-
[QUOTE=Snivy Boy;1488960][B]אייס;[/B]
אתה מנסה להתקרב אל עבר סטיבן, אך רואה שזה לא הולך, וכנראה לא אפשרי.
מעריצות בנות טיפש עשרה מקיפות אותו, ועוד כמה דושים שמאתגרים אותו לקרב ומקנאים.
אתה מאבד את התקווה בלדבר איתו
[B]
רון;[/B]
שתוק כבר רונקיפליץ
--
סנטרט מצייץ בחזקה, נראה שהוא לא בדיוק יכול להבין מה אתה רוצה.
הוא תופס עם אצבעותיו הקטנות בקיר, כשלפתע מתחיל ליפול ועומד להתרסק על הקרקע לצדך.
[B]לוקאס;[/B]
טורצ'יק מסתכל עליך בדאגה, נראה כי הוא לא בטוח ברעיון שלך.
לא ברור אם הוא מפחד להיכשל, או אם מדובר על סייטר החזק. אתה מבחין בקבוצת מאמנים עוברת לצידכם, כשלפתע עינך נתקלות בעיניה של מאמנת אחרת, שממהרת להציע. "טורצ'יק נחמד יש לך שם. תרצה לערוך קרב פוקימונים?"
[B]מייק;[/B]
שלחתי לך את התגובה בה"פ... ועוד לא ענית לה. כל הכבוד אדם
בכל אופן, מחקתי אותה בגלל שלא היה לי מקום (אופס), ולא אכתוב את כל זה מחדש
אז פשוט צטט אותה לאשכול או משהו.
[B]לילי;[/B]
"נידוקווין, פוקימון המקדחה והצורה המפותחת של נידורינה.
הגוף של נידוקווין עטוף בקשקשים קשים ביותר. היא מיומנת בהעפת אויבים הרחק בעזרת בלימות חזקות ביותר. פוקימון זה חזקה ביותר כאשר מגנה על ילדיה" מסביר הפוקדקס, בעוד הנורה זוהרת בירוק.
[IMG]https://j.gifs.com/ml5ZlP.gif[/IMG]
את מוציאה את ספיל מהפוכדור, שמוחא מעט כפיים וקורא בקול. הוא מביט בנידוקווין הזעופה, ובמאמנת הזעופה גם כן, ומבין שהקרב הולך להיות רציני. "תשתמש באקדח מים!" את מורה לו.
ספיל שואף מעט אוויר, ואז מכווץ את פיו ושולח אקדח מים ישיר אל עבר נידוקווין.
"נעיצת רעל." מורה אמא של שון, וכפותיה של הנידוקווין זוהרות באור סגול אפל, היא מתחילה לחבוט ולהעיף הצידה את אקדח המים שנשלח אליה. בקושי חוטפת נזק. "בלימה." מורה אמא של שון, ונידוקווין מתחילה לשאוג.
[B]
סטיבן;[/B]
אתה מורה למרקרוו לתקוף במתקפת כנף, והוא שועט אל עבר הפוקימון השובב.
פאנטאמפ מספיק להתאושש ומתחמק מהמתקפה במהירות, עיניו זוהרות באור רפאים מנצנץ, והוא שולח כדור אור אפל אל עבר מרקרוו. הכדור מתחיל להסתובב סחור סחור, ואתה שם לב כיצד מרקרוו מתחיל 'לאבד את זה' ולהתבלבל.
הוא מתחיל ללכת בצורה מוזרה, כאילו הוא שיכור. לא שם לב שהוא בקרב
פאנטאמפ מצחקק, ואז מביט בך עם פרצוף כעוס.
[B]
מליפאן;[/B]
סרסקיט תוקף במתקפה מהירה, פוגע בג'יודוד וממשיך אל כיוונה של רוקסן, הוא עוצר לשנייה ורץ במהרה חזרה, כשהוא דואג ל'עבור' אצל ג'יודוד בדרך. "ג'יודוד, תפוס אותו!" קוראת רוקסן.
ג'יודוד מצליח לתפוס את סרסקיט בתזמון מושלם, ואוחז בו עם ידו הקשה והשרירית. "עכשיו, אגרוף חיזוק!"
היד של ג'יודוד זוהרת, בעוד בשנייה הוא תופס את סרסקיט מארבעת רגליו, מותיר את פניו חשופות.[/QUOTE]
"אוףףף מה אפשר לעשות אז?" אשאל בביאוס. "אמרתן יש פה תחרויות של קרבות נכון? הפוקימונים שלי רוצים קרב של 4 על 4.
-
[B]לילי;[/B]
"נידוקווין, פוקימון המקדחה והצורה המפותחת של נידורינה.
הגוף של נידוקווין עטוף בקשקשים קשים ביותר. היא מיומנת בהעפת אויבים הרחק בעזרת בלימות חזקות ביותר. פוקימון זה חזקה ביותר כאשר מגנה על ילדיה" מסביר הפוקדקס, בעוד הנורה זוהרת בירוק.
[IMG]https://j.gifs.com/ml5ZlP.gif[/IMG]
את מוציאה את ספיל מהפוכדור, שמוחא מעט כפיים וקורא בקול. הוא מביט בנידוקווין הזעופה, ובמאמנת הזעופה גם כן, ומבין שהקרב הולך להיות רציני. "תשתמש באקדח מים!" את מורה לו.
ספיל שואף מעט אוויר, ואז מכווץ את פיו ושולח אקדח מים ישיר אל עבר נידוקווין.
"נעיצת רעל." מורה אמא של שון, וכפותיה של הנידוקווין זוהרות באור סגול אפל, היא מתחילה לחבוט ולהעיף הצידה את אקדח המים שנשלח אליה. בקושי חוטפת נזק. "בלימה." מורה אמא של שון, ונידוקווין מתחילה לשאוג.
חח נראהלי אני אשתמש פה בטקטיקת מים בעיקר כי זה החולשה של נידוקווין
~~~~~
"ספל, תתחמק מהר! תשתמש שוב באקדח מים אחרי זה, תנסה לעשות זאת תוך כדי סיבובים ואז יהיה הרבה יותר קשה לעצור את האקדח מים!" אצעק לספל.
'בבקשה... זה למען שון' אחשוב במוחי
-
[B]סהר;[/B]
אתה רץ אל עבר השועל, "פנק.." היא ממלמלת, ומסיטה את ראשה בעודכם מתקרבים.
"אל תפחדי.." אתה ממלמל, ומתכופף לעברה בחיוך. היא מכווצת את ראשה תחת רגליה, ורועדת בפחד.
אתה ניגש אל החבל במטרה לשחרר אותה, והיא יוצרת חום דרך זוג אוזניה, שגורם לך במהרה להסיט את ידך.
עיניה דומעות, ונראה כי היא מפחדת.
[B]מליפאן;[/B]
סרסקיט שולח מטח בועות עוצמתי, ממוקד בהרבה יותר משהיה עד עכשיו. אתה מבין שהבועות השתפרו לקרן בועות
הבועות פוגעות בג'יאודוד, מתפוצצות בפניו אחת אחרי השנייה, כשלבסוף נוצר פיצוץ מלא אבק. אתה שומע שמשהו כבד נפל על הרצפה, ומחייך חיוך קטן. העשן מועף הצידה, ואתה רואה את סרסקיט עומד על ה'גופה' של ג'יודוד המועלף.
"ג'יודוד לא יכול להילחם יותר!" מורה מרטין, "תרצה להחליף את הפוקימון שלך לפני הפוקימון הבא של המנהיגה?" שואל.
רוקסן מחייך חיוך קטן, ומחפשת אחר הפוכדור של ג'יודוד בחגורתה.
[B]אייס;[/B]
"יש עוד הרבה דברים.." ממלמלת אליסון, "מלא דוכנים, משחקים, מופעים!" היא מוסיפה.
"לגבי התחרויות, מוטב שתלך לחפש, אולי יש כאן דוכן הרשמה" היא אומרת.
[B]לילי;[/B]
גם קרח סופר אפקטיבי עליה לפרוטוקול.
ולא הבנתי מזתומרת סיבובים 0:
--
ספיל מצליח להתחמק ממתקפת הבלימה של נידוקווין, ותוקף באקדח מים שפוגע בבטנה.
נידוקווין נדחפת קצת אחורה, ומנערת את גופה מהמים שניתזו עליה. היא שואגת בעוצמה ומפחידה את ספיל.
נידקווין שולחת קרן אדומה-כהה מפיה, שפוגעת במהירות בספיל, שמועף אחורה בחזקה.
"קרן על מדהימה!" קוראת אמו של שון.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488986][B]מליפאן;[/B]
סרסקיט שולח מטח בועות עוצמתי, ממוקד בהרבה יותר משהיה עד עכשיו. אתה מבין שהבועות השתפרו לקרן בועות
הבועות פוגעות בג'יאודוד, מתפוצצות בפניו אחת אחרי השנייה, כשלבסוף נוצר פיצוץ מלא אבק. אתה שומע שמשהו כבד נפל על הרצפה, ומחייך חיוך קטן. העשן מועף הצידה, ואתה רואה את סרסקיט עומד על ה'גופה' של ג'יודוד המועלף.
"ג'יודוד לא יכול להילחם יותר!" מורה מרטין, "תרצה להחליף את הפוקימון שלך לפני הפוקימון הבא של המנהיגה?" שואל.
[/QUOTE]
"כן." אענה לשופט, ואז אפנה אל סרסקיט. "מצויין סרסקיט. עשית חצי מהעבודה שלך. עכשיו הפוגה טקטית. תחזור." אחליף את הפוכדור של סרסקיט בזה של רהיהורן ואוציא אותו החוצה. "רהיהורן, הגיע הזמן לחצי השני של הריקוד שלך. תהיה מוכן."
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488986][B]סהר;[/B]
"אל תפחדי.." אתה ממלמל, ומתכופף לעברה בחיוך. היא מכווצת את ראשה תחת רגליה, ורועדת בפחד.
אתה ניגש אל החבל במטרה לשחרר אותה, והיא יוצרת חום דרך זוג אוזניה, שגורם לך במהרה להסיט את ידך.
[/QUOTE]
"אל תדאגי קטנה, אני לא אפגע בך, אני רוצה רק לשחרר אותך" אני אומר לשועלה בקול מודאג ופנים עצובות "אני וטימבור מגן עלייך ונטפל בך בנתיים עד שנימצא מי שעשה לך את זה, יש מישהי שאני מכיר שבטח תשמח לעזור לך ולטפל בך!" אני אומר לשועלה בקול מלא ביטחון וחיוך קטן וחם "נכון טימבור? אנחנו נגן עליה וניתן לאמה לטפל בה, אני בטוח שהיא תשמח לעזור לה ואתה תשמש לה כמגן במקרה הצורך" אני שואל בכוונה בקול את טימבור בתקווה שהוא יהנהן ויעזור לי להרגיע את השועלה הקטנה
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488986][B]סהר;[/B]
[B]מליפאן;[/B]
[B]אייס;[/B]
"יש עוד הרבה דברים.." ממלמלת אליסון, "מלא דוכנים, משחקים, מופעים!" היא מוסיפה.
"לגבי התחרויות, מוטב שתלך לחפש, אולי יש כאן דוכן הרשמה" היא אומרת.
[B]לילי;[/B]
גם קרח סופר אפקטיבי עליה לפרוטוקול.
ולא הבנתי מזתומרת סיבובים 0:
--
ספיל מצליח להתחמק ממתקפת הבלימה של נידוקווין, ותוקף באקדח מים שפוגע בבטנה.
נידוקווין נדחפת קצת אחורה, ומנערת את גופה מהמים שניתזו עליה. היא שואגת בעוצמה ומפחידה את ספיל.
נידקווין שולחת קרן אדומה-כהה מפיה, שפוגעת במהירות בספיל, שמועף אחורה בחזקה.
"קרן על מדהימה!" קוראת אמו של שון.[/QUOTE]
"אוקיי אז נלך לחפש את דוכן ההרשמה, מקווה שיש אפשרות לקרב שיוכל לבחון את כל הצוות שלי, אחרי זה נרפא ונתקדם לעבר המכון אתה בעד תום? ומה איתך אליסון את תבואי לעודד אותנו?"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488962][B]לוקאס;[/B]
וואט, לא הבנתי. חשבתי אתה מחפש פוקימון איכותי
--
"אם כך, אני אשתמש בסילביון!" היא אומרת, ומוציאה פוכדור.
"השם הוא פנלופי" היא אומרת, ומיישרת את ידה, לוחצת על הכפתור.
מהפוכדור יוצא פוקימון שממש מזכיר לך את אספיון.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/700.gif[/IMG][/QUOTE]
"מה לעזאזל זה אמור להיות" אשאל "לא משנה, טורצ'יק תשתמש בטופר צל"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488960][B]
[B]
רון;[/B]
שתוק כבר רונקיפליץ
--
סנטרט מצייץ בחזקה, נראה שהוא לא בדיוק יכול להבין מה אתה רוצה.
הוא תופס עם אצבעותיו הקטנות בקיר, כשלפתע מתחיל ליפול ועומד להתרסק על הקרקע לצדך.
[/QUOTE]
פייר
נפגעתי
get ready for cheesyness
~~~~~~
"סנטרט אל תדאג!" אני אומר לו. אני אחכה מתחת למקום שבו הוא נופל ואתפוס אותו. 'אני לא נותן לי ליפול!' אחשוב ואעשה יותר מיכולתי כדי לתפוס אותו. לאחר שאתפוס אותו, אניח אותו על הרצפה ואומר:"סנטרט, הדאגת אותי! אל תעשה דברים כאלה שוב. עכשיו, בוא נלך לראות מה שלום איימי וארון" אומר לו ואתחיל ללכת איתו לעבר האגם בדרך 104
-
[B]רון;[/B]
אתה מצליח לתפוס את סנטרט, שמתכווץ בין ידיך, ומצייץ בקול חלש.
אתה מעיר לו ואומר שעליכם לחזור, אך נראה שהוא נגד הרעיון.
[B]
לוקאס;[/B]
טורצ'יק מהנהן, ורץ אל עבר סילביון, כשטפריו זוהרות באותו אור סגלגל.
הוא קופץ, כשטפריו לכיוונו של סילביון. "תפוס אותו ותעיף אותו מכאן!" אומרת פנלופי.
סילביון צועק, ואחד מה'צעיפים' שלו תופסים את טורצ'יק בעודו באוויר, מטיח אותו באדמה.
"רוח קסומה!" מורה לו פנלופי, וסילביון [URL="http://pa1.narvii.com/5801/1bf9431cab1a147685717313806e9028c5fe4739_hq.gif"]יוצר רוח קטנה[/URL] שמעיפה את טורצ'יק אחורנית.
[B]
אייס;[/B]
"אממ.. כן, כמובן" אומרת אליסון בשמחה. "איווי, נהיה שם, נכון?" היא שואלת אותם, והם מהנהנים.
אתם מתחילים לחפש דוכן הרשמה, ומסתובבים בעיר, בוחנים את הדוכנים השונים.
באחד הדוכנים יושבת זקנה עצבנית, שמחפשת קונים לאבני ההתפתחות שלה. בעוד לצידה אישה נעימה ורגועה, שתופרת בגדים לפוקימונים. לבסוף אתם מגיעים אל פקידה, "תרצו להירשם לתחרות העיר רסטבורו?" היא שואלת בחיוך.
[B]מליפאן;[/B]
אתה מודה לסרסקיט ומחזיר אותו לפוכדור, מוציא את רהיהורן במקומו.
*הוווורןןןן* הוא נוהם בחזקה, נראה שהמנוחה בפוכדור עשתה את שלה. רוקסן מוציאה שני פוכדורים (אחד של ג'יודוד) ומחזירה אותו, "היית נהדר.. ועכשיו הגיע הזמן למשחק האמיתי, צא החוצה קראסטל!". מהפוכדור השני של רוקסן יוצא משהו דמוי אבן ענקית, אתה מביט למטה ורואה שהלבנה הענקית מונחת על פוקימון חרק.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/558.gif[/IMG]
[B]סהר;[/B]
"אני לא אפגע בך, אני רוצה רק לשחרר אותך" אתה טוען, אך הפוקימון לא נראת משוכנעת.
טימבור עומד לו בשקט, נראה כי לא מעניין אותו יותר מידי. אתה מנסה להתקרב שוב לשועלה, אך היא נושפת מעט גחלת שמסיטה את ידך עוד הפעם.
לפתע אתה שומע רשרושים בין השיחים, ורואה מספר עיניים מביטות בכם.
"פנק..." היא ממלמלת בפחד.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1489053][B]רון;[/B]
[/QUOTE]
'אוקיי, זהו זה. אני סוגר את הפינה הזו כאן ועכשיו' אחשוב. אומר לסנטרט בקול רגוע ורך:"תגיד לי רגע, סנטרט, אתה מפחד מארון?"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1489053]
[B]סהר;[/B]
טימבור עומד לו בשקט, נראה כי לא מעניין אותו יותר מידי. אתה מנסה להתקרב שוב לשועלה, אך היא נושפת מעט גחלת שמסיטה את ידך עוד הפעם.
"פנק..." היא ממלמלת בפחד.[/QUOTE]
"טימבור תהיה דרוך ומוכן לקרב!" אני פוקד במהירות ובלחץ על טימבור ונעמד חזרה על שני רגליי לכיוון השיחים ונעמד בהיכון לקרב "אל תדאגי שועלה, אנחנו נגן עלייך בכל מחיר!" אני אומר בהחלטיות שגבי מופנה לשועלה, לא מוריד את העיניים מהשיחים.
"קדימה טימבור תשתמש בחבטה על השיחים!" אני פוקד על טימבור במהירות ושולף פוקידע למקרה ופוקימון יצוץ אז אני יוכל לסרוק אותו.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1489053][B]מליפאן;[/B]
*הוווורןןןן* הוא נוהם בחזקה, נראה שהמנוחה בפוכדור עשתה את שלה. רוקסן מוציאה שני פוכדורים (אחד של ג'יודוד) ומחזירה אותו, "היית נהדר.. ועכשיו הגיע הזמן למשחק האמיתי, צא החוצה קראסטל!". מהפוכדור השני של רוקסן יוצא משהו דמוי אבן ענקית, אתה מביט למטה ורואה שהלבנה הענקית מונחת על פוקימון חרק.
[/QUOTE]
'אלים אדירים, הפוקימון הזה עצום.. אולי הוא אפילו יותר כבד מרהיהורן. זה יהיה מעניין' אני אחשוב קצת 'טוב למזלי הוא גם סוג חרק אז מתקפות אבן יוכלו קצת לעזור? בוא ננסה' "טוב רהיהורן, זה לא עומד להיות קל זה בטוח. תהיה זהיר. תתחיל במתקפת בליסטה."
-
[QUOTE]לוקאס;
הוא קופץ, כשטפריו לכיוונו של סילביון. "תפוס אותו ותעיף אותו מכאן!" אומרת פנלופי.
סילביון צועק, ואחד מה'צעיפים' שלו תופסים את טורצ'יק בעודו באוויר, מטיח אותו באדמה.
"רוח קסומה!" מורה לו פנלופי, וסילביון יוצר רוח קטנה שמעיפה את טורצ'יק אחורנית.
[/QUOTE]
"טורצ'יק תיזהר מהדברים המוזרים האלה שלו" אומר לו "עכשיו קפוץ לאוויר ותשתמש בגחלת מסביבו כדי ליצור מסך עשן שלא יוכל לראות אותך" אחכה שהמסך יווצר ואז אורה לו "שוב טופר צל!" 'אין סיכוי שהוא יחמוק מזה התועבה הזאת' אחשוב
-
[QUOTE=Snivy Boy;1489053][B]רון;[/B]
[B]
לוקאס;[/B]
"רוח קסומה!" מורה לו פנלופי, וסילביון [URL="http://pa1.narvii.com/5801/1bf9431cab1a147685717313806e9028c5fe4739_hq.gif"]יוצר רוח קטנה[/URL] שמעיפה את טורצ'יק אחורנית.
[B]
אייס;[/B]
"אממ.. כן, כמובן" אומרת אליסון בשמחה. "איווי, נהיה שם, נכון?" היא שואלת אותם, והם מהנהנים.
אתם מתחילים לחפש דוכן הרשמה, ומסתובבים בעיר, בוחנים את הדוכנים השונים.
באחד הדוכנים יושבת זקנה עצבנית, שמחפשת קונים לאבני ההתפתחות שלה. בעוד לצידה אישה נעימה ורגועה, שתופרת בגדים לפוקימונים. לבסוף אתם מגיעים אל פקידה, "תרצו להירשם לתחרות העיר רסטבורו?" היא שואלת בחיוך.
[B]מליפאן;[/B]
[B]סהר;[/B]
"פנק..." היא ממלמלת בפחד.[/QUOTE]
"רגע, בואו נעצור אצל הזקנה. אני רוצה לשאול אותה על אבן התפתחות לנידורינה... אה סליחה, גברתי? את מוכרת במקרה אבני ירח?"
-
רון;
סנטרט מהנהן, ומתכדרר בתוך עצמו, נבוך, אולי גם קצת מתבייש.
סהר;
אתה בודק את הפוקימון בפוקידע שלך:
[QUOTE]פנקין, פוקימון השועל.
בעודו מתהלך, הוא נוהג ללעוס מקלות במקום חטיפים. פנקין מרתיע את אויביו על ידי יצירת אוויר חם מאוזניו.
[/QUOTE]
הרעשים מהשיחים הולכים ומתחזקים, ואתה מביט סביבך, כשלפתע מתוך השיחים יוצאים כל מיני פוקימונים קטנים סגלגלים.
הם כולם מביטים בכם במבטים מבולבלים, ומקיפים אתכם.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/543.gif[/IMG]
[B]
מליפאן;[/B]
אתה מורה לרהיהורן לתקוף בבליסטרה, ובמהרה הוא שולח את האבן העגולה אל קראסטל.
"קראסטל, השתמש בנסיגה!" מורה רוקסן, וקרסטל נכנס מתחת לאבן הגדולה שלו. הבליסטרה של רהיהורן פוגעת בגופו הגדול של ראסטל, ונשברת במגע עם האבן הקשה.
קראסטל יוצא מתחת לאבן הגדולה, ונראה כי לא ספג כל נזק. לפתע אתה מבחין בדלת המכון נפתחת, וממנה נכנס טיילר. "מצטער שאיחרתי!" הוא אומר ומתיישב במהרה לצד זואי.
"תראו תראו.. מי זה אם לא טיילר" קוראת רוקסן, ואתה אומר שלום גם כן. "טוב לראות אתכם, אבל תמשיכו בקרב!" הוא אומר ומצחקק לו, ואתם מהנהנים.
"קראסטל, חורבן אבן!" מורה רוקסן, וקרסטל יוצר אבן עטופה באור אדום. האבן מתחילה לגדול בין ידיו.
[B]
אייס;
[/B]אתה מתקדם אל עבר הזקנה, והיא מתחילה לחטט בין החפצים שלה.
"אה..... מתוקי, נראלי שחסרה לי אבן ירח!" היא אומרת ומתחילה לצחוק, "לא נורא, תחזור מחר!"
"אה.. אבל מחר אין פסטיבל" אומר תום בבלבול, "אה.. אז שנה הבאה!" היא אומרת וממשיכה לצחוק.
'מוזרה קצת..' אתה חושב לעצמך בביאוס.
[B]
לוקאס;[/B]
טורצ'יק מסתובב במקום ושולח גחלת, שיוצרת לאדמה היבשה סביבו להתלקח מעט וליצור פיצוץ קטן עם עשן.
העשן מאפף סביב טורצ'יק, שמתחיל לרוץ אל עבר סילביון, פגוע בו עם הטופר האפל שלו.
"סילב!" היא צועקת ומוטחת מעט אחורה, אך קמה על רגליה נחושה להילחם.
"פיצוץ ירח" מורה פנלופי, וסילביון מוקפת אור ורוד מכושף, ונדמה לרגע כי הירח עצמו עומד מולכם.
היא פותחת את פיה וכדור ורוד מתחיל להיווצר מתחתיו, אתה מכין את עצמך למתקפה עוצמתית ביותר.