-
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]שאלתי אותך שאלה.. נגד מי כבר נלחמת מהפוקימונים של פאניין?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה יוצא בהסתערות ציפור אדירה ומוריד לסטארביה הרבה חיים ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה עף במהירות ומתקיף בסופת אוויר ובמתקפה מהירה שגורמת לכנפו השמאלית של סטרביה להיחלש .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פאניין מחייך והוא אומר לך "סליחה " תוך כדי שהוא מחבק את הפידג'יוטו שלו שכבר לא בקרב.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פאניין מוציא פוכדור מכיסו ומשליך אותו וקורא לפוקימון הבא שלו לצאת[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][IMG]http://i50.tinypic.com/35hlnvr.jpg[/IMG] מן הפוכדור יוצא נוקטאול חזק בעל כנפיים זוהרות ויפות .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]פאניין מתקרב אליך ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"סטיב היה לי העונג להילחם נגד מאמן פצצה שכמוך ,אני יודע עוד שאתה בצוות סינו החדש ואני מצפה שתפתור את הבעיה של צוות בלו ברחבי המחוז " אומר לך .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969]הוא מתקרב אליך ומגיש לך את התג.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#696969][IMG]http://i49.tinypic.com/14c5kqb.jpg[/IMG] זהו תג האסטרטגיה ! דבר שרכשת במהלך קרב המכון שלנו " אומר לך ולוחץ את ידך לשלום .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אוקיי ממה שאני רואה את טדיאורסה שלך . עד עכשיו הוא קיבל גידול יציב אך לא מספיק כדי להתפתח כמו שאתה רוצה " אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אני חושב שאף אחד מהמתקפות שהצעת לא טובה" אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אני חושב שצריך ללמד את טדיאורסה שלך את המתקפה "אגרוף פוקוס".[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מסביר לך ברוק .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
-
[quote=ErWiN;616184]
[COLOR=darkorange][B]פאניין מחייך והוא אומר לך "סליחה " תוך כדי שהוא מחבק את הפידג'יוטו שלו שכבר לא בקרב.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פאניין מוציא פוכדור מכיסו ומשליך אותו וקורא לפוקימון הבא שלו לצאת[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][IMG]http://i50.tinypic.com/35hlnvr.jpg[/IMG] מן הפוכדור יוצא נוקטאול חזק בעל כנפיים זוהרות ויפות .[/B][/COLOR]
[/quote]
"אוקיי!, קווילאבה, תתחיל עם מתקפה מהירה כדי להיכנס לבור שחפרת מקודם!, אל תצא במשך זמן ארוך, ובשנייה הכי פחות צפוייה תצא עם גלגל להבה על נוקטאול!" אני מורה לו.
-
[quote=ErWiN;615477]
[COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מוציא את מאנצ'לקס ראשון לקרב המכון ואתה רואה שפאניין מחייך[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"מגניב" הוא אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא שולף פוכדור ומוציא את הפוקימון שלו [IMG]http://i45.tinypic.com/16iic9c.png[/IMG][/B][/COLOR]
[/quote]
"בסדר מאנצל'קס, בוא נתחיל עם אגרוף ממוקד!"
-
[COLOR=blue][B]מאנצ'לקס מכין אגרוף ממוקד וביינתים פידג'יוטו מנקר את מאנצ'לקס שהניקור משפיע עליו ממש מעט ,האגרוף עף לכיוון פידג'יוטו אך פתאום הוא משתמש בצוות כפול ומאנצ'לקס מפספס אותו לגמרי![/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"מהיר אה?" מתלהב פאניין[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B]קווליבה נכנס במהירות רצינית אל אותו הבור מקודם [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נוקטאול משתמש במתקפת חול ומכסה את הבורות ,כך שידע כאשר קווליאבה יצא ,קווליאבה מחכה זמן ארוך בתוך הבור וכאשר הוא יוצא הוא מוציא עימו אבק שחש בו עם מתקפת תעתוע נוקטואול ,לאחר מכן נוקטאול מתחמק מגלגל הלהבה שמכין קווליאבה והוא תוקף אותו במתקפת כנף רצינית![/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;616207][COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מאנצ'לקס מכין אגרוף ממוקד וביינתים פידג'יוטו מנקר את מאנצ'לקס שהניקור משפיע עליו ממש מעט ,האגרוף עף לכיוון פידג'יוטו אך פתאום הוא משתמש בצוות כפול ומאנצ'לקס מפספס אותו לגמרי![/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"מהיר אה?" מתלהב פאניין[/B][/COLOR][/quote]
"בהחלט" אני אומר לו בחיוך "בסדר מאנצל'קס, אמנסיה ולאחר מכן חבטה!" אני מצווה עליו.
-
[quote=ErWiN;616207]
[COLOR=darkorange][B]קווליבה נכנס במהירות רצינית אל אותו הבור מקודם [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נוקטאול משתמש במתקפת חול ומכסה את הבורות ,כך שידע כאשר קווליאבה יצא ,קווליאבה מחכה זמן ארוך בתוך הבור וכאשר הוא יוצא הוא מוציא עימו אבק שחש בו עם מתקפת תעתוע נוקטואול ,לאחר מכן נוקטאול מתחמק מגלגל הלהבה שמכין קווליאבה והוא תוקף אותו במתקפת כנף רצינית![/B][/COLOR][/quote]
"תיתן לו להתקרב אליך אך שנייה לפני שיפגע בך קפוץ עליו ותתלה על גבו!, משם תשתמש בגחלת לוהטת ישר לעיניים שלו ביחד עם שריטה לתוך הפרצוף!" אני מדריך את קווילאבה.
-
[QUOTE=ErWiN;616184][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]פאניין מתקרב אליך ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"סטיב היה לי העונג להילחם נגד מאמן פצצה שכמוך ,אני יודע עוד שאתה בצוות סינו החדש ואני מצפה שתפתור את הבעיה של צוות בלו ברחבי המחוז " אומר לך .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969]הוא מתקרב אליך ומגיש לך את התג.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#696969][IMG]http://i49.tinypic.com/14c5kqb.jpg[/IMG] זהו תג האסטרטגיה ! דבר שרכשת במהלך קרב המכון שלנו " אומר לך ולוחץ את ידך לשלום .[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה רבה זה היה תענוג בשבילי"
אגיד לו , אלחץ את ידו בחזרה ואצא החוצה , דבר ראשון
אלך לרפאות את הפוקימונים שלי במרכז הפוקימונים .
-
[QUOTE=ErWiN;616184][COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]שאלתי אותך שאלה.. נגד מי כבר נלחמת מהפוקימונים של פאניין?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה יוצא בהסתערות ציפור אדירה ומוריד לסטארביה הרבה חיים ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה עף במהירות ומתקיף בסופת אוויר ובמתקפה מהירה שגורמת לכנפו השמאלית של סטרביה להיחלש .[/B][/COLOR]
אהה לא הבנתי XDD נלחמתי כבר נגד נוקטאול אבל איך יכול להיות שסטרביה שלו כבר לא מת והוא קיבל מלא מלא מכות וכולל הסתערות ציפור שמורידה חיים גם לסטרביה עצמו?!
-------
"עכשיו תשתמש בצוות כפול ותקיף אותו ועם כולם תשתמש במתקפת כנף בכל הכוח"
-
[quote=ErWiN;616184]
[COLOR=purple][B]"אוקיי ממה שאני רואה את טדיאורסה שלך . עד עכשיו הוא קיבל גידול יציב אך לא מספיק כדי להתפתח כמו שאתה רוצה " אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אני חושב שאף אחד מהמתקפות שהצעת לא טובה" אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אני חושב שצריך ללמד את טדיאורסה שלך את המתקפה "אגרוף פוקוס".[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מסביר לך ברוק .[/B][/COLOR]
[/quote]
"אבל לוקח למתקפה הזו להיטען הרבה זמן לא? ובכל זאת איך אני מלמד אותו את המתקפה הזאת?עוד כמה זמן אתה מעריך שהוא יתפתח? ואיך אני אוכל ללמד אותו את המתקפות האלה שהיתפתח" אומר לו בעודי מלטף את טדיאורסה
-
[COLOR=purple][B]"שמע ,לאט לאט " אומר לך ברוק [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"קודם כל נפעל בדרך כזו .." מתחיל ברוק ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אגרוף פוקוס היא מתקפה שאכן קשה לשלוט בה. הטעינה שלה היא לא כמו אגרוף ממוקד ולא יהיה לה זמן רב מדי להיטען אך יש לה תופעת לוואי כאשר היא תוריד מכמות ההגנה של 2% כל מתקפה .שזה בסדר" אומר ברוק בחיוך[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הטדיאורסה שלך נמצא ברמה 12 לפי הערכתי ,יש לו עוד הרבה אימונים לעשות ... כי הוא מתפתח ברמה 30 " אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הסתערות ציפור לא מוריד לו ... ציפור אמיצה מוריד לו יכול להיות שהתבלבלתי.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה שלך יוצא בצוות כפול ומתקפת כנף בכל הכוח כאשר גם סטרביה של פאניין יוצאת במטר של ניקורים ומתקפת כנף [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]שני הציפורים נאבקות ושניהם נופלות .. סטרביה שלך נאבק על חיייו ,אבל סטרביה של פאניין לא יכולה להילחם יותר! [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הוא היה תשוש מדי לקרב זה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה שלך בקושי מחזיק מעמד .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פאניין מוציא את הפוקימון הבא שלו .[IMG]http://i49.tinypic.com/23v1doj.png[/IMG] "קדימה פידג'יוטו ניקור ואז טווויסטר!" אומר פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה יוצא ומרפא את הפוקימונים שלך במהירות במרכז הפוקימונים לאחר מכן אתה עומד מחוץ למרכז ויש לך כמה אפשרויות לצעידה בהמשך המסע שלך .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אחת מהם היא דרומה מאטרנה... שביל האופניים ! דרך 206![/B][/COLOR]
[COLOR=sandybrown][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=sandybrown][B]קווילאבה לא מצליח להתחמק מן המתקפה ומתקפת הכנף כואבת לו בראש מאוד.לאחר מכן קווליאבה נתלה על גבו של נוקטאול והוא מתקיף את פניו בגחלת ושריטה עמוקה.[/B][/COLOR]
[COLOR=sandybrown][B]נוקטאול פצוע והוא עומד להתרסק על הרצפה .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מאנצ'לקס משתמש באמנסיה וישר בחבטה עם גופו הגדול והעגול כאשר פידג'יוטו לא מצליח להתחמק והוא מותקף קשה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לאחר מכן פידג'יוטו עף במהירות ומתקיף במתקפת כנף![/B][/COLOR]
-
[COLOR=darkred][B]הסתערות ציפור לא מוריד לו ... ציפור אמיצה מוריד לו יכול להיות שהתבלבלתי.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה שלך יוצא בצוות כפול ומתקפת כנף בכל הכוח כאשר גם סטרביה של פאניין יוצאת במטר של ניקורים ומתקפת כנף [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]שני הציפורים נאבקות ושניהם נופלות .. סטרביה שלך נאבק על חיייו ,אבל סטרביה של פאניין לא יכולה להילחם יותר! [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הוא היה תשוש מדי לקרב זה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה שלך בקושי מחזיק מעמד .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פאניין מוציא את הפוקימון הבא שלו .[IMG]http://i49.tinypic.com/23v1doj.png[/IMG] "קדימה פידג'יוטו ניקור ואז טווויסטר!" אומר פאניין[/B][/COLOR]
"אוקיי סטרביה חזור צא ארון"
"קדימה תשתמש מהר בהגנת ברזל כדי שהמתקפות לא יפגעו בך וישר תשתמש בתותח בוץ על הכנפיים שלו כדי שלא יוכל לעוף וישר ראשייה"
-
[quote=ErWiN;616404]
[COLOR=sandybrown][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=sandybrown][B]קווילאבה לא מצליח להתחמק מן המתקפה ומתקפת הכנף כואבת לו בראש מאוד.לאחר מכן קווליאבה נתלה על גבו של נוקטאול והוא מתקיף את פניו בגחלת ושריטה עמוקה.[/B][/COLOR]
[COLOR=sandybrown][B]נוקטאול פצוע והוא עומד להתרסק על הרצפה .[/B][/COLOR]
[/quote]
"חכה שהוא יתרסק על הרצפה!, תשתמש בגלגל להבה גם כדי למחוץ אותו לרצפה וגם כדי לפגוע בו!, לאחר מכן תמשיך עם מתקפה מהירה!" אני שואג.
-
[quote=ErWiN;616404]
[COLOR=blue][B]מאנצ'לקס משתמש באמנסיה וישר בחבטה עם גופו הגדול והעגול כאשר פידג'יוטו לא מצליח להתחמק והוא מותקף קשה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לאחר מכן פידג'יוטו עף במהירות ומתקיף במתקפת כנף![/B][/COLOR][/quote]
"השתמש באגרוף ממוקד כדי לחסום את ההתקפה, ולאחר מכן מיד בחבטה!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE=ErWiN;616404][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה יוצא ומרפא את הפוקימונים שלך במהירות במרכז הפוקימונים לאחר מכן אתה עומד מחוץ למרכז ויש לך כמה אפשרויות לצעידה בהמשך המסע שלך .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אחת מהם היא דרומה מאטרנה... שביל האופניים ! דרך 206![/B][/COLOR]
[/QUOTE]
'אין לי אופניים ואני לא אוהב לרכב על אופניים'
אחשוב לעצמי ואלך לדרך אחרת בה אוכל להתאמן מול פוקימונים .
-
[quote=ErWiN;616404][COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"שמע ,לאט לאט " אומר לך ברוק [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"קודם כל נפעל בדרך כזו .." מתחיל ברוק ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אגרוף פוקוס היא מתקפה שאכן קשה לשלוט בה. הטעינה שלה היא לא כמו אגרוף ממוקד ולא יהיה לה זמן רב מדי להיטען אך יש לה תופעת לוואי כאשר היא תוריד מכמות ההגנה של 2% כל מתקפה .שזה בסדר" אומר ברוק בחיוך[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הטדיאורסה שלך נמצא ברמה 12 לפי הערכתי ,יש לו עוד הרבה אימונים לעשות ... כי הוא מתפתח ברמה 30 " אומר לך .[/B][/COLOR]
[/quote]
מה השם של המתקפה באנגלית focus punch?
"אוקי ברוק תסביר לי איך הוא ילמד את המתקפה" אומר ואחכה לתשובתו ואומר לטדיאורסה בחיוך "אוקי חמוד אתההולך ללמוד מתקפה מאוד חזקה עכשיו אתה תהיה ממש חזק,אתה תהיה נהדר" אומר לו בחיוך ואלטף את ראשו
-
[SIZE=6][B][I][U]שימו לב לפותח 170 יש פרס[/U][/I][/B][/SIZE][SIZE=6][B][I][U].[/U][/I][/B][/SIZE]
[SIZE=6][/SIZE]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]כן [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]ברוק משנה מבטו למבט רציני ומתחיל להסביר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"לפני זה אנחנו נלך לשדה האימונים משמאלי... טדיאורסה יתחיל להשתמש שם בשריטות על כל אבן .. רק הפעם במקום להשתמש בציפורניים,הוא יצרטך להשתמש באגרוף כדי לשבור את הסלע!" אומר לך ברוק[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]יש לך אופניים וזו הדרך הכי טובה לאמן את הפוקימונים [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]~~~~~~~~~~;[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מחפש דרכים שאפשר לאמן את הפוקימונים ואתה פורש את המפה על הרצפה ומתכופף.. אתה מחפש דרכים אפשריות .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה רואה שמאטרנה יש לך את דרך 206- דרך האופניים[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]דרך 211-שמובילה לעיירה סלסטיק.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]או לאן שתרצה שכבר היית.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מאנצ'לס משתמש במהירות רבה ומכין אגרוף ממוקד שבולם את מתקפת הכנף של פידג'יוטו[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"אוי נו באמת!" צועק פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מאנצ'לקס מתקיף עם חבטה ומוריד לפידג'יוטו סכום חיים נא ה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange][I][U]ניב-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]קווליאבה מחכה שנוקטאול יתרסק.. וזה קורה נוקטאול נופל לאדמה ולא זז [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]קווליאבה מכין באוויר גלגל להבה ומשגר את עצמו לעבר נוקטאול ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]נוקטאול בצרות והוא נמחץ כאשר הוא נמצא בבטן האדמה ,אך פתאום הוא נעלם![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"מה??" אומר פאניין שהוא אפילו מופתע[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]נוקטאול השתמש בצוות כפול וברח משם במהירות הוא מתקיף את קווליאבה עכשיו בניקור אך קווליאבה מתקיף קודם עם מתקפה מהירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]שניהם מתאבקים על חייהם.[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]רק שני מתקפות בתור [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פידג'יוטו עולה לאוויר ומתכוון להשתמש בטוויסטר חזק ,הוא מתקרב לארון במהירות אך ארון בולם את המתקפה עם הגנת ברזל כמו שצריך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארון משתמש בתותח בוץ לעבר הכנפיים של פידג'יוטו אך התותח בקושי מזיז ופידג'יוטו לא פגיע [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"פידג'יוטו עלה לאוויר והשתמש בסופת אוויר ושוב טוויסטר!" אומר פאניין[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;617605][SIZE=6][B][I][U]שימו לב לפותח 170 יש פרס[/U][/I][/B][/SIZE][SIZE=6][B][I][U].[/U][/I][/B][/SIZE]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]כן [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]ברוק משנה מבטו למבט רציני ומתחיל להסביר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"לפני זה אנחנו נלך לשדה האימונים משמאלי... טדיאורסה יתחיל להשתמש שם בשריטות על כל אבן .. רק הפעם במקום להשתמש בציפורניים,הוא יצרטך להשתמש באגרוף כדי לשבור את הסלע!" אומר לך ברוק[/B][/COLOR]
[/quote]
"קדימה למה אנחנו מחכים?" אומר ואוריד אתטדיאורסה וארוץ איתו ועם ברוק לאזור האימונים
-
[COLOR=darkred][B]רק שני מתקפות בתור [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פידג'יוטו עולה לאוויר ומתכוון להשתמש בטוויסטר חזק ,הוא מתקרב לארון במהירות אך ארון בולם את המתקפה עם הגנת ברזל כמו שצריך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארון משתמש בתותח בוץ לעבר הכנפיים של פידג'יוטו אך התותח בקושי מזיז ופידג'יוטו לא פגיע [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"פידג'יוטו עלה לאוויר והשתמש בסופת אוויר ושוב טוויסטר!" אומר פאניין[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה שוב הגנת ברזל ואז ישר טופרי מתכת"
-
[quote=ErWiN;617605][SIZE=6][B][I][U]שימו לב לפותח 170 יש פרס[/U][/I][/B][/SIZE][SIZE=6][B][I][U].[/U][/I][/B][/SIZE]
[COLOR=dimgray][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מאנצ'לס משתמש במהירות רבה ומכין אגרוף ממוקד שבולם את מתקפת הכנף של פידג'יוטו[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"אוי נו באמת!" צועק פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מאנצ'לקס מתקיף עם חבטה ומוריד לפידג'יוטו סכום חיים נא ה.[/B][/COLOR][/quote]
כמה אחוזים נשאר לכל אחד?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מצויין מאנצל'קס! עכשיו רוץ אליו במהירות עם מתקפת דחיפה, ואז ברגע האחרון תהפוך את זה לאגרוף ממוקד! צא!" אני מצווה עליו.
-
[quote=ErWiN;617605][B][COLOR=darkorange][I][U]ניב-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]קווליאבה מחכה שנוקטאול יתרסק.. וזה קורה נוקטאול נופל לאדמה ולא זז [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]קווליאבה מכין באוויר גלגל להבה ומשגר את עצמו לעבר נוקטאול ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]נוקטאול בצרות והוא נמחץ כאשר הוא נמצא בבטן האדמה ,אך פתאום הוא נעלם![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"מה??" אומר פאניין שהוא אפילו מופתע[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]נוקטאול השתמש בצוות כפול וברח משם במהירות הוא מתקיף את קווליאבה עכשיו בניקור אך קווליאבה מתקיף קודם עם מתקפה מהירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]שניהם מתאבקים על חייהם.[/COLOR][/B]
[/quote]
"מהר קווילאבה!, תתחמק מהניקור ולאחר מכן עוד מתקפה מהירה משולבת עם גחלת!, צא!" אני קורא בלחץ.
-
[COLOR=darkorange][B]קווליאבה משתמש במתקפה מהירה ומתקיף במהירות כאשר הוא משלב זאת עם גחלת משולבת [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נוקטאול משתמש במתקפת כנף ותעתוע ומצליח לבלבל את קווליאבה ,קווליאבה גוסס והוא לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"עכשיו נותר לך אחד!" אומר השופט[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]פידג'יוטו -50% חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מאנצ'לקס -61% חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]זה עומד לרדת בתור זה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מאנצ'לקס רץ ממש במהירות אל עבר פידג'יוטו ומצליח לפגוע בו עם דחיפה עם אגרוף ממוקד ישיר וחזק אל עבר פידג'יוטו[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא נופל ופאניין צועק[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"פידג'יוטו תקום קדימה השתמש בטוויסטר!" אומר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פידג'יוטו משתמש בסופת אוויר ושוב בטוויסטר רצחני כאשר ארון משתמש בהגנת ברזל לא מוצלחת כלל שספגה רק את סופת האוויר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הטוויסטר פוגע בארון בצורה מושלמת![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן ארון מתקיף עם טופרי מתכת שפידג'יוטו נפגע מהם קצת[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מי אתה בוחר כפרס?[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה וברוק רצים לעבר אזור האימונים ומגיעים ברוק מחכה שתגיד לטדיאורסה מה לעשות.[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;618214][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]קווליאבה משתמש במתקפה מהירה ומתקיף במהירות כאשר הוא משלב זאת עם גחלת משולבת [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נוקטאול משתמש במתקפת כנף ותעתוע ומצליח לבלבל את קווליאבה ,קווליאבה גוסס והוא לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"עכשיו נותר לך אחד!" אומר השופט[/B][/COLOR]
[/quote]
"קרב טוב קווילאבה, עכשיו חזור" אני אומר לו בלי רגש ומחזיר אותו לפוכדור,
"אוקיי פידג'יוטו, עכשיו זה תורך!, צא הנה והשתמש בטטויסטר משולב עם סופה!" אני שואג וזורק את הפוכדור של פידג'יוטו לאוויר.
-
[COLOR=darkred][B]פידג'יוטו משתמש בסופת אוויר ושוב בטוויסטר רצחני כאשר ארון משתמש בהגנת ברזל לא מוצלחת כלל שספגה רק את סופת האוויר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הטוויסטר פוגע בארון בצורה מושלמת![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן ארון מתקיף עם טופרי מתכת שפידג'יוטו נפגע מהם קצת[/B][/COLOR]
"אוקיי ארון תשתמש בתותח בוץ לכנפיים שלו כדי שיפגע וגם לא יוכל לעוף ואז ישר תשתמש בהורדה"
-
[quote=ErWiN;618214]
[COLOR=blue][B]פידג'יוטו -50% חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מאנצ'לקס -61% חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]זה עומד לרדת בתור זה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מאנצ'לקס רץ ממש במהירות אל עבר פידג'יוטו ומצליח לפגוע בו עם דחיפה עם אגרוף ממוקד ישיר וחזק אל עבר פידג'יוטו[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא נופל ופאניין צועק[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"פידג'יוטו תקום קדימה השתמש בטוויסטר!" אומר.[/B][/COLOR][/quote]
"מהר מאנצל'קס השתמש באגרוף ממוקד על הקרקע ותשבור אותה לכמה חתיכות, ואז עם האגרוף תעיף את החתיכות לעברו!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE=ErWiN;617605][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]יש לך אופניים וזו הדרך הכי טובה לאמן את הפוקימונים [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]~~~~~~~~~~;[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מחפש דרכים שאפשר לאמן את הפוקימונים ואתה פורש את המפה על הרצפה ומתכופף.. אתה מחפש דרכים אפשריות .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה רואה שמאטרנה יש לך את דרך 206- דרך האופניים[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]דרך 211-שמובילה לעיירה סלסטיק.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]או לאן שתרצה שכבר היית.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"טמבל" אגיד לעצמי ואוציא מיד את האופניים (מהתיק >< ? מה אני טינקי-ווינקי ?)
בכל מקרה , ארכוב עליהם ואכנס לדרך 206 כדי לאמן את הפוקימונים שלי .
-
[quote=ErWiN;618214]
[COLOR=purple][B]מי אתה בוחר כפרס?[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה וברוק רצים לעבר אזור האימונים ומגיעים ברוק מחכה שתגיד לטדיאורסה מה לעשות.[/B][/COLOR][/quote]
אני אקח היטמונלי
"אוקי טדיאורסה תנסה לשבור את הסלעים האלה בעזרת אגרופים,תנסה חזק ולא לדאוג אם לא תצליח בפעם הראשונה תנסה ואני מאמין שתצליח" אומר לו
-
[SIZE=5][B][I]שימו לב שלומי בחר בהיטמונלי בפרס שלו .מי שמגיע ראשון לעמוד 175 מקבל היטמונצ'אן.[/I][/B][/SIZE]
[COLOR=purple][B]טדיאורסה משתמש בידו ולא יודע מה משמעות של אגרוף[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"תגיד לו להשתמש בשריטות וזעם על הסלע ככה היד שלו תתרגל ותהפך למעגלית" אומר ברוק[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה רוכב על האופניים שלך לדרך 206 אתה נכנס אל תוך הדרך כאשר אתה לובש קסדה ורוכב במהירות גדולה.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הגעת לדרך 206![/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i45.tinypic.com/308fpmp.png[/IMG][/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue][I][U]תמיר-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פידג'יוטו משתמש בטוויסטר ומוריד למאנצ'לקס כמות חיים אדירה [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כאשר מאנצ'לקס מתאושש במהירות ומפרק את האדמה ומשגר רסיסים לעבר פידג'יוטו בכל המהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פידג'יוטו נאנק מכאבים אך הוא ממשיך לשרוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פידג'יוטו -40% חיים
מאנצ'לקס -47% חיים[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]ארון משתמש בתותח בוץ דביק לעבר כנפיו של פידג'יוטו כאשר הוא לא יכול לעוף כרגע ... ארון משתמש בהורדה מהירה ביותר ומוריד לפידג'יוטו הרבה חיים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פידג'יוטו לא יכול להילחם יותר![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"המנצח בקרב המכון הוא.. יואב! " אומר השופט[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו יוצא מהפוכדור שלך במהירות רבה ומתקיף עם טוויסטר ביחד עם סופה שגורמת לנוקטאול להתבלבל ולהסתבך באוויר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נוקטאול משתמש בניקור עצבני[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"זכור שלי יש עוד פוקימון בפוכדור" אומר לך פאניין[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;619232]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו יוצא מהפוכדור שלך במהירות רבה ומתקיף עם טוויסטר ביחד עם סופה שגורמת לנוקטאול להתבלבל ולהסתבך באוויר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נוקטאול משתמש בניקור עצבני[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"זכור שלי יש עוד פוקימון בפוכדור" אומר לך פאניין[/B][/COLOR][/quote]
"העייפות היא לא זו שקובעת" אני עונה לו בעצבנות, "אלא כוח הרצון".
"עכשיו פידג'יוטו!, תסיים את זה עם סופהצ ולאחר מכן מתקפה מהירה!, צא!" אני שואג.
-
[COLOR=darkred][B]ארון משתמש בתותח בוץ דביק לעבר כנפיו של פידג'יוטו כאשר הוא לא יכול לעוף כרגע ... ארון משתמש בהורדה מהירה ביותר ומוריד לפידג'יוטו הרבה חיים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פידג'יוטו לא יכול להילחם יותר![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"המנצח בקרב המכון הוא.. יואב! " אומר השופט[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
"יופי זכיתי בתג השני" אני אומר בשמחה
"אוקיי עכשיו המשימה הבאה שלי היא להחליף את ההרקרוס והוויפימבל שלי" אני אומר ומחפש מאמנים המוכנים להחלפה
-
[quote=ErWiN;619232][SIZE=5][B][I]שימו לב שלומי בחר בהיטמונלי בפרס שלו .מי שמגיע ראשון לעמוד 175 מקבל היטמונצ'אן.[/I][/B][/SIZE]
[COLOR=purple][B]טדיאורסה משתמש בידו ולא יודע מה משמעות של אגרוף[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"תגיד לו להשתמש בשריטות וזעם על הסלע ככה היד שלו תתרגל ותהפך למעגלית" אומר ברוק[/B][/COLOR]
[/quote]
"אמרת שינסה לשבור את הסלעים עם אגרופים" אומר לו ואפנה לטדיאורסה "אוקי קדימה תוציא את הזעם שלך תשאג! ותנסה להשתמש בשריטות תוך כדי שאתה מוציא את הזעם שלך ותשרוט את הסלעים בשביל לשבור אותם ובכל הכוח! אתה יכול!" אומר לו בעידוד
-
[QUOTE=ErWiN;619232][SIZE=5][B][I][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה רוכב על האופניים שלך לדרך 206 אתה נכנס אל תוך הדרך כאשר אתה לובש קסדה ורוכב במהירות גדולה.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הגעת לדרך 206![/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i45.tinypic.com/308fpmp.png[/IMG][/B][/COLOR]
[/QUOTE]
אתחיל לרכב על האופניים ואחפש מאמנים ראויים . מאמנת תהיה מצוינת .
-
[B][I][U][SIZE=5][COLOR=black]רועי ,שלומי ויואב -משתתפי פסטיבל הריינג'ר שלום ,פסטיבל המעופפים כבר כאן ואתם עדיין לא? יש לכם כמה זמן לאימונים ועוד כמה זמן תצא הודעה דחופה שתגיעו לאטרנה .בהצלחה באימונים\מכון.[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[COLOR=dimgray][B]אתה ממשיך לרכוב בהמשך דרך 206 ומחפש מאמנים אתה מבחין בילדה עם זוג אופניים[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i47.tinypic.com/21jyfc2.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אני יודע מה אמרתי " אומר לך ברוק[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טדיאורסה מציית לך והוא משליך מתקפות זעם רבות עם שריטות לעבר הסלע כאשר היד שלו נהפכת לאגרוף ...[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"וואו" אומר ברוק "הוא השתמש באגרוף מהר מאוד" אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"עכשיו הגיע הזמן לעבור לחלק הקשה של המתקפה "[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"תנסה לומר לו שימקד בפוקוס את האגרוף שלו .. שידמיין שהיד שלנו נכנסת וחוצבת את הסלע עד שהוא מגיע לאמצע של הסלע" מסביר לך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"רגע אתה לא רוצה את התג?" שואל אותך פאניין בצחוק[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"בבקשה היה לי קרב טוב " אומר לך פאניין "אני מצפה לראות אותך בפסטיבל הריינג'ר" אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][IMG]http://i46.tinypic.com/10z4r4k.png[/IMG] "זהו תג האסטרטגיה !" אומר לך בנחישות[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"מה שתגיד " אומר לך פאניין בזלזול[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו לא מוותר והוא מתקיף את נוקטאול בסופה ובמתקפה מהירה ,נוקטאול מקבל זאת בהפתעה לגמרי והוא נופל [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא לא יכול לקום ומחליט לפרוש מהקרב.. הוא מתעלף.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נוקטאול לא יכול להילחם יותר .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה נזכר ברגע שבו מצאת את פידג'י שלך לראשונה וכמה עברתם בדרך למכון ה2 ..אתה זוכר שבהתחלה הוא לא רצה אותך .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00]"צא סטרביה" אומר פאניין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B][IMG]http://i46.tinypic.com/1zmzhw4.png[/IMG][/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;619785][B][I][U][SIZE=5][COLOR=black]רועי ,שלומי ויואב -משתתפי פסטיבל הריינג'ר שלום ,פסטיבל המעופפים כבר כאן ואתם עדיין לא? יש לכם כמה זמן לאימונים ועוד כמה זמן תצא הודעה דחופה שתגיעו לאטרנה .בהצלחה באימונים\מכון.[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[COLOR=dimgray][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אני יודע מה אמרתי " אומר לך ברוק[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טדיאורסה מציית לך והוא משליך מתקפות זעם רבות עם שריטות לעבר הסלע כאשר היד שלו נהפכת לאגרוף ...[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"וואו" אומר ברוק "הוא השתמש באגרוף מהר מאוד" אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"עכשיו הגיע הזמן לעבור לחלק הקשה של המתקפה "[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"תנסה לומר לו שימקד בפוקוס את האגרוף שלו .. שידמיין שהיד שלנו נכנסת וחוצבת את הסלע עד שהוא מגיע לאמצע של הסלע" מסביר לך[/B][/COLOR]
[/quote]
"תודה ברוק" אומר לו בחיוך ואפנה לטדיאורסה "כל הכבוד לך חבר עכשיו מאמץ אחרון ואנחנו מצליחים!" אנסה להלהיב אותו "אוקי תנסה למקד את הפוקוס שלך באגרוף ותדמיין שעם האגרוף הזה אתה חוצב את הסלע עד שאתה מגיע לאמצע הסלע" אומר לו בחיוך ואוסיף "אתה תצליח קדימה!"
-
[COLOR=darkred][B]"רגע אתה לא רוצה את התג?" שואל אותך פאניין בצחוק[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"בבקשה היה לי קרב טוב " אומר לך פאניין "אני מצפה לראות אותך בפסטיבל הריינג'ר" אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][IMG]http://i46.tinypic.com/10z4r4k.png[/IMG] "זהו תג האסטרטגיה !" אומר לך בנחישות[/B][/COLOR]
"תודה רבה לך היה קרב באמת אדיר"
"עכשיו אני צריך להחליף את 2 הפוקימונים שלי וויפימבל והרקרוס" אני אומר ומחפש מאמנים להחליף איתם
-
[quote=ErWiN;619785]
[COLOR=darkorange][B]"מה שתגיד " אומר לך פאניין בזלזול[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו לא מוותר והוא מתקיף את נוקטאול בסופה ובמתקפה מהירה ,נוקטאול מקבל זאת בהפתעה לגמרי והוא נופל [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא לא יכול לקום ומחליט לפרוש מהקרב.. הוא מתעלף.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נוקטאול לא יכול להילחם יותר .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה נזכר ברגע שבו מצאת את פידג'י שלך לראשונה וכמה עברתם בדרך למכון ה2 ..אתה זוכר שבהתחלה הוא לא רצה אותך .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00]"צא סטרביה" אומר פאניין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B][IMG]http://i46.tinypic.com/1zmzhw4.png[/IMG][/B][/COLOR][/quote]
"סטארביה מה?, פידג'יוטו שלי כבר התנסה עם פוקימונים מסוג זה" אני משיב לו,
"תתחיל עם מתקפה מהירה וניקור! לאחר מכן תחזור אחורה!" אני מדריך את פידג'יוטו.
-
[QUOTE=ErWiN;619785][B][I][U][SIZE=5][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה ממשיך לרכוב בהמשך דרך 206 ומחפש מאמנים אתה מבחין בילדה עם זוג אופניים[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i47.tinypic.com/21jyfc2.png[/IMG][/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"היי אני סטיב" אגיד לה "תרצי אולי דו קרב פוקימונים ? שתיים על שתיים ?" אשאל אותה
בנימוס ..
-
[COLOR=dimgray][B]"זה רעיון טוב מבחינתי" אומרת לך הילדה[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"קדימה תראה לי כל מה שיש לך!" אומרת לך הילדה ומוציאה פוכדור וממנו יוצא[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i47.tinypic.com/22nev7.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"סטרביה הוא הפוקימון הכי חזק שלי " אומר לך פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו מתחיל לתקוף והוא מתחיל ראשית עם מתקפה מהירה ..אתה רואה לפתע את סטרביה אך לפתע הוא נעלם [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]גם הוא השתמש במתקפה מהירה הוא יותר מהיר מפידג'יוטו ולכן הוא התחמק.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו מתקיף בניקור כאשר סטרביה משתמש במכת כנף לפניו ומעיף לו כנף לפרצוף.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה יוצא מן המכון ומחפש מאמנים שאפשר להחליף איתם פוקימונים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה מגיע לבית שרשום עליו "מחלקת אבדות ומציאות הפוקימונים של סינו"[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אולי יש שם משהו[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טדיאורסה מתחיל לגזום את הסלע ומגיע ממש לקצה [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אבל הוא לא מגיע למרבית האנרגיה הדרושה [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אוי לא..." אומר ברוק[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"נצטרך לנסות שוב עד שנצליח " אומר לך[/B][/COLOR]
-
[COLOR=darkred][B]אתה יוצא מן המכון ומחפש מאמנים שאפשר להחליף איתם פוקימונים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה מגיע לבית שרשום עליו "מחלקת אבדות ומציאות הפוקימונים של סינו"[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אולי יש שם משהו[/B][/COLOR]
אני ניכנס פנימה ומחפש מאמנים שירצו להחליף פוקימונים
-
[quote=ErWiN;620127]
[COLOR=purple][B]טדיאורסה מתחיל לגזום את הסלע ומגיע ממש לקצה [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אבל הוא לא מגיע למרבית האנרגיה הדרושה [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אוי לא..." אומר ברוק[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"נצטרך לנסות שוב עד שנצליח " אומר לך[/B][/COLOR][/quote]
"קדימה טדיאורסה שוב!" אנסה לעודד אותו ואומר לו "קדימה תנסה למקד את הפוקוס באגרוף אתה תצליח פשוט צריך קצת זמן,תנסה עד שתצליח!" אומר לו בחיוך
-
[quote=ErWiN;620127]
[COLOR=darkorange][B]"סטרביה הוא הפוקימון הכי חזק שלי " אומר לך פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו מתחיל לתקוף והוא מתחיל ראשית עם מתקפה מהירה ..אתה רואה לפתע את סטרביה אך לפתע הוא נעלם [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]גם הוא השתמש במתקפה מהירה הוא יותר מהיר מפידג'יוטו ולכן הוא התחמק.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו מתקיף בניקור כאשר סטרביה משתמש במכת כנף לפניו ומעיף לו כנף לפרצוף.[/B][/COLOR]
[/quote]
"קדימה פידג'יוטו!, צוות כפול!, אתה האמיתי תעוף למעלה ותתחבא מאחורי משהו!, בינתיים השאר תעופפו מסביב לסטארביה ותנסו לבלבל אותו!, ובדיוק אז תצלול במהירות מדהימה מלמעלה ותשתמש בניקור על עיניו של סטארביה עד שהוא לא יוכל לראות בכלל!" אני שואג.