-
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 18 2009, 12:47 PM
[b] [b]ירין~[/b]
אתה וטוטודייל צועדים יחדיו בשדה הגדול, מחפשים אחר פוקימון עשב, כשלפתע אתה מבחין בבודו קטן מטייל לו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa406.png[/img] [/b][/quote]
מגבי צא! אתה יכול להילחם?" אני שואל אותו
-
[b]ירין~[/b]
מגבי יוצא מעולף מהפוכדור שלו.
-
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 18 2009, 12:28 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
קריקטוט עדיין שוכב על הקרקע, לא זז ממקומו "בוא נחסל אותו, הצלפת גפן אחרונה!" מצווה הנזיר. באלספראוט שולח הצלפת גפן, אולם קריקטוט פוקח לפתע את עיניו, וזז במהירות מהמקום! הוא מתחמק מצויין מההתקפה. הוא נעמד מול באלספראוט, מוכן להמשיך. [/b][/quote]
"קריקוט נשיכת חרק!"
-
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 18 2009, 12:51 PM
[b] [b]ירין~[/b]
מגבי יוצא מעולף מהפוכדור שלו. [/b][/quote]
"מגבי חזור! אייפום צא! תשתמש בתדהמה ! ואז מהירות משולב בשריטה בכל הכח!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 18 2009, 12:28 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
צודק ^^ וזה גאסטלי לא הונטר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"גאסטלי?" מסתכל עליך גאסטלי ולא מבין למה אתה מתכוון. נראה שהוא לא חזק מספיק בשביל לדעת את המתקפה הזאת. [/b][/quote]
אופס :XD:
אייפום יוצא החוצה ומשתמש בתדהמה שפוגעת בבאדו המופתע. הוא מנסה להשתמש באבקת שיתוק, אולם אייפום פוגע בו עם מהירות+שריטות, ופוצע אותו בינוני עד קשה. באדו מנסה לברוח מהמקום.
[b]עומר~[/b]
"באלספראוט עלי תער!" מצווה הנזיר, ובאלספראוט שולח עלי תער שפוגעים בקריקטוט אולם הוא לא עוצר, ממשיך ונושך את באלספראוט בחוזקה. שני הפוקימונים נופלים מעולפים על הקרקע "חזור באלספראוט, נתת קרב טוב" אומר הנזיר לבאלספראוט שלו "בסדר, תור הוט-הוט עכשיו! צא!" הוא קורא ומשחרר החוצה הוט-הוט.
[b]ארתור~[/b]
גאסטלי שוב מסתכל עליך, ולא מבין מה אתה רוצה ממנו. בינתיים, פידגי'ואוטו מתחיל להתעורר.
-
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 18 2009, 01:08 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
"באלספראוט עלי תער!" מצווה הנזיר, ובאלספראוט שולח עלי תער שפוגעים בקריקטוט אולם הוא לא עוצר, ממשיך ונושך את באלספראוט בחוזקה. שני הפוקימונים נופלים מעולפים על הקרקע "חזור באלספראוט, נתת קרב טוב" אומר הנזיר לבאלספראוט שלו "בסדר, תור הוט-הוט עכשיו! צא!" הוא קורא ומשחרר החוצה הוט-הוט. [/b][/quote]
"נהדר קריקוט" אני אומר ומחיזר אותו "צאי נידורן!" אני אומר וזורק את הפוקדור שלה "עוקץ רעל ואז בעיטה כפולה!"
-
[b] [b]ירין~[/b]
אייפום יוצא החוצה ומשתמש בתדהמה שפוגעת בבאדו המופתע. הוא מנסה להשתמש באבקת שיתוק, אולם אייפום פוגע בו עם מהירות+שריטות, ופוצע אותו בינוני עד קשה. באדו מנסה לברוח מהמקום.
[/b][/quote]
"אל תתן לו לברוח והשתמש במתקפת חול! ואז נסה לתת לו מכות מהירות עם הזנב!" אני אומר
-
[b]ירין~[/b]
אייפום שולח מתקפת חול לפני באדו שמסתובב לצד השני ומנסה לברוח, ואז אייפום רץ אליו עם הזנב למעלה, ותופס אותו. באדו מתחיל לבכות.
[b]עומר~[/b]
"התחמק!" קורא הנזיר, והוט-הוט קופץ הצידה ומתחמק מעוקץ הרעל, אולם אז נפגע מהבעיטה הכפולה, אולם היא לא ממש משפיעה עליו "ניקור!" מצווה הנזיר, והוט-הוט מנקר את נידורן ופוצע אותה בינוני.
-
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 18 2009, 04:52 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
"התחמק!" קורא הנזיר, והוט-הוט קופץ הצידה ומתחמק מעוקץ הרעל, אולם אז נפגע מהבעיטה הכפולה, אולם היא לא ממש משפיעה עליו "ניקור!" מצווה הנזיר, והוט-הוט מנקר את נידורן ופוצע אותה בינוני. [/b][/quote]
"קדימה נידורן בעיטה כפולה שוב ואז עוקץ רעל!"
-
[b] [b]ארתור~[/b]
גאסטלי שוב מסתכל עליך, ולא מבין מה אתה רוצה ממנו. בינתיים, פידגי'ואוטו מתחיל להתעורר. [/b][/quote]
"אויש גסטלי פשוט תירד לקומה למטה עד שאני יגיד לך משהו" אניאומר ומחכה שפיג'יוטו יתעורר
-
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 18 2009, 04:52 PM
[b] [b]ירין~[/b]
אייפום שולח מתקפת חול לפני באדו שמסתובב לצד השני ומנסה לברוח, ואז אייפום רץ אליו עם הזנב למעלה, ותופס אותו. באדו מתחיל לבכות.
[/b][/quote]
"היי חכה אל תבכה.. ראיתי שאתה חזק, רוצה להצתרף אלי?" אני שואל אותו ולוקח אותו על ידי
-
[b]ירין~[/b]
"באדו?" הוא מפסיק לבכות ומסתכל עליך. כעבור כמה שניות, הוא מסתובב ונשאר עם הגב אלייך.
[b]ארתור~[/b]
גאסטלי לא מספיק לרדת למטה, ופיד'גיאוטו מתעורר "מעולה! עכשיו מהר מתקפת כנף!" קורא פלקנר, ופידג'יאוטו עף לעבר גאסטלי ופוגע בו ישירות עם מתקפת כנף. גאסטלי נופל מעולף על הקרקע.
[b]עומר~[/b]
נידורן רצה קדימה ותוקפת עם בעיטה כפולה, אבל הוט-הוט מתחמק ממנה ומשתמש בצרחה שמרתיעה את נידורן, והוט-הוט מנצל זאת כדי לנקר אותה בגב ולפצוע אותו כמעט קשה.
-
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 18 2009, 05:46 PM
[b] [b]ירין~[/b]
"באדו?" הוא מפסיק לבכות ומסתכל עליך. כעבור כמה שניות, הוא מסתובב ונשאר עם הגב אלייך.
[/b][/quote]
"אתה רוצה?" אני שואל אותו
-
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 18 2009, 05:46 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
גאסטלי לא מספיק לרדת למטה, ופיד'גיאוטו מתעורר "מעולה! עכשיו מהר מתקפת כנף!" קורא פלקנר, ופידג'יאוטו עף לעבר גאסטלי ופוגע בו ישירות עם מתקפת כנף. גאסטלי נופל מעולף על הקרקע. [/b][/quote]
"אוי שיט גאסלטי חזור צא טרטוויג" אני אומר ומחזיר את גאסטלי ומוציא את טרטוויג ואני אומר לו "טרטוויג תשתמש בעלי תער ואז בהתגוננות כדי להגן על עצמך ממה שהוא יעשה"