-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603841][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]"אני אנסה לבצע את הניסוי שלי ברשותך" אומר ג'יימס. "קום!" הוא מצווה עליך[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אני קם ומחכה שהוא יבצע את הניסוי "קדימה,תתחיל." אגיד לו[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]הוא נוגע לך ביד. אתה מרגיש כאב חד במיוחד בגב, כאילו ילדת שני תינוקות גדולים במיוחד והם החליטו לצאת דרך העור שלך, רק שהם עשו את זה בין החוליות. הכאב כל כך צורם, שקשה לך לנשום. ואז זה מפסיק. אתה לא מרגיש יותר שום כאב. ג'יימס נראה מאושר בצורה עילאית. "זה הצליח" הוא צוהל.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603866][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]הוא נוגע לך ביד. אתה מרגיש כאב חד במיוחד בגב, כאילו ילדת שני תינוקות גדולים במיוחד והם החליטו לצאת דרך העור שלך, רק שהם עשו את זה בין החוליות. הכאב כל כך צורם, שקשה לך לנשום. ואז זה מפסיק. אתה לא מרגיש יותר שום כאב. ג'יימס נראה מאושר בצורה עילאית. "זה הצליח" הוא צוהל.[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"יואו איזה כאבים.. מה ניסית לבדוק?" אשאל.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]"אל תזוז" הוא אומר, ורץ אל החדר השני. הוא חוזר עם מראה גדולה, ומניח אותה מולך, ואז אתה מבין מה קרה. בבואתך נראית מבולבלת, ויש לך קצת דם קרוש מכיוון הגב, אבל הדבר שתפס את תשומת לבך הוא הכנפיים הענקיות והלבנות שיוצאות מהגב שלך.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603874][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]"אל תזוז" הוא אומר, ורץ אל החדר השני. הוא חוזר עם מראה גדולה, ומניח אותה מולך, ואז אתה מבין מה קרה. בבואתך נראית מבולבלת, ויש לך קצת דם קרוש מכיוון הגב, אבל הדבר שתפס את תשומת לבך הוא הכנפיים הענקיות והלבנות שיוצאות מהגב שלך.[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אלוהים אדירים אתה הצמחת לי כנפיים?! וזה אומר שאני יכול לעוף?" אשאל בהתרגשות.[/SPOILER]
-
[RIGHT][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]"וואו ילד חכה בסבלנות, עוד לא החלטתי בכלל אם אני הורג אותך או לא... לעוף עלאק."[/B][/COLOR][/SPOILER][/RIGHT]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603884][RIGHT][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]"וואו ילד חכה בסבלנות, עוד לא החלטתי בכלל אם אני הורג אותך או לא... לעוף עלאק."[/B][/COLOR][/SPOILER][/RIGHT][/QUOTE]
[SPOILER]"למה שתהרוג אותי? הניסוי שלך הצליח.." אגיד באכזבה.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]"אני לא אהרוג אותך" הוא אומר. "לא אם תוכיח ששווה להשאיר אותך בחיים."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603891][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]"אני לא אהרוג אותך" הוא אומר. "לא אם תוכיח ששווה להשאיר אותך בחיים."[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אני יכול לתת לך כסף אם זה מה שיעזור לך,וחוצמזה תן סיבה אחת למה כן להרוג אותי."[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]"זה קל, להרוג אותך= להתחיל לעקוף את ג'ייקוב ולהיות המאסתר פוקימון לפניו."[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603906][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]"זה קל, להרוג אותך= להתחיל לעקוף את ג'ייקוב ולהיות המאסתר פוקימון לפניו."[/B][/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"מי זה ג'ייקוב? ולמה אתם עושים תחרות רציחות? מה אתם התחרפנתם?" אשאל בקצת פחד.[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]"אנחנו יכולים לדבר על זה ואנחנו יכולים ללכת מכות..." אומר ג'יימס ונראה כאילו הוא בהתלבטות. "מכות לדבר לדבר או מכות..... מכות זוכה ברוב קולות!" אומר ונותן לך בוקס חזק. אתה כל כך מופתע שאתה עף אחורה נופל על הכנפיים החדשות שלך.[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603919][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]"אנחנו יכולים לדבר על זה ואנחנו יכולים ללכת מכות..." אומר ג'יימס ונראה כאילו הוא בהתלבטות. "מכות לדבר לדבר או מכות..... מכות זוכה ברוב קולות!" אומר ונותן לך בוקס חזק. אתה כל כך מופתע שאתה עף אחורה נופל על הכנפיים החדשות שלך.[/B][/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"איך שאתה רוצה." אנסה לעופף לגובה עם הכנפיים ואז לתת לו בעיטות בראש.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אוקי, כנראה שלא הבהרתי את זה, אתה בחדר די קטן, ואין לך ממש לאן לעוף, חוץ מזה שניפוף בכנפיים לא עוזר לך כרגע ואתה עדיין לא מצליח לעוף. ג'יימס מתחיל לעשות תנועות מוכרות מאוד. "אגרוף תאילנדי הא?" הוא אומר ואז אתה מזהה את התנועות- אלו התנועות שאתה למדת לפני כל כך הרבה זמן. "בוא נראה מה אתה שווה בזה!"[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603923][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אוקי, כנראה שלא הבהרתי את זה, אתה בחדר די קטן, ואין לך ממש לאן לעוף, חוץ מזה שניפוף בכנפיים לא עוזר לך כרגע ואתה עדיין לא מצליח לעוף. ג'יימס מתחיל לעשות תנועות מוכרות מאוד. "אגרוף תאילנדי הא?" הוא אומר ואז אתה מזהה את התנועות- אלו התנועות שאתה למדת לפני כל כך הרבה זמן. "בוא נראה מה אתה שווה בזה!"[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אתכופף ואבעט לו ברגליים ואחר כך אתרומם ואתן לו אגרוף בחזה.[/SPOILER]