זה אומר שאני צריך לשלוח לך אישור למשחק "העיירה"? חחחחח
Printable View
זה אומר שאני צריך לשלוח לך אישור למשחק "העיירה"? חחחחח
As far as i remember, החוקים אומרים שמשחק שאושר בעת תקופת ניהול אחרת לא ניתן לערעור ע"י המנהל החדש למעט מקרים חריגים (כמו המשחקים שאני ואדם היינו צריכים לנעול כי טל אישרה בערך כל דבר ששלחו לה ): )
אז.. לא
האמת היא שאני ממש נגד החוק הזה.
אני מבין מאיזו נקודה אתה בא, אבל שוב, על מקרים חריגים אפשר לכופף אותו
למשל כמו כאן, [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=53384[/url] שאדם הסביר לו שהמשחק לא יוכל לצאת לפועל בגלל רף אישור נמוך
אבל בכללי, אני מניח שהחוק הזה נועד יותר לעזור למנהל חת"מ מאשר לשה"מים. תנסה לדמיין איזה עומס זה עכשיו לעבור על כל משחק פעיל בנוסף למשחקים שמחכים לאישור.
החוק סה"כ מאפשר נעילה של משחקים שמנוהלים בצורה לא טובה ניכרת, אבל ברוב המקרים מנהלי חת"מ הקודמים לא היו נותנים למצבים כאלה להגיע.
סה"כ אם אתה רוצה שאני אבדוק לך את העיירה רק תגיד חח, אני רק אומר שזה חסר טעם ברוב המקרים
לדעתי זה מעודד סנוביות. אני זוכר שהיו ימים ובהם הגשתי משחקים בפורומים אחרים והיו יושבים איתי על כל מילה. בסופו של דבר, יצאתי מהשיחות האלה (שנוהלו שבועות לפעמים) כאילו חטפתי שק תפוזים.
אני חושב שלפעמים המשחקים הכי מטומטמים הם הכי כיפיים.
זה תלוי. אני לא בא להגיד "כל משחק חייב להיות יצירת מופת מקורית ואם זה לא עונה בסטנדרטים של הפקולטה למשחקי תפקידים באוקספורד אז זה לא מקבל ממני אישור", ממש לא, אבל יש מינימום בסה"כ. תסתכל בלינק ששלחתי, הרקע פשוט לא מעביר שום עניין לקוראים. התפקיד של מנהל חת"מ הוא לא להגיד אם המשחק טוב או לא, אלא לעזור לשה"מ להביא את המשחק לנקודת הפתיחה הטובה. אז כשניהלתי וליאון שלח לי משחק עם פוטנציאל, ישבתי איתו ואכלתי לו ת'ראש עד שחשבתי שהמשחק בנוי באמת צורה טובה
לא זוכר באמת מה נסגר עם זה, אבל העניין הוא שלא וויתרתי. ישבתי איתו אישית ואמרתי לו מה להוסיף, מה מיותר, איזה חורים יש בעלילה וכו'. אני חושב שזה מה שממצה את התפקיד כמנהל חת"מ.
ובסה"כ הבנייה של המשחק הרבה פחות חשובה לי מצורת הניהול שלו, ככה שנתתי אישורים למשחקים שלא נראו לי הכי מקוריים או מושקעים עלילתית כי ידעתי שהשה"מ משקיע במשחק בצורת ההתנהלות שלו, כל עוד הם היו בנויים בצורה טובה.
איזה כיף. היום אני לא עובד. אני הולך לישון כל כך הרבה.
אני כל יום ישן בערך 10 שעות
החיים הטובים של חוסר חיים ):
אצלי אם לא מעירים אותי או אין לי שעון מעורר, אז אני מסוגל לחרופ 14 שעות. נקודת השיא שלי היא 26 שעות בכיפור של לפני שנתיים. ישנתי את כולו חחחחח.
אחרי שיחה עם פסיכולוגית נדב
אולי
אולי אני אכתוב משהו למוזיקה ):
[quote=hit man;1449850]אצלי אם לא מעירים אותי או אין לי שעון מעורר, אז אני מסוגל לחרופ 14 שעות. נקודת השיא שלי היא 26 שעות בכיפור של לפני שנתיים. ישנתי את כולו חחחחח.[/quote]
השיא שלי היה 19 שעות, ואני אנמי לפרוטוקול~
אני פשוט רגיל להתעורר אחרי 10 שעות מעצמי, בלי שעונים ובלי כלום
[quote=amitlv;1449851]אחרי שיחה עם פסיכולוגית נדב
אולי
אולי אני אכתוב משהו למוזיקה ):[/quote]
(:
מה אתה מאושר ):
אמרתי אולי...
אולי זה כבר יותר מבכלל לא.
טוב
אני חושב שאני הולך לישון שברקע מתנגנים שירים של הביטלס...
נו באמת, עד שיש מנהל שאולי באמת יעבור על המשחק שלי, כבר קיבלתי את האישור לפתוח אותו?
ימותו האלים וכל בני האל מוות בעולם הזה.
עת לפתוח את המשחק.
אה, והיטמן, אם אתה אומר שהיו יושבים איתך על כל מילה יכול להיות שזה היה אני. אם שלחת איזשהו משחק בזמן שאני הייתי מנהל אז יש סיכוי סביר שזה קרה. יש בי מן הפדופיליה, בכך שאני נטפל לקטנות.