שמעתם על התאונה שקרתה אתמול בלילה?
של הארבע קצינים?
Printable View
שמעתם על התאונה שקרתה אתמול בלילה?
של הארבע קצינים?
חזרתי.
הדיון הזכיר לי, כבר לא קראתי נארוטו משהו כמו חודש..
לכל מי שקורא תמנגה, הגעתי לקטע של
[spoiler]נארוטו ביסט מוד[/spoiler]
הקדשתי[למרות שעכשיו זה ה-14k :-)]
[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50465"]לחיץ.[/URL]
דיג'ימון די-סייבר זאת מנגה מאוד מוזרה
על מה היא? יש איזשהו חידוש?
[quote=Uzumaki Naruto;1347075]על מה היא? יש איזשהו חידוש?[/quote]
זאת מנגה ישנה נראה לי,זה על 3 ילדים שנחטפים לתוך העולם הדיגיטלי,חבר שלהם מגיע לעולם הדיגיטלי להציל אותם,הוא פוגש את דורימון שהופך להיות השותף שלו,והוא והחברים שלו צריכים להביס את מטאלפנטמון ודאת'Xמון
חחח ואני 5 הודעות מקדיש אחרי איזה K אחד או שניים שלא היה לי כוח להקדיש..
אולי גם עכשיו אני לא יקדיש..
[quote=Reborn;1347049]
[spoiler]לא נראלי שיהיה לו סוסאנו.לא ראו שום סימנים לאמטארסו או מגנקיו שארינגן אצל טובי אז כמובן שלא יהיה לו סוסאנו.חוצמזה גם לקאקאשי ולדאנזו יש שארינגן ואתה חושב שיש להם סוסאנו?[/spoiler][/quote]
[SPOILER]אבל קאקשי ודאנזו השתילו את השרינגאן(ים, במקרה של דאנזו) שלהם, הם לא באמת משבט אוצ'יהא. אם אני לא טועה כדי לשלוט בסוסאנו ואמטארסו צריך להיות מה"דם" של אוצ'יהא (אוצ'יהא אמיתי). זה בהחלט מחשיד (יתכן שטובי למעשה לא משבט אוצ'יהא כמו שהוא טוען ולכן הוא לא השתמש בטכניקות הללו) אבל אני מניח שהוא כן ופשוט לא הייתה לו הזדמנות להפגין את כישורי הלחימה האמיתיים שלו.[/SPOILER]
תסיימו ת'נו"ד מהר ואז אני אעשה הקדשנו"ד D:
או שבעצם ייקח שנה ועדיף לעשות כבר עכשיו.
[QUOTE=snivy~;1347082]תסיימו ת'נו"ד מהר ואז אני אעשה הקדשנו"ד D:
או שבעצם ייקח שנה ועדיף לעשות כבר עכשיו.[/QUOTE]
NOBODY CARES.
[quote=snivy~;1347082]תסיימו ת'נו"ד מהר ואז אני אעשה הקדשנו"ד D:
או שבעצם ייקח שנה ועדיף לעשות כבר עכשיו.[/quote]
תעשה כבר עכשיו P:
מניסיון.
[QUOTE=Mr.Pizza;1347078][SPOILER]אבל קאקשי ודאנזו השתילו את השרינגאן(ים, במקרה של דאנזו) שלהם, הם לא באמת משבט אוצ'יהא. אם אני לא טועה כדי לשלוט בסוסאנו ואמטארסו צריך להיות מה"דם" של אוצ'יהא (אוצ'יהא אמיתי). זה בהחלט מחשיד (יתכן שטובי למעשה לא משבט אוצ'יהא כמו שהוא טוען ולכן הוא לא השתמש בטכניקות הללו) אבל אני מניח שהוא כן ופשוט לא הייתה לו הזדמנות להפגין את כישורי הלחימה האמיתיים שלו.[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אני גם חושב ככה,מאותה סיבה גם שהוא שמר את השארינגן השני שלו בשביל האיזנגי נגד קונאן, ובהמשך החליף אותו לריננגן.
אני חושב שאת הסוסאנו/אמטראסו שלו הוא ישמור כנראה לקרב סופי נגד נארוטו או לקרב שכנראה הוא ימות בסופו, בטוח שזה יהיה אחד מהקרבות הצפויים והאחרונים של המלחמה(כי כמובן שהקרב האחרון זה נארוטו נגד סאסקה)[/SPOILER]
הופיר לך זדיין יש לי יותר טרופיס :(
היי מה קורה?
[QUOTE=Flupy;1347117]הופיר לך זדיין יש לי יותר טרופיס :([/QUOTE]
למה כתבת את המשפט הלא-הגיוני הזה?