-
[color=blue]עומר-[/color]
אחרי דברים טובים קורה דבר לא טוב בדר"כ
[color=red]ג'יי-[/color]
הבועות מצליחות להוציא את ג'ירפג מריכוז. רוזליה משתמשת בעלי תער ופוגעת בג'ירפג. פורטרס משתמש בגלגול לכיוון סורסקיט.
[color=green]ארתור-[/color]
קרבי לא מצליח להתחמק ולוקח לו כמה זמן להתאושש. בזמן הזה סנדסלש משתמש בשריטות על לוטאד. לוטאד משתמש באקדח מים על סנדסלש אבל סנדסלש מתחמק עם חפירה. קרבי משתמש באקדח מים על צ'רמנדר ופוגע, צ'רמנדר נראה חלש.
[color=darkred]ירין-[/color]
אלקטרייק רוצה להשתמש בריסוק אבל זנב הברזל חזק יותר ולכן אלקטרייק נפגע. גולדאק חוסם את מכת הברק אבל מצליח רק להשתמש בקרן על חושית על מריפ, מריפ נפגע. אלקטרייק מתאושש ומשתמש במכת חשמל חזקה על רייצ'ו, פוגע אבל לא נראה שהשפיע כל כך.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 13 2009, 12:46 AM
[b] [color=orange]כריס-[/color]
אתה רואה מגבי כחול (או בצבעים של טוטודייל ליתר דיוק)[img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Bmagby.png[/img]
[/b][/quote]
"זה מוזר, אף פעם לא שמעתי על מגבי כחול" אני ממלמל לעצמי.
"טוב, אולי הוא נדיר!" אני אומר לעצמי.
"טוטודייל, תשתמש באקדח מים ואז בקרן בועות!" אני אומר לטוטודייל
-
[b]
אלקטרייק רוצה להשתמש בריסוק אבל זנב הברזל חזק יותר ולכן אלקטרייק נפגע. גולדאק חוסם את מכת הברק אבל מצליח רק להשתמש בקרן על חושית על מריפ, מריפ נפגע. אלקטרייק מתאושש ומשתמש במכת חשמל חזקה על רייצ'ו, פוגע אבל לא נראה שהשפיע כל כך. [/b][/quote]
"גולדק פעימת אקווה משולב באקדח מים מסובב על רייצ'ו ואלקטרו ריסוק משולב בדחיפה בכל הכח!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 12 2009, 12:36 AM
[b] איקי-
אקדח המים פוגע בעצם ובקיובון. קיובון מחזיק בעצם והיא משתנה לעצם ברק. שוב הוא משתמש בזריקת בומרנג. [/b][/quote]
מצטער שנעלמתי :X
--
"סטריו חכה עד שהעצם תגיע אלייך והתחמק, אחרי זה היא אמורה לחזור,השתמש באקדח מים בשביל להעיף אותה לכיוון אחר ואז תתקוף את קיובון במתקפת סיבוב מהיר!"
-
[b] [color=blue]עומר-[/color]
אחרי דברים טובים קורה דבר לא טוב בדר"כ
[color=orange]כריס-[/color]
טוטודייל משתמש באקדח מים והמגבי הכחול משתמש באקדח מים גם הוא. טוטודייל משתמש בקרן בועות והמגבי הכחול משתמש באגרוף על ופוגע בטוטודייל.
רייצ'ו נפגע קשה מההתקפות אבל מריפ בזמן הזה הצליח לשתק את גולדאק ולפגוע בו עם מכת ברק. גולדאק ורייצ'ו נראים חלשים.
איקי-
המהלך מצליח. קיובון חסר עצם וכן נפגע בקלות ע"י סטריו. קיובון משתמש בזריקת אבנים.
אתה ממשיך במערה ורואה ילדה קטנה.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 13 2009, 12:55 AM
טוטודייל משתמש באקדח מים והמגבי הכחול משתמש באקדח מים גם הוא. טוטודייל משתמש בקרן בועות והמגבי הכחול משתמש באגרוף על ופוגע בטוטודייל.
[/b][/quote]
"אוקיי מגבי, תשתמש בלהביור! טוטודייל, תחכה שהמגבי הזה יפגע ואז תשתמש בקרן בועות!" אני אומר להם
-
מגבי שלך משתמש בלהביור והמגבי הכחול משתמש באקדח מים. טוטודייל משתמש בקרן בועות ופוגע במגבי הכחול. מה שנותן למגבי שלך לפגוע במגבי הכחול עם להביור.
-
[b]
אתה ממשיך במערה ורואה ילדה קטנה. [/b][/quote]
אני ניגש אליה "הכל בסדר איתך?"
-
[b] איקי-
המהלך מצליח. קיובון חסר עצם וכן נפגע בקלות ע"י סטריו. קיובון משתמש בזריקת אבנים.
[/b][/quote]
"סטריו התחמק והשתמש באקדח מים!"
-
[b] [color=orange]ארתור-[/color]
קרבי לא מצליח להתחמק ולוקח לו כמה זמן להתאושש. בזמן הזה סנדסלש משתמש בשריטות על לוטאד. לוטאד משתמש באקדח מים על סנדסלש אבל סנדסלש מתחמק עם חפירה. קרבי משתמש באקדח מים על צ'רמנדר ופוגע, צ'רמנדר נראה חלש.
[/b][/quote]
"יפה מאוד קרבי עכשיו תשתמש בבועות ואז תגמור את צ'ארמנדאר עם אאקדח מים"
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 13 2009, 12:59 AM
מגבי שלך משתמש בלהביור והמגבי הכחול משתמש באקדח מים. טוטודייל משתמש בקרן בועות ופוגע במגבי הכחול. מה שנותן למגבי שלך לפגוע במגבי הכחול עם להביור. [/b][/quote]
"אוקיי מגבי, אגרוף על! עכשיו!" אני צועק.
"טוטודייל, השתמש באקדח מים!"
-
[b]
רייצ'ו נפגע קשה מההתקפות אבל מריפ בזמן הזה הצליח לשתק את גולדאק ולפגוע בו עם מכת ברק. גולדאק ורייצ'ו נראים חלשים.
[/b][/quote]
"גולדק תוציא את כוחך האחרון על רייצ'ו ומריפ בשילוב של אקדח מים ובועות מסובבים משולבים בבפעימת אקווה ענקית! ואלקטרו תשתמש במכת חשמל וגלי חשמל בכל הכח ותשלב אותם עם ההתקפות של גולדק!" אני אומר
-
למה זה נראה שאני זקוקה לעזרה? מה אתה שוביניסט? זהו! אני אלמד אותך לקח! בוא קרב עכשיו!
איקי-
סטריו מצליח להתחמק ופוגע בקיובון ישירות עם אקדח מים. קיובון נראה חלש.
[color=green]ארתור-[/color]
צ'ארמנדר מעולף. לוטאד פגע ישירות בסנדסלש עם אקדח מים וסנדסלש מעולף.
שני המגבים משתמשים באגרוף על ונפגעים. טוטודייל משתמש באקדח מים ומגבי מתחמק ומשתמש בחבטת גוף על טוטודייל.
גולדק חלש מדי הוא מצליח להשתמש באקדח מים על מריפ ורייצ'ו ואלקטרייק מצליח לשלב את מכת הברק שלו עם אקדח המים של גולדאק. רייצ'ו מעולף. בריל משתמשת בזנב ברזל על גולדק.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 13 2009, 01:06 AM
[b] איקי-
סטריו מצליח להתחמק ופוגע בקיובון ישירות עם אקדח מים. קיובון נראה חלש.
[/b][/quote]
"סטריו סיים אותו, אקדח מים!"