אלון? אין לי שמץ ם:
עריכה: אה וואי זה ענק
Printable View
אלון? אין לי שמץ ם:
עריכה: אה וואי זה ענק
[QUOTE=Kurohige;1333572]אלון? אין לי שמץ ם:
עריכה: אה וואי זה ענק[/QUOTE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2kEIdhJmDjg[/YOUTUBE]
[QUOTE=הקדוש ברוך הוא;1333574][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2kEIdhJmDjg[/YOUTUBE][/QUOTE]
אהבתי את זה רצח!!!
יואו אין לי כבר כוח לחכות! מתי יוצא המשחק :D?
[QUOTE=Touya;1333565]ערב טוב :d
לביאוס מחר בית ספר :d[/QUOTE]
אני התנדבתי כבטא לסיפור שלך.
[QUOTE=Tobi...;1333576]אני התנדבתי כבטא לסיפור שלך.[/QUOTE]
אוח לול שחכתי ממנו XD
כי לא התחברתי הרבה זמן XD
סורי
הדמיון התפוצץ~
וגם הסיפור~
[QUOTE=Touya;1333577]אוח לול שחכתי ממנו XD
כי לא התחברתי הרבה זמן XD
סורי
הדמיון התפוצץ~
וגם הסיפור~[/QUOTE]
אז אם תפתח אחד חדש,אני אעזור לך. תדע לך שאחרי שאסיים בהצלחה את הביה"ס לכתיבה,אני אחזור לנסות לנהל ספרות. פעילויות,סיפורים גמורים(זה אחרון ברשימה כי זה ייקח זמן) והשקעה
ואם ככה היה נראה כל פרק של פוק', גם אני הייתי צופה... במה המשחקים שונים מbw? כאילו יש סיבה ללכת אליהם אם לא שיחקתי נbw, האם גם צריך לשחק Bw כדי להבין תעלילה שם?
בואנה כולם פה חכמים O-ם
ואי אני מרגיש כל כך דפוק T-t
אלכס פרש (:
זה אולי ישמע מלוכלך, אבל ככה הכי עדיף.
אני גם חוזר, זאת הסיבה שפרשתי.
[QUOTE=Kurohige;1333579]ואם ככה היה נראה כל פרק של פוק', גם אני הייתי צופה... במה המשחקים שונים מbw? כאילו יש סיבה ללכת אליהם אם לא שיחקתי נbw, האם גם צריך לשחק Bw כדי להבין תעלילה שם?[/QUOTE]
לפי מה שהבנתי חצי מהאזור של המשחק קפא אז כאילו יש מכונים חדשים ודרכים שונות וחרטא אחר
[QUOTE=הנואש לווינר;1333582]אלכס פרש (:
זה אולי ישמע מלוכלך, אבל ככה הכי עדיף.
אני גם חוזר, זאת הסיבה שפרשתי.[/QUOTE]
עכשו בנוסף למכת הותיקים,יש גם שחרור באנים כולל
[QUOTE=Kurohige;1333579]ואם ככה היה נראה כל פרק של פוק', גם אני הייתי צופה... במה המשחקים שונים מbw? כאילו יש סיבה ללכת אליהם אם לא שיחקתי נbw, האם גם צריך לשחק Bw כדי להבין תעלילה שם?[/QUOTE]
זה עשה לי חשק באמת לראות את הסדרה,זה למה החלפת גיבור תעשה רק טוב
[QUOTE=Touya;1333580]בואנה כולם פה חכמים O-ם
ואי אני מרגיש כל כך דפוק T-t[/QUOTE]
סמוך עליי,זה עובר
אני יודע ליאון D:
אביב, אם אתה פה, תדע שגם לי יש ניסיון במריבות, אבל רב הפעמים זה לא נגד אנשים שכל מילה עליהם נותנים לי אזהרה או באן.. S:
חזררררתי! D: אני יודע שהגעגועים הקשים אליי בשישי שבת היו קשים, אני ממש שמח ששרדתם בלעדיי.. :)
[quote=הנואש לווינר;1333587]אני יודע ליאון D:
אביב, אם אתה פה, תדע שגם לי יש ניסיון במריבות, אבל רב הפעמים זה לא נגד אנשים שכל מילה עליהם נותנים לי אזהרה או באן.. S:[/quote]
אני מרגיש כאילו היה מחסום קרח שהקפיא את הפורום חוץ מדיבורים ואקטואליה וממשוב, שככה משתמשים הופרדו ושמשתמשים הוקפאו. עכשו הקרח נשבר והפורום מוצף. אה,יש לי דג בתחתונים!!
תוך כמה זמן זה עובר :d?