-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 13 2009, 07:24 PM
[b] [b]יוסי[/b] - דווקא כן, תקרא את השורה הראשונה. וזה ליטס, לא ליסט. [/b][/quote]
''לעזאזאל , ליטס בבקשה , תוציא אותם מכאן , וננהל קרב פוקימונים הוגן .''
אני אומר , ומשנה את מבטי למבט רציני .
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 13 2009, 07:19 PM
[b] [b]עמרי[/b] - אתה ממשיך ללכת עם דאסקול, ורואה הרבה אנשים בעמולה מסתכלים על משהו וצועקים. אתה לא מצליח ליראות מה. [/b][/quote]
"סליחה" אני אומר בזמן שאני מנסה לדחוף מעט את האנשים בכדי לראות מה קורה "סליחה" אני חוזר ואומר עד שאצליח לראות לכבוד מה ההתקהלות.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 13 2009, 07:19 PM
[b] [b]יוסי[/b] - ליטס קושר אותך לקיר בשלשלאות ואזיורה בצ'אריזארד, והוא מתמוטט. "אל תדאג, זה רק חץ הרדמה" הוא מרגיע אותך לפתע. "יש לי כבוד לפוקימונים" הוא אומר. "לפעמים..." הוא אומר ומכוון אלייך את הרובה. "בעצם... למה לגמור את זה ככה, בלי שום יופי שבמוות שלך?" הוא אומר וצוחק. "בוא נעשה מזה פרוייקט!" הוא ממשיך. "תכניסו לי בבקשה את המשתתפים!" הוא אומר, וציידים מכניסים בכוח לחדר, אנשים שלא היית רוצה שיראו אותך ככה מושפל. "המשתתף מספר אחד, הוא לא אחר מאשר שותפו לשעבר של ברנדון... קבלו במחיאות כפיים סוערות - את גורדון!" ליטס אומר לך ומחבר את גורדון לקיר בשלשלאות. "והמתמודדת הבאה, היא המאסטרית לשעבר של ברנדון... קבלו את אגטה!" הוא אומר. "ככה אתם מרביצים לאישה זקנה!?" אגטה אומרת ונותנת לציידים מכות עם התיק שלה, וגם היא מתחברת לקיר. "ועכשיו, קבלו את השותף העכשווי של ברנדון... הוא לא אחר מאשר... צ'ארלי!" הוא אומר וקושר את צ'ארלי בבגדי המלח שלו לקיר.
"אז זה המשחק" הוא אומר לך. "אם אתה לא רוצה שאני ירה בו בחבר שלך (הכוונה לבן) ואז גם בכל הפוקימונים שלך, אתה צריך לבחור אחד מהאנשים שעל הקיר... ומי שתבחר - ימות! על ידי, כמובן" הוא אומר לך בצחוק, ואתה על סף דמעות.
[b]קורן[/b] - אתה מוציא את האקדח ומשחרר לליטס יריה אחת בלב, שעושה את שלה. הוא מתמוטט, ונופל. לפתע אחד הציידים נכנס מאחורייך ולוקח לך את האקדח. הוא זורק אותו למרחק 30 מטר ממך בערך. לפתע ליטס מתחיל לצחוק, והוא קם. "אתה באמת חושב שלא חשבתי על זה מראש?" הוא אומר לך בחיוך, ומוריד את מגן הברזל שהיה על בטנו. מיד לאחר מכן ליטס מכניס לך בוקס, וקושר אותך לקיר בשלשלאות.
"מילים אחרונות?" הוא אומר ומכוון אלייך את הרובה. "בעצם... למה לגמור את זה ככה, בלי שום יופי שבמוות שלך?" הוא אומר וצוחק. "בוא נעשה מזה פרוייקט!" הוא ממשיך. "תכניסו לי בבקשה את המשתתפים!" הוא אומר, וציידים מכניסים בכוח לחדר, אנשים שלא היית רוצה שיראו אותך ככה מושפל. "המשתתף מספר אחד, היא לא אחרת מאשר שותפתו של בן... קבלו את אלן!" הוא אומר ומכניס אותה בכוח, וקושר אותך לקיר. "ועכשיו קבלו במחיאות כפיים סוערות, את אלס, אחיה של אלן!" ליטס אומר וקושר גם אותו לקיר בכוח. "גבר אני מצטער! ליטס הכריח אותנו לעשות את הדברים האלה! הוא איים להרוג אותך אם לא!" אלס אומר לך ומתחיל לדמוע. "בן אני מצטערת! אני ממש מצטערת!" אלן אומרת לך. "תסתמי, כלבה!" ליטס אומר לה בזדוניות. "בן אני רוצה שיהיה לך ברור שאני לא יסלח לעצמי על זה כל החיים שלי!" אלן צורחת ומתחילה לבכות גם היא. "תשתקי כבר!" ליטס אומר לה ומכוון אליה רובה. "בן אני אוהבת אותך! תמיד אהבתי!" אלן אומרת וליטס יורה בה. יריה אחת בלב. הזמן הזה עבר לך באיטיות, כאילו כל שנייה היא שנה. קשה לעקל את מה שקרה אל מול עינייך. "כמה רומנטי..." ליטס אומר ומתחיל לצחוק.
[b]עמרי[/b] - אתה ממשיך ללכת עם דאסקול, ורואה הרבה אנשים בעמולה מסתכלים על משהו וצועקים. אתה לא מצליח ליראות מה.
[b]בובי[/b] - אתה פותח את הדלת הצהובה... וזה פשוט קיר. עבדו עליך, כמה אירוני. [/b][/quote]
אני פותח את הדלת הכחולה
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 13 2009, 05:20 PM
[b]
[b]רון[/b] - סקווירטל שורט את גליגר ואז מעיף אותו דרך קיר עם קרן בועות. גליגר גמור.
[/b][/quote]
אני אומר לסקוירטל שנלחם מציון והולך לחפש עוד פוקימון ואם זה יותר מאחד אז אני מחפש מקום אחר
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 13 2009, 05:20 PM
[b]
[b]שי[/b] - אברה לאט לאט תופס את קריקטוט בעל חושי, ואז מתקיל אותו ומעיף אותו על עץ. קריקטוט משתמש בצוות כפול, ואז מזנק מאחורי אברה ונושך אותו בצוואר עם נשיכת חרק, ולא מרפה!
[/b][/quote]
"אברה אנחנו לא נכנעים עכשיו" אני אומר לו
"תקפוץ גבוה ותיפול על הגב זה כבר יוריד אותו ממך" אני מוסיף
-
שם: סאם.
כינוי: כריס
פוקימון התחלתי: דרטיני זכר
תמונה: אין לי
תגים: ---
כסף: 1000$
ציוד: אוהל + שק שינה, אין סוף מים ומזון, פנס, פוקידע, שעון, 4 פוכדורים
חברים למסע: אכן כן
הערות/הארות:אין
-
[b]כריס[/b] - רשום, תגיב להתחלה. את התמונה אני ישים לך.
[b]רון[/b] - אתה לא רוצה ללכוד אותו?
----
אתה ממשיך ללכת ורואה ספיריטומב [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/b/bf/442.png[/img] מעופף לו.
**פעם ראשונה שאני נותן פוקימון נדיר כל כך במשחק**
[b]שי[/b] - אברה קופץ ממש גבוה ונוחת בפיצוץ חול אדיר על האדמה. אחרי שהאבק מתפזר באוויר, אתה רואה את אברה עומד, שלידו קריקטוט גמור.
[b]בובי[/b] - אתה פותח את הדלת הכחולה, ומולך עומד מסדרון ארוך ומפואר. לפתע ניגש אלייך משרת ושואל אותך:
"האם באת להילחם באדון ליטס?"
[b]עמרי[/b] - אתה דוחף את האנשים, ולפתע רואה דבר שלא ציפית שיהיה שם. יש שם מיסדרווס [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/8/85/200.png[/img] תקוע בתוך בור באדמה, והוא לא מצליח לצאת!
[b]יוסי[/b] - "קרב פוקימונים..." ליטס אומר בקול נורא מוזר ומרכין את ראשו. לפתע הוא זורק את הנשק על הריצפה. "אני כבר לא שווה כלום..." הוא אומר לך בקול חנוק. "זאת אומרת.. הייתי המאמן השלישי הכי טוב בעולם! אף אחד לא הצליח לנצח אותי!" הוא אומר ומתחיל להתלהב ולחייך מעט. "עד שאתה באת, כמובן..." הוא אומר וקולו שוב משתנה. "אתה ניפצת לי את החלום... ואתה תשלם על זה! ואולי גם בחייך!" הוא אומר ומרים שוב את הנשק. "עכשיו תבחר!" הוא צועק ומצביע על "המשתתפים".
-
אני רץ לבקש מהפרופסור את המספר של הנייד אותו דבר לגבי אמא ואחי הקטן מהאחות גוי ומהעיתונים {טוב לשמור על קשרים זה עשוי לתת לי התרון עצום על כולם ככה אני חושב בכל אופן} ואז אני רץ ליער גירו בהתרגשות לא פחותה
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 14 2009, 11:08 AM
[b]
[b]יוסי[/b] - "קרב פוקימונים..." ליטס אומר בקול נורא מוזר ומרכין את ראשו. לפתע הוא זורק את הנשק על הריצפה. "אני כבר לא שווה כלום..." הוא אומר לך בקול חנוק. "זאת אומרת.. הייתי המאמן השלישי הכי טוב בעולם! אף אחד לא הצליח לנצח אותי!" הוא אומר ומתחיל להתלהב ולחייך מעט. "עד שאתה באת, כמובן..." הוא אומר וקולו שוב משתנה. "אתה ניפצת לי את החלום... ואתה תשלם על זה! ואולי גם בחייך!" הוא אומר ומרים שוב את הנשק. "עכשיו תבחר!" הוא צועק ומצביע על "המשתתפים". [/b][/quote]
''לא מאוחר להשתנות ליטס !
אתה עדיין מאמן פוקימונים מצויין !
המטאגוס שלך וסלאמנס הם פוקימונים מצויינים !''
אני אומר , ומנסה לגרום לו לוותר על העניין .
''מה שווה לך להרוס עוד יותר את החלום בלהרוג אנשים שלא עשו לך כלום !
וגם אני לא עשיתי לך כלום , אתה הפסדת לי , זה קורה !
אני גם הפסדתי לקרופ , מאמן פוקימוני הקרחון !''
אני אומר .
-
[b]
[b]רון[/b] - אתה לא רוצה ללכוד אותו?
----
אתה ממשיך ללכת ורואה ספיריטומב [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/b/bf/442.png[/img] מעופף לו.
**פעם ראשונה שאני נותן פוקימון נדיר כל כך במשחק** [/b][/quote]
לכבודי :D
טוב סקוירטל תקוף את ספיריטומב עם קרן בועות
-
[b] [b]עמרי[/b] - אתה דוחף את האנשים, ולפתע רואה דבר שלא ציפית שיהיה שם. יש שם מיסדרווס [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/8/85/200.png[/img] תקוע בתוך בור באדמה, והוא לא מצליח לצאת! [/b][/quote]
"אני אעזור לך" אני אומר ומפנה לי את דרכי עד אליו.
"צא דאסקל!" אני אומר ומוציא את דאסקאל "בוא נוציא אותו, תעזור לי!" אני אומר לו ומושך את מיסטרווס.
-
[b]סאם[/b] - פעם הבאה תצוטט.
----
אתה הולך לכיוון יער גירו ביחד עם דראטיני שלך.
לפתע דראטיני מושך אותך לעבר מקום מסויים, בין הרבה עצים.
אתה חושב שהוא השתגע, ולבסוף אתה רואה שהוא הוביל אותך אל גרווליט פצוע!
[b]עמרי[/b] - אתה ודאסקול מושכים את מיסדרווס, ולבסוף מוציאים אותו.
"מיס שלי! מיס שלי! אתה יצאת!" אומרת אישה שבאה מאחורייך ולוקחת את מיסדרווס.
"תודה רבה לך, אני לא יודעת איך להודות לך!" היא אומרת.
"קח את זה מתנה" היא אומרת ומביאה לך ביצת פוקימון [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/7/7a/GSCEgg.png[/img].
"אני לא יודעת איזה פוקימון זה, אבל בטוח פוקימון חשמל! מצאתי את זה בדרך לכאן..." היא אומרת.
"אם תמשיך פה ימינה תגיע למעבדת פיתוח ביצים!" היא מוסיפה בהתרגשות.
[b]רון[/b] - סקווירטל יוצא ומפוצץ את ספיריטומב בקרן בועות.
ספיריטומב מחזיר לו עם כדור צל.
[b]יוסי[/b] - "תפסיק לזיין את השכל!" הוא אומר לך באכזריות.
"אני כבר לא אותו דבר שהייתי פעם, נקודה!" היא מוסיף.
"אני גרוע, הפוקימונים שלי גרועים, והם בכלל לא אוהבים אותי!
עכשיו תפתח את התיק ותביא לי את המפה שאלכס נתן לך!"
הוא אומר.
אתה פותח את התיק, ומוצא שם משהו שאתה לא יודע איך הוא הגיעה לשם.
אקדח!
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 14 2009, 11:29 AM
[b] [b]סאם[/b] - פעם הבאה תצוטט.
----
אתה הולך לכיוון יער גירו ביחד עם דראטיני שלך.
לפתע דראטיני מושך אותך לעבר מקום מסויים, בין הרבה עצים.
אתה חושב שהוא השתגע, ולבסוף אתה רואה שהוא הוביל אותך אל גרווליט פצוע!
[b]עמרי[/b] - אתה ודאסקול מושכים את מיסדרווס, ולבסוף מוציאים אותו.
"מיס שלי! מיס שלי! אתה יצאת!" אומרת אישה שבאה מאחורייך ולוקחת את מיסדרווס.
"תודה רבה לך, אני לא יודעת איך להודות לך!" היא אומרת.
"קח את זה מתנה" היא אומרת ומביאה לך ביצת פוקימון [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/7/7a/GSCEgg.png[/img].
"אני לא יודעת איזה פוקימון זה, אבל בטוח פוקימון חשמל! מצאתי את זה בדרך לכאן..." היא אומרת.
"אם תמשיך פה ימינה תגיע למעבדת פיתוח ביצים!" היא מוסיפה בהתרגשות.
הוא אומר.
אקדח! [/b][/quote]
אני מרים אותו ולוקח אותו למרכז הפוקימונים בעיר גירו מרפא אותו מביא לו מעט מזון ומים מלטף ומפנק אותו שירגיש טוב ואז שואל אותו "רוצה להצטרף לצוות שלי אתה נראה לי ברנש קשוח" ותוך כדי זה קורץ לו
-
[b]
הוא אומר.
אקדח! [/b][/quote]
''תמות, ליטס !''
אני מכוון עליו את האקדח ויורה בו !
-
[b]
[/b][/quote]
סקוירטל שריטה על ספיריטומב ואז קרן בועות
אנחנו נלכד את הספיריטומב הזה!