[QUOTE=Astral;1239712]את ליאור אי אפשר לפספס,מי עוד אתה מכיר מהפורום שיש לו יותר מ-40k?[/QUOTE]
:)
הלכה לי האצבע
Printable View
[QUOTE=Astral;1239712]את ליאור אי אפשר לפספס,מי עוד אתה מכיר מהפורום שיש לו יותר מ-40k?[/QUOTE]
:)
הלכה לי האצבע
[quote=monster;1239728]:)
הלכה לי האצבע[/quote]
מה עשית איתה?
[QUOTE=Astral;1239729]מה עשית איתה?[/QUOTE]
לכסח 1000 ניג'ות עם סאסקה
מעניין למי זה כואב יותר ל-1000 נינג'ות או לאצבע Xd
[QUOTE=Astral;1239734]מעניין למי זה כואב יותר ל-1000 נינג'ות או לאצבע Xd[/QUOTE]
הינג'ות חישמלתי אותם למוות
סאסוקה לא משתמש באלמנט אש?
או שאולי זה אח שלו.
קאקאשי לא משתמש בחשמל?
[QUOTE=Astral;1239736]סאסוקה לא משתמש באלמנט אש?
או שאולי זה אח שלו.
קאקאשי לא משתמש בחשמל?[/QUOTE]
סאסקה גם באלמנט חשמל וגם באש
אחיו באש
קאקאשי גם משתמש בחשמל ואם אני לא טועה בכול 5 האלמנטים הוא שולט בזכות השארינגאן שלו
[quote=monster;1239737]סאסקה גם באלמנט חשמל וגם באש
אחיו באש
קאקאשי גם משתמש בחשמל ואם אני לא טועה בכול 5 האלמנטים הוא שולט בזכות השארינגאן שלו[/quote]
וגם לסאסקה יש שארינקן לא?
ונארוטו בכפילים לא?
[QUOTE=Astral;1239738]וגם לסאסקה יש שארינקן לא?
ונארוטו בכפילים לא?[/QUOTE]
כע יש לו שארינגאן
האלמנט של נארוטו זה רוח
[quote=Astral;1239724]איפה פתחת אשכול?[/quote]
[B]צא מהנו''ד [/B]ותראה.
ראיתי,ואני גם אחראי על הנעילה
חחחחחחחחחחחח
ואני אחראי לפתיחתו.
וסתם לפרוטוקול, לפני שאתה משתמש במילה הזאת "ספאם טהור", אז ספאם זה זבל. (ואם זו היה איכשהו נסיון לפגיעה, אז לא הצליח לך).
רק שתדע שכול סיפור פוקימון הוא טיפשי,ילדותי,משמעם וצפוי לא משנה על מה הוא [מסע אישי,קרב וכו']
[QUOTE=Astral;1239749]רק שתדע שכול סיפור פוקימון הוא טיפשי,ילדותי,משמעם וצפוי לא משנה על מה הוא [מסע אישי,קרב וכו'][/QUOTE]
חח אתה בוכה כי יצאת רע מהמצב?
קודם כל, אתה לא כולם.
דבר שני, יש המון סיפורים, אפילו כאלה שהגיעו ל-300 תגובות שהם סיפורים של פוקימון.
ולא, מה אתה חושב, שאנשים יפתחו סיפור על יוגי-הו? ואוו, לב הקלפים, קלף במצב הגנה!
ואגב, לפי האנימה של יוגי-הו, שגם לי יצא לראות (החדשה) היא ילדותית יותר מפוקימון.
וחוץ מזה, לא שופטים ספר על פי הכריכה. זה משהו שאתה צריך לדעת בכלל לחיים.
[quote=Dia;1239752]חח אתה בוכה כי יצאת רע מהמצב?
קודם כל, אתה לא כולם.
דבר שני, יש המון סיפורים, אפילו כאלה שהגיעו ל-300 תגובות שהם סיפורים של פוקימון.
ולא, מה אתה חושב, שאנשים יפתחו סיפור על יוגי-הו? ואוו, לב הקלפים, קלף במצב הגנה!
ואגב, לפי האנימה של יוגי-הו, שגם לי יצא לראות (החדשה) היא ילדותית יותר מפוקימון.
וחוץ מזה, לא שופטים ספר על פי הכריכה. זה משהו שאתה צריך לדעת בכלל לחיים.[/quote]
אני לא בכיתי מאז גיל שנתיים.
וגם על פי חוקי פורום ספרות הולכים לנעול לך את הנושא
[QUOTE]
[COLOR=#ff0000]13)אסור לפתוח נושא שמתאר סיפור שעתיד להתפרסם או נושאי סיפורים המכילים עלילה בלבד. נושאים יפתחו רק לפרסום יצירות שלכם, דיונים המותרים לפי החוקים, מדריכים וכד'.[/COLOR]
[/QUOTE]
ויש יותר קהילת יוגי הו מקהילת פוקימון בפורום,וגם המשתמשים שעוסקים ביוגי הו יותר מבוגרים [מבחינת גיל] מהמשתמשים שעוסקים בפוקימון.
ומה אתה כבר מבין ביוגי הו,כול אחד שלא באמת מבין בזה יחשוב שזה שטות ואתה בכלל לא מבין ביוגי הו
חח אתה חיי בלה לה לנד. בפורום הזה, מין הסתם, יהיו יותר אנשים שאוהבים פוקימון מאשר יוגיהו. על יוגיהו יש מקסימום 15-20 איש בהגזמה, על פוקימון אני מפסיק לספור. מה הקשר גיל? זה שאני אוהב פוקימון הופך אותי לתינוק? חח תעשה לי טובה. יש פה בערך בפורום המון משתמשים מעל גיל 15 שאוהבים, מה אתה מבלבל ת'מוח. אני ראיתי יוגיהו, האמת, יש לי עדיין קלפים, אני די אהבתי את זה, אבל עכשיו, זה נראה כאילו ילד בן שש מנהל את העלילה.
ודרך אגב, פקח העביר לי את האשכול, אז Fail.
[quote=Dia;1239760]חח אתה חיי בלה לה לנד. בפורום הזה, מין הסתם, יהיו יותר אנשים שאוהבים פוקימון מאשר יוגיהו. על יוגיהו יש מקסימום 15-20 איש בהגזמה, על פוקימון אני מפסיק לספור. מה הקשר גיל? זה שאני אוהב פוקימון הופך אותי לתינוק? חח תעשה לי טובה. יש פה בערך בפורום המון משתמשים מעל גיל 15 שאוהבים, מה אתה מבלבל ת'מוח. אני ראיתי יוגיהו, האמת, יש לי עדיין קלפים, אני די אהבתי את זה, אבל עכשיו, זה נראה כאילו ילד בן שש מנהל את העלילה.
ודרך אגב, פקח העביר לי את האשכול, אז Fail.[/quote]
ואם תשים לב הוא גם נעל אותו :nose_pick:
העלילה של Zexal יתר טובה מהעלילה של פוקימון לפחות הדמות הראשית לא משחק כמו נוב ומפסיד בהכל כמו נוב כמו שאש עושה.
אני דווקא צופה בזה זה לא כמו 5d אבל הוא מזכיר קצת את יוגי
סיפור פוקימון זה חרוש ומוכר כולם אותו דבר תכתוב סיפור וואן פיס ואני מבטיח שאני אקרא את זה :P
ומה אתה רוצה שאני אגיד לך? שאני אתחנן פה על הרצפה, מה? האמת זה כבר עניין שולי, אבל מה איך שאתה מוציא את עצמך = Lol.
אילן מי שאל אותך? אבל שכחתי, אני מדבר פה עם מישהו שלא יודע להבדיל בין האנימה למשחקים.
עומר האמת, יצאת מניאק
[quote=Ilan;1239763]העלילה של Zexal יתר טובה מהעלילה של פוקימון לפחות הדמות הראשית לא משחק כמו נוב ומפסיד בהכל כמו נוב כמו שאש עושה.
אני דווקא צופה בזה זה לא כמו 5d אבל הוא מזכיר קצת את יוגי
סיפור פוקימון זה חרוש ומוכר כולם אותו דבר תכתוב סיפור וואן פיס ואני מבטיח שאני אקרא את זה :P[/quote]
יומה לא מזכיר את יוגי,הוא טיפה טיפש כמו ג'יידן [גם ג'יידן טיפש בעונות 1-3 [עד שהוא מאבד את ג'סי],יוסיי בכלל לא טיפש ויוגי גם לא,אני מעדיף בכול מקרה את יוסיי על פניי כולם,לא יודע למה בכלל.
ואילן,אתה בטוח שאני מניאק?
אמרתי שהוא לא כמו יוסיי שהיה הכי מוצלח
וכן יצאת מניאק סתם לנעול לו בגלל החוקים
ואגב אני מבדיל בין המשחקי לאנימה הרי אני משחק תחרותי בpo
יוגי הו Z זה סתם אנימה מעפנה שמעתיקה מלא דברים מאנימות אחרות.כנראה ליצוריים אין רעינות חדשים
[quote=Ilan;1239768]אמרתי שהוא לא כמו יוסיי שהיה הכי מוצלח
וכן יצאת מניאק סתם לנעול לו בגלל החוקים
ואגב אני מבדיל בין המשחקי לאנימה הרי אני משחק תחרותי בpo[/quote]
אם אני הייתי עושה את זה היו נועלים לי בלי לחשוב פעמיים,בפעם הבאה שיקרא חוקים.
ואני מברר עם עמית אם אני יכול לתת לך אזהרה על פגיעה\העלבה במשתמש,וכן פגעת בי
גם וואן פיס העתיקה את הדמות של לופי מגוקו אז מה?
זה הופך אותה לגרועה? אבל יוגיהו Zexal באמת לא כזאת משהו אני צופה בה בעיקר בגלל הקלפים
אגב יצא פרק 219 פרק ממש נחמד
לצ'ופר יש עדיין ריקודי שמחה חחח
וואי מניאק זאת פגיעה? אני רק אומר שיצאת רע מהסיפור שזאת ההגדרה של מניאק לא כך?
[quote=monster;1239769]יוגי הו Z זה סתם אנימה מעפנה שמעתיקה מלא דברים מאנימות אחרות.כנראה ליצוריים אין רעינות חדשים[/quote]
זו לא אנימה גרועה,זו אנימה מעתיקנית מה לעשות
[QUOTE=Ilan;1239771]גם וואן פיס העתיקה את הדמות של לופי מגוקו אז מה?
זה הופך אותה לגרועה?
אגב יצא פרק 219 פרק ממש נחמד
לצ'ופר יש עדיין ריקודי שמחה חחח[/QUOTE]
יוגי הו Z העתיקו עוד דברים מדרגון בול וגם מאנימות אחרות
לא שמתי לב שאודה העתיק את גוקו ללופי אני יודע שהוא אהב את דרגון בול
כע הפרק החדש היה נחמד
איך בא לי שעמית יגיב במ''ת שלו
[QUOTE=Astral;1239772]זו לא אנימה גרועה,זו אנימה מעתיקנית מה לעשות[/QUOTE]
בכלל שמת לב שהם העתיקו משהו?
[QUOTE=Astral;1239770]אם אני הייתי עושה את זה היו נועלים לי בלי לחשוב פעמיים,בפעם הבאה שיקרא חוקים.
ואני מברר עם עמית אם אני יכול לתת לך אזהרה על פגיעה\העלבה במשתמש,וכן פגעת בי[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נקרע כאן!
נתחיל מזה שקראתי חוקים, פרסמתי כאן ואין חוק נגד האשכול שפתחתי. דבר שני, אני לא רשמתי לך שום דבר פוגע. גם אני יכול להגיד שנפגעתי ממך. עריכה:אם זה בקשר לאילן, אז אין לי כבר מילים ממך. וואו, זה מקצוע שלך שאתה נורא אוהב לחלק אזהרות ובאנים ולנעול אשכולות? לי לא אכפת לגבי הפורומים, אבל מצחיק לראות דבר כזה.
[quote=monster;1239775]בכלל שמת לב שהם העתיקו משהו?[/quote]
השילוב של יומה ואסטרל מדרגון בול,הסרטון של טרון של טום וג'רי ועוד כמה דברים
אודה הודה שהוא העתיק כמה מאפיינים לאישיות של לופי מגוקו (כמו התיאבון שלו ו"הטיפשות" היום יומית שלו)
אני רק מקווה שלא יצא וואן פיס Z שבה לופי יתגלה כחייזר ויהפוך לסופר חייזר חחח
אני מרחם על המארינס הזה כבר עכשיו..
[quote=Dia;1239776]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נקרע כאן!
נתחיל מזה שקראתי חוקים, פרסמתי כאן ואין חוק נגד האשכול שפתחתי. דבר שני, אני לא רשמתי לך שום דבר פוגע. גם אני יכול להגיד שנפגעתי ממך.[/quote]
קראת את חוקי פורום דיבורים ואקטואליה בעוד הנושא שאליו הנושא ההוא אמור היה להשתייך זה ספרות.
דבר שני לגבי הפגיעה אני דיברתי אל אילן שקרא לי "מניאק" ולא אליך,ומתי פגעתי בך?
[QUOTE=Ilan;1239778]אודה הודה שהוא העתיק כמה מאפיינים לאישיות של לופי מגוקו (כמו התיאבון שלו ו"הטיפשות" היום יומית שלו)
אני רק מקווה שלא יצא וואן פיס Z שבה לופי יתגלה כחייזר ויהפוך לסופר חייזר חחח
אני מרחם על המארינס הזה כבר עכשיו..[/QUOTE]
XD
אני מרחם על כובעי הקש המזויפים שהולכים לחטוף מכות
[QUOTE=Astral;1239777]השילוב של יומה ואסטרל מדרגון בול,הסרטון של טרון של טום וג'רי ועוד כמה דברים[/QUOTE]
טום ג'רי זה פראודיה על טום וג'רי
63.הסופר סאייה לפני שאמרתי לך על זה לא נראה לי שהיית מנחש זה ספור סאייה כי אמרת לי שלא ראית דרגון בול
חלק מהאשכול שלי זה משהו לשפוך מהלב, כמו שעוד אנשים עשו פה.
[quote=monster;1239780]XD
אני מרחם על כובעי הקש המזויפים שהולכים לחטוף מכות
טום ג'רי זה פראודיה על טום וג'רי
63.הסופר סאייה לפני שאמרתי לך על זה לא נראה לי שהיית מנחש זה ספור סאייה כי אמרת לי שלא ראית דרגון בול[/quote]
אני ראיתי קצת דרגון בול לא אמרתי שבכלל לא ראיתי את זה ראיתי קצת שהייתי יותר קטן
שיתן לי אזהרה לא אכפת לי אתה זה שיוצא גרוע מהסיפור הזה
[QUOTE=Astral;1239782]אני ראיתי קצת דרגון בול לא אמרתי שבכלל לא ראיתי את זה ראיתי קצת שהייתי יותר קטן[/QUOTE]
טוב נו
איזה מוזר שמישהו הכין כדורגל מקלפים בפרק האחרון
הכי מצחיק שהוא נתן את זה ליומה בפנים
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=45930[/url] נפתח חידון חלקי החיות כולם מוזמנים להשתתף!