[QUOTE=monster;781091]אבל ככה המשחק שאתה אוהב ימות[/QUOTE]
"הרוצח ישתלט עליו" אומר הרוצח בקול מלא ביטחון "קדימה לרצח!" לרוצח יוצאים סיכינים משני השרוולים קודם הוא שולח את אגרופיו לגרונם של דן ואביב ואז רצ לעבר מנהל האנימות!
Printable View
[QUOTE=monster;781091]אבל ככה המשחק שאתה אוהב ימות[/QUOTE]
"הרוצח ישתלט עליו" אומר הרוצח בקול מלא ביטחון "קדימה לרצח!" לרוצח יוצאים סיכינים משני השרוולים קודם הוא שולח את אגרופיו לגרונם של דן ואביב ואז רצ לעבר מנהל האנימות!
"קדימה!" אומר אל הרוצח המסטורי שלבוש כמו ליצן אחרי מסיבת בריכה..
[QUOTE=monster;781096]לתת רמז?[/QUOTE]
כן
[QUOTE=Dan;781100]כן[/QUOTE]
אוקי
[QUOTE=monster;781101]אוקי[/QUOTE]
אוקי
[QUOTE=Dan;781103]אוקי[/QUOTE]
פורסם
אוף..עומר לא מכניס אותי למשחק השווה שלו..
[QUOTE=elbaz2008;781098]"קדימה!" אומר אל הרוצח המסטורי שלבוש כמו ליצן אחרי מסיבת בריכה..[/QUOTE]
אני לא לבוש כמו לייצן "0_0" וחוץ מזה אתה מת... הוא מתקרב אל המנהל ושם סכין רכל בתוך השרוול ואז תוקע את קצהו של הסכין בגבו של המנהל המנהל לא מרגיש בדבר בהתחלה אבל לאחר כמה שניות מתחיל להיות מסוחרר.... הוא מוציא את חרבו וחובט באוויר כמו מטורף! לבסוף מפיל את חרבו על הריצפה ונופל עליה החרב פערה חתך ענק בלב המנהל והוא מת במקום...
[QUOTE=killerbee;781108]אני לא לבוש כמו לייצן "0_0" וחוץ מזה אתה מת... הוא מתקרב אל המנהל ושם סכין רכל בתוך השרוול ואז תוקע את קצהו של הסכין בגבו של המנהל המנהל לא מרגיש בדבר בהתחלה אבל לאחר כמה שניות מתחיל להיות מסוחרר.... הוא מוציא את חרבו וחובט באוויר כמו מטורף! לבסוף מפיל את חרבו על הריצפה ונופל עליה החרב פערה חתך ענק בלב המנהל והוא מת במקום...[/QUOTE]
הי קמתי מהמתים אני זומבי
[quote=elbaz2008;781106]אוף..עומר לא מכניס אותי למשחק השווה שלו..[/quote]
מפעילים עליי לחץ חברתי :S
טוב נו,תגיש טופס,תלחץ על הביצים ואני רושם אותך...
יייישששש!!!
[QUOTE=monster;781109]הי קמתי מהמתים אני זומבי[/QUOTE]
"כמה נחמד" אומר הרוצח המיסטורי בהתפעלות הוא רץ לזומבי חותך לו את הראש עם החרב של אלטייר
ותופס את הראש אחר כך חותך את הגפיים שלו ולוקח גם אותם הזומבי משותק כעט הוא מוציא מציט ומציט את איבריו של הזומבי ואז את הזומבי עצמו (ככה גם לא תוכל להיות רוח...)
[QUOTE=killerbee;781117]"כמה נחמד" אומר הרוצח המיסטורי בהתפעלות הוא רץ לזומבי חותך לו את הראש עם החרב של אלטייר
ותופס את הראש אחר כך חותך את הגפיים שלו ולוקח גם אותם הזומבי משותק כעט הוא מוציא מציט ומציט את איבריו של הזומבי ואז את הזומבי עצמו (ככה גם לא תוכל להיות רוח...)[/QUOTE]
איך ענית על התשובה?(שאלה רטורית)
ישש!!הפעלתי על עומר לחץ חברתי!
[QUOTE=monster;781118]איך ענית על התשובה?(שאלה רטורית)[/QUOTE]
רגע אתם לא מתים???