-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 23 2009, 02:47 AM
[b] אורי - שינקס נטען ורץ אל הבידריל, אבל בגלל הרגל שלו הוא לא מסוגל לנתר אל הבידרילים, שנמצאים גבוה מדי בשבילו.
קרוגאנק נותן אגרוף מאך אל בידריל אחד.
הוא נפצע מאוד קשה, ומרוב פחד הוא ברח.
נשארו שלושה בידרילים, ובאטרפרי נפל על הרצפה, כנראה שהתעלף. [/b][/quote]
"שינקס, תתפס על אחד העצים ותחדוף אותם! קרוגאנק, מעולה! עכשיו תתקיף בידריל אחר באגרוף מאך!"
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 23 2009, 02:47 AM
[b] עומר - אתה הולך עם מישל אל הבית של קורט, הוא מושיט לך כדור ורוד ([img]http://www.upnetwork.net/fb/sprites/items/loveball.gif[/img]).
"זה כדור אהבה, הפוקימון שנלכד בעזרתו יאהב את המאמן שלו" מסביר קורט. [/b][/quote]
"תודה רבה!" אני אומר לו בחיוך "עכשיו נראה לך שאפשר לראות את גוטל?"|
-
אורי - שינקס מנסה לטפס על עץ קרוב, אבל בידריל אחד בא ומעיף אותו משם עם עוקץ רעל.
קרוגאנק קופץ על אחד הבידרילים עם אגרוף מאך, אבל הבידריל מגיב ביירת חוט ומעיף את קרוגאנק בקלות בעזרתו.
עומר - "אני מניחה שכן" מישל אומרת.
אתם הולכים אל מרכז הפוקימונים, נכנסים אל החדר שבו גרוטל נך ומסתכלים עליו.
אתה מנסה להתקרב אליו, כשלפתע אתה מחליק.
שנייה לפני שאתה נופל עליו, כדור האהבה שלך מחליק מהכיס ופוגע בו.
[color=#f5f9fd] גרוטל נלכד[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 23 2009, 03:03 AM
[b]
עומר - "אני מניחה שכן" מישל אומרת.
אתם הולכים אל מרכז הפוקימונים, נכנסים אל החדר שבו גרוטל נך ומסתכלים עליו.
אתה מנסה להתקרב אליו, כשלפתע אתה מחליק.
שנייה לפני שאתה נופל עליו, כדור האהבה שלך מחליק מהכיס ופוגע בו.
[color=#f5f9fd] גרוטל נלכד[/color] [/b][/quote]
אני מצחקק טיפה "אני מניח שתפסתי גרוטל"
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 23 2009, 03:03 AM
[b] אורי - שינקס מנסה לטפס על עץ קרוב, אבל בידריל אחד בא ומעיף אותו משם עם עוקץ רעל.
קרוגאנק קופץ על אחד הבידרילים עם אגרוף מאך, אבל הבידריל מגיב ביירת חוט ומעיף את קרוגאנק בקלות בעזרתו.
[/b][/quote]
"שינקס, אני רואה שזה קשה לך. תשתמש בצעקות שיחלישו את הבידרילים! קרוגאנק, תשתחרר מהרשת בעזרת חבטה ותביס את השלושה הנותרים בעזרת חבטות!"
-
עומר - "כן, חבל רק שהוא פצוע" אומרת מישל.
"תגיד, אני צריכה לשאול אותך משהו..." היא אומרת ומסמיקה, שוב.
אורי - שינקס משתמש בצעקות שמוציאות את הבידרילים מריכוז.
קרוגאנק קורע את החוט בקלות וחובט בבידרילים.
עוד אחד בורח, ונשארו רק עוד שניים.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 23 2009, 03:20 AM
[b] עומר - "כן, חבל רק שהוא פצוע" אומרת מישל.
"תגיד, אני צריכה לשאול אותך משהו..." היא אומרת ומסמיקה, שוב. [/b][/quote]
"כן.." אני אומר מופתע "אבל חכי רגע אני רוצה לשלוח את קלפה לפרופסור ולקחת את גרוטל" אני אומר לה ומחליף אותם "כן, מה רצית לשאול?"
-
"אתם פשוט תותחים! בואו נמשיך בטקטיקה הזאת. שינקס, תצעק בכל הכוח! קרוגאנק, תתקיף את בידריל באגוף מאך!"
-
עומר - "תגיד, אני אוכל להתלוות אליך למסע? אני פשוט חולמת כבר הרבה זמן על תיאום, אבל אף פעם לא יצאתי למסע" היא אומרת ומסמיקה עוד יותר.
אורי - שינקס ממשיך לצעוק, דעתם מוסחת ועוד בידריל נופל קורבן לאגרוף המאך של קרוגאנק, עד שלפתע הבידריל האחרונה שנשאר הפיל את קרוגאנק על הצרפה, ולשינקס נגמר הכח, הוא עייף מכדי לצעוק.
הבידריל עמד להכות את קרוגאנק, כשלפתע משהו רץ במהירות ונגח בו.
אתה רואה שזה באגון([img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa371.png[/img]).
הבידריל האחרון גם ברח, ובאטרפרי נשאר על הרצפה מעולף.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 23 2009, 04:06 AM
[b] עומר - "תגיד, אני אוכל להתלוות אליך למסע? אני פשוט חולמת כבר הרבה זמן על תיאום, אבל אף פעם לא יצאתי למסע" היא אומרת ומסמיקה עוד יותר. [/b][/quote]
"אממ אני מניח" אני אומר "איזה פוקימונים יש לך בכלל?"
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 23 2009, 04:06 AM
[b] אורי - שינקס ממשיך לצעוק, דעתם מוסחת ועוד בידריל נופל קורבן לאגרוף המאך של קרוגאנק, עד שלפתע הבידריל האחרונה שנשאר הפיל את קרוגאנק על הצרפה, ולשינקס נגמר הכח, הוא עייף מכדי לצעוק.
הבידריל עמד להכות את קרוגאנק, כשלפתע משהו רץ במהירות ונגח בו.
אתה רואה שזה באגון([img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa371.png[/img]).
הבידריל האחרון גם ברח, ובאטרפרי נשאר על הרצפה מעולף. [/b][/quote]
"וואו..." אני אומר ובודק בפוקידע על הפוקימון הזה. "באגון... אני חייב להגיד לך תודה, ממש הצלת אותנו! אתה רוצה אולי להצטרף לצוות שלנו? אני בטוח ששינקס וקרוגאנק ישמחו מאוד אם תצטרף." אני אומר ומחייך.
-
עומר - "את פלאפי, באטרפרי והמתחיל שלי, שאותו אני אציג לך כשנגע לבית שלי" היא אומרת ומחייכת.
שנלך לשם?" היא שואלת.
אורי - באגון מהנהן ונוגע לך בפוקדור ריק, ואחרי כמה נדנודים הוא נלכד.
הבאטרפרי עדיין שוכב שם פצוע, ואין לך מושג למה הוא הותקף, או האם הוא שייך למישהו.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 23 2009, 05:28 AM
[b] אורי - באגון מהנהן ונוגע לך בפוקדור ריק, ואחרי כמה נדנודים הוא נלכד.
הבאטרפרי עדיין שוכב שם פצוע, ואין לך מושג למה הוא הותקף, או האם הוא שייך למישהו. [/b][/quote]
מחזיר את קרוגאנק לפוקדור ומחזיק את באטרפרי ביידים. אני רץ למרכז הפוקימונים הקרוב בתקווה שזה לא מאוחר מדי.
-
אתה רץ אל מרכז הפוקימונים עם באטרפרי ונכנס.
לפתע הדלת נטרקת בחזקה, ואתה רואה ילדה מזיעה עומדת לידה([img]http://i28.tinypic.com/2ryhg1f.png[/img]).
"מה עשית להאפי שלי?!" היא צורחת בזעם ונראה כאילו היא בוכה.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 23 2009, 05:28 AM
[b] עומר - "את פלאפי, באטרפרי והמתחיל שלי, שאותו אני אציג לך כשנגע לבית שלי" היא אומרת ומחייכת.
שנלך לשם?" היא שואלת. [/b][/quote]
"אממ.. אוקי" אני אומר ומתחיל ללכת איתה לכיוון הבית שלה.