גם אני במצב דומה. כבר מחפש קונים לקונסולה שלי.
Printable View
גם אני במצב דומה. כבר מחפש קונים לקונסולה שלי.
[QUOTE=Avivs;1513920]אוי ואבוי! הוא הספיק לסיים בכלל תמנגה שלו???
היי לכולם באתי להגיד שני דברים,
1) תודה לאביזי על ההמלצה על slay the spire. הספקתי לעשות רק act 1, היה קל מדי חוץ מהבוס, מניח שיהיה קשה יותר בהמשך, סך הכל כיף מאוד, זה בדיוק סוג המשחקים שאני אוהב.
2) היטמן טען כאן לפני איזה שנה בדיון על SWORD AND SHIELD למונסטר ש'יודיע לו אם הוא ישלים את המשחקים'. אני רוצה להגיד שצדקת. אני אישית באמת עצרתי את ההתקדמות (פאתי מכון 7), כי גיליתי שסופית איבדתי כל עניין במשחקי פוקימון. הם פשוט כל כך חד ממדיים, חוזרניים, פשטניים, פשוט אני לא מגלה בהם שום עניין מלבד ההתרגשות לראות פוקימון בשדה שלא הכרת. לא חשבתי שאי פעם זה יקרה אבל אני כבר ממש OVER THIS FRENCHISE. אולי אכריח את עצמי יום אחד להשלים תRUN[/QUOTE]
1. לצערי לא סיים תמאנגה.
2 חח מה כולם פורשים מSWORD SHEILD , אני הצלחתי לסיים אותו. תוריד את DLC הם מהניים.
3 מחכהPokémon Legends: Arceus - נראה משחק יפה.
[quote=monster;1513924]1. לצערי לא סיים תמאנגה.
2 חח מה כולם פורשים מsword sheild , אני הצלחתי לסיים אותו. תוריד את dlc הם מהניים.
3 מחכהpokֳ©mon legends: Arceus - נראה משחק יפה.[/quote]
1. אוי ואבוי אפילו לא סיים תיצירה שלו... כל כך עצוב
2. שלא תבין אותי לא נכון, לטעמי s&s הם בין המשחקים הטובים שהיו אם לא הכי. אבל פוקימון כמשחק פשוט משעמם אותי. הוא לא מצליח לגרות בי שום דבר שמשחקים אחרים מצליחים.
זו גם הסיבה שלא מתלהב מסעיף 3. משחקי פוקימון לעולם לא ישתנו. הם יישארו עם אותו מבנה דל, התקדמויות קטנטנות בין גרסה לגרסה שלא משקפות את יכולות הקונסולה עליהם המשחקים נמצאים, והוספת פיצ'רים באופן חד פעמי.
אני פשוט over הדבר הזה. נינטנדו התעללו בי מספיק. די למזוכיזם.
[quote=hit man;1513923]גם אני במצב דומה. כבר מחפש קונים לקונסולה שלי.[/quote]
הקונסולות שלהם זה בכלל בדיחה. אם תסתכל על 10 המשחקים הכי נמכרים לכל קונסולה, תגלה ש8-9 מתוך 10 זה פרנצ'ייזים ממוחזרים. מריו, פוקימון, זלדה. שאר המשחקים הם די מעפנים, וחלקם זה imported titles שפשוט באיכות יותר נמוכה בסוויץ'. אישית לא רואה שום סיבה להחזיק דבר כזה. אבל אם אתם נהנים תתעלמו ממני לחלוטין :)
[QUOTE=Avivs;1513927]1. אוי ואבוי אפילו לא סיים תיצירה שלו... כל כך עצוב
2. שלא תבין אותי לא נכון, לטעמי s&s הם בין המשחקים הטובים שהיו אם לא הכי. אבל פוקימון כמשחק פשוט משעמם אותי. הוא לא מצליח לגרות בי שום דבר שמשחקים אחרים מצליחים.
זו גם הסיבה שלא מתלהב מסעיף 3. משחקי פוקימון לעולם לא ישתנו. הם יישארו עם אותו מבנה דל, התקדמויות קטנטנות בין גרסה לגרסה שלא משקפות את יכולות הקונסולה עליהם המשחקים נמצאים, והוספת פיצ'רים באופן חד פעמי.
אני פשוט over הדבר הזה. נינטנדו התעללו בי מספיק. די למזוכיזם.
הקונסולות שלהם זה בכלל בדיחה. אם תסתכל על 10 המשחקים הכי נמכרים לכל קונסולה, תגלה ש8-9 מתוך 10 זה פרנצ'ייזים ממוחזרים. מריו, פוקימון, זלדה. שאר המשחקים הם די מעפנים, וחלקם זה imported titles שפשוט באיכות יותר נמוכה בסוויץ'. אישית לא רואה שום סיבה להחזיק דבר כזה. אבל אם אתם נהנים תתעלמו ממני לחלוטין :)[/QUOTE]
העניין [I]pokֳ©mon legends: Arceus די שונה משאר משחקי פוקימון, לפי הטרייליר הוא הולך להתעמק בעבר של סינו בסגנון עולם פתוח[/I]
[QUOTE=monster;1513928]העניין [I]pokֳ©mon legends: Arceus די שונה משאר משחקי פוקימון, לפי הטרייליר הוא הולך להתעמק בעבר של סינו בסגנון עולם פתוח[/I][/QUOTE]
האמת שראיתי קמצוץ של טריילרים אז לא יכול להתיימר. בוא נגיד ככה, אם זה לא אותו השיט אני מאוד אופתע
אנחנו כבר ביום שלישי ולא יצא עעוד הפרק של יוגי הו מתורגם:cry:
בלי לפתוח עין הרע, יש מצב שמחר אני מוכר את הסוויץ' והגיים בוי אדוונס שלי.
[quote=hit man;1513931]בלי לפתוח עין הרע, יש מצב שמחר אני מוכר את הסוויץ' והגיים בוי אדוונס שלי.[/quote]
תמורת 25k שקל?
[QUOTE=monster;1513930]אנחנו כבר ביום שלישי ולא יצא עעוד הפרק של יוגי הו מתורגם:cry:[/QUOTE]
ikr?
ראיתי פוסט בטוויטר של המתרגמת שכזה קיבלה המון תגובות זועמות בטוויטר כשהיא איחרה בתרגום של הפרקים הקודמים, וזה לגמרי לא קול שבני אדם עושים את זה, אז אני אשתוק ואסבול בדממה.
[QUOTE=LordAbizi;1513933]ikr?
ראיתי פוסט בטוויטר של המתרגמת שכזה קיבלה המון תגובות זועמות בטוויטר כשהיא איחרה בתרגום של הפרקים הקודמים, וזה לגמרי לא קול שבני אדם עושים את זה, אז אני אשתוק ואסבול בדממה.[/QUOTE]
איזה צופים אכזריים,
[QUOTE=Hit Man;1513923]גם אני במצב דומה. כבר מחפש קונים לקונסולה שלי.[/QUOTE]
אני ממש מתפתה לקנות את הסוויץ לייט או הסוויץ הרגיל.
יש לך?
נמכרו עבור 1250 ש"ח.
אני בהלם שניצחתי את slay the spire (אקט 3. אני מתייחס ל4 כבונוס, ורק עם דמות 1 בינתיים), כבר חשבתי לוותר.
זה היה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי.
משחק יפה, אבל הפן של המזל והצורך בחפיסה שבורה קצת בעוכריו
כן, יש דקים שהם בבירור יותר חזקים מדקים אחרים. אני כבר די הרבה זמן לא שיחקתי ב-sts, אבל בתקופה שהייתי משחק בזה הרבה הגעתי לאיזה acension 9 אני חושב עם iron clad ולבערך 5/6 עם הsilen והdefect. ה watcher יצא אחרי שכבר הפסקתי לשחק הרבה, אז איתו אולי הבסתי את זה בלי acension, או משהו.
יש תאריכים למשחקים החדשים של פוקימון.