איזה כיף נכנסתי לtop 50! =]
Printable View
איזה כיף נכנסתי לtop 50! =]
לי שראה את המשחק איטליה עשתה שוב תיקו 1-1 חחח אלופת העולם ככה משחקת וככה ניראת אחחחחחחח איזה מונידאל מפתיע אין דברים כאלה.
אגב שיגיע הנוד לעמוד 80 אני יחליף את כל התמונות בעמוד הראשון למשהו יותר יפה אתם כבר תיראו זאת הפתעה.
גמרתי את המכון הראשון
באדום אש...:)
מזל"ט! גמרתי את המשחק תוך יומיים חחח
[quote=NIKO;641620]לי שראה את המשחק איטליה עשתה שוב תיקו 1-1 חחח אלופת העולם ככה משחקת וככה ניראת אחחחחחחח איזה מונידאל מפתיע אין דברים כאלה.
אגב שיגיע הנוד לעמוד 80 אני יחליף את כל התמונות בעמוד הראשון למשהו יותר יפה אתם כבר תיראו זאת הפתעה.[/quote]
איטליה וצרפת פישלו בענק!
היי איך רןאים מי ב50 טופ?
היי עידן
ושחר כנראה שחקתי כל היום
אני הייתי בחוג והכנתי קצת שיעורים
אבל הכי כיף שזה נשאר להרבה זמן...
[quote=SnitchKick;641634]מזל"ט! גמרתי את המשחק תוך יומיים חחח
איטליה וצרפת פישלו בענק![/quote]
לא רק הם גם גרמניה הפסידה ואפילו ספרד וגם אנגליה מאכזבים מאוד סתכל כמה נבחרות חח גרמניה ספרד אנגליה איטליה צרפת ואפילו ברזיל שלמרות שהם ניצחו שיחקו מאוד מאוד גרוע מי שהכי טובה עכשיו זאת ארגנטינה של מרדאונה.
[quote=buizel שולט;641636]היי איך רןאים מי ב50 טופ?[/quote]
איפה שהTOP 5 תלחץ ואז תראה עוד ( VIEW MORE ) ואז יש איפה שהעדכון ( UPDATE ) אפשרות ל 5 , 10 , 20 , 30 , 50 , 100
[quote=niko;641620]לי שראה את המשחק איטליה עשתה שוב תיקו 1-1 חחח אלופת העולם ככה משחקת וככה ניראת אחחחחחחח איזה מונידאל מפתיע אין דברים כאלה.
אגב שיגיע הנוד לעמוד 80 אני יחליף את כל התמונות בעמוד הראשון למשהו יותר יפה אתם כבר תיראו זאת הפתעה.[/quote]
אבל המצחיק הוא שניו-זילנד הובילה..
זה מה שקורע.
מה?!?!?!?! אני אפילו לא ב100..... אולי זה לא מעודכן.. :(
[quote=NIKO;641646]לא רק הם גם גרמניה הפסידה ואפילו ספרד וגם אנגליה מאכזבים מאוד סתכל כמה נבחרות חח גרמניה ספרד אנגליה איטליה צרפת ואפילו ברזיל שלמרות שהם ניצחו שיחקו מאוד מאוד גרוע מי שהכי טובה עכשיו זאת ארגנטינה של מרדאונה.[/quote]
ספרד וברזיל עדיין לא שיחקו משחק שני , נראה היום את המשחק של ברזיל ומחר של ספרד ואז נראה מי פישל ובענק!
חחח אני מקום 11 בהודעות!!
[quote=buizel שולט;641656]מה?!?!?!?! אני אפילו לא ב100..... אולי זה לא מעודכן.. :([/quote]
זה הכי מעודכן שיש....... אני היום נכנסתי לTOP 50
Lol Niko Got Banned
משעמם!!!! איפה שקד שיעשה בלאגן!!!