[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 18 2009, 04:19 PM
[b] יוסי
אתה ממשיך לכיוון מרוול, כשאתה פוגש בדרך סנטרט ליד איזה עץ או משהו. [/b][/quote]
אני מתעלם וממשיך במהירות לעיר מרוול.
Printable View
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 18 2009, 04:19 PM
[b] יוסי
אתה ממשיך לכיוון מרוול, כשאתה פוגש בדרך סנטרט ליד איזה עץ או משהו. [/b][/quote]
אני מתעלם וממשיך במהירות לעיר מרוול.
אנטו
כשאתה נכנס אחד העוזרים עוצר אותך.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
יוסי
אתה ממשיך עוד קצת בדרך למרוול ואתה פוגש שם מצד אחד בשדה בידוף, ומצד שני ליד עץ בלספראוט.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 08:51 AM
[b] אנטו
כשאתה נכנס אחד העוזרים עוצר אותך.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
[/b][/quote]
אני אומר לו בחשש "אם כן נירה לי אני באתי כדאי לקבל את הפוקימון הראשון שלי".
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 08:51 AM
[b] יוסי
אתה ממשיך עוד קצת בדרך למרוול ואתה פוגש שם מצד אחד בשדה בידוף, ומצד שני ליד עץ בלספראוט. [/b][/quote]
אני אתעלם מהם, 'באגון וטיילו שלי עייפים, אני חייב להגיע מהר למרוול.' אומר ואלך במהירות לעיר מרוול.
אנטו
"אה אוקיי. פרופסור רוזנשטיין נמצא בקדמת המעבדה, שם בסוף" הוא אומר ומצביע לך לאן ללכת.
יוסי
אבל... לא בא לי. חייבים לעבור לפחות 50% מהאירועים המתוכננים כשעוברים מעיר לעיר. מה לעשות שבמעבר הקצר הזה יש רק 3 קרבות?
--
אתה מתחיל ללכת במהירות, אבל בידוף מבחין בך ומתחיל לרוץ לידך (כמו שכלב ירדוף אחריך אם אתה תתחיל להתרחק ממנו במהירות, או משהו)
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 18 2009, 05:19 PM
[b] תמיר
כן אצלי זה הגיוני כזה.
--
כשאתה מוסר לאחות ג'וי את הפוכדורים אז היא סופרת אותם לרגע
"יש לך יותר מ6. אני מבינה שלא הייתה לך ברירה בדרך, אבל יש חוק האוסר על יציאה מהעיר עם יותר מ6 פוקימונים, פרט לאנשים מורשים. לא ממש אוכפים את זה, אבל לך תדע. תצטרך לאחסן את מאחד מהם איפשהו." היא אומרת. [/b][/quote]
"יש לך רעיון היכן אני יכול לשמור את הפוקימונים שלי?" אני שואל אותה וחושב לעצמי גם ומחפש רעיונות.בינתיים אני מוציא את הכדור של פאנפי,ומוסר לה את כל השאר שתרפא בינתיים
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 11:55 AM
[b] אנטו
"אה אוקיי. פרופסור רוזנשטיין נמצא בקדמת המעבדה, שם בסוף" הוא אומר ומצביע לך לאן ללכת.
[/b][/quote]
אני עולה בלי היסוס.
תמיר
"יש לך כמה אפשרויות" היא אומרת ובינתיים מכניסה את הפוקימונים למכונה "או שתשאיר אותם במרכז הפוקימונים, ותקבל מן טופס כזה, שכל פעם שתרצה להוציא אותו תתן לאחות הג'וי המקומית ואז ישגרו את הפוכדור לכאן, או שהמממ לאחסן אצל פרופסור אוק לא כדאי כי זה העברה חוץ מדינתית וזה עולה כסף, אבל אם אתה מכיר כאן מישהו שיכול לאחסן זה יעבוד" היא מחזירה לך את שאר הפוכדורים.
אנטו
עולה? אתה מתכוון הולך?
--
אתה מגיע לקדמת המעבדה ואתה מוצא שם את הפרופסור עם הרבה מאוד חלונות פתוחים (פרט שולי שאין צורך לייחס לו חשיבות)
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 08:02 PM
[b] תמיר
"יש לך כמה אפשרויות" היא אומרת ובינתיים מכניסה את הפוקימונים למכונה "או שתשאיר אותם במרכז הפוקימונים, ותקבל מן טופס כזה, שכל פעם שתרצה להוציא אותו תתן לאחות הג'וי המקומית ואז ישגרו את הפוכדור לכאן, או שהמממ לאחסן אצל פרופסור אוק לא כדאי כי זה העברה חוץ מדינתית וזה עולה כסף, אבל אם אתה מכיר כאן מישהו שיכול לאחסן זה יעבוד" היא מחזירה לך את שאר הפוכדורים. [/b][/quote]
"נראה לי שאני אשאיר אותו במרכז הפוקימונים.האם תוכלי לתת לי את הטופס?" אני שואל ומושיט לה את הכדור של פאנפי
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 11:55 AM
[b] יוסי
אבל... לא בא לי. חייבים לעבור לפחות 50% מהאירועים המתוכננים כשעוברים מעיר לעיר. מה לעשות שבמעבר הקצר הזה יש רק 3 קרבות?
--
אתה מתחיל ללכת במהירות, אבל בידוף מבחין בך ומתחיל לרוץ לידך (כמו שכלב ירדוף אחריך אם אתה תתחיל להתרחק ממנו במהירות, או משהו) [/b][/quote]
אני אתחיל לרוץ במהירות ואנסה להתחמק מבידוף.
---
אם כבר קרבות, אז תן איזה פוקימון טוב XD
תמיר
"אוקיי" היא לוקחת את הפוכדור של פאנפי ונותנת לך טופס. יש לך שם שדה של שם, ושדה של חתימה ועוד מספר למטה אבל אין שם שורה ריקה. האחות ג'וי מושיטה לך עט.
יוסי
הייתה לך בחירה, ומכיוון שלא בחרת, אני בחרתי בשבילך.
--
אתה רץ מהר מאוד ומאבד את בידוף, אבל אז אתה מחבין בבלספראוט מלפניך, ואתה נתקל בו ונופל.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 08:56 PM
[b] תמיר
"אוקיי" היא לוקחת את הפוכדור של פאנפי ונותנת לך טופס. יש לך שם שדה של שם, ושדה של חתימה ועוד מספר למטה אבל אין שם שורה ריקה. האחות ג'וי מושיטה לך עט. [/b][/quote]
אני חותם ורושם את כל הפרטים שצריכים,ונותן לה את הםוכדור.
אני מסתכל על כל המאמנים מחפש מאמן חלש מעט
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 07:56 PM
[b] יוסי
הייתה לך בחירה, ומכיוון שלא בחרת, אני בחרתי בשבילך.
--
אתה רץ מהר מאוד ומאבד את בידוף, אבל אז אתה מחבין בבלספראוט מלפניך, ואתה נתקל בו ונופל. [/b][/quote]
בלספראוט? /=
---
אני אקום במהירות ואמשיך ללכת, לאחר-מכן אחפש פוקימון אש כולשהו בדרך שלי.
תמיר
לאחר שאתה רושם את הפרטים, היא לוקח את הדף, ומפרידה אותו ל 2 (זה היה שני דפי קופי אחד מעל השני) והיא נותנת לך את העותק. אני מניח שאתה שומר אותו. אתה מסתכל במאמנים סביב במרכז ואתה מבחין באחד שמדבר עם סטארלי וקרבי, שניהם נראים די צעירים.
יוסי
אוקיי ניצחת. בינתיים. אתה בורח גם ממנו ולאחר הליכה של זמן מה וחיפוש אחר פוקימון אש אתה מגיע למרוול בטעות.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 08:39 PM
[b] יוסי
אוקיי ניצחת. בינתיים. אתה בורח גם ממנו ולאחר הליכה של זמן מה וחיפוש אחר פוקימון אש אתה מגיע למרוול בטעות. [/b][/quote]
חעחע (:
---
''יש! הגעתי!'' אומר בהתלהבות ואגש למרכז הפוקימונים לרפא את פוקימוניי.
[quote][b]טום
--
אלקיד רץ לכיוון זגזגון ופוגע בו בהפתעה. זיגזגון משתמש בנשיכה ופוגע באלקיד. [/b][/quote]
"אוקי, אלקיד, אני רוצה שנעשה משהו חדש, שנגמור אל הזיגזגון הזה במכה אחת,
למתקפה קוראים אגרוף רעם, אני רוצה שתצבור חשמל על האגרוף שלך ואז תתן איתו מכה לזיגזגון הזה,
זאת מתקפה חזקה, אבל אני בטוח שתצליח אלקיד, אני סומך עליך."
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 09:39 PM
[b] תמיר
לאחר שאתה רושם את הפרטים, היא לוקח את הדף, ומפרידה אותו ל 2 (זה היה שני דפי קופי אחד מעל השני) והיא נותנת לך את העותק. אני מניח שאתה שומר אותו. אתה מסתכל במאמנים סביב במרכז ואתה מבחין באחד שמדבר עם סטארלי וקרבי, שניהם נראים די צעירים. [/b][/quote]
'...אין לי פוקימוני חשמל,אז לא כדאי לי להלחם נגדו...' אינ חושב אחרי שאני משכלל את כל הנתונים,ומוצא את הנתון הזה כבעייתי ביותר,ולכן אני ממשיך להסתכל מסביב,מחפש מאמן קצת יותר חזק,אבל אחד שאוכל לנצח
טוב אז, חנוכה נגמר, ולכן אני חוזר למצב הקודם, שבו אני אגיב מספר ספור של פעמים כל יום., והמשחק ישקע לתחתית העמוד. המצב הזה ימשך בערך עד פברואר.
יוסי
אתה מגיע למרכז הפוקימונים, ואתה נותן לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך, והיא מרפאה אותם כמעט מיד ומחזירה לך אותם.
טום
זגזגון רץ לאלקיד ונותן את האגרוף, אבל כמעט שאין שום הבדל בהאגרוף הזה לאגרוף הרגיל. זגזגון לא נבהל יותר מדי ומשתמש בנגיחה ופוגע באלקיד.
תמיר
ניסוח נחמד, וזה יצא בטעות ששניהם חלשים לחשמל.
--
אתה מסתובב שם ואתה בטעות שומע מאמן אחד אומר לשני.
"זה מטורף! האקנס והליקיטונג שלי מכסחים לג'סי הזאת את הצורה אני רציני איתך! איך היא הפסידה לאש כל הזמן אין לי מושג, אבל אני יכול לכסח אותו עכשיו!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 10:02 PM
[b] טוב אז, חנוכה נגמר, ולכן אני חוזר למצב הקודם, שבו אני אגיב מספר ספור של פעמים כל יום., והמשחק ישקע לתחתית העמוד. המצב הזה ימשך בערך עד פברואר.
תמיר
ניסוח נחמד, וזה יצא בטעות ששניהם חלשים לחשמל.
--
אתה מסתובב שם ואתה בטעות שומע מאמן אחד אומר לשני.
"זה מטורף! האקנס והליקיטונג שלי מכסחים לג'סי הזאת את הצורה אני רציני איתך! איך היא הפסידה לאש כל הזמן אין לי מושג, אבל אני יכול לכסח אותו עכשיו!" [/b][/quote]
זה לא שאצלי המצב יהיה יותר טוב,אז לי לא ממש אכפת...
--
אני ממשיך להקשיב לשיחה שלהם,מתיישב בשולחן שקרוב אליהם(בהנחה שהם יושבים ליד שולחן ושיש שם עוד שולחנות) וממשיך להקשיב
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 09:02 PM
[b] טוב אז, חנוכה נגמר, ולכן אני חוזר למצב הקודם, שבו אני אגיב מספר ספור של פעמים כל יום., והמשחק ישקע לתחתית העמוד. המצב הזה ימשך בערך עד פברואר.
יוסי
אתה מגיע למרכז הפוקימונים, ואתה נותן לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך, והיא מרפאה אותם כמעט מיד ומחזירה לך אותם. [/b][/quote]
אודה לה ואלך לכיוון מכון הנורמאל של העיר.
--
חבל אחי, אבל אצל כולם זה יהיה ככה.
תמיר
"לא אני אסביר לך למה ג'סי כזאת אפסית. אם היא הייתה מנסה לנצח בטח שהיא הייתה מכסחת לאש האפס הזה את הצורה, אבל היא לא, היא עסוקה בלנסות לגנוב פוקימונים. עכשיו אם היא רוצה לגנוב פוקימונים שתלך לעבוד במאפייה או משהו, לא גונבים פוקימונים אם פקוימונים, זה דבילי" אומר השני
"מסכים איתך 100% אחי. אוף, אם רק הייתי יכול לקרוע עוד מישהו עם ליקיטונג ואקנס שלי.." אומר הראשון
יוסי
אתה מגיע למכון הנורמל שהדלת שלו שבורה, והוא נראה קצת פגוע. על השלט כתוב
"מכון העיר מרוול
מנהיג: פול מורפי
סוג: נורמל
'כל דבר הוא נורמלי מנק' מבט זו או אחרת", כתוב על השלט ליד המכון.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 09:33 PM
[b] יוסי
אתה מגיע למכון הנורמל שהדלת שלו שבורה, והוא נראה קצת פגוע. על השלט כתוב
"מכון העיר מרוול
מנהיג: פול מורפי
סוג: נורמל
'כל דבר הוא נורמלי מנק' מבט זו או אחרת", כתוב על השלט ליד המכון. [/b][/quote]
''ממש משפט לחיים.'' אומר בצחוק ואכנס פנימה, אחפש את פול מורפי ואאתגר אותו לקרב מכון.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 10:33 PM
[b] תמיר
"לא אני אסביר לך למה ג'סי כזאת אפסית. אם היא הייתה מנסה לנצח בטח שהיא הייתה מכסחת לאש האפס הזה את הצורה, אבל היא לא, היא עסוקה בלנסות לגנוב פוקימונים. עכשיו אם היא רוצה לגנוב פוקימונים שתלך לעבוד במאפייה או משהו, לא גונבים פוקימונים אם פקוימונים, זה דבילי" אומר השני
"מסכים איתך 100% אחי. אוף, אם רק הייתי יכול לקרוע עוד מישהו עם ליקיטונג ואקנס שלי.." אומר הראשון [/b][/quote]
"אני בטוח שאת הפוקימונים שלי לא תוכל לקרוע עם האקנס והליקטונג ה'מעולים' שלך" אני אומר בלגלוג,מצטרף לשיחה בדינאמיות מוחלטת
"אז...אתה רוצה לבדוק מי צודק?" אני שואל,מערבל בידי שני פוכדורים
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 07:02 PM
[b] אנטו
עולה? אתה מתכוון הולך?
--
אתה מגיע לקדמת המעבדה ואתה מוצא שם את הפרופסור עם הרבה מאוד חלונות פתוחים (פרט שולי שאין צורך לייחס לו חשיבות) [/b][/quote]
אני אומר לפרופסור "אם סליחה שאני מפריע לך אבל באתי כדאי לכבל את הפוקימון הראשון שלי".
יוסי
לפני שאתה נכנס השומר עוצר אותך.
"קודם כל קח חמש צעדים אחורה. הייתה כאן אתמול פלישה. כעת אמור לי לשם מה באת?" הוא אומר.
תמיר
"למה מי אתה חושב שאתה? בא ככה בפראות רוצה לכסח אותי? בוא נצא החוצה!" הוא אומר ויוצא.
אנטו
"אה אוקיי. איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל בזמן שהוא פותח עוד חלון ומתחיל לכתוב בו.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 20 2009, 04:40 PM
[b] אנטו
"אה אוקיי. איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל בזמן שהוא פותח עוד חלון ומתחיל לכתוב בו. [/b][/quote]
אני אומר לו "אפשר בבקשה את צ'נמנדר אני מאוד רוצה אותו בתור הפוקימון שלי".
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 20 2009, 04:40 PM
[b] יוסי
לפני שאתה נכנס השומר עוצר אותך.
"קודם כל קח חמש צעדים אחורה. הייתה כאן אתמול פלישה. כעת אמור לי לשם מה באת?" הוא אומר. [/b][/quote]
''למה באתי? לקרב מכון! למה עוד יכולתי לבוא?'' אומר ואסתכל עליו בזילזול.
אנטו
"בסדר גמור" הוא אומר, וכותב עוד משהו, ואז על המסך מופיעה ההודעה "Transmition Succesful". ועל השולחן מופיע פוכדור. הוא לוקח את הפוכדור ולוקח עוד 5 פוכדורים ופוקדע ממגירה ונותן לך אותם "הנה זה הפוכדור של צ'אמנרדר, ועוד 5 פוכדורים ריקים ופוקדע. אה כן ו..." הוא אומר ובינתיים מוציא גם טלפון נייד ממקום אחר "קח גם את זה. היו אחרים שרציתי לתת להם את זה, אבל הם התאבדו. המספר רשום אל המכשיר, אל תשכח לבדוק. יש שאלות?" הוא שואל
יוסי
"אל תצחק, אבל אתמול באה קבוצה של אנשים שקפצו מהאדמה בתחפורים מוזרים וניסו לחטוף את מנהיג המכון או משהו, ובזמן שהושטרים משאו ונתנו איתם (אם זה הצורה הנכונה של הביטוי אני לא יודע) באה מנהיגת מכון העיר זאוגוויל, נכנסה דרך הדלת עם הג'יפ שלה והבריחה אותם עם עוד איזה ילד שהתאבד אחר כך. אז אל תגיד שבאים למכונות רק כדי להלחם בהם! כעת הרשה לי לעשות בידוק בטחוני או שתתחיל לרוץ מכאן!" הוא אומר בעצבנות קלה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 20 2009, 06:24 PM
[b] יוסי
"אל תצחק, אבל אתמול באה קבוצה של אנשים שקפצו מהאדמה בתחפורים מוזרים וניסו לחטוף את מנהיג המכון או משהו, ובזמן שהושטרים משאו ונתנו איתם (אם זה הצורה הנכונה של הביטוי אני לא יודע) באה מנהיגת מכון העיר זאוגוויל, נכנסה דרך הדלת עם הג'יפ שלה והבריחה אותם עם עוד איזה ילד שהתאבד אחר כך. אז אל תגיד שבאים למכונות רק כדי להלחם בהם! כעת הרשה לי לעשות בידוק בטחוני או שתתחיל לרוץ מכאן!" הוא אומר בעצבנות קלה. [/b][/quote]
אגחגח מעט ואומר, ''אני רק ילד..'' אומר בשקט ואתן לו לעשות את הבדיקה הבטחונית.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 20 2009, 06:24 PM
[b] אנטו
"בסדר גמור" הוא אומר, וכותב עוד משהו, ואז על המסך מופיעה ההודעה "Transmition Succesful". ועל השולחן מופיע פוכדור. הוא לוקח את הפוכדור ולוקח עוד 5 פוכדורים ופוקדע ממגירה ונותן לך אותם "הנה זה הפוכדור של צ'אמנרדר, ועוד 5 פוכדורים ריקים ופוקדע. אה כן ו..." הוא אומר ובינתיים מוציא גם טלפון נייד ממקום אחר "קח גם את זה. היו אחרים שרציתי לתת להם את זה, אבל הם התאבדו. המספר רשום אל המכשיר, אל תשכח לבדוק. יש שאלות?" הוא שואל
[/b][/quote]
אני אומר "תודה רבה פרופסור" לוכך את הפוקדורים את הפוקדע ואת הטלפון יוצה מהמעבדה בודק את מיספר הטלפון ומוצי את צ'נמנדר מהפוקדור.
יוסי
הוא בודק אותך ואז נותן לך להכנס
"אחרי שראיתי את היצורים המוזרים האלה אתמול, אני חושד בכולם." הוא אומר.
אנטו
המספר הוא 0273-454-318. אתה יוצא מהמעבדה ומוציא את צ'ארמנדר החוצה. הוא מביט עליך בבלבול קל.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 21 2009, 08:01 AM
[b]
המספר הוא 0273-454-318. אתה יוצא מהמעבדה ומוציא את צ'ארמנדר החוצה. הוא מביט עליך בבלבול קל. [/b][/quote]
אני אומר "אם הי צ'נמנדר אני אנטו ואני המאמן שלך".
אנטו
צ'ארמנדר מסתכל קצת ואז מהנהן ומחייך. נראה שהוא הבין את זה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 21 2009, 08:01 AM
[b] יוסי
הוא בודק אותך ואז נותן לך להכנס
"אחרי שראיתי את היצורים המוזרים האלה אתמול, אני חושד בכולם." הוא אומר. [/b][/quote]
אני נכנס למכון ומחפש את מאמן המכון, ''באתי לאתגר אותך לקרב.'' אוסיף.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 21 2009, 08:52 PM
[b] אנטו
צ'ארמנדר מסתכל קצת ואז מהנהן ומחייך. נראה שהוא הבין את זה. [/b][/quote]
אני אומר לו "אתה רוצה להישאר מחוץ לפוקדור?" ואני מתקופף.
יוסי
לאחר שאתה קורא לו, אז אתה מבחין שהוא ועוד ארבעה אנשים יוצאים מחדר אחורי במכון. אחד מהם ניגש לעמדה של הזה עם הדגלים, והשלושה האחרים ניגשים לשולחן שעליו יש מחשבים ניידים וכל מיני חיישנים.
"קרב מכון העיר מרוול יתחיל עכשיו. למנהיג המכון יש 3 פוקימונים ולכן למאמן מותר להשתמש בלכל היותר 3פוקימונים. כמו כן ניצחון בקרב המכון יושג אם ורק אם המאמן יצליח לנצח את שלושת הפוקימונים של מנהיג המכון, עד כדי קביעה שלי. התחילו!" אומר השופט בעמדת הדגלים.
"אני אתן לך להתחיל" אומר פול מורפי.
אנטו
צ'ארמנדר מתעמק מעט בדברים אבל הוא לא מגיע להחלטה. מכך אתה מסיק שזה בחירה שלך.
יש מקום פנוי עדיין במשחק?
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 21 2009, 09:44 PM
[b] אנטו
צ'ארמנדר מתעמק מעט בדברים אבל הוא לא מגיע להחלטה. מכך אתה מסיק שזה בחירה שלך. [/b][/quote]
"ניראה לי שאני ישאיר אותך בחוץ וכשההיה קר אני יכניס אותך לפוקדו" ואני צועדים לעבר העיר הראשונה.
[quote][b]טום
זגזגון רץ לאלקיד ונותן את האגרוף, אבל כמעט שאין שום הבדל בהאגרוף הזה לאגרוף הרגיל. זגזגון לא נבהל יותר מדי ומשתמש בנגיחה ופוגע באלקיד.[/b][/quote]
" לא נורא אלקיד, עבודה טובה, אתה בסוף עוד תצליח.
אני רואה עכשיו שתוציא אליו מכת ברק מהאוזניים שלך, אתה פוקימון מסוג חשמל, אני מתקפה בסיסית תחשוב טוב ואני בטוח שתצליח. אנחנו עוד נראה לזיגזגון הזה מי כאן שולט."
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 21 2009, 09:44 PM
[b] יוסי
לאחר שאתה קורא לו, אז אתה מבחין שהוא ועוד ארבעה אנשים יוצאים מחדר אחורי במכון. אחד מהם ניגש לעמדה של הזה עם הדגלים, והשלושה האחרים ניגשים לשולחן שעליו יש מחשבים ניידים וכל מיני חיישנים.
"קרב מכון העיר מרוול יתחיל עכשיו. למנהיג המכון יש 3 פוקימונים ולכן למאמן מותר להשתמש בלכל היותר 3פוקימונים. כמו כן ניצחון בקרב המכון יושג אם ורק אם המאמן יצליח לנצח את שלושת הפוקימונים של מנהיג המכון, עד כדי קביעה שלי. התחילו!" אומר השופט בעמדת הדגלים.
"אני אתן לך להתחיל" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
שלוש? אין לי שלוש! /=
---
''צא עכשיו, טיילו!'' אומר ואוציא אותו מהפוקדור.