-
[quote=Eustass Kid;700369][B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]לפתע הרקרוס מצליח לצאת מן המסך עשן.והוא משתמש באס אוירי חזק מאוד ונכנכס שוב למסך העשן והעשן מתפוגג לו וגיגלט נפגע קשה מהאס האוירי של הרקרוס.הרקרוס משתמש במכת קרן.הקרן שלו הופכת ללבנה.דיגלט עוד לא התאושש מהפגיעה הקודמת ונפגע גם מהמכת הקרן של הקרוס.תום אומר לדיגלט" תתאושש אסור לנולהפסיד תשתמש בחפירה ותעלם"דיגלט משתמש בחפירה ונעלם מן הזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור מצליח להעביר את הכדורהצל בעזרת מכת הזנב שלו.אך גסטלי מצליח מהר להתחמק מהכדור הצל של עצמו.גלייסקור משתמש במספרי איקס וידיו הופכות ללגנות ויוצר איקס גדול ולבן. גסטלי לא מצליח להתחמק מהמספרי איקס של גלייסקור ולכן נפגע קשה אך הוא מתאושש מהר מאוד. השומר אומר לגסטלי"קדימה לא בא לי להפסיד לו עוד כדור צל לעבר גלייסקור"גסטלי משתמש בכדור צל שעומד לפגוע בגלייסור[/COLOR][/B][/quote]
"הרקרוס תעלה מהמעלה לזירה ומתי שאתה רואה אותו תתקיף אותו באס אווירי ואז במכת קרן".
-
[QUOTE=Eustass Kid;700369][B][COLOR="Teal"]ג'ון
לפתע הרקרוס מצליח לצאת מן המסך עשן.והוא משתמש באס אוירי חזק מאוד ונכנכס שוב למסך העשן והעשן מתפוגג לו וגיגלט נפגע קשה מהאס האוירי של הרקרוס.הרקרוס משתמש במכת קרן.הקרן שלו הופכת ללבנה.דיגלט עוד לא התאושש מהפגיעה הקודמת ונפגע גם מהמכת הקרן של הקרוס.תום אומר לדיגלט" תתאושש אסור לנולהפסיד תשתמש בחפירה ותעלם"דיגלט משתמש בחפירה ונעלם מן הזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור מצליח להעביר את הכדורהצל בעזרת מכת הזנב שלו.אך גסטלי מצליח מהר להתחמק מהכדור הצל של עצמו.גלייסקור משתמש במספרי איקס וידיו הופכות ללגנות ויוצר איקס גדול ולבן. גסטלי לא מצליח להתחמק מהמספרי איקס של גלייסקור ולכן נפגע קשה אך הוא מתאושש מהר מאוד. השומר אומר לגסטלי"קדימה לא בא לי להפסיד לו עוד כדור צל לעבר גלייסקור"גסטלי משתמש בכדור צל שעומד לפגוע בגלייסור[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תמחץ את כדור הצל עם הצבת ואז תגמור בגליוטינה ומלא פעמים ניב חשמל!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;700341][B][COLOR="Red"]דור
אתה זורק פוכדורעל ארון בשמחה ובתקוה שיתפס.הפוכדור נפתח ועוטף את ארון באור אדום וארון נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומנדנד שוב ונעצר ברכותי לכדת ארון.סינדקויל שמח על לכידת הפוקימון ה1 ועל הפוקימון ה1שסינדקוויל הביס בחייו.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש! כל הכבוד סינדקוויל! הפוקימון הראשון שתפסתי והפוקימון הראשון שהבסת! אתה אלוף!" אומר לסינדקוויל בשמחה ואחבק אותו. "אוקיי ארון,צא!" אומר בעוד אני מוציא את ארון מהפוכדור ומכיר לו אותי ואת סינדקוויל.
-
[B][COLOR="Red"]דור
אתה מוציא את ארון להיכריות.ארון שמח להכיר את סינדקוויל והם מתחילים לשחק להם בתופסת והם נהנים להם וגם אתה.לפתע אתה שומע פיצוץ אדיר שבא מהמשך הדרך.אתה רואה דמות מתקרבת שכולה פצועה ומל בדם היא מגיעה אליך ואמרת " ילד אתה חייב לעזור לי מישהו מנסה להרוג אותי בדרך לפה אז ככדי לך לבוח אם הוא יראה אותך הוא גם יהרוג אותך אז ברח ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אסור 3מתקפות גלייסקור משתמש במכת צבת על הכדור הצל וזה מחסל את הכדור הצל.גלייסקור עף לאויר ומשתמשב גיליוטיה אך גסטלךי מצליח להתחמק מהגיליוטינה.גליסקור לא מוותר ומנסה שוב ושוב גיליוטינה עד שיצלח*לו.לבסוף גליסקור מצליח לתפוס את גסטלי ופוגע בו קשות עם גיליוטינה.השומר אומר לגסטלי"תתאושש אל תפסיד לי תשתמש בכדור צל"גסטלי משתמש בכדור צל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס עולה לאויר לגובה כדי למצוא את דיגלט.ופתאום דיגלט יוצא מן האדמה ומיד הקרוס משתמש באס אוירי מהיר ביותר שפוגע קשות בדיגלט. הרקרוס משתמש במכת צבת.צבתו של הרקרוס הופכת ללבנה ופוגעת קשות שוב בדיגלט.תום אומר לדיגלט"תשתמש בחפירה הכי חזקה שלך עכשייו"דיגלט חופר ומשתמש בחפםירה.דיגלט מפתיע את הרקוס בחפםירה והרקרוס נפגע קשה מזה[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;700227][B][COLOR=slategray]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=slategray]ריין אומר "בסדר בוא" ואתם הולכים למרכז הפוקימונים.תוך 3 דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ונכנכסים אליו ואומרים לאחות ג'וי"תרפאי את הפוקימונים שלנו". האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלכן וכעבור 5 דקות חוזרת ומחזירה לכם את הפוקימוים שלכם.אתם יוצאים מהמרכז והולכים למכון.תוך 2דקות אתם מוצאים את המכון ונכנכסבים אליו.אתם רואים את מנהיג המכון הוא אומר לכם"מי מאתגר אותי שמי רורק ברוכים הבאים למכון שלי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מעוד את סינדקויל והוא יוצא במתקפת גחלת חזקנה מאוד.מפיו יוצא גוש אש שטן אך רחב מאוד.ארון לא מצליח לברוח מהגחלת בשל רוחבה המדהים ונפגעקשה מהגחלת.ארון מתאושש ומשתמש בראשיה אך הוא מתמוטט ולא יכול להילחם יותר.אתה וסינדקווי שמחים שהבסתם את הארון הזה.עכשיו הזדמנות לתפוס את ארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]רורק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מוציא פוכדור וגיבל נעטף באור אדום ומוציא את שלגון לקרב שלו.היריב מוציא פיקאצ' ואומר לו"מכת ברקבכל הכוח שלך" פיקאצ'ו משתמש במכת ברק חזקה מאוד ושלגון נפגעה קשה מהמכת ברק הזאתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס עף מעל הזירה ומנסה שוב אסי אורי בכל הכח.דיגלט לא מצליח להתחמק בגגל האסהאוורי היהיותר מהרמדיגלט.ודיגלט נפגע קשה מאוד מהקפה תום אומר לו" תשתמשבחפירה ותנסה להתאושש אתתה יותר חזק מהרקרוס החזק הזה אוקי צא חפירה."דיגלט משתמשבמקפת חפירה והוא נעל מן הזירה.הרקרוס לארואה יותצר אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גייסקור מחמק מהכדור צל בכף שעף לאויר.גליסקור משתמש במספרי איקס בשילוב של מכת צבת קטלנית.ידיעו של דגלסקור הופכות לבנות יוצרות איקסגדול. גסטלי יורהעודכדור צל.אך גלייסקור מתחמק ופוגע בגסטלי עם מיספרי איקסמשולבת עעם מכת צבת.גגסטלי נפגעקשה מהקפה.גסטלי שוב משתמש בכדור צל על גליסקור שעומד לפגוע בו[/COLOR][/B][/quote]
רני אומר לרורק "היי אני זה שמאתגר אותך"
-
[QUOTE=Eustass Kid;700521][B][COLOR="Red"]דור
אתה מוציא את ארון להיכריות.ארון שמח להכיר את סינדקוויל והם מתחילים לשחק להם בתופסת והם נהנים להם וגם אתה.לפתע אתה שומע פיצוץ אדיר שבא מהמשך הדרך.אתה רואה דמות מתקרבת שכולה פצועה ומל בדם היא מגיעה אליך ואמרת " ילד אתה חייב לעזור לי מישהו מנסה להרוג אותי בדרך לפה אז ככדי לך לבוח אם הוא יראה אותך הוא גם יהרוג אותך אז ברח ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אסור 3מתקפות גלייסקור משתמש במכת צבת על הכדור הצל וזה מחסל את הכדור הצל.גלייסקור עף לאויר ומשתמשב גיליוטיה אך גסטלךי מצליח להתחמק מהגיליוטינה.גליסקור לא מוותר ומנסה שוב ושוב גיליוטינה עד שיצלח*לו.לבסוף גליסקור מצליח לתפוס את גסטלי ופוגע בו קשות עם גיליוטינה.השומר אומר לגסטלי"תתאושש אל תפסיד לי תשתמש בכדור צל"גסטלי משתמש בכדור צל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס עולה לאויר לגובה כדי למצוא את דיגלט.ופתאום דיגלט יוצא מן האדמה ומיד הקרוס משתמש באס אוירי מהיר ביותר שפוגע קשות בדיגלט. הרקרוס משתמש במכת צבת.צבתו של הרקרוס הופכת ללבנה ופוגעת קשות שוב בדיגלט.תום אומר לדיגלט"תשתמש בחפירה הכי חזקה שלך עכשייו"דיגלט חופר ומשתמש בחפםירה.דיגלט מפתיע את הרקוס בחפםירה והרקרוס נפגע קשה מזה[/COLOR][/B][/QUOTE]
גלאיסקור תנסה סופת חול ואז ניב אש!
-
[quote=Eustass Kid;700521][B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את ארון להיכריות.ארון שמח להכיר את סינדקוויל והם מתחילים לשחק להם בתופסת והם נהנים להם וגם אתה.לפתע אתה שומע פיצוץ אדיר שבא מהמשך הדרך.אתה רואה דמות מתקרבת שכולה פצועה ומל בדם היא מגיעה אליך ואמרת " ילד אתה חייב לעזור לי מישהו מנסה להרוג אותי בדרך לפה אז ככדי לך לבוח אם הוא יראה אותך הוא גם יהרוג אותך אז ברח ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אסור 3מתקפות גלייסקור משתמש במכת צבת על הכדור הצל וזה מחסל את הכדור הצל.גלייסקור עף לאויר ומשתמשב גיליוטיה אך גסטלךי מצליח להתחמק מהגיליוטינה.גליסקור לא מוותר ומנסה שוב ושוב גיליוטינה עד שיצלח*לו.לבסוף גליסקור מצליח לתפוס את גסטלי ופוגע בו קשות עם גיליוטינה.השומר אומר לגסטלי"תתאושש אל תפסיד לי תשתמש בכדור צל"גסטלי משתמש בכדור צל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס עולה לאויר לגובה כדי למצוא את דיגלט.ופתאום דיגלט יוצא מן האדמה ומיד הקרוס משתמש באס אוירי מהיר ביותר שפוגע קשות בדיגלט. הרקרוס משתמש במכת צבת.צבתו של הרקרוס הופכת ללבנה ופוגעת קשות שוב בדיגלט.תום אומר לדיגלט"תשתמש בחפירה הכי חזקה שלך עכשייו"דיגלט חופר ומשתמש בחפםירה.דיגלט מפתיע את הרקוס בחפםירה והרקרוס נפגע קשה מזה[/COLOR][/B][/quote]
"הרקרוס תשתמש באס אווירי, אחר כך במכת קרן ואז בשבירת לבנים על דיגלט".
-
[QUOTE=Eustass Kid;700521][B][COLOR="Red"]דור
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה קורה פה?! טוב אני לא מתכוון לתת לו להרוג סתם אנשים!" אומר לו ואתחיל לרוץ אל הכיון ממנו האיש בא. "סינדקוויל,ארון תהיו מוכנים,זה ה-קרב שלנו!" אומר לארון וסינדקוויל בלחץ.
-
[QUOTE][B][COLOR=#00ffff]ג'וני השוק בעמוד הראשי זהויטאולי אתהאומר איזה פוקימון אתה רוצה משם ואנישם לך
אתה אומר לאישה"לא תודה ביי" האישה אומרת לך"טוב ביי בהצלחה במסע שלך" ואתה הולך אל דרך 1
.כעבור חמש דקות אתה מגיע איפה שהתחלת מקודם וממשיך ללכת בדרך 1.כעבור 5דקות של הליכה אתה רואה 2 פיג'י שמשחים להם בהנה שלם בתפוסת.אחד מהם רואה אותך אז הוא בורח מן המקום.והפיג'י השני אמיץ הוא נשאר להילחם נגדך ברקב פוקימונים[/COLOR][/B][/QUOTE]אהה אוקיי אז אני רוצה את צ'ימצר וטרטואיג...
"אוקיי פיג'י בוא נראה מה אתה שווה!,צא טוטודייל שריטה!"
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
אתה אומר לרורק"אני מאתגר אותך" רורק אומר לך"בסדר גמור הקרב היה 1 על 1 כאשר הפםוקימון של הריב לא יכול לילחם מפסיד הבנת אסור להחליף פוקימונם.אני מקווה שהתאמנת מספיק כי הקרבהזה עומד להיות שה בשבילך לרות שזה ה1 שלך.אזיאללה בלי דיברים אני מתחיל צא כריננדוס"הכרינדוס של רורק יוצא ורורק אומרלך"תוציא פוקימון ותתקוף ראשוןבקרב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]ג'וני
זה עולה 4000$
אתהה מוציא את טוטודיל שלך לקרב והוא מיד משתמש בשריטות.ציפורניו של טוטדיל יוצאות ושורטות קשה את פידג'י.פידג'י לא מוותרורץ אל טוטודיל בכל הכח ומשתמש בניקור חזק שפוגע בטוטודיל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
האישה אומרת לך"אין לך זמן לשאול שאלות ברח מפה עוד מעט הואיגיע לפה וגם יהרוג אותך אז תברח ילד" לפתע מןדרך 1 מגיע איש מוזר שנראה ככך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] ולידו יש צאריזארד והאישאומר לצאריזארד"תהרוג את האישה בלהביור" צאריזארד עף מעל האישה ומשתמש בלהביור שיוצר מפיו בגוש ענק. האיש רואה אותך ואומר לך"שמי קייל ואני הורג את מי שבא לי ואת מי שרואה אותי עם הצאריזארד שלי .אך לפנ שאני יהרוג אותך נהערוך קרב פוקימון 1על 1 אתה מספיד אתה מת אתה מנצח נשאר חי אבבל עף אחד עוד לא ניצח אותי אז תמות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אסור 3 מתץקפות
הקרוס עף לאויר ומשתמש באס אורי חזק במיוחד שפפוגע בדיגלט קשות.הרקרוס מיד מבצע שבירת לבנים.ידו הופכת ללבנה .דיגלט עוד לא הצתאוששו לכן נפגע מהמכת הקרן של הרקרוס.דיגלט מובס בקרב.תום אומר לך"יפה נער נתת פה פייט רציני מאוד היהלי כיף להילחם נגדך.ברכותי זכיתת בתג האדמה והוא מגיש לך את תג האדמה שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור משתמש בסופת חול שגורמת לגסטלי להיות עיור לכמה שניות.גלייסקור משתמש בניב אש.כול שינו הופכות לאש.גסטלי נפגע מהניב האש קשה בגגל שהוא עוד לא נרפא מהסופת החול של גלייסקור.לפתע גסטלי נופל על האדמה ומובס בקרב.גסטלי נעטף האור אדום ומוחחזר לפוכדור שלו. השומר אומר לך"כל הכבוד הבסת אותי ברכותחי" הוא פותח לך את השער לעיר פחד ואומר לך"תיכנס "[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;700886][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה אומר לרורק"אני מאתגר אותך" רורק אומר לך"בסדר גמור הקרב היה 1 על 1 כאשר הפםוקימון של הריב לא יכול לילחם מפסיד הבנת אסור להחליף פוקימונם.אני מקווה שהתאמנת מספיק כי הקרבהזה עומד להיות שה בשבילך לרות שזה ה1 שלך.אזיאללה בלי דיברים אני מתחיל צא כריננדוס"הכרינדוס של רורק יוצא ורורק אומרלך"תוציא פוקימון ותתקוף ראשוןבקרב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]זה עולה 4000$ [/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתהה מוציא את טוטודיל שלך לקרב והוא מיד משתמש בשריטות.ציפורניו של טוטדיל יוצאות ושורטות קשה את פידג'י.פידג'י לא מוותרורץ אל טוטודיל בכל הכח ומשתמש בניקור חזק שפוגע בטוטודיל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]האישה אומרת לך"אין לך זמן לשאול שאלות ברח מפה עוד מעט הואיגיע לפה וגם יהרוג אותך אז תברח ילד" לפתע מןדרך 1 מגיע איש מוזר שנראה ככך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] ולידו יש צאריזארד והאישאומר לצאריזארד"תהרוג את האישה בלהביור" צאריזארד עף מעל האישה ומשתמש בלהביור שיוצר מפיו בגוש ענק. האיש רואה אותך ואומר לך"שמי קייל ואני הורג את מי שבא לי ואת מי שרואה אותי עם הצאריזארד שלי .אך לפנ שאני יהרוג אותך נהערוך קרב פוקימון 1על 1 אתה מספיד אתה מת אתה מנצח נשאר חי אבבל עף אחד עוד לא ניצח אותי אז תמות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אסור 3 מתץקפות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הקרוס עף לאויר ומשתמש באס אורי חזק במיוחד שפפוגע בדיגלט קשות.הרקרוס מיד מבצע שבירת לבנים.ידו הופכת ללבנה .דיגלט עוד לא הצתאוששו לכן נפגע מהמכת הקרן של הרקרוס.דיגלט מובס בקרב.תום אומר לך"יפה נער נתת פה פייט רציני מאוד היהלי כיף להילחם נגדך.ברכותי זכיתת בתג האדמה והוא מגיש לך את תג האדמה שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור משתמש בסופת חול שגורמת לגסטלי להיות עיור לכמה שניות.גלייסקור משתמש בניב אש.כול שינו הופכות לאש.גסטלי נפגע מהניב האש קשה בגגל שהוא עוד לא נרפא מהסופת החול של גלייסקור.לפתע גסטלי נופל על האדמה ומובס בקרב.גסטלי נעטף האור אדום ומוחחזר לפוכדור שלו. השומר אומר לך"כל הכבוד הבסת אותי ברכותחי" הוא פותח לך את השער לעיר פחד ואומר לך"תיכנס "[/COLOR][/B][/quote]
*סליחה לא ידעתי.
"תודה רבה לך תום, זכיתי בתג האדמה" אני אומר.
-
[quote][B][COLOR=#00bfff]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#00bfff]זה עולה 4000$ [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#00bfff]אתהה מוציא את טוטודיל שלך לקרב והוא מיד משתמש בשריטות.ציפורניו של טוטדיל יוצאות ושורטות קשה את פידג'י.פידג'י לא מוותרורץ אל טוטודיל בכל הכח ומשתמש בניקור חזק שפוגע בטוטודיל שלך.[/COLOR][/B]
[/quote]אני מסכים...התבלבלת יש לי סקוירטל...
"סקוירטל שוב דחיפה בכל הכוח!"אצעק אליו"ומייד אחר כך זנק לשמיים וצלול עם עוד אקדח מים חזק!
-
[QUOTE=Eustass Kid;700886][B][COLOR="Blue"]תומר
אתה אומר לרורק"אני מאתגר אותך" רורק אומר לך"בסדר גמור הקרב היה 1 על 1 כאשר הפםוקימון של הריב לא יכול לילחם מפסיד הבנת אסור להחליף פוקימונם.אני מקווה שהתאמנת מספיק כי הקרבהזה עומד להיות שה בשבילך לרות שזה ה1 שלך.אזיאללה בלי דיברים אני מתחיל צא כריננדוס"הכרינדוס של רורק יוצא ורורק אומרלך"תוציא פוקימון ותתקוף ראשוןבקרב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]ג'וני
זה עולה 4000$
אתהה מוציא את טוטודיל שלך לקרב והוא מיד משתמש בשריטות.ציפורניו של טוטדיל יוצאות ושורטות קשה את פידג'י.פידג'י לא מוותרורץ אל טוטודיל בכל הכח ומשתמש בניקור חזק שפוגע בטוטודיל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
האישה אומרת לך"אין לך זמן לשאול שאלות ברח מפה עוד מעט הואיגיע לפה וגם יהרוג אותך אז תברח ילד" לפתע מןדרך 1 מגיע איש מוזר שנראה ככך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] ולידו יש צאריזארד והאישאומר לצאריזארד"תהרוג את האישה בלהביור" צאריזארד עף מעל האישה ומשתמש בלהביור שיוצר מפיו בגוש ענק. האיש רואה אותך ואומר לך"שמי קייל ואני הורג את מי שבא לי ואת מי שרואה אותי עם הצאריזארד שלי .אך לפנ שאני יהרוג אותך נהערוך קרב פוקימון 1על 1 אתה מספיד אתה מת אתה מנצח נשאר חי אבבל עף אחד עוד לא ניצח אותי אז תמות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אסור 3 מתץקפות
הקרוס עף לאויר ומשתמש באס אורי חזק במיוחד שפפוגע בדיגלט קשות.הרקרוס מיד מבצע שבירת לבנים.ידו הופכת ללבנה .דיגלט עוד לא הצתאוששו לכן נפגע מהמכת הקרן של הרקרוס.דיגלט מובס בקרב.תום אומר לך"יפה נער נתת פה פייט רציני מאוד היהלי כיף להילחם נגדך.ברכותי זכיתת בתג האדמה והוא מגיש לך את תג האדמה שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור משתמש בסופת חול שגורמת לגסטלי להיות עיור לכמה שניות.גלייסקור משתמש בניב אש.כול שינו הופכות לאש.גסטלי נפגע מהניב האש קשה בגגל שהוא עוד לא נרפא מהסופת החול של גלייסקור.לפתע גסטלי נופל על האדמה ומובס בקרב.גסטלי נעטף האור אדום ומוחחזר לפוכדור שלו. השומר אומר לך"כל הכבוד הבסת אותי ברכותחי" הוא פותח לך את השער לעיר פחד ואומר לך"תיכנס "[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה שומרוס" אני אומר ונכנס והולך למרכז הפוקימון בשביל לראפות את פוקימוני העייפים
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
תום אומר לך"אין בעד מה היית ריב טוב בהצלחה בהבסת שאר 4המכונים במחוז העשב.כן זכית בתג האדמה" רייין אומר לך"כל הכבוד לך הרקרוס שלך היה מצוין וחזק*מאוד היה לי כיף לצפות בקרב המכון ה1 שלך ננת פייט טוב לתום.אז יאלה בוא נלך למרכז הפוקימונים נרפאאת הפוקימונים דלך ואז נשמיך לממכון ה2.מה אותה אומר לאן נלך עכשיונ ג'ון.תחליט טוב [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
אוקי אני יוריד לך
סקרויטל משתמש בדחיפה חזקה מאוד שפוגעת קשה בפיג'י.ואז מיד סקרויטל משתמש באקדח מים.מפיו של סקרויטל יוצא זרם קטן של מים שפוגע בפיג'י קשות.אך פיג'י לא מוותר ומשתמש שוב במקפת ניקור.המקור של פיג'י הופך ללבן ופוגע בסקרויטל קשות.סקרויטל מתאושש מהמכה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
אתה נפרד מן השומר ונכנכס אל העיר.אתהרואה שהעיר מפחידה מאוד והינינים שלה בנוםים במורה מפחידה מאוד.אתה מחפש את המרכז הפוקימונים.*לוקח לך 10 דקות למצוא את המרכז הפוקימונים.אתה רכואה שהמרכז המרכז גם בנוי בצורה מפחידה מאוד.אתה נכנכס אל המרכז הפוקימונים .האחות ג'וי רואה אותך ואומרת לך"מה תרצה לרפא את הפוקימונים שלך אחרי שניצחת את השומר של העיר."[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;698930][B][COLOR="Blue"]מרי
האיש אומר לך"בסדרשם נרשמים"את הולכת לתיבה ומוציה פתק שכתוב עליו שם ופוקימון את כותבת מרי ומרשטופ.כעבור 20 דקות את שומעת את השופט אומר "המתמודדת מרי ועם המרשטופ שלה לעלות"את עולה לבמה והשופט אומר"כדי לעלות לסיסבוב הבא עליך להשיג את מירב הנקודות .תכירי את השופטים"ה1 פרופסור לינה האחת והאגדה. 2האחת ג'ני 3 דון מתצאמת העל."כולם אומרים לך"בהצלחה," השופט אומר"תתחילי מרי ובוא נראהנה אתשווה" [/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקי,צא מרשטוף !
תעשה סיבוב מירית בוץ ותקפיא אותו בקרן קרח כשאתה בתוך הסיבוב תשתמש בגלישה"
-
[quote=Eustass Kid;701136][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]תום אומר לך"אין בעד מה היית ריב טוב בהצלחה בהבסת שאר 4המכונים במחוז העשב.כן זכית בתג האדמה" רייין אומר לך"כל הכבוד לך הרקרוס שלך היה מצוין וחזק*מאוד היה לי כיף לצפות בקרב המכון ה1 שלך ננת פייט טוב לתום.אז יאלה בוא נלך למרכז הפוקימונים נרפאאת הפוקימונים דלך ואז נשמיך לממכון ה2.מה אותה אומר לאן נלך עכשיונ ג'ון.תחליט טוב [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אוקי אני יוריד לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סקרויטל משתמש בדחיפה חזקה מאוד שפוגעת קשה בפיג'י.ואז מיד סקרויטל משתמש באקדח מים.מפיו של סקרויטל יוצא זרם קטן של מים שפוגע בפיג'י קשות.אך פיג'י לא מוותר ומשתמש שוב במקפת ניקור.המקור של פיג'י הופך ללבן ופוגע בסקרויטל קשות.סקרויטל מתאושש מהמכה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה נפרד מן השומר ונכנכס אל העיר.אתהרואה שהעיר מפחידה מאוד והינינים שלה בנוםים במורה מפחידה מאוד.אתה מחפש את המרכז הפוקימונים.*לוקח לך 10 דקות למצוא את המרכז הפוקימונים.אתה רכואה שהמרכז המרכז גם בנוי בצורה מפחידה מאוד.אתה נכנכס אל המרכז הפוקימונים .האחות ג'וי רואה אותך ואומרת לך"מה תרצה לרפא את הפוקימונים שלך אחרי שניצחת את השומר של העיר."[/COLOR][/B][/quote]
"אני ירפא את הפוקימונים שלי ואז נלך למכון השני" אני אומר.
-
[QUOTE]
[B][COLOR=#0000ff]ג'וני
אוקי אני יוריד לך
סקרויטל משתמש בדחיפה חזקה מאוד שפוגעת קשה בפיג'י.ואז מיד סקרויטל משתמש באקדח מים.מפיו של סקרויטל יוצא זרם קטן של מים שפוגע בפיג'י קשות.אך פיג'י לא מוותר ומשתמש שוב במקפת ניקור.המקור של פיג'י הופך ללבן ופוגע בסקרויטל קשות.סקרויטל מתאושש מהמכה[/COLOR][/B]
[/QUOTE]"קדימה סקוירטל בכל הכוח"אומר ואלחץ על סקוירטל"עכשיו אקדח מים,ובזמן שאתה משתמש באקדח המים השתמש בדחיפה חזקה,נסה שלא לעלף אותו!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;700886][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]דור
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב תמיד יש פעם ראשונה!" אומר לו ואוציא את סינדקוויל. "סינדקוויל,זה הקרב של החיים שלנו! אנחנו חייבים לגבור עליו לא משנה כמה הוא גדול וחזק! אל תשכח שאתה קטן,לא חלש וגם זריז מאוד!" אומר לסינדקוויל ואחייך.
-
[B][COLOR="Red"]דור
קייל מתעצבן על מה שאמרת לו ואומר לך"אתה עוד תתרחט על המילים שאמרת כרגע לי. צא צאריזארד כנף ברזל על הסינדקויל החלש הזה."צאריזארד עף לשמיים ומשתמש בכנף ברזל כנפיו הופכות ללבנות.בגלל גודלו הקטן של סינדקויל.סינדקויל מצליח בזריזות להתחמק מהכנף הברזל של צאריזארד.צאריזארד מתנגש באדמה ונפגע.קייל מתעצבן שוב ואומר לצאריזארד"להביור עליו" צאריזארד מוציא גוש אש קטן שעומד לפוגע בסינדקוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
סקרויטל משתתמש באקדח מים.מפיו של סקרויטל יוצא פץ מים חזק וקטן.פיג'י מנסה להתחק מן האקדח המים של סקרויטל אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.סקרויטל משתמש בדחיפה ולא נותן לפיג'י להתאוש.פיג'י נפגע גם מהדחיפה הזאת. פיג'י משתמש ברוח חזקה. בעזרת כנםפיו הוא יוצר רוח חקזה שפוגעת קשהב סקרויטל שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ריחין אומר "בסדר יאלה בוא נלך למרכז הפוקימונים.אתם יוצאים מן המכון וכעבור 2 דקות מגעים למרכז הפוקימונים ונכנכסים אל המרכז.אתם אומרים לאחות ג'וי"ריפוי פוקימונים" האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלכם וכעבור דקה חוזרת ומחזירה לכם את הפוקימונים שלכם.אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים ומגיעים לדרך 2 .אתם מטיילים בדרך 2 ורואים ביניין גדול ומוזר באמצע דרך 2.ריין אומר"יאלה נכנכס למבנה המוזר הזה או שנתעלם ממנו ונמשיך בדרכיניו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]מרי
מרשטופ יוצא ומשתמש בירית בוץ.מפיו יוצא יריה של בוץ ואז מרשטופ משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הירית ההנהבוץ של מרשטופ.ובכל כול הזמן הזה מרשדטופ מסתובב במעגלים.ומרשטופ מוסיף לשילוב ההתקפות את מתקפת גלישה.והוא גולש להנאתו בסיבוב.ההקריין אומר" עכשיו נראה את ניקוד השופטים 98 ,99 ן 98 .מרי יש לנו חדשו טובות את עולה לסיבוב הבא ברכותי מרי[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;701238][B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קייל מתעצבן על מה שאמרת לו ואומר לך"אתה עוד תתרחט על המילים שאמרת כרגע לי. צא צאריזארד כנף ברזל על הסינדקויל החלש הזה."צאריזארד עף לשמיים ומשתמש בכנף ברזל כנפיו הופכות ללבנות.בגלל גודלו הקטן של סינדקויל.סינדקויל מצליח בזריזות להתחמק מהכנף הברזל של צאריזארד.צאריזארד מתנגש באדמה ונפגע.קייל מתעצבן שוב ואומר לצאריזארד"להביור עליו" צאריזארד מוציא גוש אש קטן שעומד לפוגע בסינדקוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סקרויטל משתתמש באקדח מים.מפיו של סקרויטל יוצא פץ מים חזק וקטן.פיג'י מנסה להתחק מן האקדח המים של סקרויטל אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.סקרויטל משתמש בדחיפה ולא נותן לפיג'י להתאוש.פיג'י נפגע גם מהדחיפה הזאת. פיג'י משתמש ברוח חזקה. בעזרת כנםפיו הוא יוצר רוח חקזה שפוגעת קשהב סקרויטל שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ריחין אומר "בסדר יאלה בוא נלך למרכז הפוקימונים.אתם יוצאים מן המכון וכעבור 2 דקות מגעים למרכז הפוקימונים ונכנכסים אל המרכז.אתם אומרים לאחות ג'וי"ריפוי פוקימונים" האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלכם וכעבור דקה חוזרת ומחזירה לכם את הפוקימונים שלכם.אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים ומגיעים לדרך 2 .אתם מטיילים בדרך 2 ורואים ביניין גדול ומוזר באמצע דרך 2.ריין אומר"יאלה נכנכס למבנה המוזר הזה או שנתעלם ממנו ונמשיך בדרכיניו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]מרשטופ יוצא ומשתמש בירית בוץ.מפיו יוצא יריה של בוץ ואז מרשטופ משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הירית ההנהבוץ של מרשטופ.ובכל כול הזמן הזה מרשדטופ מסתובב במעגלים.ומרשטופ מוסיף לשילוב ההתקפות את מתקפת גלישה.והוא גולש להנאתו בסיבוב.ההקריין אומר" עכשיו נראה את ניקוד השופטים 98 ,99 ן 98 .מרי יש לנו חדשו טובות את עולה לסיבוב הבא ברכותי מרי[/COLOR][/B][/quote]
"נכנס, אני חושד שזה הבסיס של מי שנסו לגנוב את גראדון".
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
סקרויטל משתתמש באקדח מים.מפיו של סקרויטל יוצא פץ מים חזק וקטן.פיג'י מנסה להתחק מן האקדח המים של סקרויטל אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.סקרויטל משתמש בדחיפה ולא נותן לפיג'י להתאוש.פיג'י נפגע גם מהדחיפה הזאת. פיג'י משתמש ברוח חזקה. בעזרת כנםפיו הוא יוצר רוח חקזה שפוגעת קשהב סקרויטל שלך[/COLOR][/B]
[/QUOTE]"כל הכבוד סוירטל!"אהודד אותו"שוב אקדח מים ודחיפה!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;701136][B][COLOR="Green"]ג'ון
תום אומר לך"אין בעד מה היית ריב טוב בהצלחה בהבסת שאר 4המכונים במחוז העשב.כן זכית בתג האדמה" רייין אומר לך"כל הכבוד לך הרקרוס שלך היה מצוין וחזק*מאוד היה לי כיף לצפות בקרב המכון ה1 שלך ננת פייט טוב לתום.אז יאלה בוא נלך למרכז הפוקימונים נרפאאת הפוקימונים דלך ואז נשמיך לממכון ה2.מה אותה אומר לאן נלך עכשיונ ג'ון.תחליט טוב [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
אוקי אני יוריד לך
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
אתה נפרד מן השומר ונכנכס אל העיר.אתהרואה שהעיר מפחידה מאוד והינינים שלה בנוםים במורה מפחידה מאוד.אתה מחפש את המרכז הפוקימונים.*לוקח לך 10 דקות למצוא את המרכז הפוקימונים.אתה רכואה שהמרכז המרכז גם בנוי בצורה מפחידה מאוד.אתה נכנכס אל המרכז הפוקימונים .האחות ג'וי רואה אותך ואומרת לך"מה תרצה לרפא את הפוקימונים שלך אחרי שניצחת את השומר של העיר."[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן" ואז חושב דקה "איך ידעת?"
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ריין אומר לך"איך אתה יודע תחושת בטן אם אתה אומר אזבוא נכנכס לבסיס ונלמד עוד כמה אנשים לקח.ונגרום להם לעוף מהמחוז העשב" אתם נכנכסים אל הביס הסודי של צוות ניוטק. אתם שומעים צעדים של 2 אנשים שמקרבים וכעבור דקה.אתם רואים שזה באמת 2 חילי צוות ניוטק.הם רואים אותכם ומוציאים פיקטצו ואלקטרוד להליחלם נגדכם ולא תלתת לכם לעבור בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'ו אומרת לך" כדי להיכנס לעיר צריכים להביס את שומר העיר ומי שמביס אותו בא ישר למרכז הפוקימונים של הער שלננו אזכך יעדתי.כול הכבוד לך שהצלחת להביסאת שומר העיר הוא חזק מאוד.קשה להביס אותו.עכשיו בטח תרצה שאני ירפא את הפוקימונים שלך.אז תביא את הפוקימונים שלך ואני יפא לך ובהצלחה עם קרב המכון שלך בעיר הוא קשה מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
סקרויטל שומע אותך ומשתמש באקדח מים.מפיו יוצא זרם מים קטן ווחזק.האקדח המים פוגע בפיגי' קשות.סקרויטל מיד מבצע דחיפה שפוגעת קשה בפיגי .שעוד לא הספיק להתאושש מהמתקפה הקודמת של סקרויטל.פיגי' מנסה להשתמש במתקפת ניקור חזקה מאוד שפוגעת קשה בסקרויטל .אך לפתע פיג'י מתוטט ועוד לא יכול להילחם סקרוטל שמחעל זה שניצח פיג'י הרגע[/COLOR][/B]
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
סקרויטל שומע אותך ומשתמש באקדח מים.מפיו יוצא זרם מים קטן ווחזק.האקדח המים פוגע בפיגי' קשות.סקרויטל מיד מבצע דחיפה שפוגעת קשה בפיגי .שעוד לא הספיק להתאושש מהמתקפה הקודמת של סקרויטל.פיגי' מנסה להשתמש במתקפת ניקור חזקה מאוד שפוגעת קשה בסקרויטל .אך לפתע פיג'י מתוטט ועוד לא יכול להילחם סקרוטל שמחעל זה שניצח פיג'י הרגע[/COLOR][/B][/QUOTE]"כל בכבוד סקוירטל!,פוקדור צא!"
-
[quote=Eustass Kid;701305][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ריין אומר לך"איך אתה יודע תחושת בטן אם אתה אומר אזבוא נכנכס לבסיס ונלמד עוד כמה אנשים לקח.ונגרום להם לעוף מהמחוז העשב" אתם נכנכסים אל הביס הסודי של צוות ניוטק. אתם שומעים צעדים של 2 אנשים שמקרבים וכעבור דקה.אתם רואים שזה באמת 2 חילי צוות ניוטק.הם רואים אותכם ומוציאים פיקטצו ואלקטרוד להליחלם נגדכם ולא תלתת לכם לעבור בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]האחות ג'ו אומרת לך" כדי להיכנס לעיר צריכים להביס את שומר העיר ומי שמביס אותו בא ישר למרכז הפוקימונים של הער שלננו אזכך יעדתי.כול הכבוד לך שהצלחת להביסאת שומר העיר הוא חזק מאוד.קשה להביס אותו.עכשיו בטח תרצה שאני ירפא את הפוקימונים שלך.אז תביא את הפוקימונים שלך ואני יפא לך ובהצלחה עם קרב המכון שלך בעיר הוא קשה מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סקרויטל שומע אותך ומשתמש באקדח מים.מפיו יוצא זרם מים קטן ווחזק.האקדח המים פוגע בפיגי' קשות.סקרויטל מיד מבצע דחיפה שפוגעת קשה בפיגי .שעוד לא הספיק להתאושש מהמתקפה הקודמת של סקרויטל.פיגי' מנסה להשתמש במתקפת ניקור חזקה מאוד שפוגעת קשה בסקרויטל .אך לפתע פיג'י מתוטט ועוד לא יכול להילחם סקרוטל שמחעל זה שניצח פיג'י הרגע[/COLOR][/B][/quote]
"צא הרקרוס, תשתמש במכת קרן על פיקאצ'ו ובאגרוף ממוקד על אלקטרוד".
-
[QUOTE=Eustass Kid;701305][B][COLOR="Green"]ג'ון
ריין אומר לך"איך אתה יודע תחושת בטן אם אתה אומר אזבוא נכנכס לבסיס ונלמד עוד כמה אנשים לקח.ונגרום להם לעוף מהמחוז העשב" אתם נכנכסים אל הביס הסודי של צוות ניוטק. אתם שומעים צעדים של 2 אנשים שמקרבים וכעבור דקה.אתם רואים שזה באמת 2 חילי צוות ניוטק.הם רואים אותכם ומוציאים פיקטצו ואלקטרוד להליחלם נגדכם ולא תלתת לכם לעבור בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'ו אומרת לך" כדי להיכנס לעיר צריכים להביס את שומר העיר ומי שמביס אותו בא ישר למרכז הפוקימונים של הער שלננו אזכך יעדתי.כול הכבוד לך שהצלחת להביסאת שומר העיר הוא חזק מאוד.קשה להביס אותו.עכשיו בטח תרצה שאני ירפא את הפוקימונים שלך.אז תביא את הפוקימונים שלך ואני יפא לך ובהצלחה עם קרב המכון שלך בעיר הוא קשה מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
סקרויטל שומע אותך ומשתמש באקדח מים.מפיו יוצא זרם מים קטן ווחזק.האקדח המים פוגע בפיגי' קשות.סקרויטל מיד מבצע דחיפה שפוגעת קשה בפיגי .שעוד לא הספיק להתאושש מהמתקפה הקודמת של סקרויטל.פיגי' מנסה להשתמש במתקפת ניקור חזקה מאוד שפוגעת קשה בסקרויטל .אך לפתע פיג'י מתוטט ועוד לא יכול להילחם סקרוטל שמחעל זה שניצח פיג'י הרגע[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי... קחי אותם" אני אומר ונותן את הפוקדורים "יש כאן מקום לאימונים?"
-
[QUOTE=Eustass Kid;701238][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]מרי
מרשטופ יוצא ומשתמש בירית בוץ.מפיו יוצא יריה של בוץ ואז מרשטופ משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הירית ההנהבוץ של מרשטופ.ובכל כול הזמן הזה מרשדטופ מסתובב במעגלים.ומרשטופ מוסיף לשילוב ההתקפות את מתקפת גלישה.והוא גולש להנאתו בסיבוב.ההקריין אומר" עכשיו נראה את ניקוד השופטים 98 ,99 ן 98 .מרי יש לנו חדשו טובות את עולה לסיבוב הבא ברכותי מרי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש !כל הכבוד לנו נרשטוף !"
-
[quote=Eustass Kid;700886][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה אומר לרורק"אני מאתגר אותך" רורק אומר לך"בסדר גמור הקרב היה 1 על 1 כאשר הפםוקימון של הריב לא יכול לילחם מפסיד הבנת אסור להחליף פוקימונם.אני מקווה שהתאמנת מספיק כי הקרבהזה עומד להיות שה בשבילך לרות שזה ה1 שלך.אזיאללה בלי דיברים אני מתחיל צא כריננדוס"הכרינדוס של רורק יוצא ורורק אומרלך"תוציא פוקימון ותתקוף ראשוןבקרב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]זה עולה 4000$ [/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתהה מוציא את טוטודיל שלך לקרב והוא מיד משתמש בשריטות.ציפורניו של טוטדיל יוצאות ושורטות קשה את פידג'י.פידג'י לא מוותרורץ אל טוטודיל בכל הכח ומשתמש בניקור חזק שפוגע בטוטודיל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]האישה אומרת לך"אין לך זמן לשאול שאלות ברח מפה עוד מעט הואיגיע לפה וגם יהרוג אותך אז תברח ילד" לפתע מןדרך 1 מגיע איש מוזר שנראה ככך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] ולידו יש צאריזארד והאישאומר לצאריזארד"תהרוג את האישה בלהביור" צאריזארד עף מעל האישה ומשתמש בלהביור שיוצר מפיו בגוש ענק. האיש רואה אותך ואומר לך"שמי קייל ואני הורג את מי שבא לי ואת מי שרואה אותי עם הצאריזארד שלי .אך לפנ שאני יהרוג אותך נהערוך קרב פוקימון 1על 1 אתה מספיד אתה מת אתה מנצח נשאר חי אבבל עף אחד עוד לא ניצח אותי אז תמות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אסור 3 מתץקפות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הקרוס עף לאויר ומשתמש באס אורי חזק במיוחד שפפוגע בדיגלט קשות.הרקרוס מיד מבצע שבירת לבנים.ידו הופכת ללבנה .דיגלט עוד לא הצתאוששו לכן נפגע מהמכת הקרן של הרקרוס.דיגלט מובס בקרב.תום אומר לך"יפה נער נתת פה פייט רציני מאוד היהלי כיף להילחם נגדך.ברכותי זכיתת בתג האדמה והוא מגיש לך את תג האדמה שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור משתמש בסופת חול שגורמת לגסטלי להיות עיור לכמה שניות.גלייסקור משתמש בניב אש.כול שינו הופכות לאש.גסטלי נפגע מהניב האש קשה בגגל שהוא עוד לא נרפא מהסופת החול של גלייסקור.לפתע גסטלי נופל על האדמה ומובס בקרב.גסטלי נעטף האור אדום ומוחחזר לפוכדור שלו. השומר אומר לך"כל הכבוד הבסת אותי ברכותחי" הוא פותח לך את השער לעיר פחד ואומר לך"תיכנס "[/COLOR][/B][/quote]אני מוציא את פיפלאפ ואומר לו "בועות!!"
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
אתה מוציא את פילאפ.מפיו של פיפלאפ יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה מאוד.כריינדוס מצלח בקלילות להתחמק מן הבועוצ של פיפלאפ מכיון שהוא מהיר מאוד.רורק אומר לכריינדוס"ראשיה על פילאפ"כריינדוס משתמש בראשיה.וראשו הופך לכחול.פיפלאפ ברגע האחרון מצליח לקפוץ ימינה ולהתחמק מהראשיה.רורק אומר"יפה ילד מהלך חכם אבל לא נצח את כריינדוס שלי והפילאפ שלך עומד להפסיד בקרב."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את ומרשטוף שמחים יורדים מן הבמה.כעבור 20 דקות הקריין אומר"המתמודדת מרי נגד המתמדדת גס'י.הסיבוב היה רקרב והיה עליכם לנצח תוף 3 דקות את היריבה מובן אז אם כך תעלו לבמה ותתחילו להלחם על מקום בסיבוב הבא."את רואה שגסי עולה לזירה וגם את עולה לזירה.גסי אומרת לך"בהצלחה ילדה את צריכה מזל גדול כדי לנצח אותי."וגסי מוציאה ובאפט.הקרין אומר לך"תוציאי פוקימון ותקפי ראשונה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וכעבור דקה חוזרתצ אליך ונותןץ לך את הפוכדורים שלך.האחות ג'וי אומרת"כן יש פה מקום אימונים נהדר.תוכל להילחם שם נגד מאמנים מכל רחבי העיר או מחוץ לה יששם 3 זירות אז תוכל לבחור אחת ולהילחם שם נגד המאמנים השוחים.המקום הזה נמצא מאוחרי החנות.אתה יוצא המרכז פונה ימינה ואז שמאלה ואם תראה את החנות אז תלך למאוחרי החנו ושם מקון האימון שרצית לקרת המכון ה3"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס יוצא ומשתמש באגרוף ממוקד.אגרוופו הופך ללבן ומביססופית את פיקאצ'ו של ההיריב. הרקרוס משתמש במכת קר.ורקנו הופכת ללבנה ומחסלת את אלקטרוד סופית.החילים רואים זאת בורחים תוך שניות והדרך להמשך פנויה.אתם ממשיכים ללכת בבסיס ורואים 3 דלתות ולא ידעים באיזה דלת לבחור.ריין אומר"באיזה דלת אתה חושב שהיא הנכונה לפתוח."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]ג'וני
סקרויטל שמח על המחמאה שנתת לו.הפוכדור נזרק ונפתח ועוטף את פיג'י באור אדום.פיג'י נכנכס לפוכדור שלך והפוכדור נוחת על האדמה.הפוכדו מתנדנד ומתנדנד שוב ונעצר.ברכותי לכדת פיג'י[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;701976][B][COLOR="Blue"]תומר
אתה מוציא את פילאפ.מפיו של פיפלאפ יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה מאוד.כריינדוס מצלח בקלילות להתחמק מן הבועוצ של פיפלאפ מכיון שהוא מהיר מאוד.רורק אומר לכריינדוס"ראשיה על פילאפ"כריינדוס משתמש בראשיה.וראשו הופך לכחול.פיפלאפ ברגע האחרון מצליח לקפוץ ימינה ולהתחמק מהראשיה.רורק אומר"יפה ילד מהלך חכם אבל לא נצח את כריינדוס שלי והפילאפ שלך עומד להפסיד בקרב."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את ומרשטוף שמחים יורדים מן הבמה.כעבור 20 דקות הקריין אומר"המתמודדת מרי נגד המתמדדת גס'י.הסיבוב היה רקרב והיה עליכם לנצח תוף 3 דקות את היריבה מובן אז אם כך תעלו לבמה ותתחילו להלחם על מקום בסיבוב הבא."את רואה שגסי עולה לזירה וגם את עולה לזירה.גסי אומרת לך"בהצלחה ילדה את צריכה מזל גדול כדי לנצח אותי."וגסי מוציאה ובאפט.הקרין אומר לך"תוציאי פוקימון ותקפי ראשונה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וכעבור דקה חוזרתצ אליך ונותןץ לך את הפוכדורים שלך.האחות ג'וי אומרת"כן יש פה מקום אימונים נהדר.תוכל להילחם שם נגד מאמנים מכל רחבי העיר או מחוץ לה יששם 3 זירות אז תוכל לבחור אחת ולהילחם שם נגד המאמנים השוחים.המקום הזה נמצא מאוחרי החנות.אתה יוצא המרכז פונה ימינה ואז שמאלה ואם תראה את החנות אז תלך למאוחרי החנו ושם מקון האימון שרצית לקרת המכון ה3"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס יוצא ומשתמש באגרוף ממוקד.אגרוופו הופך ללבן ומביססופית את פיקאצ'ו של ההיריב. הרקרוס משתמש במכת קר.ורקנו הופכת ללבנה ומחסלת את אלקטרוד סופית.החילים רואים זאת בורחים תוך שניות והדרך להמשך פנויה.אתם ממשיכים ללכת בבסיס ורואים 3 דלתות ולא ידעים באיזה דלת לבחור.ריין אומר"באיזה דלת אתה חושב שהיא הנכונה לפתוח."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]ג'וני
סקרויטל שמח על המחמאה שנתת לו.הפוכדור נזרק ונפתח ועוטף את פיג'י באור אדום.פיג'י נכנכס לפוכדור שלך והפוכדור נוחת על האדמה.הפוכדו מתנדנד ומתנדנד שוב ונעצר.ברכותי לכדת פיג'י[/COLOR][/B][/QUOTE]
"המ..צא ......גלייגר !!!סופת חול וכנף ברזל !"
-
[QUOTE=Eustass Kid;701238][B][COLOR="Red"]דור
קייל מתעצבן על מה שאמרת לו ואומר לך"אתה עוד תתרחט על המילים שאמרת כרגע לי. צא צאריזארד כנף ברזל על הסינדקויל החלש הזה."צאריזארד עף לשמיים ומשתמש בכנף ברזל כנפיו הופכות ללבנות.בגלל גודלו הקטן של סינדקויל.סינדקויל מצליח בזריזות להתחמק מהכנף הברזל של צאריזארד.צאריזארד מתנגש באדמה ונפגע.קייל מתעצבן שוב ואומר לצאריזארד"להביור עליו" צאריזארד מוציא גוש אש קטן שעומד לפוגע בסינדקוויל[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
'רק רגע,נוכל להשתמש בסביבה נגדו במקום לתקוף אותו ישירות! בדיוק כמו שקרה מקודם' אחשוב לעצמי ואומר לסינדקוויל מהר לרוץ צמוד ללהביור ושהאש על הגב שלו תיגע בלהביור וכך העוצמה של האש שלו תתחזק ולאחר מכן שישתמש בגחלת הכי חזקה שלו על צ'אריזרד ואז שידחוף אותו בפנים בכל הכוח. 'ככה אם הגחלת הרגילה של סינדקוויל תפגע בצ'אריזרד לא יקרה לו כלום אבל הגחלת החזקה לפחות תדגדג אותו ואז הוא לא ישים לב שסינדקוויל עומד למעוך לו את האף!' אחשוב בביטחון.
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מוציאה את גליגר לקרב.גליגרל יוצר בעזרת שתיידגו סופת חול שגורמת ללבופאט לא לראות כלום בסופהנ הזאת.גלייגר משתמש בכנף ברזל וכנפו הופכות ללבנות.אך ובאפט מגן עליו במתקפת מגן וישעליו מגן.גלייגר נפגע וירדו לך קצת חים.את רואה שעברה כבר חצי דקה ואת מפסידה.גס'י אומרת לך"אין לך שום סיכוי לנצח כול פעם המקפה תחזור ל גלייגר שלך ואת תפסידי בקרב ואני יעלה לסיבובהבא"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקויל רץ אל הלהביור של צאריזארד. האש שעל גבו מתחזקת וגדלה מהלהביור של צאריזארד.סינדקויל משתמש בגחלת חזקהיותר מהגחלת הקודמת שלו.מפיו של סינדקוויל יוצא פרץ אש קטן וגדול וחזק מאוד שפוגע בצאריזארד וזה קצת מזיז לצאריזארד.קייל אומר לך" מהלך חכם ילד אך אש נגש לא משפיעה חזק כמו מים על אש.אתהבכול זאת תפסיד בקרב הזה אני בטוח" ואומר לחצאריזרד שלו" צאריזאד בלי משחקים תגמור אותו עם הלהביור הכי חזק שלך"צאריזארד משתמש בלהביור.פרץ אש גדול וחזק יוצא מפיושל צ'אריזארד[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;702068][B][COLOR="Blue"]מרי
את מוציאה את גליגר לקרב.גליגרל יוצר בעזרת שתיידגו סופת חול שגורמת ללבופאט לא לראות כלום בסופהנ הזאת.גלייגר משתמש בכנף ברזל וכנפו הופכות ללבנות.אך ובאפט מגן עליו במתקפת מגן וישעליו מגן.גלייגר נפגע וירדו לך קצת חים.את רואה שעברה כבר חצי דקה ואת מפסידה.גס'י אומרת לך"אין לך שום סיכוי לנצח כול פעם המקפה תחזור ל גלייגר שלך ואת תפסידי בקרב ואני יעלה לסיבובהבא"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוי לי אני כל כך פוחדת " אני אומרת לה .
"אני מצטערת להודיע לך שאם את תשתמשי במגן כל הזמן גם את לא תנצחי ."
"גלייגר ,הצעקה הכי חזקה שאתה יכול !אחרי זה מכת צבת !אם הוא משתמש במגן אל תיגע בו !"
-
[QUOTE=Eustass Kid;702068][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקויל רץ אל הלהביור של צאריזארד. האש שעל גבו מתחזקת וגדלה מהלהביור של צאריזארד.סינדקויל משתמש בגחלת חזקהיותר מהגחלת הקודמת שלו.מפיו של סינדקוויל יוצא פרץ אש קטן וגדול וחזק מאוד שפוגע בצאריזארד וזה קצת מזיז לצאריזארד.קייל אומר לך" מהלך חכם ילד אך אש נגש לא משפיעה חזק כמו מים על אש.אתהבכול זאת תפסיד בקרב הזה אני בטוח" ואומר לחצאריזרד שלו" צאריזאד בלי משחקים תגמור אותו עם הלהביור הכי חזק שלך"צאריזארד משתמש בלהביור.פרץ אש גדול וחזק יוצא מפיושל צ'אריזארד[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סינדקוויל תתחמק,מהר!" אצעק לסינדקוויל ואמשיך:"אחרי שתתחמק והכל יחוסה עשן בגלל הלהביור,תקפוץ אל הפה של צ'אריזרד ותשתמש בשריטות ואז תקפוץ משם במהירות!" ואקווה שיצליח.
-
[quote=Eustass Kid;701976][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את פילאפ.מפיו של פיפלאפ יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה מאוד.כריינדוס מצלח בקלילות להתחמק מן הבועוצ של פיפלאפ מכיון שהוא מהיר מאוד.רורק אומר לכריינדוס"ראשיה על פילאפ"כריינדוס משתמש בראשיה.וראשו הופך לכחול.פיפלאפ ברגע האחרון מצליח לקפוץ ימינה ולהתחמק מהראשיה.רורק אומר"יפה ילד מהלך חכם אבל לא נצח את כריינדוס שלי והפילאפ שלך עומד להפסיד בקרב."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]את ומרשטוף שמחים יורדים מן הבמה.כעבור 20 דקות הקריין אומר"המתמודדת מרי נגד המתמדדת גס'י.הסיבוב היה רקרב והיה עליכם לנצח תוף 3 דקות את היריבה מובן אז אם כך תעלו לבמה ותתחילו להלחם על מקום בסיבוב הבא."את רואה שגסי עולה לזירה וגם את עולה לזירה.גסי אומרת לך"בהצלחה ילדה את צריכה מזל גדול כדי לנצח אותי."וגסי מוציאה ובאפט.הקרין אומר לך"תוציאי פוקימון ותקפי ראשונה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וכעבור דקה חוזרתצ אליך ונותןץ לך את הפוכדורים שלך.האחות ג'וי אומרת"כן יש פה מקום אימונים נהדר.תוכל להילחם שם נגד מאמנים מכל רחבי העיר או מחוץ לה יששם 3 זירות אז תוכל לבחור אחת ולהילחם שם נגד המאמנים השוחים.המקום הזה נמצא מאוחרי החנות.אתה יוצא המרכז פונה ימינה ואז שמאלה ואם תראה את החנות אז תלך למאוחרי החנו ושם מקון האימון שרצית לקרת המכון ה3"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס יוצא ומשתמש באגרוף ממוקד.אגרוופו הופך ללבן ומביססופית את פיקאצ'ו של ההיריב. הרקרוס משתמש במכת קר.ורקנו הופכת ללבנה ומחסלת את אלקטרוד סופית.החילים רואים זאת בורחים תוך שניות והדרך להמשך פנויה.אתם ממשיכים ללכת בבסיס ורואים 3 דלתות ולא ידעים באיזה דלת לבחור.ריין אומר"באיזה דלת אתה חושב שהיא הנכונה לפתוח."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]סקרויטל שמח על המחמאה שנתת לו.הפוכדור נזרק ונפתח ועוטף את פיג'י באור אדום.פיג'י נכנכס לפוכדור שלך והפוכדור נוחת על האדמה.הפוכדו מתנדנד ומתנדנד שוב ונעצר.ברכותי לכדת פיג'י[/COLOR][/B][/quote]
"ננפצל שנינו ל2 דלתות בסדר?" אמרתי.
-
[quote=Eustass Kid;701976][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את פילאפ.מפיו של פיפלאפ יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה מאוד.כריינדוס מצלח בקלילות להתחמק מן הבועוצ של פיפלאפ מכיון שהוא מהיר מאוד.רורק אומר לכריינדוס"ראשיה על פילאפ"כריינדוס משתמש בראשיה.וראשו הופך לכחול.פיפלאפ ברגע האחרון מצליח לקפוץ ימינה ולהתחמק מהראשיה.רורק אומר"יפה ילד מהלך חכם אבל לא נצח את כריינדוס שלי והפילאפ שלך עומד להפסיד בקרב."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]את ומרשטוף שמחים יורדים מן הבמה.כעבור 20 דקות הקריין אומר"המתמודדת מרי נגד המתמדדת גס'י.הסיבוב היה רקרב והיה עליכם לנצח תוף 3 דקות את היריבה מובן אז אם כך תעלו לבמה ותתחילו להלחם על מקום בסיבוב הבא."את רואה שגסי עולה לזירה וגם את עולה לזירה.גסי אומרת לך"בהצלחה ילדה את צריכה מזל גדול כדי לנצח אותי."וגסי מוציאה ובאפט.הקרין אומר לך"תוציאי פוקימון ותקפי ראשונה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וכעבור דקה חוזרתצ אליך ונותןץ לך את הפוכדורים שלך.האחות ג'וי אומרת"כן יש פה מקום אימונים נהדר.תוכל להילחם שם נגד מאמנים מכל רחבי העיר או מחוץ לה יששם 3 זירות אז תוכל לבחור אחת ולהילחם שם נגד המאמנים השוחים.המקום הזה נמצא מאוחרי החנות.אתה יוצא המרכז פונה ימינה ואז שמאלה ואם תראה את החנות אז תלך למאוחרי החנו ושם מקון האימון שרצית לקרת המכון ה3"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס יוצא ומשתמש באגרוף ממוקד.אגרוופו הופך ללבן ומביססופית את פיקאצ'ו של ההיריב. הרקרוס משתמש במכת קר.ורקנו הופכת ללבנה ומחסלת את אלקטרוד סופית.החילים רואים זאת בורחים תוך שניות והדרך להמשך פנויה.אתם ממשיכים ללכת בבסיס ורואים 3 דלתות ולא ידעים באיזה דלת לבחור.ריין אומר"באיזה דלת אתה חושב שהיא הנכונה לפתוח."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]סקרויטל שמח על המחמאה שנתת לו.הפוכדור נזרק ונפתח ועוטף את פיג'י באור אדום.פיג'י נכנכס לפוכדור שלך והפוכדור נוחת על האדמה.הפוכדו מתנדנד ומתנדנד שוב ונעצר.ברכותי לכדת פיג'י[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיפלאפ להישתמש "בניקור על קרינידוס"
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
פיפלאפ מקיש לך ומשתמש במתקפת ניקור חזקה מאוד.הפה של פילאפ הופך למקור ופוגע בכריינדוס.אך זה לא מזיז לכריינדוס בככלל.כריינדוס משתמש בראשיה ורואשאן הופך שוב לכחול.כריינדוס רץ במהירות עצומה ופוגע בפילאפ קשות עם הראשיה שלו.רורק אומר לך"הגיע הזמן שתוותר עוד מס' ראשיות כאלה הפילאפ שלך מחוסל המתקפת הניקור של פילאפ לא תשפיע על כריינדוס שלי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ריין אומר לך"בסדר אני יקח את דלת שמאל ואתה את דלת ימין תיקח בסדר בואנזוז" שניכם הןלכים לדלות שלכם .ריין ואתה פותחים את הדלת שלכם.ריין נכנכס לחדר שהדלת השמאלית מובילה ורואה שאין שם כלום.אתה נכנכס לחדר ימין ורואה שגם אין כלום.אתה אומר לריין"אין כלום בחדר שלי מה איתך"ריין אומר" גם בחדר שללי אין כלום אזהגדלת האמצעית היא הנכונה לפתוח"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל מצליח מהר להתחמק מהלהביור וברגע שצאריזארד לא רואה כלום.סינדקוויל מוציא את ציפוקינו ושורטט את פיו של צאריזרד המסכן.צארזירד מתצבן וגם כך קייל מתצבן ואמר לך" עלך עליך ילד עצבנת אותי ואת צאריזארד הסינדקויל שלך ימות 1 ואזאתה תמות אחרי הפוקימון שלך" קייל אומר לצאריזרד" צאריזרד תעוף לשמיים ואז אס אוירי על סינדקויל הוא צריך להיות גמנור"צאריזארד עף לשמיים ומשתמש באס אוירי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
גליגר משתמש בצעקה.הוא פותח את הפה שלו ומתחיל לצעוק בצעקה חזקה מאוד.לגסייורדות קצת חיים מהצעקה של גליגר.גליגר מיד עכובר למכת הצבת הכי חזקה שלו.הצבת של גליגר הופך ללבן ובאפט לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מהמכת הצבת שלגליגר.לגסי ירדו רבע חיים הזמן שנותר 2 דקות.גסי אומרתצ לך" אני ארה לך מזה אנ עוד ינצח אותך ילדה הבנת ילדה"[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;702236][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פיפלאפ מקיש לך ומשתמש במתקפת ניקור חזקה מאוד.הפה של פילאפ הופך למקור ופוגע בכריינדוס.אך זה לא מזיז לכריינדוס בככלל.כריינדוס משתמש בראשיה ורואשאן הופך שוב לכחול.כריינדוס רץ במהירות עצומה ופוגע בפילאפ קשות עם הראשיה שלו.רורק אומר לך"הגיע הזמן שתוותר עוד מס' ראשיות כאלה הפילאפ שלך מחוסל המתקפת הניקור של פילאפ לא תשפיע על כריינדוס שלי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ריין אומר לך"בסדר אני יקח את דלת שמאל ואתה את דלת ימין תיקח בסדר בואנזוז" שניכם הןלכים לדלות שלכם .ריין ואתה פותחים את הדלת שלכם.ריין נכנכס לחדר שהדלת השמאלית מובילה ורואה שאין שם כלום.אתה נכנכס לחדר ימין ורואה שגם אין כלום.אתה אומר לריין"אין כלום בחדר שלי מה איתך"ריין אומר" גם בחדר שללי אין כלום אזהגדלת האמצעית היא הנכונה לפתוח"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סינדקוויל מצליח מהר להתחמק מהלהביור וברגע שצאריזארד לא רואה כלום.סינדקוויל מוציא את ציפוקינו ושורטט את פיו של צאריזרד המסכן.צארזירד מתצבן וגם כך קייל מתצבן ואמר לך" עלך עליך ילד עצבנת אותי ואת צאריזארד הסינדקויל שלך ימות 1 ואזאתה תמות אחרי הפוקימון שלך" קייל אומר לצאריזרד" צאריזרד תעוף לשמיים ואז אס אוירי על סינדקויל הוא צריך להיות גמנור"צאריזארד עף לשמיים ומשתמש באס אוירי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גליגר משתמש בצעקה.הוא פותח את הפה שלו ומתחיל לצעוק בצעקה חזקה מאוד.לגסייורדות קצת חיים מהצעקה של גליגר.גליגר מיד עכובר למכת הצבת הכי חזקה שלו.הצבת של גליגר הופך ללבן ובאפט לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מהמכת הצבת שלגליגר.לגסי ירדו רבע חיים הזמן שנותר 2 דקות.גסי אומרתצ לך" אני ארה לך מזה אנ עוד ינצח אותך ילדה הבנת ילדה"[/COLOR][/B][/quote]
"בוא נלך אל הדלת הזאת" אני אומר.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ריין מקשיב לך ואומר לך" כן יאלה בוא נלך בדלת הזאת אבל אולי זאתץ מלכודת שצוות ניוטק.אך עם אנו רוצים ללמד אותם לקח אז כדי שנכנכס בדלת הזאת."שניכם שמים את ידיכם על הידית ונכנכסים לחדר האמצעי.אתם הולכים כמה צעדים ואתם רואים איש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr018.png[/IMG] ואומר לכם"שמי גבריאל ואני הוא קצין העשב.עלזה שפלשת אל הביס שלנו אתם תשלמו על זה אזבוא קרב 2 על פוקימון1 שלי אתם מסכימים להצעתי אםכן תוציאו פוקימון 1"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;702236][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל מצליח מהר להתחמק מהלהביור וברגע שצאריזארד לא רואה כלום.סינדקוויל מוציא את ציפוקינו ושורטט את פיו של צאריזרד המסכן.צארזירד מתצבן וגם כך קייל מתצבן ואמר לך" עלך עליך ילד עצבנת אותי ואת צאריזארד הסינדקויל שלך ימות 1 ואזאתה תמות אחרי הפוקימון שלך" קייל אומר לצאריזרד" צאריזרד תעוף לשמיים ואז אס אוירי על סינדקויל הוא צריך להיות גמנור"צאריזארד עף לשמיים ומשתמש באס אוירי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תקפוץ מעליו,סינדקוויל!" אומר לסינדקוויל ואקווה שכשצ'אריזרד ירד במהירות,סינדקוויל יקפוץ על גבו ואז הוא יתרסק.