ערב שוק לכולם.
הדרך הכי טובה בלדחות שיעורי בית בהסכמה של המורים - תשיג לעצמך הופעה עם הלהקה ותגיד להם שאתה מתאמן או שהמורה שלך מחליט פתאום שעוד בערך שבועיים הולכים לצלם אותך ליוטיוב מתופף והופך לסנסציה בין גלקטית.
Printable View
ערב שוק לכולם.
הדרך הכי טובה בלדחות שיעורי בית בהסכמה של המורים - תשיג לעצמך הופעה עם הלהקה ותגיד להם שאתה מתאמן או שהמורה שלך מחליט פתאום שעוד בערך שבועיים הולכים לצלם אותך ליוטיוב מתופף והופך לסנסציה בין גלקטית.
[quote=lordabizi;1458808]פורום דוחות מנהלים עדיין שם? אם כן אתה יכול לראות את כל הדוחות שלי שבהם יבבתי כשניסית לקבל אישור למשחק שלך וכתבתי משהו בסגנון "ואני עדיין עובד עם (הכינוי שלך דאז) על המשחק שלו...."[/quote]
איי איי,אני הייתי קרציה פעם(עכשיו מישהו יקפוץ ויאמר "רק פעם?" הו הא הו הא). אבל היי,אני גיליתי שהיית מנהל חת"ם טוב וש.... יש הרבה מנהלים חרא לאורך השנים.
[quote=lordabizi;1458799]לא החלפתי כינוי 4 שנים ואני לא מתכוון להתחיל עכשיו.
ולכולם ברור שאתה בהנהלה כמרגל, וברגע הנכון אתה תשמיד אותם ותגרום לכאוס ותוהו ובוהו מוחלט שישמיד את כל הפורום, ויעזור לו לסיים את חייו בצורה מכובדת.[/quote]
כן, מרגל פקח
אני לא אשקר, אחת הסיבות שביקשתי מלכתחילה ניהול הייתה לתת קונטרה להיטמן במקרה הצורך (בנוסף לרצון לחזור לחת"מ), אבל הסיבה שקיבלתי את תפקיד הפקח זה בשביל להביא שינוי ולהרגיע את האווירה שיש כרגע בפורום. הפורום עכשיו משום מה מתחלק למשתמשים vs מנהלים, ואף צד לא מנסה להבין את השני.
רציתם מנהלים שמקשיבים - קיבלתם. פשוט קחו דברים בפרופורציות~
[quote=odin borson;1458814]איי איי,אני הייתי קרציה פעם(עכשיו מישהו יקפוץ ויאמר "רק פעם?" הו הא הו הא). אבל היי,אני גיליתי שהיית מנהל חת"ם טוב וש.... יש הרבה מנהלים חרא לאורך השנים.[/quote]
ברור שהייתי טוב. כי אני מבין את הטבע האנושי. המדיניות שלי הייתה לשמור על המצב הקיים בפורום ולאפשר לברירה טבעית לפתח אותו, כפי שהתכוון הקדוש ברוך הוא. זה מה שהרבה מנהלים לא מבינים. ואם הפורום הוא כזה שאין בו מספיק פעילות כדי שהעקרון הזה יוכל לפעול בו... אולי אין טעם שיהיה בו ניהול.
אני לא רוצה מנהלים שמקשיבים! אפשר להתפשר עם מנהלים שמקשיבים! אני לא רוצה את זה! אני רוצה מנהלים שלא עושים שום דבר, כמו שהיה פעם!!
חחח אדיר!!
לורד אביזי הדגול אין כמו לורד אביזי!
[quote=lordabizi;1458816]ברור שהייתי טוב. כי אני מבין את הטבע האנושי. המדיניות שלי הייתה לשמור על המצב הקיים בפורום ולאפשר לברירה טבעית לפתח אותו, כפי שהתכוון הקדוש ברוך הוא. זה מה שהרבה מנהלים לא מבינים. ואם הפורום הוא כזה שאין בו מספיק פעילות כדי שהעקרון הזה יוכל לפעול בו... אולי אין טעם שיהיה בו ניהול.
אני לא רוצה מנהלים שמקשיבים! אפשר להתפשר עם מנהלים שמקשיבים! אני לא רוצה את זה! אני רוצה מנהלים שלא עושים שום דבר, כמו שהיה פעם!![/quote]
תזכיר לי מה עשיתי עד עכשיו ):
[quote=canaan;1458815]כן, מרגל פקח
אני לא אשקר, אחת הסיבות שביקשתי מלכתחילה ניהול הייתה לתת קונטרה להיטמן במקרה הצורך (בנוסף לרצון לחזור לחת"מ), אבל הסיבה שקיבלתי את תפקיד הפקח זה בשביל להביא שינוי ולהרגיע את האווירה שיש כרגע בפורום. הפורום עכשיו משום מה מתחלק למשתמשים vs מנהלים, ואף צד לא מנסה להבין את השני.
רציתם מנהלים שמקשיבים - קיבלתם. פשוט קחו דברים בפרופורציות~[/quote]
אני מקשיב,מהצד השני,כשיש מריבה שנוגעת לי,אני די שמח בצד שאני ולא מנסה להבין. בקיצור,טושה
[quote=lordabizi;1458816]ברור שהייתי טוב. כי אני מבין את הטבע האנושי. המדיניות שלי הייתה לשמור על המצב הקיים בפורום ולאפשר לברירה טבעית לפתח אותו, כפי שהתכוון הקדוש ברוך הוא. זה מה שהרבה מנהלים לא מבינים. ואם הפורום הוא כזה שאין בו מספיק פעילות כדי שהעקרון הזה יוכל לפעול בו... אולי אין טעם שיהיה בו ניהול.
אני לא רוצה מנהלים שמקשיבים! אפשר להתפשר עם מנהלים שמקשיבים! אני לא רוצה את זה! אני רוצה מנהלים שלא עושים שום דבר, כמו שהיה פעם!![/quote]
טוב,אתה בהחלט משעשע
הוא עדיין חושב שאתה מרגל חח
[quote=canaan;1458818]תזכיר לי מה עשיתי עד עכשיו ):[/quote]
זה לא מה שאתה עושה אלא מה שאתה מתכוון לעשות. אם אתה מתכוון להקשיב - אז אתה בפירוש נגד האידיאולוגיה שלי לפורום. המנהל האידיאלי מבחינתי היה איתי. כל מה שהוא עשה אי פעם היה לכתוב "בוקר טוב", "צהריים טובים", "לילה טוב", "שבת שלום", "שבוע טוב", "חג שמח".
אין יותר כלומניק מזה!
[quote=lordabizi;1458821]זה לא מה שאתה עושה אלא מה שאתה מתכוון לעשות. אם אתה מתכוון להקשיב - אז אתה בפירוש נגד האידיאולוגיה שלי לפורום. המנהל האידיאלי מבחינתי היה איתי. כל מה שהוא עשה אי פעם היה לכתוב "בוקר טוב", "צהריים טובים", "לילה טוב", "שבת שלום", "שבוע טוב", "חג שמח".
אין יותר כלומניק מזה![/quote]
אחי,תמצא חיים,אני אומר לך בכנות,תמצא חיים,תשיג חברה מאדימית ותשים טבעת על הלולב שלה!
[quote=lordabizi;1458821]זה לא מה שאתה עושה אלא מה שאתה מתכוון לעשות. אם אתה מתכוון להקשיב - אז אתה בפירוש נגד האידיאולוגיה שלי לפורום. המנהל האידיאלי מבחינתי היה איתי. כל מה שהוא עשה אי פעם היה לכתוב "בוקר טוב", "צהריים טובים", "לילה טוב", "שבת שלום", "שבוע טוב", "חג שמח".
אין יותר כלומניק מזה![/quote]
זה וקבלת ההחלטה על הווינר והכינוי עם היטמן.
ומלא סיקורים.
ופעילויות.
חוץ מזה, כן.
זה שאמרתי שאני מתכוון להקשיב לא אומר שאני מתכוון לעשות, אתה מבין?
[quote=odin borson;1458822]אחי,תמצא חיים,אני אומר לך בכנות,תמצא חיים,תשיג חברה מאדימית ותשים טבעת על הלולב שלה![/quote]
למה לעזאזל שאני ארצה לעשות דבר מטומטם שכזה? כשלבני אדם יש חיים אפשר לפגוע בהם. אני בלתי ניתן להשמדה. אני הניטרליות במיטבה. אפשר לאמר שאני סוג של אל כעת.
[quote=lordabizi;1458824]למה לעזאזל שאני ארצה לעשות דבר מטומטם שכזה? כשלבני אדם יש חיים אפשר לפגוע בהם. אני בלתי ניתן להשמדה. אני הניטרליות במיטבה. אפשר לאמר שאני סוג של אל כעת.[/quote]
תקשיב,אתה נשמע יותר מדי אולטרוני,תשיג חיים או תבנה חזון שבסוף יחסל אותך.
[quote=odin borson;1458825]תקשיב,אתה נשמע יותר מדי אולטרוני,תשיג חיים או תבנה חזון שבסוף יחסל אותך.[/quote]
המ... לא. ותפסיק להעמיד פנים שהעובדה שאתה מנהל איכשהו מסתירה את האישיות האמיתית שלך.
[quote=lordabizi;1458824]למה לעזאזל שאני ארצה לעשות דבר מטומטם שכזה? כשלבני אדם יש חיים אפשר לפגוע בהם. אני בלתי ניתן להשמדה. אני הניטרליות במיטבה. אפשר לאמר שאני סוג של אל כעת.[/quote]
אלא אם מישהו יבוא וירה בך. ):