-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 25 2009, 07:52 AM
[b] ניתאי
"יופי, זה מצב מצויין! תן אגרוף ממוקד עם היד השנייה כשהוא פוגע בזאתי הפגועה!" אומר פול מורפי, וקלפייבל משתמש באגרוף הממוקד על וורמפל, כשהוא דוחף את היד עם הקורים. [/b][/quote]
"וורמפל,אתה רוצה להמשיך?" אני שואל את וורמפל בדאגה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 25 2009, 07:52 AM
[b] מקס
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי עולה למעלה, ומתנגש עם רטיקייט, מה שגורם לסטארלי להפגע קצת יותר. רטיקייט נראה די עייף. [/b][/quote]
"סטארלי, תאיץ אליו שוב ובניקור!"
-
דודי
"מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל משתמשת במטרונום שהופך ללהביור, שפוגע בחזקה בשינקס לפני שהוא מצליח להגיע לקלפייבל, והלהביור עוצר את שינקס.
ניתאי
וורמפל כותב על הרצפה עם קורים
"תעשה מה שאתה רוצה".
"בפעם הבאה אני לא אחכה לתשובה" אומר פול מורפי "קלפייבל, דחיפה!"
מקס
"קדימה רטיקייט, ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט וסטארלי מתנגשים שוב, ושניהם נפגעים. סטארלי נראה די עייף, אך רטיקייט מעט יותר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 25 2009, 05:37 PM
[b] ניתאי
וורמפל כותב על הרצפה עם קורים
"תעשה מה שאתה רוצה".
"בפעם הבאה אני לא אחכה לתשובה" אומר פול מורפי "קלפייבל, דחיפה!" [/b][/quote]
"טוב,חזור!" אני אומר לוורמפל "צא! וויזמיר!,תשתמש בהצלפה כפולה!"
-
[b] מקס
"קדימה רטיקייט, ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט וסטארלי מתנגשים שוב, ושניהם נפגעים. סטארלי נראה די עייף, אך רטיקייט מעט יותר. [/b][/quote]
"סטארלי, תעוף למעלה, קח תנופה ואז ניקור!"
-
[b] דודי
"מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל משתמשת במטרונום שהופך ללהביור, שפוגע בחזקה בשינקס לפני שהוא מצליח להגיע לקלפייבל, והלהביור עוצר את שינקס. [/b][/quote]
"מכת ברק!"
-
ניתאי
הדחיפה של קלפייבל מחטיאה בגלל ההחלפה.
"קלפייבל השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. וויזמיר מצליף בקלפייבל, אבל קלפייבל פוגעת בוויזמיר. יש שמץ של עייפות בקלפייבל.
מקס
"רטיקייט, נשיכה!" אומר פול מורפי. סטארלי מסתובב, ופוגע ברטיקייט, ואז נלכד בשיניים של רטיקייט והוא נושך אותו, ועוזב אותו.
דודי
טעות שלי, זה לא שינקס זה טורטוויג. אני צריך להקפיד יותר כשאני כותב ולא לתת לידיים שלי לכתוב לבד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 25 2009, 06:50 PM
[b] דודי
טעות שלי, זה לא שינקס זה טורטוויג. אני צריך להקפיד יותר כשאני כותב ולא לתת לידיים שלי לכתוב לבד. [/b][/quote]
אה נכון חח
-------------
"עלי טער!"
-
[b] מקס
"רטיקייט, נשיכה!" אומר פול מורפי. סטארלי מסתובב, ופוגע ברטיקייט, ואז נלכד בשיניים של רטיקייט והוא נושך אותו, ועוזב אותו. [/b][/quote]
"סטארלי, תעוף מעל רטיקייט ותעשה צלילה(ירידה) עד אליו בניקור!"
-
[b] ניתאי
הדחיפה של קלפייבל מחטיאה בגלל ההחלפה.
"קלפייבל השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. וויזמיר מצליף בקלפייבל, אבל קלפייבל פוגעת בוויזמיר. יש שמץ של עייפות בקלפייבל. [/b][/quote]
"וויזמיר,תנסי להשתמש גם את באגרוף ממוקד,ואז הצלפה כפולה!"
-
דודי
"קלפייב, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחמקת מעלי התער ולבסוף פוגעת בטורטוויג. נראה כי טורטוויג מתעייף (בכל זאת ספג מכה ישירה מלהביור).
מקס
"ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט מחטיא את מקס, ונפגע בחזקה מהניקור. רטיקייט נופל על הרצפה.
"עצרו!" אומר השופט ונכנס לזירה. הוא מתבונן ברטיקייט זמן מה ולאחר מכן ממשיך "רטיקייט לא יכול להלחם, 3-1 למאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"הגיע הזמן שנתחיל לסיים עם משחקי התרנגולות האלה, צאי קלפייבל!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל.
ניתאי
"קלפייבל חבטת גוף!" אומר פול מורפי. האגרוף הממוקד הדי חלש של וויזמיר לא עומד מול הגוף המאסיבי של קלפייבל וקלפייבל פוגעת בוויזמיר. לאחר מכן וויזמיר משתמש בהצלפה כפולה ופוגע בוויזמיר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 25 2009, 07:20 PM
[b] דודי
"קלפייב, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחמקת מעלי התער ולבסוף פוגעת בטורטוויג. נראה כי טורטוויג מתעייף (בכל זאת ספג מכה ישירה מלהביור).
[/b][/quote]
"עלי טער"
-
[b] ניתאי
"קלפייבל חבטת גוף!" אומר פול מורפי. האגרוף הממוקד הדי חלש של וויזמיר לא עומד מול הגוף המאסיבי של קלפייבל וקלפייבל פוגעת בוויזמיר. לאחר מכן וויזמיר משתמש בהצלפה כפולה ופוגע בוויזמיר. [/b][/quote]
"וויזמיר,תנסה להצמיד את שתי אוזנייך זצורת איקס ואז לפתוח אותם כדי להעיף את קלפייבל!"
-----------------------
מקווה שהבנתה O:
-
[b] מקס
"ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט מחטיא את מקס, ונפגע בחזקה מהניקור. רטיקייט נופל על הרצפה.
"עצרו!" אומר השופט ונכנס לזירה. הוא מתבונן ברטיקייט זמן מה ולאחר מכן ממשיך "רטיקייט לא יכול להלחם, 3-1 למאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"הגיע הזמן שנתחיל לסיים עם משחקי התרנגולות האלה, צאי קלפייבל!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל.
[/b][/quote]
"כל הכבוד סטארלי, חזור!"
"ספירו, תורך!" אני אומר ומוציא את ספירו
"השתמש ברוח!"
-
דודי
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת מעלי התער, ואז המטרונום הופך למתקפת רוח שמעיפה את טורטוויג ופוגעת בו.
ניתאי
אהא
--
קלפייבל נהדפת בצורה זניחה אחורה, אבל נזק יותר מדי ממש לא נגרם.
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי.
מקס
יש לך צ'ארמנדר אתה יודע, אתה לא חייב להשתמש בשני העופות האלה כל הזמן. ניסיתי לרמוז לכך דרך פול מורפי, אבל כנראה שפרשת את זה כמוזרות שלי, כי אכן יש לי אובססיה לתרנגולות.
--
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל לא מושפעת ממש מהרוח, והמטרונום הופך לזריקת אבנים, שפוגעת בספירו.