-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 02:43 PM
[b] עוד מעט יתחיל ספיישל מטאורים, עכשיו אני מכין את הפייקים של הרעיונות שאנשים נתנו לי, עם יש לכם רעיונות שלחו אלי בפרטי.
[color=blue][u][i][b]The Cheshire Cat[/b][/i][/u][/color]
הו-או מתעוששת במהירות היא עפה במהירות ותוקפת בפצצת אש שפוגעת בסלמנס ומחסלת אותו, רודני עף מסלמנס ושניהם נופלים לאזור המדבר, אתה ניזכר שטוד נפל לאזור המושלג של האי. [/b][/quote]
"עכשיו הו-או בואי נחפש את טוד" אני אומר לה "הוא באזור שלג באי" אני אומר ומכוון אותה לשם.
-
[b] [color=blue][u][i][b]אמבראון[/b][/i][/u][/color]
רשום
~~~~~~~~~~~
הבוקר הגיעה סוף סוף, אתה מתעורר בשעה 7 אתה רואה שיש ליד המיטה שלך חבילה ופתח ליד החבילה. [/b][/quote]
אני קורא את הפתק ופותח את החבילה
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 01:27 AM
[b] [b]מחר יהיה מרתון אבל לא סתם מרתון יהיה גם אוונט, יהיה אוונט מטאורים מגניב במיוחד, מי שלא יגיב לפחות 15 תגובות מחר מבחינתי לא במשחק שלי, עם יש לכם סיבה למה אתם לא יכולים להגיב שלחו לי בפרטי.[/b]
[color=blue][u][i][b]Bugs Bunny[/b][/i][/u][/color]
מדקיפ מנסה לבצע את מה שאמרתה לא אבל בכל פעם פאנפי תוקף אותו במכה תחתית כדי להפריע לו ומדקיפ לא מצליח לתקוף.
[/b][/quote]
הכוונה למרתון היום?
אני לא יכול אני הולך לקולנוע עם המשפחה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי מדקיפ תנסה לעשות זאת שוב, רק שהפעם שהוא מתקרב שלח לעברו אקדח מים!" אני מצווה עליו.
-
הו-או נוחתת באזור המושלג, הקור מחליש אותה, לפתע אתה שומע רעש של פיצוץ והוא לא רחוק ממך.
זה יותר אוונט ממרתון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פאנפי מתקרב במהירות אל מדקיפ הוא עומד חתקוף אותו בחבטה אבל מדקיפ תוקף באקדח מים ופוצע את פאנפי חזק.
[color=blue][u][i][b]אמבראון[/b][/i][/u][/color]
כתוב בפתק "בהצלחה במסע" אתה רואה שבסוף הפתק כתוב השם של אחותך, אתה פותח את החבילה ולפתע אתה מוצא פוקדור יפיפה בצבע סגול ויש עליו את האות M.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 02:58 PM
כתוב בפתק "בהצלחה במסע" אתה רואה שבסוף הפתק כתוב השם של אחותך, אתה פותח את החבילה ולפתע אתה מוצא פוקדור יפיפה בצבע סגול ויש עליו את האות M. [/b][/quote]
וואי מסטר בול תודה!
------------------------
אני זורק את הפוקדור ליראות מה יש שם
-
[b] [color=blue][u][i][b]The Cheshire Cat[/b][/i][/u][/color]
הו-או נוחתת באזור המושלג, הקור מחליש אותה, לפתע אתה שומע רעש של פיצוץ והוא לא רחוק ממך. [/b][/quote]
"הו-או תחזרי בינתיים" אני אומר לה ומתחיל ללכת לכיוון הפיצוץ.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 12:15 PM
[b] [color=blue][u][i][b]Dragonite!!![/b][/i][/u][/color]
כל הקירות שמאחוריך מתחילים להתפרק, לפתע אתה רואה בחדר שאתה עובר לידו פוקדור מוזהב, זה הפוקדור שרודי דיבר עליו. [/b][/quote]
אני חוטף את הפוקדור ורץ בשיא המהירות החוצה מהמבנה.
-
הפוקדור ריק, לפתע אתה שומע את קולה של אמך היא קוראת לך לארוחת בוקר, אתה רץ במהירות אל המטבח ומתיישב ליד אבא שלך, אתה מניח את הפוקדור על השלוחן, "ממי הפוקדור הזה?" שאל אבא שלך.
לפתע אתה רואה את טוד הוא נילחם עם בלבאזור שלו נגד מאמנת בעלת סניזל, הסניזל שלה תוקף במתקפת קרח ללא הפסקה.
[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/114.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa215.png[/img]
[color=blue][u][i][b]Dragonite!!![/b][/i][/u][/color]
אתה לוקח את הפוקדור לפתע היציאה נחסמת עלי ידי הלבנים שלפלו כשהתקרה התפרקה, לפתע הלבנים התחילו להדלק באש ולשרוף את הקירות בחדר עם לא תצא מהמקום במהירות אתה תשרף.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 03:18 PM
הפוקדור ריק, לפתע אתה שומע את קולה של אמך היא קוראת לך לארוחת בוקר, אתה רץ במהירות אל המטבח ומתיישב ליד אבא שלך, אתה מניח את הפוקדור על השלוחן, "ממי הפוקדור הזה?" שאל אבא שלך. [/b][/quote]
"אני לא יודע אבא אולי מהפרופסור
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 03:18 PM
[b]
לפתע אתה רואה את טוד הוא נילחם עם בלבאזור שלו נגד מאמנת בעלת סניזל, הסניזל שלה תוקף במתקפת קרח ללא הפסקה.
[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/114.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa215.png[/img] [/b][/quote]
"טוד אתה בסדר?" אני צועק ורץ אליו.
-
[b] [color=blue][u][i][b]Bugs Bunny[/b][/i][/u][/color]
זה יותר אוונט ממרתון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פאנפי מתקרב במהירות אל מדקיפ הוא עומד חתקוף אותו בחבטה אבל מדקיפ תוקף באקדח מים ופוצע את פאנפי חזק. [/b][/quote]
אה באסה אני לא אגיב הרבה אני הולך לסרט כמו שאמרתי לך ואחזור בסביבות 7 וחצי 8
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"עכשיו השתמש בסטירת בוץ על הקרקע תוך כדי ריצה ושלח לעבר פאנפי אקדחי מים!" אני מצווה עליו
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 12:05 PM
[b] [color=blue][u][i][b]TreeCko[/b][/i][/u][/color]
"מתוק אין לך זמן אתה כבר צריך להתארגן, יש לך פגישה עם פרופסור מורנו עוד חצי שעה" אמרה אמיך.
[/b][/quote]
"אה נכון" אני אומר
"טריקו חכה כאן אני כבר בא" אני אומר לטריקו והולך להתארגן ושאסיים אחזור לחדר
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 12:05 PM
[b] [color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
כאשר ארבוק מקרב את הזנב שלו לראש כדי לנשוך את טוטודייל, טוטודייל תוקף בשריטה ופוצע את הפנים של ארבוק, טוטודייל משתחרר מהקשירה ותוקף את ארבוק בזעם ופוצע חזק את ארבוק, לפתע אתה רואה שצ'ארונכור אומר להיות מחוסל עם לא לא ישתחרר ממתקפת הגוף של מאק. [/b][/quote]
"טוטודייל, תעיף את מאק באקדח המים הכי חזק שלך, ואז תשתמש עליו במתקפת זעם!"
-
[b] [color=blue][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/color]
"זה ניראה כמו מטאורים אבל זה מוזר כי עכשיו יום ואי אפשר לראות אותם, היום בלילה יש לילה של מטאורים, עוד חצי שעה שקיעה אז ניראה את המטאורים יותר טוב." אמר רודי [/b][/quote]
"אדיר" אני אומר וממשיך להסתכל בשמים ואז מפסיק. "אם בלילה זה יותר שווה אז אני אחכה ללילה"
-
"טוב, אתה הולך להתארגן כי עוד חצי שעה אתה צריך ללכת לפרופסור." אמר אביך.
"עכשיו אני בסדר גמור, קדימה בלבאזור חסל את הסניזל הזה לפני שאני מתעצבן!" עצק טוד.
בלבאזור תקף בעלי תער אבל סניזל תקף בשריטה וכל עלה שעף ליכיוונו נחתך לחתיכות קטנות בגלל מתקפת השריטה של סניזל.
לפתע סניזל תקף ברדיפה וחיסל סופית את בלבאזור, "ידעתי שתפסיד אבל אל תדאג יש לך עוד כמה חודשים עד המכון השישי והאחרון אולי תתחזק עד אז" אמרה הנערה.
מדקיפ מנסה לבצע את מה שאמרתה אבל מכה תחתית בכל הכוח וניכנס במדקיפ חזק כדי שלא יזוז, מדקיפ לא מוותר הוא תוקף באקדח מים ופוצע את פאנפי אבל גם מדקיפ נחלש, לפתע הם מתעלפים, כניראה שמדקיפ ופאנפי מחוסלים.
"קדימה בוא נגמור את הקרב הזה צא ברלום!" אמר הנער והוציא ברלום שניראה חזק במיוחד.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa286.png[/img]
[color=blue][u][i][b]TreeCko[/b][/i][/u][/color]
אתה מתארגן במהירות לפתע אתה רואה שנישאר לך רק עוד רבע שעה להגיעה למעבדה של הפרופסור.
[color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
טוטודייל תוקף באקדח מים ופוצע את מאק שמשחרר את צ'ארונכור ממכת הגוף, טוטודייל מתקרב אל מאק אבל ותוקף אותו בזם שניה לפני שהוא פוגע מאק תוקף בחומצה שפוגעת בטוטודייל ומרעילה אותו.
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
לפתע הספינה נעצרת, "טוב הגענו לאי המוות אתה יכול לרדת מהספינה." אמר רודי.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 07:29 PM
[b]
"עכשיו אני בסדר גמור, קדימה בלבאזור חסל את הסניזל הזה לפני שאני מתעצבן!" עצק טוד.
בלבאזור תקף בעלי תער אבל סניזל תקף בשריטה וכל עלה שעף ליכיוונו נחתך לחתיכות קטנות בגלל מתקפת השריטה של סניזל.
לפתע סניזל תקף ברדיפה וחיסל סופית את בלבאזור, "ידעתי שתפסיד אבל אל תדאג יש לך עוד כמה חודשים עד המכון השישי והאחרון אולי תתחזק עד אז" אמרה הנערה. [/b][/quote]
"מה קורה פה? מי זאת?" אני שואל את טוד מופתע.
-
אתה מתארגן במהירות לפתע אתה רואה שנישאר לך רק עוד רבע שעה להגיעה למעבדה של הפרופסור.
[/b][/quote]
אני הולך מהר לכיוון הדלת ואז בודק עם הקופסה ריקה או שיש בה עוד משהו
עם יהיה אקח ואתחיל ללכת מהר למעבדה
-
[b]
[color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
טוטודייל תוקף באקדח מים ופוצע את מאק שמשחרר את צ'ארונכור ממכת הגוף, טוטודייל מתקרב אל מאק אבל ותוקף אותו בזם שניה לפני שהוא פוגע מאק תוקף בחומצה שפוגעת בטוטודייל ומרעילה אותו. [/b][/quote]
"תגידי, לצ'ארונכור שלך יש מתקפות על חושיות או אדמה במקרה?" אני שואל ומוסיף, "טוטודייל, תשתמש שוב באקדח מים על מאק!"
-
"טוב, אתה הולך להתארגן כי עוד חצי שעה אתה צריך ללכת לפרופסור." אמר אביך. [/b][/quote]
אני מתארגן מהר מהר
-
"זו ג'וליה, היא מנהגת המכון השישי באיי רוקי, ניסיתי להסיג את התג השישי עכשיו אבלה היא חזקה מאוד.
אני צריך לאמן עכשיו את בלבאזור שלי כדי שהוא יתפתח ולתפוס פוקימון חדש." אמר טוד.
הלילה כבר יורד, לפתע אתה רואה כל מני פסים מוזרים בשמיים, לפתע אתה שומעה את גו'ליה מנהגת המכון השישי לוחשת לעצמה " הגיעה הזמן."
לפתע אתה רואה שאחד הפסים מתקרב לכיוון שלכם, ומתקרב ומתקרב, "סניזל תקוף בקרן קרח " אמרה ג'וליה והוציא את סניזל שלה, שתקף את אחד מהפסים שהתקרבו אליכם מאוד בקרן קרח, לפתע אתה רואה אבן ענקי שנחתה על האדמה ויוצא ממנה מלא עשן.
אתה עומד לצאת מהבית רק שחכתה דבר אחד חשוב את טריקו.
[color=blue][u][U][b]The Trooper[/b][/u][/U][/color]
טוטודייל מנזה לתקוף באקח מים אבל לא מצליח הוא חלש מדי, לפתע צ'ארונכור תוקף בעל קולי ופוגע חזק במאד, לפתע ארבוק מתגנב מאחורי צ'ארונכור ואז תוקף אותו בקשירה ומתחיל לחנוק אותו צ'ארונכור לא מצליח להשתחרר.
אתה מתארגן במהירות וניפרד מההורים שלך, אתה לוקח את הפוקדור המיוחד ורץ למעבדה של פרופסור אוק, לפתע אתה רואה מרחוק שהמעבדה של הפרופסור בוערת, האש מטפשתת לכל צד.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 14 2009, 01:32 AM
[b] [color=blue][u][U][b]The Trooper[/b][/u][/U][/color]
טוטודייל מנזה לתקוף באקח מים אבל לא מצליח הוא חלש מדי, לפתע צ'ארונכור תוקף בעל קולי ופוגע חזק במאד, לפתע ארבוק מתגנב מאחורי צ'ארונכור ואז תוקף אותו בקשירה ומתחיל לחנוק אותו צ'ארונכור לא מצליח להשתחרר. [/b][/quote]
"טוטודייל, תנשך מהר את ארבוק בשביל לשחחר את צ'ארונכור!"
-
[color=blue][u][i][b]The Trooper[/b][/i][/u][/color]
טוטודייל מנסה לתקוף, ההרעלה מלישה אותו לפתע הוא מתעלף, טוטודייל חוסל.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 14 2009, 01:45 AM
[b] [color=blue][u][i][b]The Trooper[/b][/i][/u][/color]
טוטודייל מנסה לתקוף, ההרעלה מלישה אותו לפתע הוא מתעלף, טוטודייל חוסל. [/b][/quote]
מה אני אמור לעשות פה? ><
"טוטודייל, חזור" אני ממלמל לעצמי בצער ומחזיר אותו לכדור, ומחכה שהקרב יגמר.
-
[color=blue][i][b][u]The Trooper[/u][/b][/i][/color]
אמרתי שבקרב הזה כל מאמן משתמש בשני פוקימונים, אבל לא זוכר כי זה היה מזמן.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 14 2009, 01:53 AM
[b] [color=blue][i][b][u]The Trooper[/u][/b][/i][/color]
אמרתי שבקרב הזה כל מאמן משתמש בשני פוקימונים, אבל לא זוכר כי זה היה מזמן. [/b][/quote]
אה נכון XD
"טוב גרוטל, אני בוחר בך!" אני צועק וזורק את הפוקדור של גרוטל לאוויר.
"גרוטל, תשתמש בעלי תער ואז בחבטה!"
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 14 2009, 01:32 AM
אתה עומד לצאת מהבית רק שחכתה דבר אחד חשוב את טריקו.
[/b][/quote]
אני רץ לחדר, תפוס את טריקו ומתחיל לרוץ הכי מהר שאני יכול מהבית למעבדה
-
אתה בא לזרוק את הפוקדור של גרוטל, לפתע אתה שומע פיצוץ חזק מאחוריך.
כולם מביטים לראות מה קרה וגם אתה לפתע אתה רואה שלייטקיוו הגיעה הוא ניכנס למקום והוא ניראה עצבני במיוחד, לפתע הוא רץ לכיוונו של צ'ארונכור שקשור בזנבו של אקנס, הוא עומד לתקוף אותו במכת ברק חזקה.
טריקו נכינס לתיקך ואתה רץ במהירות אל המעבדה לפתע אתה רואה שיומצא מהמעבדה של הפרופסור עשן מוזר.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 14 2009, 02:05 AM
אתה בא לזרוק את הפוקדור של גרוטל, לפתע אתה שומע פיצוץ חזק מאחוריך.
כולם מביטים לראות מה קרה וגם אתה לפתע אתה רואה שלייטקיוו הגיעה הוא ניכנס למקום והוא ניראה עצבני במיוחד, לפתע הוא רץ לכיוונו של צ'ארונכור שקשור בזנבו של אקנס, הוא עומד לתקוף אותו במכת ברק חזקה.
[/b][/quote]
ארבוק, לא אקנס P:
"לייט, חכה!" אני צועק ורץ לכיוונו ותופס אותו.
"תירגע!" אני אומר לו ומתחיל ללטף אותו בראש.
-
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
לפתע הספינה נעצרת, "טוב הגענו לאי המוות אתה יכול לרדת מהספינה." אמר רודי. [/b][/quote]
אני יורד מהספינה ומגיע לאי המוות סופסוף! אני הולך למרכז הפוקימונים!
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 14 2009, 02:05 AM
טריקו נכינס לתיקך ואתה רץ במהירות אל המעבדה לפתע אתה רואה שיומצא מהמעבדה של הפרופסור עשן מוזר. [/b][/quote]
אני מתקרב למעבדה בזהירות
-
לייטקיוו לא מקשיב לך הוא מחשמל אותך ואז לפתע הוא תוקף במתקפת וולט מוזרה הוא ניכנס סכל הכוח בצ'ארונכור ומחשמל אותו ואת ארבוק חזק מאוד, "תעשה משהו או שזה יגמר רע מאוד." אמרה מירי שניראתה מבוהלת.
אתה ניזכר שהאחות ג'וי אמרה לך שעם הוא ילחם הוא יכול למות מזה.
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
אתה רואה שכל האי מוקף יער ואתה לא רואה את העיר, העיר בטח נימצא בתור היער עצמו אבל הוא מלא פוקימוני חרק ורעל.
[color=blue][u][i][b] TreeCko[/b][/i][/u][/color]
אתה מתקרב למעבדה לפתע אתה רואה שהעשן מגיע מהצד האחורי של המעבדה.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 14 2009, 02:16 AM
לייטקיוו לא מקשיב לך הוא מחשמל אותך ואז לפתע הוא תוקף במתקפת וולט מוזרה הוא ניכנס סכל הכוח בצ'ארונכור ומחשמל אותו ואת ארבוק חזק מאוד, "תעשה משהו או שזה יגמר רע מאוד." אמרה מירי שניראתה מבוהלת.
אתה ניזכר שהאחות ג'וי אמרה לך שעם הוא ילחם הוא יכול למות מזה.
[/b][/quote]
"לייט, חזור!" אני אומר ומנסה להחזיר את לייט לכדור שלו.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 14 2009, 02:16 AM
[b] [color=blue][u][i][b] TreeCko[/b][/i][/u][/color]
אתה מתקרב למעבדה לפתע אתה רואה שהעשן מגיע מהצד האחורי של המעבדה. [/b][/quote]
חח אני הולך לעבודה ב6 ולא בא ליש לישון בינתיים
--
אני הולך מסביב עם אפשר להגיע לאחורה ועם לא אכנס למעבדה כדי למצוא את הדלת האחורית
-
אתה ניזכר שהשארתה את הפוקדור במרכז הפוקימונים, לפתע ללייטקיוו יש מן התפרצות חשמלית חזקה ומוזרה הוא מתחיל לצווח, ואז הוא תוקף את מאק בחוזרה ומחשמל אותו כל כך חזק עד שמאק נהיה מחוסל.
לפתע אתה רואה את הפרופסור ולידו חמישה דליים שיוצא מהם עשן מוזר, הוא לפתע מוציא מאחד הדליים אבן אחת שניראת זוהרת, לפתע הפרוספור מבחין בך "שלום לך מה שימך?" שאל הפרופסור.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 14 2009, 02:41 AM
[b]
color=blue][u][i][b]TreeCko[/b][/i][/u][/color]
לפתע אתה רואה את הפרופסור ולידו חמישה דליים שיוצא מהם עשן מוזר, הוא לפתע מוציא מאחד הדליים אבן אחת שניראת זוהרת, לפתע הפרוספור מבחין בך "שלום לך מה שימך?" שאל הפרופסור. [/b][/quote]
"שמי מקס" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 14 2009, 02:41 AM
אתה ניזכר שהשארתה את הפוקדור במרכז הפוקימונים, לפתע ללייטקיוו יש מן התפרצות חשמלית חזקה ומוזרה הוא מתחיל לצווח, ואז הוא תוקף את מאק בחוזרה ומחשמל אותו כל כך חזק עד שמאק נהיה מחוסל.
[/b][/quote]
"לייט, תפסיק כבר!" אני צועק ומנסה לגרום לו להפסיק בכך שאני תופס אותו ממש חזק.
"אתה לא מבין שזה יפגע בך?! אתה בסוף תמות מזה!" אני צועק ומתחיל לבכות.
"תקשיב לייט, אני לא רוצה שתמות, אז בבקשה ממך, תפסיק!" אני צועק ומקווה שהוא ישרוד.
-
"שלום מאק שמי פרופסור מורנ מה אתה עוש פה?" שאל הפרופסור.
לייטקיוו לא מקשיב הוא מחשמל אותך הצורה כוז שאתה לא יכול להחזיק אותו כבר, לפתע הוא שולח עוד מכת ברק לכיוונו של צ'ארונכור ומחסל אותו, לפתע לייטקיו נעצר יוצאים ממנו הבזקים קטנים של ברקים ואז לפתע הוא מתעלף אתה הולך לראות מה קרה לו ורואה שהוא מתחיל לאבד אוויר והדופק שלו נהיה נמוך מאוד.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 14 2009, 02:59 AM
[b]
לייטקיוו לא מקשיב הוא מחשמל אותך הצורה כוז שאתה לא יכול להחזיק אותו כבר, לפתע הוא שולח עוד מכת ברק לכיוונו של צ'ארונכור ומחסל אותו, לפתע לייטקיו נעצר יוצאים ממנו הבזקים קטנים של ברקים ואז לפתע הוא מתעלף אתה הולך לראות מה קרה לו ורואה שהוא מתחיל לאבד אוויר והדופק שלו נהיה נמוך מאוד. [/b][/quote]
"לא!" אני צורח בהיסטריה ומרים אותו, ומנסה לרוץ במהירות אל מרכז הפוקימונים.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 14 2009, 02:59 AM
"שלום מאק שמי פרופסור מורנ מה אתה עוש פה?" שאל הפרופסור.
[/b][/quote]
"אני אמור לבוא לכאן.. על החבילה שקיבלתי" אני אומר ומוציא את טריקו מהתיק
-
אתה מרים את לייטקיו ורץ למרכז הפוקימון אתהניכנס במהירות ומביא אותו לאחות ג'וי כניראה היא ראתה שהוא ברח וחיפשה אותו גם, האחות ג'וי לקחה את לייטקיו במהירות לחדר טיפול נימרץ, לא חולף הרבה זמן והאחות ג'וי יוצאת, "הפעם לא היה לו מזל כמו בפעם הקודמת." אמר האחות ג'וי.
"מה הקשר שלי לחבילה?" שאל הפרופסור.