-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]"כן נכון." הוא אומר והולך לחדר השני. אתה מחכה כמה רגעים אבל לא נראה שהוא חוזר.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue]אתה נכנס לחנות מכולת קטנה. בפנים אין קונים, אבל המוכר יושב משועמם מול טלוויזיה קטנה. [/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603759][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]"כן נכון." הוא אומר והולך לחדר השני. אתה מחכה כמה רגעים אבל לא נראה שהוא חוזר.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue]אתה נכנס לחנות מכולת קטנה. בפנים אין קונים, אבל המוכר יושב משועמם מול טלוויזיה קטנה. [/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ג'יימס? לאן אתה הולך?" אגיד ואז כשאראה שהוא לא חוזר אנסה להשתחרר מהחבלים שאליהם אני קשור.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]"שתוק" הוא אומר ונכנס פנימה. אתה מתחיל לנסות להשתחרר, ולאחר כמה נסיונות מצליח [/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603772][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]"שתוק" הוא אומר ונכנס פנימה. אתה מתחיל לנסות להשתחרר, ולאחר כמה נסיונות מצליח [/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אשים את החבלים עליי שיראה כאילו לא השתחררתי מהחבלים ואז אחפש בחדר את הסכין. "ג'יימס איפה אתה?" אשאל אותו
------------------------
מה הכוונה בנכנס פנימה? אל החדר השני?[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו-[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]כן
-------------
אין בחדר הנוכחי שום דבר מלבד הכיסא שעליו אתה יושב. "שתוק" צועק לך ג'יימס מהחדר השני.[/B][/COLOR][/SPOILER][COLOR=Purple][/COLOR]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603781][COLOR=Purple][B]אנדרו-[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]כן
-------------
אין בחדר הנוכחי שום דבר מלבד הכיסא שעליו אתה יושב. "שתוק" צועק לך ג'יימס מהחדר השני.[/B][/COLOR][/SPOILER][COLOR=Purple][/COLOR][/QUOTE]
[SPOILER]אשב ואשתוק,אחכה שג'יימס יחזור ואשתדל לא לחשוב על כלום.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אתה מחכה הרבה זמן. כשמחכים ואין מה לעשות, הכול מתארך, נראה שהרגע לעולם לא ייגמר. אתה כבר לא זוכר מה עשית לפני שהתחלת לחכות מרוב שיעמום. עד שסוף סוף ג'יימס בא מהחדר. אתה מרגיש כאבים בגב. "בא לך להשתתף בניסוי?" שואל ג'יימס.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603784][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אתה מחכה הרבה זמן. כשמחכים ואין מה לעשות, הכול מתארך, נראה שהרגע לעולם לא ייגמר. אתה כבר לא זוכר מה עשית לפני שהתחלת לחכות מרוב שיעמום. עד שסוף סוף ג'יימס בא מהחדר. אתה מרגיש כאבים בגב. "בא לך להשתתף בניסוי?" שואל ג'יימס.[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
"אווץ'. הגב שלי כואב!" אתלונן ואז אגיד:"כן אני רוצה להשתתף בניסוי,איזה ניסוי?"
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]שוב, שים לב למה שאתה אומר, אתה שוב מדבר יותר מידי:embarrassed:
--------------
הוא חותך את החבלים שלך עם הסכין שלו ואומר "תוריד את כל החלק העליון שלך, מעיל וחולצה." [/COLOR][/B][/SPOILER][B][COLOR=Purple][/COLOR][/B]
-
[quote=הראשון מהסוף;603759]
[B][COLOR=royalblue]אריאל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=royalblue]אתה נכנס לחנות מכולת קטנה. בפנים אין קונים, אבל המוכר יושב משועמם מול טלוויזיה קטנה. [/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"היי אתה!" אקרא אל עבר המוכר.
"יש לך מושג למה השממה הזאת?, מדוע אין פה אנשים?" אשאלו.
-
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל-[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue] "מה אתה מצפה? המקום הזה הוא מזל רע." הוא עונה לך. אתה רואה שהוא צופה באיזו מהדורת חדשות. הם מדברים שם על [URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%A0%D7%99%D7%95_%D7%99%D7%95%D7%A8%D7%A7"]ההפסדים הכלכליים[/URL] שהפסידה ארה"ב בגלל האירועים האחרונים. "שמעתי שככה זה בכל העיר." הוא אומר. "העסקים נפגעו קצת, לא בהרבה. אבל אנשים לא מתמהמהים, קונים ובורחים."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603791][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]שוב, שים לב למה שאתה אומר, אתה שוב מדבר יותר מידי:embarrassed:
--------------
הוא חותך את החבלים שלך עם הסכין שלו ואומר "תוריד את כל החלק העליון שלך, מעיל וחולצה." [/COLOR][/B][/SPOILER][B][COLOR=Purple][/COLOR][/B][/QUOTE]
אביעד יש לי רק ג'קט כזה..
--------------------------
אני אוריד את הג'קט. "עכשיו מה?" אשאל אותו ואחכה.
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אתה מוריד את הג'אקט ורואה הרבה דם על החלק הפנימי שלו, איפה שהוא מתלבש על הגב שלך. "כן, זה כבר התחיל." אומר ג'יימס.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603836][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אתה מוריד את הג'אקט ורואה הרבה דם על החלק הפנימי שלו, איפה שהוא מתלבש על הגב שלך. "כן, זה כבר התחיל." אומר ג'יימס.[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"מה התחיל? מה זה כל הדם הזה?" אשאל במעט לחץ.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]"אני אנסה לבצע את הניסוי שלי ברשותך" אומר ג'יימס. "קום!" הוא מצווה עליך[/COLOR][/B][/SPOILER]