-
[quote=שלמח''הם;1043593][B][COLOR=darkorange]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה חושב שזה הולך להיות קשה בשבילך.אתה בוחר להשתמש בטאפיג במבחן הישרדות הזה.אתה מתחיל ללכת ולחפש מאמן ראשון להילחם נגדו.בינתיים שאתה הולך אתה רואה הרבה מאמנים ופוקימונים נלחמים נגז השני.חלק מנצחים וחלק מפסידים.לאחר הליכה קצרה אתה פוגש במאמן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/IMG]שאומר לך"טוב בוא נגדי".אתה מסכים.המאמן זורק פוכדור ומן הפוכדור יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/44.png[/IMG] גלום.המאמן אומר לך"תתחיל בקרב"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר בקול: "צא טאפיג!, תשתמש בגלגול אש הכי חזק שלך ואז תשתמש בגחלת הכי חזקה שלך כדי לנצח" ומחכה למתקפה.
-
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מחליט לחפש מאמנים שסניזל ילחם נגדם.אתה משאיר את סניזל בחוץ על הספינה ואתם מתחילים לחפש מאמנים שרוצים להילחם נגדכם.מאמן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr060.png[/IMG]ניגש אליכם שאומר לכם"אני מבין שאתם מחפשים קרב אז בואו תילחמו נגדי בקרב 1על 1.צא ספיל שלי לקרב"המאמן זורק פוכדור ומימנו יוצצא [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/fb3ad97ac95abb5e7224a7e72a84f1d8.png[/IMG] ספיל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מחליט שדונפן ודראגן ילחמו נגד השני בלי הואתיך.בזמן שהם נלחמים אתה שוכב על האדמה וצופה בקרב שלהם.דונפן משתמש בגלגול.הוא מתגלגל במהירות לעבר דראגן.דראג יורה במהירות להביור שפוגע בדונפן.דונפן לא מוותר ומשתמש בהורדה על דראגן.דראגן משתמש עליו בלהביור.שני המתקפות פוגעות בפוקימון השני חזק.שניהם נשכבים על האדמה מעולפים לגמרי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את גאלאד וז יוצא מהים וחוזר לחוף הים.בחוף הים אתה מתחיל ללכת על החול ותוך כדי לחפש פוקימון מים מפותח שתתפוס אותו.לאחר הליכה קצרה אתה רואה חבורה גדולה של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bws/55.png[/IMG] גולדאקים זוהרים שוחחים להם.בים לפתע נד מים מופיע באמצע הים ומתחיל לשאוב את כול הגולדאקים הזוהרים לתוכו.הגולדאקים חסרי אונים ונשאבים לנד מים.ליד הנד מים מופיעים עוד הרבה נד מים שמתחילים לשאוב כול עבר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מוציא את טאפיג שלך שילחם נגד גלום.טאפיג יוצא שמח להילחם נגד גלום.הוא מיד כשהוא יוצא הוא משתמש בגילגול אש על גלום.הוא מתגלגל במהירות ואש מקיפה אותו לכול עבר.גלום מנסה להתחמק מן גלגל האש של טאפיג אך לא מצליחה ונפגעת קשה.לאחר מכן טאפיג משתמש בגחלת על גלום.הוא שולח לעבר גחלת אדירה.הגחלת גם פוגעת קשה בגלום.המאמן שלה אומר לה"תשתמשי באבקת רעל"גלום מיפה אבקת רעל על טאפיג[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1043779][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את גאלאד וז יוצא מהים וחוזר לחוף הים.בחוף הים אתה מתחיל ללכת על החול ותוך כדי לחפש פוקימון מים מפותח שתתפוס אותו.לאחר הליכה קצרה אתה רואה חבורה גדולה של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bws/55.png[/IMG] גולדאקים זוהרים שוחחים להם.בים לפתע נד מים מופיע באמצע הים ומתחיל לשאוב את כול הגולדאקים הזוהרים לתוכו.הגולדאקים חסרי אונים ונשאבים לנד מים.ליד הנד מים מופיעים עוד הרבה נד מים שמתחילים לשאוב כול עבר[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צא גאלאד תשתמש בשיגור כדי להחזיר אותנו לחוף!"אומר בצעקה תוך כדי שאני מוציא גאלאד מהפוקדור שלו ומחזיק בו חזק.
-
[quote=שלמח''הם;1043779][B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מחליט לחפש מאמנים שסניזל ילחם נגדם.אתה משאיר את סניזל בחוץ על הספינה ואתם מתחילים לחפש מאמנים שרוצים להילחם נגדכם.מאמן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr060.png[/IMG]ניגש אליכם שאומר לכם"אני מבין שאתם מחפשים קרב אז בואו תילחמו נגדי בקרב 1על 1.צא ספיל שלי לקרב"המאמן זורק פוכדור ומימנו יוצצא [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/fb3ad97ac95abb5e7224a7e72a84f1d8.png[/IMG] ספיל.[/COLOR][/B]
[/quote]
"אני אתחיל אם לא אכפת לך,צא סניזל! כדור אנרגיה!" אומר ואלחש לעצמי:"כדור אנרגיה הוא סוג עשב כך שחזק על מים ועל קרח!" אחייך אל עצמי ואחכה לראות אם זה פוגע בו חזק
-
[quote=שלמח''הם;1043779][B][COLOR=red]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את טאפיג שלך שילחם נגד גלום.טאפיג יוצא שמח להילחם נגד גלום.הוא מיד כשהוא יוצא הוא משתמש בגילגול אש על גלום.הוא מתגלגל במהירות ואש מקיפה אותו לכול עבר.גלום מנסה להתחמק מן גלגל האש של טאפיג אך לא מצליחה ונפגעת קשה.לאחר מכן טאפיג משתמש בגחלת על גלום.הוא שולח לעבר גחלת אדירה.הגחלת גם פוגעת קשה בגלום.המאמן שלה אומר לה"תשתמשי באבקת רעל"גלום מיפה אבקת רעל על טאפיג[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטאפיג: "טאפיג תתחמק מהר מהאבקת רעל של גלום ואז תשתמש בגילגול אש ואז שוב גחלת הכי חזקים שלך כדי לנצח".
-
[QUOTE=שלמח''הם;1043400]
[B][COLOR="Green"]בר
טראפינץ' משתמש במהירות בחפירה והוא מתחפר לתוך בור קטן ושוהה בו.שני הפיג'יוט זומבי פוגעים באדמה עם כנף המתכת שלהם וזה לא פוגע בטראפינץ' שלך.שכטראפינץ' נמצא בבור שלו הוא מפעיל מפולת סלעים.מפולת סלעים מתחילה להויצר וסלעים נופל בשמיים בגדולים שונים.הפיג'יוטים מתחמקים לאט לאט מהסלעים אך סלע גדול נופל פוגע באחד מן הפיג'יוטים ומטביא אותו בבריכה.קול ברמקול אומר לך"הצלחת להביס את אחד מהם נותר להביס אחד"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"כל הכבוד חבר רק עוד אחד אנחנו ננצח אותם בקלות, קדימה תצא מהבור בקפיצה ותשתמש בסופת חול ותשלח לעבר פג'יוט ולאחר מכן תשתמש בפצצות בוץ על הסופה שתיצור סופת בוץ" אגיד לטראפינץ' בעידוד
-
[quote]לוק
אתה מחליט שדונפן ודראגן ילחמו נגד השני בלי הואתיך.בזמן שהם נלחמים אתה שוכב על האדמה וצופה בקרב שלהם.דונפן משתמש בגלגול.הוא מתגלגל במהירות לעבר דראגן.דראג יורה במהירות להביור שפוגע בדונפן.דונפן לא מוותר ומשתמש בהורדה על דראגן.דראגן משתמש עליו בלהביור.שני המתקפות פוגעות בפוקימון השני חזק.שניהם נשכבים על האדמה מעולפים לגמרי.[/quote]
"קצת שקט!" אחשוב לעצמי ואחזיר אותם לפוקדורים
"בואו נראה אם יש כאן מישהו ששווה לרצוח" אומר לעצמי ואסתובב בעיר עם מזרק הרעל בידי, אחרי שאני רואה בעיר מישהו עשיר או פושע אני רץ לעברו בחשאיות בין האנשים מכין את האקדח שלי מהתיק ואת המזרק ביד השנייה
-
[B][COLOR="SandyBrown"]לוק
אתה מכניס את דונפן ואת דראגן לפוכדורים שלהם שינוחו קתץ.אתה מחליט לרצוח איזה עשיר או פושע שמסתובב בעיר.אתה קם מהמקום שבו נחת ואתה מתחיל להסתובב בעיר.אתה רואה שהשמיים מעל העיר כבר חשוכים ועכשיו כבר לילה בעיר.מולך אתה רואה מאמן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr064.png[/IMG]עשיר מסתובב בעיר.אתה רץ אליו תופס אותו ואז מאים עליו עם רובך והמזרק שלך.האיש אומר לך"הי מה אתה רוצה מימני?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
טראפינץ' קופץ מהבור שלו וכ יוצא מהבור.לאחר מכן טראפינץ' משתמש בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ואז מעיף אותה לעבר פיג'יוט זומבי שנותר בקרב.ואז טראפינץ' משתמש בפצצות בוץ על סופת החול שלו.פצצות הבוץ פוגעות בסופת החול והופכות אותה לסופת בוץ.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מסופת הבוץ של טראפינץ' ונלכד בה.סופת הבוץ מונעת מינו לתקוף או לברוח.הוא חשוף לכול התקפותיו של טראפינץ'.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
טאפיג זז במהירות הצידה ומתחמק מאבקת הרעל שגלום מעיפה עליו.לאחר מכן טאפיג משתמש בגגילגול אש על גלום.הוא מתחיל להתגלגל לעברה תוך גדי שאש עוקפת אותו.גלום קופצת לגובה רב ומצליחה להתחמק מהגלגול אש של טאפיג.טאפיג עובר לתקוף בגחלת הכי חזקה שלו.הוא שולח גחלת חזקה מאוד לעבר גלום.הפעם גלום לא מצליחה להתחמק מהגחלת של טאפיג ונפגעת בגופה.גלום משתמשת בעלי טער .היא מעיפה עלי טער על טאפיג.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מורה לסניזל להילחם נגד ספיל.סניזל נכנס לזירה ומוכן להילחם נגד ספיל.הוא תוקף בכדור אנרגיה.כדור אנרגיה ירוק שחור נשלח לעבר ספיל במהירות גבוה.ספיל מחליק על רצפת הסיפון אך עדין נפגע מכדור האנרגיה של סניזל.ספיל נפגע די קשה מכדור האנרגיה.המאמן שלו אומר לו"אקדח מים על הסניזל הזהה".ספיל יורה אקדח מים לעבר סניזל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את גאלאד מחוץ לפוכדור שלו.אתה מחזיק אותו חזק שהוא לא יעוף וגם אתה לא יעוף.גאלאד משתמש בשיגור על גולדאקים הזוהרים.השיגור מוציא את הגולדאקים הזוהרים מנד המים ששאב אותם לים.אבל זה לא עוזר מופיעים אעוד כמה נדי מים ששאובים את הגולדאקים הזוהרים."עזוב ילד לא תצליח להציל את הגולדאקים האלו.הם היו שלי".אתה מסתובב למי שאמר את זה ורואה מולך איש שנראה כך [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/76.png[/IMG][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1043975][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את גאלאד מחוץ לפוכדור שלו.אתה מחזיק אותו חזק שהוא לא יעוף וגם אתה לא יעוף.גאלאד משתמש בשיגור על גולדאקים הזוהרים.השיגור מוציא את הגולדאקים הזוהרים מנד המים ששאב אותם לים.אבל זה לא עוזר מופיעים אעוד כמה נדי מים ששאובים את הגולדאקים הזוהרים."עזוב ילד לא תצליח להציל את הגולדאקים האלו.הם היו שלי".אתה מסתובב למי שאמר את זה ורואה מולך איש שנראה כך [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/76.png[/IMG][/COLOR][/B][/QUOTE]
"מי אתה?רוצה קרב נגדי?אם כן אז קרב זוגות של 2 על 2!"אומר לאיש בחשש בגלל שאני לא מכיר אותו.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
האיש אומר לך"שמי נג'י ואני סתם הסתכלתי על הנד המים האלו ששואבים את הגולדאקים הזוהרים האלו.והופכים אותם להיות שלי.אפילו אם נילחם אתה עומד להפסיד אתה סתם מאמן חלש.שעדיף לך לחזור למקוטם מגוריך אם אתה לא רוצה למות.במילא עוד 24 שעות כול מי שנמצא על האי יושמד קליק חוץ מימני.אבל אם זה בקשתך לפני המוות אני מזכים לבקשתך בגלל שזה הבקשה האחרונה שלך.אז תוציאים תפוקימונים שלך"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1043981][B][COLOR="Red"]תומר
האיש אומר לך"שמי נג'י ואני סתם הסתכלתי על הנד המים האלו ששואבים את הגולדאקים הזוהרים האלו.והופכים אותם להיות שלי.אפילו אם נילחם אתה עומד להפסיד אתה סתם מאמן חלש.שעדיף לך לחזור למקוטם מגוריך אם אתה לא רוצה למות.במילא עוד 24 שעות כול מי שנמצא על האי יושמד קליק חוץ מימני.אבל אם זה בקשתך לפני המוות אני מזכים לבקשתך בגלל שזה הבקשה האחרונה שלך.אז תוציאים תפוקימונים שלך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"למה האי הזה יתפוצץ?"אשאל את נג'י תוך כדי שאני מוציא את הפוקדור של סלאמנס כדי שהוא ילחם עם גלאד עם נג'י.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
נג'י אומר לך"כנראה שאתה לא יודע למה האי מושמד אבל אני אספר לך למה הוא יושמד.טוב מחר בעוד 24 שעות היה ירח מלא וכשיש ירח מלא מדוזה יכולה להקפיא כול אחד לאבן שהירח מופיע מלא.כול מי שהיה על האי יהפוך לאבן חוץ מימני.ואז אני אשמיד את כול האי אכחיד כמעט את גזע הפוקימונים המיוחדים.אי ומדוזה נהיה חזקים דרך אגב התמזגתי למדוזה בישות אחת.וזה אני נג'י שהתמזג עם מדוזה.טוב אז זהו הקרב התחיל אנהי אבחר להילחם עם דראגן ודראקלר הצורה המפותחת שלהם.מן הפוכדורים שלו יוצאים שני פוקימוני דרקון.דראקלר סוגו חשמל דרקון והשני דרקון טהור.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1043987][B][COLOR="Red"]תומר
נג'י אומר לך"כנראה שאתה לא יודע למה האי מושמד אבל אני אספר לך למה הוא יושמד.טוב מחר בעוד 24 שעות היה ירח מלא וכשיש ירח מלא מדוזה יכולה להקפיא כול אחד לאבן שהירח מופיע מלא.כול מי שהיה על האי יהפוך לאבן חוץ מימני.ואז אני אשמיד את כול האי אכחיד כמעט את גזע הפוקימונים המיוחדים.אי ומדוזה נהיה חזקים דרך אגב התמזגתי למדוזה בישות אחת.וזה אני נג'י שהתמזג עם מדוזה.טוב אז זהו הקרב התחיל אנהי אבחר להילחם עם דראגן ודראקלר הצורה המפותחת שלהם.מן הפוכדורים שלו יוצאים שני פוקימוני דרקון.דראקלר סוגו חשמל דרקון והשני דרקון טהור.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב גאלאד תשתמש בעל-חושי כדי שהם ישארו במקום ואז סלאמנס תתקוף אותם בזעם דרקון שיפגע בהם קשות ואז גאלאד תפוצץ אותם באגרוף ממוקד!"אומר לסאלמנס ולגאלאד.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש בעל חושי על דראגן ועל דראקלר.שניהם מתחמקים בקלות מן מתקפת העל מחושי של גאלאד.לאחר מכן סאלאמנס תוקף בזעם דרקון את שניהם.שוב פעם שניהם מתחמקים מן זעם הדרקון של סאלאמנס.גאלאד רץ על החול לעברם וכשהוא תוקף באגרוף ממוקד.שוב פעם שניהם מתחמקים מזה.נג'י אומר לך"היה לך קשה להביס אותם.דראגן זעם דרקון על סאלאמנס.דראקלר מכת ברק דרקון על גאלאד,.דראגן תוקף בזעם דרקון את סאלאמנס ודראקלאר משתמש במכת ברק דרקון על גאלאד[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1043990][B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש בעל חושי על דראגן ועל דראקלר.שניהם מתחמקים בקלות מן מתקפת העל מחושי של גאלאד.לאחר מכן סאלאמנס תוקף בזעם דרקון את שניהם.שוב פעם שניהם מתחמקים מן זעם הדרקון של סאלאמנס.גאלאד רץ על החול לעברם וכשהוא תוקף באגרוף ממוקד.שוב פעם שניהם מתחמקים מזה.נג'י אומר לך"היה לך קשה להביס אותם.דראגן זעם דרקון על סאלאמנס.דראקלר מכת ברק דרקון על גאלאד,.דראגן תוקף בזעם דרקון את סאלאמנס ודראקלאר משתמש במכת ברק דרקון על גאלאד[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סלאמנס תשתמש בזעם דרקון וגאלאד תשתמש בעל-חושי כדי להסיט את המכת ברק לזעם דרקון!"אומר לסלאמנס ולגאלאד ומתי שיווצר פיצוץ, אחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדור, אלך על נג'י בשקט ואחתוך לו את הצוואר.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
סאלאמנס משתמש בזעם דרקון וגאלאד בעל חושי על זעם הדרקון ומכת ברק דרקון של שני וקרימוני הדרקון של נג'י.הם גורמים לכך ששני ההמתקפות יתנגשו זה בזה ויצר פיצוץ.שני המתקפות אכן מתנגשות זו בזה ונוצר פיצוץ.אף אחד לא נפגע מהפיצוץ.אתה מחזיר את סאלאמנס וגאלאד שלך לפוכדורים שלהם ואז אתה במהירות מוציא סכין ואתה מנסה לךחטוך לו תצוואר.הצוואר שלו הופך לאבן ואתה לא מצליח לחטוףך לו תצוואר.נג'י אומר לך"אז אתה מנסה עכשיו להתנקש בי זה לא יצליח לך"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1043992][B][COLOR="Red"]תומר
סאלאמנס משתמש בזעם דרקון וגאלאד בעל חושי על זעם הדרקון ומכת ברק דרקון של שני וקרימוני הדרקון של נג'י.הם גורמים לכך ששני ההמתקפות יתנגשו זה בזה ויצר פיצוץ.שני המתקפות אכן מתנגשות זו בזה ונוצר פיצוץ.אף אחד לא נפגע מהפיצוץ.אתה מחזיר את סאלאמנס וגאלאד שלך לפוכדורים שלהם ואז אתה במהירות מוציא סכין ואתה מנסה לךחטוך לו תצוואר.הצוואר שלו הופך לאבן ואתה לא מצליח לחטוףך לו תצוואר.נג'י אומר לך"אז אתה מנסה עכשיו להתנקש בי זה לא יצליח לך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב מהשתגיד!"אצעק לו באוזן ואז אוציא את הרובה וארה לו בראש כדי שהוא יתפוצץ ואם הוא מתחמק אוציא את סלאמנס שוב ואגיד לו:"סלאמנס תיקח אותי למרכז הפוקימונים במהירות!"
-
[QUOTE=שלמח''הם;1043638][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
ולפקיס זזה במהירות ומצליחה להתחמק מהשיתוק של מגמנייט.לאחר מכן ולפקיס משתמשת בהתקפה מהירה על מגמנייט.היא רצה במהירות אדירה לעבר מנגמנייט.כשהיא קרובה למגמניט היא משתמשת בגחלת עליו.היא נושפת גושי אש קטנים וחזקים לעבר מגמנייט.מגמניט מנסה להתחמק ומצליח להתחמק רק מחלק ומהחלק השני נפגע קשה.לפתע מגמנייט מתמוט על האדמה ומתעלף.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"יופי ולפיקס!" אומר לולפיקס בשמחה. "בואי נתקדם אל עבר העיר רוקר." אומר ואלך יחד איתה לכיוון העיר.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1043506][B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מוציא את סייטר ואת דייוט מהפוכדורים שלהם שיעזרו לך להביס את בלטוי ואת קלידול.סייטר משלב את ידו בצורת איקס ומניף אותם בחוזקה על בלטוי.בלטוי לא מצליח להתחמק ממספרי האיקס של סייטר ונפגע קשה.דיווט משתמש בסילון אקוה על קלידול.מים מקיפים אותו והוא עף לעבר קלידול.קלידול לא מצליח להתחמק מסילון האקוה של דייוט ונפגע.שניהם תוקפים ביחד בעל חושי את סייטר ואת דייוט.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מהר דיווט!" אומר לדיווט "השתמש באקדח מים על בלטוי!"
"סייטר-השתמש במספרי אקס על קלידול!" אומר לסייטר.
-
[quote=שלמח''הם;1043975][B][COLOR=darkred]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טאפיג זז במהירות הצידה ומתחמק מאבקת הרעל שגלום מעיפה עליו.לאחר מכן טאפיג משתמש בגגילגול אש על גלום.הוא מתחיל להתגלגל לעברה תוך גדי שאש עוקפת אותו.גלום קופצת לגובה רב ומצליחה להתחמק מהגלגול אש של טאפיג.טאפיג עובר לתקוף בגחלת הכי חזקה שלו.הוא שולח גחלת חזקה מאוד לעבר גלום.הפעם גלום לא מצליחה להתחמק מהגחלת של טאפיג ונפגעת בגופה.גלום משתמשת בעלי טער .היא מעיפה עלי טער על טאפיג.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטאפיג: "טאפיג תתחמק מהר מהעלי טער של גלום ואז תשתמש בגחלת הכי חזקה שלך ואז גילגול האש הכי חזק שלך כדי לנצח".
-
[B][COLOR="Navy"]ברוס
דייוט במהירות משתמש באקדח מים על בלטוי.בלטוי לא מצליח להתחמק מאקדח המים של דייוט ונפגע.זה שנפגע בלטוי גורם לביטול העל חושי של ושל קלידול.לאחר מכן סייטר משלב את ידו בצורת איקס ואז מניף אותם בחזקה על קלידול.קלידול לא מצליח להתחמק ממספרי האיקס של סייטר ונפגע.בלטוי משתמש שוב בעל חושי וקלידול בכוח סודי על דייוט וסייטר שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה שמח שולפקיס ניצחה את מגמנייט הפראי.שניכם מתחילים ללכת לכיוון העיר רוקר.לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים לכניסה של העיר רוקר.אתם נכנים דרך הכניסה ומגיעים לעיר רוקר.אתם רואים הרבה אנשים שגרים בעיר הרבה בתים.באופק של העיר אתם רואים מקדש שישי בעיר.בצד השני של העיר אתם רואים את מכון העיר ומולכם את מרכז הפוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את הרובה שלך ויורה לו בגוף.היריה פוגעת בגוף שלו והוא מתפורר לרסיסים כמו שאבן מתפוררת.אתה מוציא במהירות את סאלאמנס שלך שיוביל אותך למרכז הפוקימונים של האי.סאלאמנס יוצא מהפוכדור שלו ואתה עולה עליו.הוא מתחיל לעוף לעבר מרכז הפוקימונים.לאחר כמה דקות סאלאמנס נוחת ליד מרכז הפוקימונים של האי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
טאפיג זז במהירות ומתחמק מן עלי הטער של גלום.לאחר מכן טאפיג משתמש בגחלת הכי חזקה שלו על גלום.הוא יורה גחלת חזקה מאאוד לעבר גלום.הגחלת פוגעת בגלום וגורמת לה לכוייה קלה.טאפיג מתגלגל במהירות ושאש מקיפה אותו תוך כדי.טאפיג משתמש בגלגול אש על גלום.גלום לא מצליחה להתחמק מגלגול האש של טאפיג ונפגעת קשה.גלום לא מוותר להפסיד.היא שוב משתמשת באבקת.רעל היא מעיפה אבקת רעל לעבר טאפיג.[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס
דייוט במהירות משתמש באקדח מים על בלטוי.בלטוי לא מצליח להתחמק מאקדח המים של דייוט ונפגע.זה שנפגע בלטוי גורם לביטול העל חושי של ושל קלידול.לאחר מכן סייטר משלב את ידו בצורת איקס ואז מניף אותם בחזקה על קלידול.קלידול לא מצליח להתחמק ממספרי האיקס של סייטר ונפגע.בלטוי משתמש שוב בעל חושי וקלידול בכוח סודי על דייוט וסייטר שלך.[/quote]
"דיווט-תשתמש בצעקה כדי לכוון את הכוח הסודי לכיוון קלידול!" אומר לדיווט ולסייטר אומר:"סייטר-תנסה להשתמש במספרי איקס על בלטוי!"
-
[QUOTE=שלמח''הם;1044014][B][COLOR="Navy"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את הרובה שלך ויורה לו בגוף.היריה פוגעת בגוף שלו והוא מתפורר לרסיסים כמו שאבן מתפוררת.אתה מוציא במהירות את סאלאמנס שלך שיוביל אותך למרכז הפוקימונים של האי.סאלאמנס יוצא מהפוכדור שלו ואתה עולה עליו.הוא מתחיל לעוף לעבר מרכז הפוקימונים.לאחר כמה דקות סאלאמנס נוחת ליד מרכז הפוקימונים של האי.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אחזיר את סלאמנס לפוקדור שלו, אלך למחשב ואחליף את ויבל בטרטויג ואז ארפא את הפוקימונים שלי ואז אלך עם טרטויג לאיש שנותן חפצים כדי שטרטויג יתפתח.
-
[quote=שלמח''הם;1044014][B][COLOR=red]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טאפיג זז במהירות ומתחמק מן עלי הטער של גלום.לאחר מכן טאפיג משתמש בגחלת הכי חזקה שלו על גלום.הוא יורה גחלת חזקה מאאוד לעבר גלום.הגחלת פוגעת בגלום וגורמת לה לכוייה קלה.טאפיג מתגלגל במהירות ושאש מקיפה אותו תוך כדי.טאפיג משתמש בגלגול אש על גלום.גלום לא מצליחה להתחמק מגלגול האש של טאפיג ונפגעת קשה.גלום לא מוותר להפסיד.היא שוב משתמשת באבקת.רעל היא מעיפה אבקת רעל לעבר טאפיג.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטאפיג: "טאפיג תתחמק מהר מהאבקת רעל ואז תסיים כבר את הקרב בעזרת הגחלת הכי חזקה שלך והגילגול אש הכי חזק שלך כדי לנצח ולהמשיך פה".
-
[quote]לוק
אתה מכניס את דונפן ואת דראגן לפוכדורים שלהם שינוחו קתץ.אתה מחליט לרצוח איזה עשיר או פושע שמסתובב בעיר.אתה קם מהמקום שבו נחת ואתה מתחיל להסתובב בעיר.אתה רואה שהשמיים מעל העיר כבר חשוכים ועכשיו כבר לילה בעיר.מולך אתה רואה מאמן עשיר מסתובב בעיר.אתה רץ אליו תופס אותו ואז מאים עליו עם רובך והמזרק שלך.האיש אומר לך"הי מה אתה רוצה מימני?[/quote]
'מה קורה לי בזמן האחרון' אחשוב לעצמי ואעזוב אותו, אעמוד על הברכיים ואחזיק את הראש
"לך מפה, מהר!" אומר לאיש וארגיש את הכוח של הרוצח שבתוכי מתחיל להשתחרר החוצה, ברקים שחורים מופיעים סביבי
"בבקשה כולם תעופ מפה!" אומר כשהכוח כמעט מכלה אותי, אשחרר את כולו החוצה בעמוד של אנרגייה אפלה
-
[QUOTE=שלמח''הם;1043975]
[B][COLOR="Green"]בר
טראפינץ' קופץ מהבור שלו וכ יוצא מהבור.לאחר מכן טראפינץ' משתמש בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ואז מעיף אותה לעבר פיג'יוט זומבי שנותר בקרב.ואז טראפינץ' משתמש בפצצות בוץ על סופת החול שלו.פצצות הבוץ פוגעות בסופת החול והופכות אותה לסופת בוץ.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מסופת הבוץ של טראפינץ' ונלכד בה.סופת הבוץ מונעת מינו לתקוף או לברוח.הוא חשוף לכול התקפותיו של טראפינץ'.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"הגיע הזמן לגמור את הקרב הזה, טראפינץ' קדימה תשתמש במפולת סלעים שלא תשאיר סוכוי לזומבי הזה לעמוד, קדימה תעשה את זה כואב במיוחד" אגיד לטראפינץ'
-
[QUOTE=שלמח''הם;1044014][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה שמח שולפקיס ניצחה את מגמנייט הפראי.שניכם מתחילים ללכת לכיוון העיר רוקר.לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים לכניסה של העיר רוקר.אתם נכנים דרך הכניסה ומגיעים לעיר רוקר.אתם רואים הרבה אנשים שגרים בעיר הרבה בתים.באופק של העיר אתם רואים מקדש שישי בעיר.בצד השני של העיר אתם רואים את מכון העיר ומולכם את מרכז הפוקימונים.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני הולך למרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לטפל בטוטודיל ובולפיקס. לאחר מכן אלך למכון ואכריז "אני באתי לאתגר אותך לקרב!"
-
[quote=שלמח''הם;1043975]
[B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מורה לסניזל להילחם נגד ספיל.סניזל נכנס לזירה ומוכן להילחם נגד ספיל.הוא תוקף בכדור אנרגיה.כדור אנרגיה ירוק שחור נשלח לעבר ספיל במהירות גבוה.ספיל מחליק על רצפת הסיפון אך עדין נפגע מכדור האנרגיה של סניזל.ספיל נפגע די קשה מכדור האנרגיה.המאמן שלו אומר לו"אקדח מים על הסניזל הזהה".ספיל יורה אקדח מים לעבר סניזל שלך.[/COLOR][/B]
[/quote]
"אוקיי סניזל,תחתוך את אקדח המים עם שיסוע לילה כך שלא יפגע בך ובא ניצור אסטרטגיה חדשה,תשתמש בשני ידייך ואעכשיו,כדור אנרגיה ביד ימין וכדור צל ביד שמאל,תשלב אותם ותירה עליו כדור אנרגיית צל!" אומר לו בחיוך רב ואחכה ליראות האם הצלחתי
-
[quote=שלמח''הם;1043400][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה זה B?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מתקרב אל הבניין אם לראות אם יש מישהו בבניין.אתה מסתכל דרך החלונות אך לא רואה כלום ממה שמתרחש בבית.לפתע הדלת של הבית נפתחת ומימנה יוצא [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/111.png[/IMG] איש די זקן.האיש רואה אותך ואומר לך"שלום נער .אתה בוודאי לא מכיר אותי אך אני אציג אותי.אני נזיר ושמי ג'ין.יש לי הרבה חפצים יקרי ערך.יש לי הרבה חפצתי פיתוח והנרבה חפצים שמחזקים תפוקימון.יש לי חפץ שיחזק את סאלאמנס שלך אתה מעונין?"[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]כתבת לי שיש מישהו שיושב על בי.., טוב לא משנה..[/B]
[B]!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![/B]
[B]"אני אשמח!" אני אומר בחיוך גדול לאיש,[/B]
[B]'מעניין אם הוא באמת אומר או דהוא סתם עובד עלי..' אני חושב לעצמי ומחכה שהוא יביא לי את החפץ[/B]
-
[B][COLOR="DarkRed"]טל
האיש מוציא מתוך הבית שלו 3 תיבות קטנות שמרחפות להם באוויר.הוא אומר לך"זה יתנהל כך.תצטרך לנצח אותי בקרב פוקימונים.אם תנצח אותי תוכל לבחור תיבה.החפץ שיצא מן התיבה הוא היה שלך.אם תרצה תוכל לקחת אותו.וכמובן שתוכל להילחם נגדי 3פעמים קרב על כול תיבה.בתיבה נמצא החפץ שאמרתי לך שמחזק את הכוח של סאלאמנס.חפץ פיתוח כולשהוא והחפץ השלישי לא אומר מהו.תצטרך לגלות.אתה מוכן להילחם נגדי?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
מצטער אך מותר רק 2 מתקפות
סניזל משתמש בשיסוע לילה על אקדח המים של ספיל.שיסוע הלילה חוטך את אקדח המים וכך סניזל לא נפגע מאקדח המים של ספיל.סניזל מייצר כדור אנרגיה בעזרת שתי ידו.הוא מייצר 2 כדורי אנרגיה גדולים.הוא זורק את שני כדורי האנרגיה לעבר ספיל.ספיל קופץ ומתחמק מאחד מהם.מהשני הוא נפגע מימנו.המאמן של ספיל אומר לו"ספיל רסיסי קרח על סניזל".ספיל תוקף ברסיסי קרח את סניזל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה הולך למרכז הפוקימונים של העיר.אתה מגיע למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.שם אתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלך ומרפא את הפוקימונים שנמצאים בפוכדורים שלך.אתה לוקח את הפוכדורים שלך ויוצא מן מרכז הפוקימונים.אתה הולך לכיוון המכון של העיר ול]פתע נשמע קול פיצוץ.אתה רואה שיוצא עשן מן המקדש של העיר.אתה ממשיך ללכת למכון ואתה מגיע אליו.דלת המכון נפתחת ומימנה יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr124.png[/IMG] רוקר.רוקר אומר לך"אני מבין השאתה רוצה להילחם נגדי.אוקי אבל לא עכשיו צצות ניוטק פלשו למקדש העיר ועלי להציל את המקדש ואת הפוקימון האגדי שבו.אז אתה רוצה לעזור לי?.אחרי זה אנחנו נילחם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
טראפינץ' משתמש במפולת סלעים כדי לגמור את הקרב הזה אחת ולתמיד.מפולת סלעים מופעלת.הסלעים מתחילים ליפול על פיג'יוט זומבי.פג'יוט זומבי לכוד בסופת הבוץ של טראפינץ' והוא איננו יכול להתחמק מפולת הסלעים של טראפיחנץ'.הסלעים פוגעים בו ומפילים אותו לאדמה.הסלעים מוחצים אותו והורגים אותו.הקול ברמקול אומר לך"עברת תמבחן השני".הדלת מולך נפתחת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה לא מבין מה קורה ל לאחרונה.אתה משחחר את האיש לנפשו.האיש בורח לנפשו.אתה עומד על ברכך ומחזיק את הראש שלך עם ידך.אתה משחחר ת אנרגית הרוצח שלך החוצה.עמוד אופל חזק נוצרא סביבך והןרס כול מה שסביבך.לאחר כמה קות עמוד האופל נעלם.אתה רואה שהרסת כול מה שברדיוס 5מטרים מימך.אבל מרכז הפוקימונים נשאר.אתה שומע קול צעדים מתקרב אליך במהירות.אתה מנסה לראות מי זה ואתה רואה איש [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/76.png[/IMG] לא מוכר.האיש ניגש אליך ואומר לך"ראתי למה אתה מסוגל תרצה להצטרף אלי?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
טאפיג זז במהירות ומתחמק מן אבקת הרעל של גלום.לאחר מכן טאפיג תוקף בגחלת הכי חזקה שלו את גלום.הגחלת פוגעת קשה בגלום וגורמת לה לכוייה קשה.לאחר מכן טאפיג מתחיל להתגלגל לעבר גלום כשהוא מוקף באש.הוא משתמש בגלגל אש על גלום.גלום גם מזה לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה.לאחר כמה שניות היא מתעלפת.המאמן שלה מחזיר אותה לפוכדור שלה.אחרי הקרב אתה רואה 5מאמנים עומדים ולידם הפוקימונים שלהם.אתה מבין שנותרו לך להביס 5 מאמנים כדי לעבור תמבחן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את זאלאמנס לפוכדור שלו.אתה נכנס למרכז הפוקימונים ואז ניגש למחשב.במחשב אתה מחליף את ויבל שלך בטרטויג.לאחר מכן אתה ניגש לאחות ג'וי שתרפא את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומרפא ותם.אתה לוקח את הפוקימונים שלך ויוצא מהמרכז.אתה הולך לשוב להרים הגבוהים של האי .בשביל לפתץתח את טרטויג.אתה מגיע להרים ולפסגה תוך 10 דקות ופוגש תאיש .האיש אומר לך"שוב פעם אנחנו נפגשים.מה עכשיו אתה רוצה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
דייוט משתמש בצעקה על הכוח הסודי של קלידול.הצעקה של דייוט יותר חזקה מהכוח הסודי של קלידול ולכן הכוח הסודי מוחר לקלידול.קלידול מתחמק מהכוח הסודי שלו.סייטר משתמש במספרי איקס על העל חושי של בלטוי.מספרי האיקס חזקים מעל חושי ולכן הם עפים עם על חושי לעבר בלטוי.בלטוי לא מצליח להתחמק מהעל חושי ומספרי האיקס ונפגע.לאחר מכן הוא מתעלף.קלידו מעפיל רעידת אדמה.רעידת אדמה מרעידה תחדר.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1044389][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את זאלאמנס לפוכדור שלו.אתה נכנס למרכז הפוקימונים ואז ניגש למחשב.במחשב אתה מחליף את ויבל שלך בטרטויג.לאחר מכן אתה ניגש לאחות ג'וי שתרפא את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומרפא ותם.אתה לוקח את הפוקימונים שלך ויוצא מהמרכז.אתה הולך לשוב להרים הגבוהים של האי .בשביל לפתץתח את טרטויג.אתה מגיע להרים ולפסגה תוך 10 דקות ופוגש תאיש .האיש אומר לך"שוב פעם אנחנו נפגשים.מה עכשיו אתה רוצה?"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אני רוצה לאמן את טרטויג שלי כדי שהוא יתפתח"אומר לאיש תוך כדי שאני מוציא את טרטויג החוצה.
-
[quote]ברוס
דייוט משתמש בצעקה על הכוח הסודי של קלידול.הצעקה של דייוט יותר חזקה מהכוח הסודי של קלידול ולכן הכוח הסודי מוחר לקלידול.קלידול מתחמק מהכוח הסודי שלו.סייטר משתמש במספרי איקס על העל חושי של בלטוי.מספרי האיקס חזקים מעל חושי ולכן הם עפים עם על חושי לעבר בלטוי.בלטוי לא מצליח להתחמק מהעל חושי ומספרי האיקס ונפגע.לאחר מכן הוא מתעלף.קלידו מעפיל רעידת אדמה.רעידת אדמה מרעידה תחדר.[/quote]
"סייטר-תיקח את דיווט ותעופו מעל הזירה!" אומר לסייטר "דיווט-תשתמש באקדח מים על קלידול!" אומר לדיווט.
-
[quote=שלמח''הם;1044389][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]האיש מוציא מתוך הבית שלו 3 תיבות קטנות שמרחפות להם באוויר.הוא אומר לך"זה יתנהל כך.תצטרך לנצח אותי בקרב פוקימונים.אם תנצח אותי תוכל לבחור תיבה.החפץ שיצא מן התיבה הוא היה שלך.אם תרצה תוכל לקחת אותו.וכמובן שתוכל להילחם נגדי 3פעמים קרב על כול תיבה.בתיבה נמצא החפץ שאמרתי לך שמחזק את הכוח של סאלאמנס.חפץ פיתוח כולשהוא והחפץ השלישי לא אומר מהו.תצטרך לגלות.אתה מוכן להילחם נגדי?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy].[/COLOR][/B][/quote]
[B]"אין בעיה!" אני אומר בחיוך ערמומי לאיש,[/B]
[B]"סאלמנס! תתכונן לקרב!" אני אומר לסאלמנס,[/B]
[B]"אז... עם מי אתה תילחם?!" אשאל את האיש ומחכה לתשובה,[/B]
[B]'זה הולך להיות קרב קשה, אבל אני אנצח בטוח!' אני חושב לעצמי,[/B]
[B]"סאלמנס אני מאמין בך!" נפלטת לי צעקה קלה ואני מבתכל לסאלמנס בעייניים.[/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1044389]
[B][COLOR="Green"]בר
טראפינץ' משתמש במפולת סלעים כדי לגמור את הקרב הזה אחת ולתמיד.מפולת סלעים מופעלת.הסלעים מתחילים ליפול על פיג'יוט זומבי.פג'יוט זומבי לכוד בסופת הבוץ של טראפינץ' והוא איננו יכול להתחמק מפולת הסלעים של טראפיחנץ'.הסלעים פוגעים בו ומפילים אותו לאדמה.הסלעים מוחצים אותו והורגים אותו.הקול ברמקול אומר לך"עברת תמבחן השני".הדלת מולך נפתחת[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כל הכבוד טראפינץ', מגיע לך מנוחה גמרת 2 פוקימונים כל הכבוד, חזור" אגיד ואחזיר את טראפינץ'.
"יופי נשארו לי רק עוד קצת מבחנים קדימה המשיך" אחשוב לעצמי והלך לכיוון הדלת הפתוחה
-
[quote]לוק
אתה לא מבין מה קורה ל לאחרונה.אתה משחחר את האיש לנפשו.האיש בורח לנפשו.אתה עומד על ברכך ומחזיק את הראש שלך עם ידך.אתה משחחר ת אנרגית הרוצח שלך החוצה.עמוד אופל חזק נוצרא סביבך והןרס כול מה שסביבך.לאחר כמה קות עמוד האופל נעלם.אתה רואה שהרסת כול מה שברדיוס 5מטרים מימך.אבל מרכז הפוקימונים נשאר.אתה שומע קול צעדים מתקרב אליך במהירות.אתה מנסה לראות מי זה ואתה רואה איש לא מוכר.האיש ניגש אליך ואומר לך"ראתי למה אתה מסוגל תרצה להצטרף אלי?"[/quote]
"מי אתה?" אומר לו ואנסה לקום "מה אתה רוצה ממני ולהצטרף למה?" אומר שנית ואקום קצת מעורער בעמידה שלי
"אם אתה סתם רוצה לנצל אותי אז כדי לך לחשוב שנית!" אומר לו ואשחרר סביבי אנרגייה"
-
[QUOTE=שלמח''הם;1044389][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה הולך למרכז הפוקימונים של העיר.אתה מגיע למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.שם אתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלך ומרפא את הפוקימונים שנמצאים בפוכדורים שלך.אתה לוקח את הפוכדורים שלך ויוצא מן מרכז הפוקימונים.אתה הולך לכיוון המכון של העיר ול]פתע נשמע קול פיצוץ.אתה רואה שיוצא עשן מן המקדש של העיר.אתה ממשיך ללכת למכון ואתה מגיע אליו.דלת המכון נפתחת ומימנה יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr124.png[/IMG] רוקר.רוקר אומר לך"אני מבין השאתה רוצה להילחם נגדי.אוקי אבל לא עכשיו צצות ניוטק פלשו למקדש העיר ועלי להציל את המקדש ואת הפוקימון האגדי שבו.אז אתה רוצה לעזור לי?.אחרי זה אנחנו נילחם"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
'תהיה לי גם הזדמנות לאמן את הפוקימונים שלי עוד וגם הזדמנות להרוג כמה אנשים רעים...' אני חושב לעצמי ופתאום מחייך בלי שליטה. "אוקיי,אלך איתך! קדימה!" אומר לו ואעשה אגרוף עם היד כדי להראות לו את נחישותי ואתחיל לרוץ איתו אל עבר המקדש.
-
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה פורץ פרץ אנרגיה מסביבך שלא פוגע באיש הזר רק הורס קצת ממה שסביכם.האיש אומר לך"טוב לר הצגתי את הצגתי את עצמי אבל שמי נג'י.אתה צודק אני רוצה לנצל את כוחתיך החזקים בשביל המטרות הזדוניות שלי.המטרה שלי היא פשוט להרוס את האי הזה ולהכחיד את גזע הפוקימונים המיוחדים.אני עושה טובה לעולם בכך שאכחיד \חלק מצוות ניוטק עצמו.אז תרצה להצטרף?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מחזיר את טראפינץ' שלך שינוח בפוכדור שלו עד לפעם הבאה שתצטרך את עזרתו.אתה הולך לכיון הדלת הפתוחה.אתה נכנס בדלת הפתוחה ומגיע לחדר ענק שבו נמצאים מולך 3 דלתות בצבעים אדום ירוק כחול.האיש ברמקול אומר לך"מבחן 3 עליך לשבור את אחת הדלתות כך.פשוט עליך לתקוף במתקפה חזקה לפי צבע הדלת.אדום אש,ירוק עשב,כחול מים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה בוחר להילחם עם סאלאמנס שלך בקרב.האיש זורק פםוכדור ומימנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/110.png[/IMG] ויזינג עצום וחזק.האיש אומר לך"טוב הקרב היה 1על 1 לכול אחד יכול להשתתף פוקימון1.אם תנצח את הויזינג שלי תוכל לבחחור תיבה והחפץ שיצא משם תוכל לקחת אותו.טוב אני מתחיל.ויזינג עוקץ רעל".ויזינג מתחיל ותוקף בעוקץ רעל את סאלאמנס שלך.סאלאמנס עף ומתחמק מהעוקץ רעל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סייטר לוקח את דייוט איתו ועף איתו מעל כול החדר כדי ששניהם לא יפגעו מרעידת האדמה של קלידול.שניהם לא נפגעים מרעידת האדמה של קללידול.בעקבות רעידת האדמה נוצרו סדקים בזירה.סייטר נוחת על האדמה ומשחחר את דייוט מהאחיזה שלו.דייוט ישר תוקף באקדח מים עוצמתי את קלידול.קלידול לא מצליח להתחמק מהאקדח המים של דייוט ונפגע.קלידול תוקף בעל חושי את סייטר שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את טרטויג שלך החוצה ואומר לאיש למה הגעת אליו שוב.האיש אומר לך"בסדר עזור לך לאמן ולפתח את הטרטויג שלך.אבל זה לא היה קרב כמו מקודם.שאם ניצחת אתה זוכה ה בחפץ שנמצא באחת התיבות.פה לא היו תיבות.זה היה קרב רגיל 1 על 1.טרטויג שלך נגד הפוקימון שלי.טוב אני אבחר בבטאנקי".האיש מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/434.png[/IMG]סטאנקי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה מסכים ללכת עם רוקר ולהביס את הרעים.אתה שולח אגרוף באוויר ומנראה לו את הנחישות שלך.רוקר אומר לך"אני אהוב מאמנים עם נחישות כמו לך".רוקר מתחיל לרוץ ואתה אחריו.לאחר ריצה קצרה אתם מגיעים לפתח המקדש.אתה רואה שמימנו יוצא עשןן כבד והרבה אנשים מבוהלים יוצאים מן המקדש.אתם נכנסים אל המקדש.מולכם מקיפים 5חיילי צוות ניוטק שלכול אחד ממשתמש [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/41.png[/IMG]בזובאט[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס
סייטר לוקח את דייוט איתו ועף איתו מעל כול החדר כדי ששניהם לא יפגעו מרעידת האדמה של קלידול.שניהם לא נפגעים מרעידת האדמה של קללידול.בעקבות רעידת האדמה נוצרו סדקים בזירה.סייטר נוחת על האדמה ומשחחר את דייוט מהאחיזה שלו.דייוט ישר תוקף באקדח מים עוצמתי את קלידול.קלידול לא מצליח להתחמק מהאקדח המים של דייוט ונפגע.קלידול תוקף בעל חושי את סייטר שלך.[/quote]
"דיווט!תקוף בסילון אקווה את קלידול כדי לשחרר את סייטר!" אומר לדיווט ולאחר מכן אומר לסייטר:"סייטר!לאחר שתשתחרר תקוף את קלידול בכנף מתכת!"
-
[QUOTE=שלמח''הם;1044888][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את טרטויג שלך החוצה ואומר לאיש למה הגעת אליו שוב.האיש אומר לך"בסדר עזור לך לאמן ולפתח את הטרטויג שלך.אבל זה לא היה קרב כמו מקודם.שאם ניצחת אתה זוכה ה בחפץ שנמצא באחת התיבות.פה לא היו תיבות.זה היה קרב רגיל 1 על 1.טרטויג שלך נגד הפוקימון שלי.טוב אני אבחר בבטאנקי".האיש מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/434.png[/IMG]סטאנקי[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טוב אני יהיה ראשון!"אומר בשמחה ואז אוסיף:"טרטויג תרוץ לעבר טאנקי בעלי תער ואם הוא מתחמק תפתיע אותו בדחיפה בכול הכוח שיש לך!"
-
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחליט שטרטויג שלך יתחיל בקרב נגד הסטאנקי של האיש.טרטויג מתחיל לרוץ לעבר סטאנקי וכשהוא יורה לעברו עלי טער חדים מאוד.סטאנקי זז במהירות ומצליח להתחמק מכול העלי הטער שטרטויג שולח לעברו.טרטויג ממשיך לרוץ לעבר סטאנקי ומפתיע אותו במתקפת דחיפה.הדחיפה פוגעת בסנקי ומעיפה אותו לכמה מטרים.סטאנקי נפגע מזה קצת.לאחר מכן סטאנקי תוקף בגז רעיל את טרטויג שלך.הוא שולח גז רעיל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
העל חושי פוגע בסייטר ומתחיל להשפיע עליו.דייוט במהירות משתמש בסילון אקוה על כלידול.הוא עף במהירות לעבר קלידול כשהוא עטוף במים.סילון האקוה פוגע בקלידול וכך דייוט מבטל את העל חושי שפגע בסייטר.סייטר משתמש בכנף מתכת על קלידול.הכנפיים שלו הופכות למתכת והוא עף ישירות לעבר קלחידול בכנף מתכת.קלידול לא מצליח להתחמק מזה ומתעלף על הרצפה.הדלת מולכם נפתחת ואתה רשאי לעבור למבחו הבא[/COLOR][/B]