-
[QUOTE=Tsubasa;992031][COLOR=Blue][B]ברוס
אתה שמח מתפיסת גרבלר וומכניס את הפוכדור של גרבלר לתיק שלך והולך למרכז הפוקימונים הקרוב.אתה מגיע לעיר בונה ולשם אתה הולך למרכז הפוקימונים אתה נכנכס למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים שלך.אתה יוצא מהמרכז והולך לדרך 2.אתה מגיע לדרך 2 למקום שמנו עצרת[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]לוק
אתה נותן לסניזל צל שמגן עליו מפני האש הרפאים של באנט.סניזל תוקף את באנט ביסוע לילה.באנט לא מצליח להתחמק מן שיסוע הלילה של סניזל נפגענ קשה.מצלי יורד מגופו כמויות גדולות של דם.באנט עף באוויר ואז יורה כדור צל לעבר סניזל [/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]איייס
אליס אומרת לך"לא אני לא רוצה לתפוס את הפוקימון המכוער הזה.מעדיפה פוקימון אחר לתפוס".אתה ואלייס מתעלמים מדורוזו וממשיכים ללכת בסופות המוות.כעבור 2 דקות של הליכה אתם שמים לב באופק לסופת חול שמתקדמת במהירות לעברכם[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
מאמאסווין מפעיל סופר כוח.לוקריו מפעיל ציפורן ברזל.ולרין מתחמק מהסופר הכוח של מאמאסווין.בלסטויז מתחמק מהציפורן ברזל של לוקריו.בלסטויז תוקף את מאמאסווין במשאבת הידרו.ולרין תוקך בחבטת גוף את לוקריו[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש עם שתי ידו.הוא מתחיל לרוץ לעבר סוינב עם שתי אגרופו.סוינב לא מצליח להתחמק משני אגרופי האש של צ'ימצ'אר ונפגע קשה.אתה רואה שסוינבכבר תשוש והקרב עומד להיגמר בקרוב[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]תומר
סטיליקיס תוקף את הלהביור בניב אש ואז מחזיר את הלהביור בעזרת ניב אש.מגמרוטאר מתחמק מזה בקלות.סטיליקיס תוקף ברעידת את מגמרוטאר.מגגמרוטאר מתחמקמזה בקלות.טריס אומר לך"אזאם אתה אומר שהפוקימון הבא שלך חזק אז תוציא אותו"[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]איתי
אתה מוציא את פרינפלאפ ההחוצה.פרינפלאפ יוצא מהפוכדור שלו.האיש אומר לך"שמי הוא צלו.לפני שנתחיל בקרבאסביר לך לאן אתה בעצם נכנכס.אזקרב צצלים זה קרב מוסכן מאוד בשיכול לגרום שמאמן ימות.כאשרהפווקימון נפגע אזגם המאמן סופג אותו נזק.אז אתה עדין תילחם נגדי?" [/B][/COLOR][/QUOTE]
" תגיב עם כדור צל" כשהוא יעשה כדור צל אני אחזק את הכדור ואז אגיד לסניזל "תנסה להשתמש בשילוב של רסיס קרח עם אגרוף וככה ואגרוף קרח!"
-
[quote=Tsubasa;992031]
[COLOR=red][B]לוקאס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש עם שתי ידו.הוא מתחיל לרוץ לעבר סוינב עם שתי אגרופו.סוינב לא מצליח להתחמק משני אגרופי האש של צ'ימצ'אר ונפגע קשה.אתה רואה שסוינבכבר תשוש והקרב עומד להיגמר בקרוב[/COLOR][/B]
[/quote]
"צימצאר בא נשתמש במכה הסופית,תשתמש בגלשן האש שלך בזמן שאת קופץ לאוויר,ובזמן שאתה מתחיל לרדת למטה תסתובב שתיצור חנית אש מסובבת אל סוויב כמכת סיום!,את השפיץ של החנית תיצור עם אגרוף אש במלא העוצמה" אומר לצימצאר בגאווה
-
[B][COLOR="Red"]לוקאס
צ'ימצ'אר קופץ לאוויר ואז מיצר לו את גלשן האש שלו.צ'ימצ'אר יורד ומתחיל להסתובב ומיצר חנית אש.הוא מעביר את חום האגרוף האש שלו לחנית של השפיץ'.סוינב לא מצליח להתחמק מזה ומפסיד בקרב.ניצחת בקרב המכון ה1 שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
סניזל מיצר כדור צל .אתה מחזק את כדור הצל של סניזל בעזרת כוחות הצל שלך.סניזל מייצר רסי קרח עם אגרוף ומייצר אגרוף קרח מלאכותי.כדור הצל של סניזל פוגע בכדור הצל של גנגר.שניהם מתנגשים ונעלמים.סניזל תוקף באגרוף קרח מלא.גנגר מתחמק מאגרוף הקרח של סניזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג משתמש בנשיכה על סנטלר.סנטלר לא מצליח להתחמק מהשיכה של טרטויג.סנטלר מתעלף על האדמה ומפסיד בקרב.ציר מחזיר את סנטלר לפוכדור שלו ואז אומר לך"הטרטויג שלך חזק מאוד.אינמת אותו היטב "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פרינפלאפ מתחמק מהקרן הקרח של גלילי בקלות רבה.פרינפלאפ יורה קרן בועות לעבר גלילי.גלילא לא מצליח להתחמק מהקרן הבועות של פרינפלאפ ונפגע.צלו גם נפגע מהנזק שחטף גלילי.גלילי תוקף בכדור ג'ירו את פרינפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ניר
אתה מחזיר את מאמאסווין לפוכדור שלו ואז מוציא את סאלאמנס לקרב.לוקריוקופץ אל סאלאמנס כשהוא טוען אגרוף ממוקד.סאלאמנס עף שאיתו על גו לוק'ריו.סאלאמאנס מגיע אל בלסטויז ותוקף אותו בניב חשמלי.הניב החשמלי משתק לגמרי את בלסטויז.לוקריו גומר את בלסטויז באגרוף ממוקד.ודא מחזיר את בלסויטז לפוכדור שלו.2 0 לך
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
סטיליקיס משתמש באבנים חדות על אגרוף החשמל של מגמרוטאר.האבנים החדות מבטלות את האגרוף החשמל.סטיליקיס משתמש בזנב ברזל על מגמרוטאר.קיבאגו משתמש בחפירה ואז בציפורן דרקון.מגמגרוטאר מתחמק מזנב הברזל של סטיליקיס אך מציפורן הדרקון נפגע.מגמגרוטאר יורה להביור[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה מחזיר את מאמאסווין לפוכדור שלו ואז מוציא את סאלאמנס לקרב.לוקריוקופץ אל סאלאמנס כשהוא טוען אגרוף ממוקד.סאלאמנס עף שאיתו על גו לוק'ריו.סאלאמאנס מגיע אל בלסטויז ותוקף אותו בניב חשמלי.הניב החשמלי משתק לגמרי את בלסטויז.לוקריו גומר את בלסטויז באגרוף ממוקד.ודא מחזיר את בלסויטז לפוכדור שלו.2 0 לך[/quote]
אני אומר לודא: "מי הלוזר הבא שלך?, ואם אתה טוען שהוא כל כך טוב, אתה אומר שהוא יעמוד נגד 6 פוקימונים?"
-
[quote]לוק
סניזל מיצר כדור צל .אתה מחזק את כדור הצל של סניזל בעזרת כוחות הצל שלך.סניזל מייצר רסי קרח עם אגרוף ומייצר אגרוף קרח מלאכותי.כדור הצל של סניזל פוגע בכדור הצל של גנגר.שניהם מתנגשים ונעלמים.סניזל תוקף באגרוף קרח מלא.גנגר מתחמק מאגרוף הקרח של סניזל[/quote]
*באנט
"יפה סניזל עכשיו תשתמש ברסיס קרח על מעט מעל הרצפה כדי שייצור מאחוריו שביל קרח ותגלוש עליו אחר כך תכונן את הזרועות שלך לצדדים ושאתה מספיק קרוב תקפוץ ותשתמש בשיסוע לילה (מחוזק)"
-
[QUOTE=Tsubasa;992892][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
סטיליקיס משתמש באבנים חדות על אגרוף החשמל של מגמרוטאר.האבנים החדות מבטלות את האגרוף החשמל.סטיליקיס משתמש בזנב ברזל על מגמרוטאר.קיבאגו משתמש בחפירה ואז בציפורן דרקון.מגמגרוטאר מתחמק מזנב הברזל של סטיליקיס אך מציפורן הדרקון נפגע.מגמגרוטאר יורה להביור[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סטיליקס תתכונן לשאוב את הלהביור בעזרת ניב אש,תחזיר אליו וקיבאגו תתקוף את מגמורטור בצד שהוא משתמש בלהביר בעזרת שבירת לבנים וציפורן דרקון בכול הכוח!"אני אומר ואז אוסיף:"סטיליקס אחרי שקיבאגו פוגע ושאתה מחזיר את הלהביור תשתמש באבנים חדות על כול הזירה!"
-
[quote]ברוס
אתה מתחיל להמשיך בדרך 2 עד לאגם אך באמצע הדרך אתה נתקבל בננין שחוסם לך את הדרך.ואם תרצה להגיע לאגם עליך לעבור את הבניין הזה בכול דרך אפשרית שקיימת.[/quote]
"מממ..איך אני אעבור את הבניין?" אומר.
"כנראה שאולי אצטרך להיכנס ולמצוא יציאה!" אומר ואכנס לבניין.
-
[QUOTE=Tsubasa;992892][B][COLOR="Red"]לוקאס
צ'ימצ'אר קופץ לאוויר ואז מיצר לו את גלשן האש שלו.צ'ימצ'אר יורד ומתחיל להסתובב ומיצר חנית אש.הוא מעביר את חום האגרוף האש שלו לחנית של השפיץ'.סוינב לא מצליח להתחמק מזה ומפסיד בקרב.ניצחת בקרב המכון ה1 שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
סניזל מיצר כדור צל .אתה מחזק את כדור הצל של סניזל בעזרת כוחות הצל שלך.סניזל מייצר רסי קרח עם אגרוף ומייצר אגרוף קרח מלאכותי.כדור הצל של סניזל פוגע בכדור הצל של גנגר.שניהם מתנגשים ונעלמים.סניזל תוקף באגרוף קרח מלא.גנגר מתחמק מאגרוף הקרח של סניזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג משתמש בנשיכה על סנטלר.סנטלר לא מצליח להתחמק מהשיכה של טרטויג.סנטלר מתעלף על האדמה ומפסיד בקרב.ציר מחזיר את סנטלר לפוכדור שלו ואז אומר לך"הטרטויג שלך חזק מאוד.אינמת אותו היטב "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פרינפלאפ מתחמק מהקרן הקרח של גלילי בקלות רבה.פרינפלאפ יורה קרן בועות לעבר גלילי.גלילא לא מצליח להתחמק מהקרן הבועות של פרינפלאפ ונפגע.צלו גם נפגע מהנזק שחטף גלילי.גלילי תוקף בכדור ג'ירו את פרינפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ניר
אתה מחזיר את מאמאסווין לפוכדור שלו ואז מוציא את סאלאמנס לקרב.לוקריוקופץ אל סאלאמנס כשהוא טוען אגרוף ממוקד.סאלאמנס עף שאיתו על גו לוק'ריו.סאלאמאנס מגיע אל בלסטויז ותוקף אותו בניב חשמלי.הניב החשמלי משתק לגמרי את בלסטויז.לוקריו גומר את בלסטויז באגרוף ממוקד.ודא מחזיר את בלסויטז לפוכדור שלו.2 0 לך
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
סטיליקיס משתמש באבנים חדות על אגרוף החשמל של מגמרוטאר.האבנים החדות מבטלות את האגרוף החשמל.סטיליקיס משתמש בזנב ברזל על מגמרוטאר.קיבאגו משתמש בחפירה ואז בציפורן דרקון.מגמגרוטאר מתחמק מזנב הברזל של סטיליקיס אך מציפורן הדרקון נפגע.מגמגרוטאר יורה להביור[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפירינפלאפ תתחמוק מהתמקפה בקפיצה ואז תתקוף בניקור בכל הכוח''
-
[QUOTE=Tsubasa;992892]
[B][COLOR="Green"]בר
[/QUOTE]
"תודה רבה לך, כעת נעבור לפוקימון השני, חזור טרטוייג היית מעולה תמשיך כך" אגיד לציר ואחזיר את טרטוייג לפוכדור שלו.
הוציא את הפוכדור של מוקרו מהתיק ואגיד: "קדימה חבר זה תורך צא מוקרו והתכונן לקרב הראשון שלך אני בטוח שתנצח!" אגיד ואזרוק את הפוכדור של מוקרו ואחכה לפוקימון של ציר.
-
[quote=Tsubasa;992892][B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר קופץ לאוויר ואז מיצר לו את גלשן האש שלו.צ'ימצ'אר יורד ומתחיל להסתובב ומיצר חנית אש.הוא מעביר את חום האגרוף האש שלו לחנית של השפיץ'.סוינב לא מצליח להתחמק מזה ומפסיד בקרב.ניצחת בקרב המכון ה1 שלך[/COLOR][/B]
[/quote]
"יש! צימצאר נצחנו!" אומר בטיפה בכי של ניצחון וארוץ אל מיילין אנגב את עיניי ואומר לה:"היה קרב טוב,
(אחייך אלייה) מקווה שניפגש שוב,רוצה לשמור קשר בטלפון?" אשאל אותה והוציא את הטלפון שלי,ואז אתכופף לצימצאר אסתכל לא בעיניים ואתן לו ביד את התג. אומר לו:"צימצר זכינו! תרגיש את מגע התג ותנסה להתפתח!".
-
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה שמח שניצחת את מילין בקרב המכון ה1 שלך.מילין אומרת לך"אוקי אשמור איתך על קשר.הנה המספר שלי 4545645.הנה תג מכון הקרח שזכית בו כול הכבוד.בהצלחה בשאר קרבות המכונים שנותרו לך".אתה שם את המספר של מילין בפוקידע שלך ואז לוקח את הצג ומראה אותו לצ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר נוגע בתג ואור לבן מקיף אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו ומוציא את מוקרו מן הפוכדורר שלו.מוקרו יוצא לקרב ה1 שלו.ציר אומר"צא צ'רימלינו לקרב תראה את כוחותיך."ציר זורק החוצה פוכור ומנו יוצא [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/34007a6166376d867bcf64795bd47aa1.png[/IMG] צ'ירלימנו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פרינפלאפ קופץ לאוויר וכך מתחמק מכדור הג'ירו של גליילי.פריפנלאפם רץ אל גליילי במתקפת ניקור.גליילי מתחמק בקלות ממתקפת הניקור של פרינפלאפ.גליילי משתמש שוב בקרן קרח על על פרינפלאפ שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה הולך אל הדלת אתה שם לב שהדלת נעולה.עליה יש הרבה שרשראות ומנעולים שנעולים את הדלת.לפתע מן הדלת חור שחור יוצא והוא מתחיל לשאוב אותך לתוכו.אתה נשאב לתוכו ומגיע לעולם אחר שאתה לא מכיר.השמיים בצבע סגול.הבניין שהיית מולו נעלם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
סטיליקיס שואב את הלהביור של מגמרוטאר בעזרת ניב אש ומחזיר אותו אל מגמרוטאר.קיבאגגו תוקף בשבירת לבנים בציפורן ברזל.סטיליקיס תוקף באבנים חדות.טריס אומר"מגמרוטאר"תחחית אש".מגמרוטאר משתמש בתחיית אש לעבר כול מתקפות שנשלחות אליו.תחיית האש שואבת את כול המתקפות שנשלחת אליו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
סניזל משתמש ברסיסי קרח ויוצר שביל קרח אל באנט.סניזל גולש על מגלשת הקרח ומשתמש בשיסוע לילה על באנט.באנט נכנכס לתוך הקיר נעלם.כך הוא מתמק משיסוע הלילה של סניזל שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
ודא אומר לך"אני מוכן לאתגר שלך.תוציא 6 פוקימונים נגד הפוקימון שלי.צא גאמגוקה לקרב שלך.תעזור לי פה".ודא מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/16a6ba802a6fadf41fdf2ba7ad25e3ff.png[/IMG] ענק וחזק[/COLOR][/B]
-
[quote=Tsubasa;993879][B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה שמח שניצחת את מילין בקרב המכון ה1 שלך.מילין אומרת לך"אוקי אשמור איתך על קשר.הנה המספר שלי 4545645.הנה תג מכון הקרח שזכית בו כול הכבוד.בהצלחה בשאר קרבות המכונים שנותרו לך".אתה שם את המספר של מילין בפוקידע שלך ואז לוקח את הצג ומראה אותו לצ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר נוגע בתג ואור לבן מקיף אותו[/COLOR][/B]
[/quote]
"כן! קדימה צימצאר תתפתח!" אומר לצימצאר אוסרוק את האור הלבן בפוקדע ואחכה ליראות מה קורה
-
[quote]ניר
ודא אומר לך"אני מוכן לאתגר שלך.תוציא 6 פוקימונים נגד הפוקימון שלי.צא גאמגוקה לקרב שלך.תעזור לי פה".ודא מוציא פוכדור וממנו יוצא ענק וחזק [/quote]
אני צוחק מהפוקימונים שלו ואז אני מוציא את כולם. אני אומר למאמאסווין: "רעידת אדמה!"אני אומר לארקנין: "מהירות על!" אני אומר לסאלמנס: "הוא בטח יגן, עוף מאחוריו ותפעיל עליו מטאור דרקון!"
ולאחר מכן אני אומר למאנצ'לקס: "קרן קרח!" ולמדקיפ: "הצלפת זנב!"
-
[QUOTE=Tsubasa;993879][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
סטיליקיס שואב את הלהביור של מגמרוטאר בעזרת ניב אש ומחזיר אותו אל מגמרוטאר.קיבאגגו תוקף בשבירת לבנים בציפורן ברזל.סטיליקיס תוקף באבנים חדות.טריס אומר"מגמרוטאר"תחחית אש".מגמרוטאר משתמש בתחיית אש לעבר כול מתקפות שנשלחות אליו.תחיית האש שואבת את כול המתקפות שנשלחת אליו[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סטליקיס תשתמש בניב אש ואז באבנים חדות כדי שיווצר אבנים חדות אש אל מגמורטור בכול הכוח!"אומר ואז אוסיף בחשש:"קיבאגו חפירה ואז שתגיע אל מגמורטור תשתמש בשבירת לבנים רחצנית בכול הכוח אל מגמורטור!"ואז אומר לטריס:"יש למגמורטור עוד מתקפות מוזרות ולא היגיוניות?"
-
[B][COLOR="Red"]תומר
סטיליקיס משתמש בניב אש ואז באבנים חדות כך הוא יוצר אבנים חדות אש לעבר מגמרוטטאר.קיבאגו משתמש בחפירה ואז בשבירת לבנים.מגמרוטאר לא זז במקומו וסופג את המתקפות.מגמרוטאר נפגע חזק.טריס אומר"יש רק 3 .טורנדו אש.מגן אש ותחיית האש.תחחית האש המץקפה הכי חזקה אחריה הפוקימון צריך לנוח ולא יכול לתקוף בנמשך 2 תורות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מוציא את מנצ'לקאס ואת מדקיפ לקרב שלך.מאמאסווין משתמש ברעידת אדמה.ארקניין משתמש במהירות על.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור.מנצ'לקאס משתמש בקרן קרח.מדקיפ בהצלפת זנב.ודא אומר"צונאמי גנגוקאה תשתמש"גנגאקוה משתמש בצונאמי גל גדול מתחיל להויצר.לאחר שהוא נוצר הוא עומד להגיע לכול הפוקימונים שלך.המתקפות פוגעות בגל ולא משפיעות עליו.הגל עומד לפגוע בך ופוקימונים שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה סורק את האור הלבן בפוקידע.הפוקידע אומר"מצב התפתחות.צ'ימצ'אר לך התפתח למונפרנו חזק.מונפרנו למד אגרוף מאך".צ'ימצ'אר נעלם ובמקומו מופיע מונפרנו.מונפרנו למד אגרוף מאך[/COLOR][/B]