה מביט לכיוונו.
אתה מזהה אותו כסטיבן, אלוף מחוז הואן.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/139.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/049.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/675.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/048.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/405.gif[/IMG]
[B]
רון;[/B]
אתה צועק אל עבר סנטרט שיחזור, אך הוא בורח בפחד.
אתה מבקש מאיימי להישאר ולשמור על הפוקימונים שלך, והיא מהנהנת. בעוד סילקון לא בדיוק מצליח לתפוס את סנטרט המהיר, ונותר במקום. אתה רץ אחרי סנטרט, שמתחיל לרוץ אל תוך העיר, ואתה בעקבותיו.
הוא מביט אחורה, ואז מתחיל לקפוץ על הזנב שלו, מטפס על אחד הבניינים.
[B]מייק;[/B]
היא מדלגת לה, ונראה כי צ'רמנדר לא יכול להגיע אליה.
[B]
סטיבן;[/B]
אתה שואל את עצמך שאלות רטוריות, שכמובן שהתשובה עליהן היא- כן. אתה תהפוך לפאנטאמפ הבא.
אתה מתחיל לרוץ, וקורא למרקרוו לבוא אחריך, אבל הוא מרחף לו במקום, כעוס על הפאנטאמפ.
"מארק מארקרוו!" הוא קורא לעברך, ומצביע על הפאנטאמפ שמצחקק לו.
הוא מתחיל לשעוט אל עבר פאנטאמפ, פוגע בו עם מתקפת כנף עוצמתית ומעיף אותו אחורה.[/QUOTE]
"טוב מארקרוו,אם אתה רוצה להלחם מי אני שאעצור אותך!" אומר למרקרוו "מרקרוו מהר! עוד מכת כנף! לפני שהוא יצליח להתעושש מהמכה הראשונה!" אפקוד על מרקרוו.
-
[B]אייס;[/B]
אתה מנסה להתקרב אל עבר סטיבן, אך רואה שזה לא הולך, וכנראה לא אפשרי.
מעריצות בנות טיפש עשרה מקיפות אותו, ועוד כמה דושים שמאתגרים אותו לקרב ומקנאים.
אתה מאבד את התקווה בלדבר איתו
[B]
רון;[/B]
שתוק כבר רונקיפליץ
--
סנטרט מצייץ בחזקה, נראה שהוא לא בדיוק יכול להבין מה אתה רוצה.
הוא תופס עם אצבעותיו הקטנות בקיר, כשלפתע מתחיל ליפול ועומד להתרסק על הקרקע לצדך.
[B]לוקאס;[/B]
טורצ'יק מסתכל עליך בדאגה, נראה כי הוא לא בטוח ברעיון שלך.
לא ברור אם הוא מפחד להיכשל, או אם מדובר על סייטר החזק. אתה מבחין בקבוצת מאמנים עוברת לצידכם, כשלפתע עינך נתקלות בעיניה של מאמנת אחרת, שממהרת להציע. "טורצ'יק נחמד יש לך שם. תרצה לערוך קרב פוקימונים?"
[B]מייק;[/B]
שלחתי לך את התגובה בה"פ... ועוד לא ענית לה. כל הכבוד אדם
בכל אופן, מחקתי אותה בגלל שלא היה לי מקום (אופס), ולא אכתוב את כל זה מחדש
אז פשוט צטט אותה לאשכול או משהו.
[B]לילי;[/B]
"נידוקווין, פוקימון המקדחה והצורה המפותחת של נידורינה.
הגוף של נידוקווין עטוף בקשקשים קשים ביותר. היא מיומנת בהעפת אויבים הרחק בעזרת בלימות חזקות ביותר. פוקימון זה חזקה ביותר כאשר מגנה על ילדיה" מסביר הפוקדקס, בעוד הנורה זוהרת בירוק.
[IMG]https://j.gifs.com/ml5ZlP.gif[/IMG]
את מוציאה את ספיל מהפוכדור, שמוחא מעט כפיים וקורא בקול. הוא מביט בנידוקווין הזעופה, ובמאמנת הזעופה גם כן, ומבין שהקרב הולך להיות רציני. "תשתמש באקדח מים!" את מורה לו.
ספיל שואף מעט אוויר, ואז מכווץ את פיו ושולח אקדח מים ישיר אל עבר נידוקווין.
"נעיצת רעל." מורה אמא של שון, וכפותיה של הנידוקווין זוהרות באור סגול אפל, היא מתחילה לחבוט ולהעיף הצידה את אקדח המים שנשלח אליה. בקושי חוטפת נזק. "בלימה." מורה אמא של שון, ונידוקווין מתחילה לשאוג.
[B]
סטיבן;[/B]
אתה מורה למרקרוו לתקוף במתקפת כנף, והוא שועט אל עבר הפוקימון השובב.
פאנטאמפ מספיק להתאושש ומתחמק מהמתקפה במהירות, עיניו זוהרות באור רפאים מנצנץ, והוא שולח כדור אור אפל אל עבר מרקרוו. הכדור מתחיל להסתובב סחור סחור, ואתה שם לב כיצד מרקרוו מתחיל 'לאבד את זה' ולהתבלבל.
הוא מתחיל ללכת בצורה מוזרה, כאילו הוא שיכור. לא שם לב שהוא בקרב
פאנטאמפ מצחקק, ואז מביט בך עם פרצוף כעוס.
[B]
מליפאן;[/B]
סרסקיט תוקף במתקפה מהירה, פוגע בג'יודוד וממשיך אל כיוונה של רוקסן, הוא עוצר לשנייה ורץ במהרה חזרה, כשהוא דואג ל'עבור' אצל ג'יודוד בדרך. "ג'יודוד, תפוס אותו!" קוראת רוקסן.
ג'יודוד מצליח לתפוס את סרסקיט בתזמון מושלם, ואוחז בו עם ידו הקשה והשרירית. "עכשיו, אגרוף חיזוק!"
היד של ג'יודוד זוהרת, בעוד בשנייה הוא תופס את סרסקיט מארבעת רגליו, מותיר את פניו חשופות.
-
[quote]לוקאס;
טורצ'יק מסתכל עליך בדאגה, נראה כי הוא לא בטוח ברעיון שלך.
לא ברור אם הוא מפחד להיכשל, או אם מדובר על סייטר החזק. אתה מבחין בקבוצת מאמנים עוברת לצידכם, כשלפתע עינך נתקלות בעיניה של מאמנת אחרת, שממהרת להציע. "טורצ'יק נחמד יש לך שם. תרצה לערוך קרב פוקימונים?"
[/quote]
dafuq אני בפוקימון אמרלד שוב?
~~~
"נראה שניצלת טורצ'יק" אומר לו ואפנה למאמנת "כן, בשמחה, אני אשתמש בטורצ'יק"
-
[B]לוקאס;[/B]
וואט, לא הבנתי. חשבתי אתה מחפש פוקימון איכותי
--
"אם כך, אני אשתמש בסילביון!" היא אומרת, ומוציאה פוכדור.
"השם הוא פנלופי" היא אומרת, ומיישרת את ידה, לוחצת על הכפתור.
מהפוכדור יוצא פוקימון שממש מזכיר לך את אספיון.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/700.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488550][B]סטיבן;[/B]
הנורה של הפוקידע נדלקת, וקול מתכתי מחל לדבר:
הפוקימון ממשיך להביט בך, ומצחקק, כשלפתע הוא נעלם.
אתה מסתכל סביב, ורואה שהוא מאחוריך, הוא צוחק קצת ונעלם שוב, אתה רואה שהוא מתחיל לרחף אל תוך היער.
אתה מתחיל להתקדם לכיוונו, כשלפתע אתה נופל. אתה רואה שנפלת במלכודת של כמה עשבים, נראה שהם מחוברים זה לזה בצורה 'מכושפת' ולא ריאלית, כשלפתע הם מתנתקים. אתה מבין שזה מעשה ידיו של פאנטאמפ שמצחקק לו
[B]
אייס;[/B]
אתם נכנסים במהרה אל מרכז הפוקימונים, שם מקבלת אתכם האחות ג'ואי בחיוך.
"כיצד אוכל לעזור?" היא שואלת, ואתה מוציא את הפוכדור של סנייבי, "אוי.. היא זקוקה לטיפול!" אומרת ג'ואי בלחץ.
אתה מוציא את סנייבי, ואודינו מושיבה אותה על מיטה קטנה עם גלגלים, מתחילה לקחת אותה במסדרונות המרכז, אל אחד מחדרי הטיפול. אתה, תום, אליסון ותמי בעקבותיה. "ייתכן וזה ייקח קצת זמן.." אומרת ג'ואי בלחץ, ונכנסת עם אודינו לחדר הטיפולים. אתם יושבים לכם בינתיים בספסלים, "מה קרה לסנייבי?" שואלת אליסון בדאגה.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/531.gif[/IMG][IMG]http://upng.co.il/uploads/ca059c3cc6e6ec96ed0e1346e44d074b.png[/IMG]
[B]סהר;[/B]
אתה וטימבור נחושים למצוא את מקור הרעש, ועוקבים אחרי המקום ממנו מגיעה היללה.
לפתע אתה מבחין בשועלה קטנה, קשורה לאחד העצים, עם חבל שכרוך לצווארה.
נראה כי היא מחכה למישהו, ומייללת בעצב.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/653.gif[/IMG]
[B]לוקאס;[/B]
סייטר יוצא מהפוכדור [טורצ'יק כבר לצדך], וסייטר מביט לעבר טורצ'יק, וקורץ לו. שניהם מוכנים לקרב
סייטר ננעל על רטטה שעומד יחסית בצד, וקופץ לעברו בעוד להביו זוהרים בלבן.
סייטר מתחיל להסתובב בעודו צולל אל רטטה, ומטיח אותו אחורה, פוגע בו בחומרה. לעומת זאת.. נראה כי סייטר נפצע מעט גם הוא, וקצת מסוחרר מהמתקפה- עומד בחוסר יציבות. זנבו של רטטה זוהר באור מתכתי, והוא מנצל את חוסר היציבות של סייטר על מנת לחבוט בו בחזקה, ולפצוע אותו.
מהצד השני, טורצ'יק שולח גחלת אל סנדשרוו, שמיד קופץ לבור אליו הוא נכנס ומצליח להתחמק.
[B]
רון;[/B]
סנטרט מתכדרר, ומתחיל להתגלגל סביב קורפיש- שעוקב אחרי התזוזה שלו.
לבסוף סנטרט עוצר ומתגלגל במהרה מאחורי קורפיש, שבתגובה גורם לשריונו לבהוק, סנטרט מצליח לפגוע בקורפיש אך לא מסב לו הרבה נזק, נראה אפילו כי סנטרט נפגע מעצמו. שריונו המבריק של קורפיש קשה כאבן, ולכן לא חטף נזק.
פאראס, סיליקון וארון מביטים מהצד, וארון נוהם בכעס.
ארון מתחיל לרוץ, ודוחף את סנטרט הצידה. נחוש להילחם בעצמו בקורפיש. סנטרט מגיב בפחד ומתחיל לרוץ לאורך הגשר
[B]
לילי;[/B]
"הא? שילך איתכם?" שואלת אימו במבט חמור.
"ואיך אני אדע שאתם יכולים לשמור עליו? איך אני אדע שאתם חזקים מספיק לשרוד שם בחוץ? איך אני אדע ששון שלי בסדר?!" שואלת אמא שלו. "אמא, אני אהיה בסדר!" שון אומר, ומביט בבאטרפרי בתקווה.
"לא! אני לא מסכימה! אני לא אתן לזוג ילדים להיות אחראיים עליך, ממש לא." היא אומרת בבטחון, "מילא מאמנים חזקים.. הם בסך הכל מתחילים" היא ממלמלת לעצמה.
[B]מליפאן;[/B]
אתה וזואי מתהלכים במשך כרבע שעה, כשלבסוף מגיעים אל קצה העיר, שם מוצב בניין גדול.
[IMG]http://i.imgur.com/iQ4yjpl.png[/IMG]
הבניין עצמו נראה כמו כאילו קבור מתחת לאבנים. 'בהחלט מתאים למנהיגת מכון האבן' אתה חושב לעצמך.
אתה הולך מעט הצידה, ומוציא את ארבעת פוקימוניך.
רהיהורן נוהם בהנאה למראה הבניין, סינדקוויל וסרסקיט מחכים לשמוע ממך. לעומתם, צ'ינגלינג מרחפת לה סביב, בוחנת מעט את זואי ואת שאר הפוקימונים. נראה שהיא עדיין לא מתרגלת להיותכם צוות
"שלום gang" אתה פותח בנאום, מתחיל לדבר ולהסביר על איך הקרב יהיה, ובמי תשתמש.
שלושת הפוקימונים שלך מקשיבים בהבנה, סרסקיט ורהיהורן מהנהנים בראשם למשמע התוכנית שלך, לעומת צ'ינגלינג שאמנם מרחפת במקומה ומקשיבה, אך לא מבינה. "טוב, תושיטו יד או זרוע", אתה מסיים את הנאום.
סרסקיט וסינדקוויל מגישים ידיים, בעוד צ'ינגלינג את אחד מפעמוניה ורהיהורן את הקרן שלו. (לא חושב שהוא יכול לעמוד)
"צוות אביזי דוס סנטוס סילבה y גראופרה!" אתה אומר, והם צוהלים בשמחה. אפילו שלא הבינו
אתה מחזיר את שלושת פוקימוניך לפוכדורים, מתיר את סינדקוויל שמתעקש להישאר בחוץ.
זואי מפסיקה לסקור את הבניין וקוראת לעברך "אל תדאג, הוא יישב איתי, יצפה בקרב", וסינדקוויל מהנהן.
שלושתכם מתחילים ללכת אל דלת המכון, ולבסוף נכנסים אל תוך לובי גדול, ואתם שואלים את אחד האנשים בתוכו היכן ניתן למצוא את רוקסן, "בהמשך המסדרון, החדר האחרון."
אתה מוביל את זואי וסינדקוויל במסדרון הרחב, יש כ3 דלתות במסדרון שחלונות זכוכית גדולים משקיפים עליהם. אתה רואה מאמנים צעירים נלחמים זה בזה, כשלכולם פוקימוני אבן. הזירות קטנות ומכוסות קרקע יבשה ואבנים
לבסוף אתם מגיעים אל החדר האחרון, ונכנסים אליו.
מיד הטמפרטורה צונחת, ומולכם נשקפת זירה גדולה פי שניים מהשאר. האבנים חלקן קטנות, חלקן בגודל אדם, והקרקע יבשה וקשה לגמרי.
במרכז כל צד של הזירה, מדרגה קטנה עשויה מסלע, עם הכיוון לזירה. אלו העמדות עליהן עומדים המאמנים הנלחמים.
בצד עומדים ספסלים המשקיפים גם כן אל הזירה, על אחד מהם יושבת בחורה בסביבות ה20 לחייה, לבושת תלבושת כחולה-ורדרדה, עם עוד אדם. הבחורה מבחינה בכם. "הנה מרטין, המאתגרים הראשונים של היום!" היא אומרת לאדם לצידה בחיוך, וניגשת לעברכם.
"שלום לכם, אני רוקסן, מנהיגת מכון העיר רסטבורו." היא מציגה את עצמה, גם מרטין מתקרב, "לנעים להכיר, אני מרטין ואני הוא השופט בקרבות המכון של העיר רסטבורו." רוקסן בוחנת את שניכם, "אני מנחשת.. שאתה זה שתאתגר אותי היום לקרב המכון", היא אומרת ומביטה עליך.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/118.gif[/IMG][/QUOTE]
'מי מסוגל לעשות משהו נורא שכזה?!' אני חושב לעצמי בעצבנות ורץ לכיוון השועלה הקטנה יחד עם טימבור.
" אל תפחדי קטנה" אני מתכופף ואומר לה בחיוך קטן וחם "עכשיו אני אשחרר אותך, אל תזוזי" אני אומר לה בשקט ומתחיל לשחרר את החבל מצווארה "בואי נמצא מי שקשר אותך לעץ ונדאג לטפל בו כמו שצריך!" אני אומר לה תוך כדי שאני משחרר אותה וצועק בקול לתוך היער "מי קשר פה שועלה קטנה?! מי מסוגל לעשות כזה דבר?!" ומתחיל ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים כשאני מחזיק בשועלה בידיים ובודק בפוקידע כדי לזהות אותה
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488960][B]מליפאן;[/B]
סרסקיט תוקף במתקפה מהירה, פוגע בג'יודוד וממשיך אל כיוונה של רוקסן, הוא עוצר לשנייה ורץ במהרה חזרה, כשהוא דואג ל'עבור' אצל ג'יודוד בדרך. "ג'יודוד, תפוס אותו!" קוראת רוקסן.
ג'יודוד מצליח לתפוס את סרסקיט בתזמון מושלם, ואוחז בו עם ידו הקשה והשרירית. "עכשיו, אגרוף חיזוק!"
היד של ג'יודוד זוהרת, בעוד בשנייה הוא תופס את סרסקיט מארבעת רגליו, מותיר את פניו חשופות.[/QUOTE]
"עכשיו! לתוך פרצוף שלו! תבעבע לו את החיים~!!" אני אצעק בחוסר שלווה לא אופייני לסרסקיט, לחוץ מזה שהוא ינצל את ההזדמנות הנדירה שיש לו עכשיו.