[QUOTE=monster;656927][B][COLOR="Blue"]לוקאס פינסיר פוגע בלוטזל עם מכת צבת אך מכת קרן הוא מתחמק ומינה והוא משיתמש בגלישה כצעט מביה את פינסיר[/COLOR][/B][/QUOTE]
*כמעט מביסה?
"כדימה תקפוץ עם אגרוף ממוקד ותביס אותו הוא יהיה תקוע קצת אחרי הגלישה"
Printable View
[QUOTE=monster;656927][B][COLOR="Blue"]לוקאס פינסיר פוגע בלוטזל עם מכת צבת אך מכת קרן הוא מתחמק ומינה והוא משיתמש בגלישה כצעט מביה את פינסיר[/COLOR][/B][/QUOTE]
*כמעט מביסה?
"כדימה תקפוץ עם אגרוף ממוקד ותביס אותו הוא יהיה תקוע קצת אחרי הגלישה"
[QUOTE=monster;656909][B][COLOR="Blue"]לוקאס פינסר פוגע בפלוטזל עם אגרוף מקד חזק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק רג'אייס יוצא והחבר צות ניוטק רואה את קג'אייס ובורח מהמקום[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופייייייי תלמד תברח"
[B][COLOR="Blue"]לוקאס פינסיר משתמש באגרוף ממוקד ולוטזל לא מצליח להתחמק ונפגע מהאגרוף ומבס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]רורק אתה ממשיך ורואה עוד 2 חילי צות ניוטק[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;656939][B][COLOR="Blue"]לוקאס פינסיר משתמש באגרוף ממוקד ולוטזל לא מצליח להתחמק ונפגע מהאגרוף ומבס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]רורק אתה ממשיך ורואה עוד 2 חילי צות ניוטק[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אין בעיה רג'אייס הונדר צאו"
[QUOTE=monster;656939][B][COLOR="Blue"]לוקאס פינסיר משתמש באגרוף ממוקד ולוטזל לא מצליח להתחמק ונפגע מהאגרוף ומבס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]רורק אתה ממשיך ורואה עוד 2 חילי צות ניוטק[/COLOR][/B][/QUOTE]
"איזה מזל פינסיר אתה הלוחם הכי טוב שיש!" אני אומר בזמן שאני מחזיר אותו.
[QUOTE=monster;656860][B][COLOR="Blue"]לוקאס צ'ימצ'אר משתש בחפירה ואז בלהביור ופוגע חזק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/221.png[/IMG] אך הוא משיב בבלימה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל האיש אומר לכם" הנה פה קרוב ליד התיבה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך לשם ורושם אותי ואת מיל
[B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת לך" לא מתחשק ל להשתתף" [/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק הונדור ורג'אייס יוצאים ושוב החילים בורחים מרג'אייס[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]לוקאס פיניר שמח שניצח ואתה שומע את הקריין הסיסבובהבא בעוד שעה עכשיו לך תתאמנו מהתעשה[/B][/COLOR]
[QUOTE=monster;656960][B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת לך" לא מתחשק ל להשתתף" [/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק הונדור ורג'אייס יוצאים ושוב החילים בורחים מרג'אייס[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]לוקאס פיניר שמח שניצח ואתה שומע את הקריין הסיסבובהבא בעוד שעה עכשיו לך תתאמנו מהתעשה[/B][/COLOR][/QUOTE]
"יופי בואו נמשיך"
[QUOTE=monster;656960][B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת לך" לא מתחשק ל להשתתף" [/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]לוקאס פיניר שמח שניצח ואתה שומע את הקריין הסיסבובהבא בעוד שעה עכשיו לך תתאמנו מהתעשה[/B][/COLOR][/QUOTE]
*מה השעה במשחק?
אני יוצא להתאמן נגד מקס.
אני מבקש ממנה ואומר לה שאולי נוחל להילחם בגמר בפעם הראשונה
[QUOTE=monster;656897][B][COLOR="Blue"]לוקאס פלוטזל מתחמק ושוב פוגע בפינסיר עם משאבת הידרו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="blue"]רורק אתה נכנכס לבניין ואה רואה חבר צוות של ניוטק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי מדקיפ פוגע בכרינדוס עם אקדח מים חזק במניוחד וכרינדוס מובס[/COLOR][/B][/QUOTE]
כל הכבוד מדקיפ!!!
רצה אליו בכל הכוח ומחבקת אותו.
ואני שואלת את ראש המכון,"עכשיו אפשר את התג?"
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי רוקר אומר לך"הנה תג האבן זכית בו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק אתה רואה 6 חברי צוות ניוטק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס הקרין אומר" הסיבוב השלישי הקרבות פה הי כל אחד ישתמש בסיסבוב פוקימון אחד המנצח א זה שמביס 2 פוקימוים ל היריב ואתה שומע שאתה נגד אילן אתם עולים ואילן מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/101.png[/IMG]"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת "טוב שכנע אותי תרשום גם אותי"[/COLOR][/B]
13:00
[QUOTE=monster;657122][B][COLOR="RoyalBlue"]מרי רוקר אומר לך"הנה תג האבן זכית בו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס הקרין אומר" הסיבוב השלישי הקרבות פה הי כל אחד ישתמש בסיסבוב פוקימון אחד המנצח א זה שמביס 2 פוקימוים ל היריב ואתה שומע שאתה נגד אילן אתם עולים ואילן מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/101.png[/IMG]"[/COLOR][/B]
13:00[/QUOTE]
אני אומר יש והולך לרשום אותי ואותה
[B][COLOR="Red"]יגאל אתה הולך להיראשם אתה ראה את הטפס
שם
[QUOTE=monster;657122][B][COLOR="RoyalBlue"]מרי רוקר אומר לך"הנה תג האבן זכית בו"[/COLOR][/B]
13:00[/QUOTE]
"טוב צא באגון!"