כמה דקים יש לי ב-DN :oing:
Printable View
כמה דקים יש לי ב-DN :oing:
[QUOTE=Death The Kid;1321848]תגידו מה ההבדל בין "לייטינג אדג'" של קאקאשי והצ'ידורי של סאסוקה,אם יש בכלל הבדל [פשוט בקרב נגד זאבוזה קאקאשי השתמש בטכניקה ממש דומה לצ'ידורי אבל עם שם אחר][/QUOTE]
אתה מתכוון לראיקירי?אין ממש הבדל.הצ'ידורי הוא פשוט ג'וטסו בת של הראיקירי.
[quote=Crown♕Clown;1321854]אתה מתכוון לראיקירי?אין ממש הבדל.הצ'ידורי הוא פשוט ג'וטסו בת של הראיקירי.[/quote]
לא זוכר איך קוראים לזה,אבל הוא השתמש בזה נגד זאבוזה ב-100% ועד כמה שאני זוכר זה מה שהרג את האקו
ליאון,כבוד,לא ידעתי שאתה יודע לקלל!
אין שום הבדל לפי מה שזכור לי. רק שם אחר בלבד שקאקאשי נתן לזה. ואני עומד לפרסם סרטון.
[quote=Blackbeard;1321820]לא כל כך משנה, זה משחק כלל פורומי כזה בקטע של מתח וחידות מסתורין כאלו. אבל לא אדבר על זה מילה אם אל ייצא לדרך. בשביל זה אני צריך 1-2 אנשים סופר איכותיים שיסכימו להשקיע בזה. אנשים עם כתיבה טובה למשל.
היי אדם[/quote]
לי יש כתיבה טובה ((:
שמת לב ששידרגו קצת את ה-dn
הי,היה לי היום מבחן במתמטיקה של 3 שעות ועוד 20 דקות של הפסקה.
יוגי הו טאג פורס 5 זה משחק קשה.
חזר לך ה-psp מתיקון?
טאג פורס 5 זה משחק אדיר,לקח לי מלא זמן לסיים את ארבעת האיוונטים של ג'ק,השאר זרמו בקלות
[QUOTE=Death The Kid;1321860]חזר לך ה-psp מתיקון?
טאג פורס 5 זה משחק אדיר,לקח לי מלא זמן לסיים את ארבעת האיוונטים של ג'ק,השאר זרמו בקלות[/QUOTE]
PSP חזר לי מזמן כבר מהתיקון, אבל לפני כמה ימים פרצו אותו.
ידוע מתי היה טאג פורס 6 באנגלית?
[QUOTE=monster;1321859]הי,היה לי היום מבחן במתמטיקה של 3 שעות ועוד 20 דקות של הפסקה.
יוגי הו טאג פורס 5 זה משחק קשה.[/QUOTE]
לי היה 3 וחצי שעות בלי הפסקה(מתכונת).
יצא מזמן,ההורדה לא קיימת,אני משחק בחצי אנגלית\יפנית מלאה
[QUOTE=Crown♕Clown;1321864]לי היה 3 וחצי שעות בלי הפסקה(מתכונת).[/QUOTE]
אני צריך רחמים אנשים..
[quote=Crown♕Clown;1321866]אני צריך רחמים אנשים..[/quote]
אני מרחם עליך XD
[QUOTE=Crown♕Clown;1321864]לי היה 3 וחצי שעות בלי הפסקה(מתכונת).[/QUOTE]
זה נראה לי יותר מהזמן היה לי, מבין את הצער שלך.
[QUOTE=Blackbeard;1321820]לא כל כך משנה, זה משחק כלל פורומי כזה בקטע של מתח וחידות מסתורין כאלו. אבל לא אדבר על זה מילה אם אל ייצא לדרך. בשביל זה אני צריך 1-2 אנשים סופר איכותיים שיסכימו להשקיע בזה. אנשים עם כתיבה טובה למשל.
היי אדם[/QUOTE]
אני מתאים?