-
[quote=Meganium;1180203][SIZE=4][COLOR=Black]האיוונט מתחיל!
בעמוד הראשון הוספתי כמה דברים אז אתם מוזמנים לראות,הם לא קשורים לאיוונט!
אז כמו שאמרתי האיוונט מתחיל ואני צריך שתהיו פעילים בימים הקרובים!
[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
אתה מקשיב לדבריה של האחות ג'וי ומחליט שאתה לא המאמן המתאים לוופר.
אתה מלטף את ראשו,כשהוא שומע את דבריך הוא מחייך טיפה ונותן לך ללטף אותו, "וופר" הוא אומר בקול מצחיק וחוזר לשחות במים ביחד עם הורסי.
אתה מודה לאחות ג'וי ולוקח את דבריך, "זה בסדר,העיקר שלא תאמץ סתם פוקימון ואחר כך לא תדע מה לעשות איתו" האחות ג'וי אומרת בחיוך.
"להתראות לכם" היא אומרת ונועלת את מתחם בית האימוץ, אתה שואל אותה מה מצב הפוקימונים שלך, "אני מיד אפנה לאחות ג'וי השניה שטיפלה בהם,בינתיים תחזור לאליס,היא מחכה לך" אומרת האחות ג'וי ונכנסת לדלפק.
אתה חוזר לחדר ההמתנה,שם יושבת אליס,היא מבחינה בך וקמה, "נו איך היה? התרשמת?" היא שואלת ואתה מסביר לה את כל מה שקרה, "מממ מעניין,וופר בטח ימצא לו מאמן טוב" אליס אומרת בקול חנוק.
אתם מתיישבים בכיסאות המרופדים, "אמרנו שאנחנו מאתגרים היום את מאמן המכון.. אבל מאיך שטוטודייל וסינדקוויל מרגישים אני חושבת שזה לא יקרה היום" אליס אומרת בקול מעט מאוכזב.
לפתע האחות ג'וי חוזרת עם מן עגלת מתכת כזאת שעליה מונחות שתי קופסאות בעלות חורים שעליהן מונחות פוכדורים, "כל הפוקימונים שלכם בריאים ושלמים פרט לסינדקוויל וטוטודייל,הם צריכים עוד מנוחה ואני מאמינה שאפילו מחר בבוקר הם יהיו בריאים לחלוטין" מוסיפה האחות ג'וי ועוזבת אותכם.
פתאום אתה מרגיש רטט בתיקך,אתה מחפש מהו הרטט ומגלה שזה הפוקידע שלך,הודעת sms מוונסה, "עוד 10 דקות תפגוש אותי איפה שהתאמנת עם ספינרק,חשוב מאוד".
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
דחינו את זה למחר חברה שלה לא מרגישה טוב, שמע אתה ממלא אותי עכשיו בעדכונים כי אני בפיגור של שתי דפים אחריי כולם!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'לעזזל דווקה עכשיו.. מה עם סינדקוויל!!!' אחשוב לעצמי מתסכול ואומר לאליס, תקשיבי שנייה, תשארי פה לקבל את סינדקוויל וטוטודייל עם יקרה משהו, אני עולה רגע לחדר שהיינו בוא בבוקר שכחתי שם משהו.
אומר וארוץ מהר למעלה, אפתח את הדלת בזריזות, ואז אפתח את החלון, אוציא את צי'וקריטה ואומר לה "ששששש!... תקשיבי נעשה זאת בשקט, שילחי שתי גפנים עבים וחזקים למעלה מן החלון."
ואז אוסיף "עכשיו הצליבי אותם מספר פעמים בשביל גפן אחד עוד יותר חזק, אני ירד ממנו ואז שאסמן לך קפצי ואתפוס אותך!"
העשה זאת מהר ואתפוס את צ'יקוריטה, ארוץ במהירות כשהיא אוחזת בגבי לעבר המקום בוא אמנתי את ספינרק!
~~~~~~
שמע מספיק סינדקוויל חצי גוסס, אל תגרום לצ'יקוריטה להיפצע באמא ש'ך XD
-
[COLOR="Black"][U][B]האריסון-[/B][/U]
[SPOILER]שתרגיש טוב[/SPOILER]
'לעזזל דווקה עכשיו.. מה עם סינדקוויל!!!' אתה חושב בתסכול ואומר לאליס להישאר פה ולראות אם יהיו שינויים עם טוטודייל וסינדקוויל, "אוקיי.. אבל האחות ג'וי אמרה שעד מחר בבוקר אז יש מצב אני אסתובב בעיר קצת עם מאריפ וג'ירפרינג" היא אומרת ואתה רץ בחזרה לחדר.
המחשבות בראשך זזות ואתה נזכר שהחזרת את המפתח לאחות ג'וי.
אתה פונה מהר לאחות ג'וי שעומדת בדלפק ומטפלת בפוקימונים של מאמנים אחרים,אתה מבקש ממנה את המפתח ואומר ששכחת שם משהו, "בבקשה" היא אומרת בקול תמוק ומושיטה לך את המפתח.
אתה רץ לחדר ופותח אותו ומשחרר את צ'יקוריטה ואומר לה להיות בשקט.
אתה מדריך אותה על איך לצאת מהחלון, "צ'יקו" היא אומרת ומשחררת את הגפנים שלה,אתה פותח את החלון שגדול מספיק בשביל שתעבור דרכו,צ'יקוריטה עומדת על עדן החלון ומצליבה את הגפנים שלה,בזהירות רבה אתה יורד מהחלון בעזרת הגפנים של צ'יקוריטה כמו חבל,אתה מגיע לקרקע ומסמן לצ'יקוריטה לקפוץ,צ'יקוריטה קופצת ואתה תופס אותה בידיך.
צ'יקוריטה על גבך ואתה רץ במהירות לאזור בו אימנת את ספינרק.
אתה מגיע ובינתיים אין שם אף אחד.
צ'יקוריטה יורדת מגבך ושניכם מחכים,לאחר כמה דקות אתם רואים בשמיים פוקימון מעופף,הוא מתקדם לכיוונכם ואתה מזהה שהפוקימון הוא [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=22581019.png][img]http://www.up2me.co.il/images/22581019.png[/img][/url] וכשהוא מתקרב עוד יותר אתה מזהה שעל גבו נמצאת [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=228131.png][img]http://www.up2me.co.il/images/228131.png[/img][/url] טוגקיס נוחת וונסה יורדת מגבו של טוגקיס, "תעלו" וונסה אומרת,אתה מעט נלחץ מהסיטואציה אך מחליט להקשיב לה,אתה וצ'יקוריטה עולים על גבו של טוגקיס ואחר כך וונסה מצטרפת אליכם, "טוגקיס תעוף גבוה,לא צריך שיעקבו אחרינו" וונסה אומרת בקול רציני,טוגקיס פורש את כפניו,אתה מרגיש משבי רוח בגלל כנפיו הגדולות של טוגקיס,טוגקיס מתחיל לרחף גבוה באוויר,צ'יקוריטה נאחזת בך בשביל לא ליפול ויושבת לידך תוך כדי שהגפן שלה קשור לידך, "שלום לכם" היא אומרת בחיוך ובקול רגוע.
"אוקיי.. האריסון.. לפני שאני אתחיל לספר מה קרה,אתה שמעת על הפריצה של צוות ניאו רוקט לאוניה שבאה ממחוז הואן?" היא שואלת אותך,מבטה הרציני מעט מלחיץ אותך.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1180235][COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
[spoiler]שתרגיש טוב[/spoiler]
'לעזזל דווקה עכשיו.. מה עם סינדקוויל!!!' אתה חושב בתסכול ואומר לאליס להישאר פה ולראות אם יהיו שינויים עם טוטודייל וסינדקוויל, "אוקיי.. אבל האחות ג'וי אמרה שעד מחר בבוקר אז יש מצב אני אסתובב בעיר קצת עם מאריפ וג'ירפרינג" היא אומרת ואתה רץ בחזרה לחדר.
המחשבות בראשך זזות ואתה נזכר שהחזרת את המפתח לאחות ג'וי.
אתה פונה מהר לאחות ג'וי שעומדת בדלפק ומטפלת בפוקימונים של מאמנים אחרים,אתה מבקש ממנה את המפתח ואומר ששכחת שם משהו, "בבקשה" היא אומרת בקול תמוק ומושיטה לך את המפתח.
אתה רץ לחדר ופותח אותו ומשחרר את צ'יקוריטה ואומר לה להיות בשקט.
אתה מדריך אותה על איך לצאת מהחלון, "צ'יקו" היא אומרת ומשחררת את הגפנים שלה,אתה פותח את החלון שגדול מספיק בשביל שתעבור דרכו,צ'יקוריטה עומדת על עדן החלון ומצליבה את הגפנים שלה,בזהירות רבה אתה יורד מהחלון בעזרת הגפנים של צ'יקוריטה כמו חבל,אתה מגיע לקרקע ומסמן לצ'יקוריטה לקפוץ,צ'יקוריטה קופצת ואתה תופס אותה בידיך.
צ'יקוריטה על גבך ואתה רץ במהירות לאזור בו אימנת את ספינרק.
אתה מגיע ובינתיים אין שם אף אחד.
צ'יקוריטה יורדת מגבך ושניכם מחכים,לאחר כמה דקות אתם רואים בשמיים פוקימון מעופף,הוא מתקדם לכיוונכם ואתה מזהה שהפוקימון הוא [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=22581019.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/22581019.png[/IMG][/URL] וכשהוא מתקרב עוד יותר אתה מזהה שעל גבו נמצאת [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=228131.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/228131.png[/IMG][/URL] טוגקיס נוחת וונסה יורדת מגבו של טוגקיס, "תעלו" וונסה אומרת,אתה מעט נלחץ מהסיטואציה אך מחליט להקשיב לה,אתה וצ'יקוריטה עולים על גבו של טוגקיס ואחר כך וונסה מצטרפת אליכם, "טוגקיס תעוף גבוה,לא צריך שיעקבו אחרינו" וונסה אומרת בקול רציני,טוגקיס פורש את כפניו,אתה מרגיש משבי רוח בגלל כנפיו הגדולות של טוגקיס,טוגקיס מתחיל לרחף גבוה באוויר,צ'יקוריטה נאחזת בך בשביל לא ליפול ויושבת לידך תוך כדי שהגפן שלה קשור לידך, "שלום לכם" היא אומרת בחיוך ובקול רגוע.
"אוקיי.. האריסון.. לפני שאני אתחיל לספר מה קרה,אתה שמעת על הפריצה של צוות ניאו רוקט לאוניה שבאה ממחוז הואן?" היא שואלת אותך,מבטה הרציני מעט מלחיץ אותך.
מה תעשה?[/COLOR][/quote]
שמעתי???? באמת שלא זוכר..
~~~~~~~
"לא ממש ספרי בזריזות, ותסבירי לעזזל לאן אנחנו טסים!" אומר בפנים רציניות ועצבניות (לא עליה, אני עצבני בגלל שהשארתי את סינדקוויל לבד)
-
[SPOILER]אתה ראית את זה בטלוויזיה[/SPOILER]
"לא ממש ספרי בזריזות, ותסבירי לעזזל לאן אנחנו טסים!" אתה אומר לה בעצבנות וברצינות.
"אל תדאג,לא טסים לשום מקום,פשוט אנחנו נמצאים באוויר שלא יעקבו אחרינו" וונסה עונה לך.
"אוקיי תקשיב..לפני כמה ימים הגיע אוניה לנמל בעיר אוליבין ממחוז הואן,האוניה הכילה בתוכה חפצים חשובים ונדירים שהגיעו למחוז ג'וטו למטרת מחקר,אבל כשהאוניה הגיע צוות ניאו רוקט השתלטו עליה וגנבו ממנה את הכל! אף אחד לא נפגע,החיילים המנוסים שלהם עשו זאת,במהירות רבה! וזוכר את היום ההוא? שקיבלתי טלפון? הייתי חייבת ללכת לראות מה קרה ומה הם מתכוונים לעושת עם הדברים האלה" וונסה מסבירה.
"אז גיליתי שהגנבים לא התרחקו יותר מדי מהנמל,הם צללו,בחוף שליד,לקחו את כל החפצים במן צוללת כזאת של הצוות והכניסו בה את כל הדברים,צללתי ביחד עם פרליגיטור וגיליתי ש... יש להם מפקדה סודית! אני ופרליגיטור התקרבנו עוד אבל הכל אטום,אי אפשר להיכנס! אבל יש לי רעיון לפריצה..." היא אומרת בקול רציני ונחוש.
"אני מצטערת על ההתראה הקצרה.. אבל מחר בערב אנחנו מתחילים את המבצע,כל היום ומחר אני אדריך אותך על איך לבצע את זה כמו שצריך,מה אתה אומר?" וונסה שואלת בקול רציני.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1180203][SIZE=4][COLOR=black]האיוונט מתחיל![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black]בעמוד הראשון הוספתי כמה דברים אז אתם מוזמנים לראות,הם לא קשורים לאיוונט![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black]אז כמו שאמרתי האיוונט מתחיל ואני צריך שתהיו פעילים בימים הקרובים![/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"קדימה פוליוואג, אתה מסוגל לנצח אותו, אני יודע זאת! השתמש בזנב שלך שיעיף אותך לאוויר, ואז תשתמש באקדח מים תוך כדי שאתה מסתובב, תיצור מערבולת באוויר! ואז צלול דרכה ותשתמש לעברו עם מטר בועות! קדימה!" אתה פוקד עליו, "אתה תצליח!" אתה מוסיף.[/COLOR]
[COLOR=red]פוליוואג מטיח את זנבו בקרקע וגורם לעצמו לרחף לכמה שניות,בזמן הזה הוא מנסה להשתמש באקדח מים תוך כדי סיבוב,הדבר מעלה אותו עוד יותר לאוויר,המים שנופלים פוגעים בדוגטריו ומחלישים אותו.בזמן הזה פוליוואג צולל למטה ותוקף בבועות שמתפוצצות על דוגטריו ופוגעות בו בעוצמה רבה.[/COLOR]
[COLOR=red]"דוגטריו!" קורא הפוקימון ומתחיל לסגת,הוא נע אחורה ומתחיל להתחפר וביחד איתו כל שאר הדיגלטים.[/COLOR]
[COLOR=red]"פוליוואג" פוליוואג אומר תשוש מהקרב.[/COLOR]
[COLOR=red]"זה היה קרב נחמד,אפשר לשפר את היכולות של פוליוואג" צ'אד מוסיף.[/COLOR]
[COLOR=red]"אבל תומאס.. הגיע הזמן לדבר" הוא אומר במסתוריות ושלושתכם יוצאים מהמערה.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם עומדים בפתח המערה,אתם מוצאים אזור מלא בדשא ומתיישבים עליו.[/COLOR]
[COLOR=red]פוליווא מנצל את המקום בשביל לנוח קצת מהקרב המתיש ועוצם את עיניו כדי לישון מעט.[/COLOR]
[COLOR=red]"תקשיב,יש לנו משימה,וזאת הולכת להיות המשימה הראשונה שלך בעודך בתפקיד" צ'אד מסביר באיטיות ואתה עוקב אחרי כל מילה.[/COLOR]
[COLOR=red]"לפני שהגעתי ליער ורידיאן קיבלתי דיווח על מעבדה מסתורית שנמצאת בעיר ספרון,עיר די רחוקה מהאזור,העיר הזאת אם את הלא יודע נמצאת במשמר כבד של צוות רוקט וכמעט כל אוכלוסיית העיר עזבו,צוות רוקט משתמשים בעיר הזאת כעיר שלהם,אז בכל מקרה הייתי צריך להיכנס לבניין גבוה וגדול שהיה בניין עסקים גדול לפני שצוות רוקט השתלטו על העיר,אז אני ואלקטאבז התגנבנו לתוך הבניין,רציתי לראות מה הם עושים שם,מסתבר שכל האזור מלא במדענים וחיילים של צוות רוקט,המדענים עושים משהו,אני יודע את זה והחיילים שומרים שלא יהיו בעיות וכשתהקדמתי בבניין שמעתי את השיחה בין ג'ואבני מנהיג צוות רוקט לאריאנה שפקד עליה למצוא את האבן של מיו ולכן באתי לכאן" צ'אד מסביר לך ברצינות מלאה,מביט בעיניך.[/COLOR]
[COLOR=red]"עכשיו,אני יודע שהם עושים משהו במעבדות האלו,קיבלתי דיווחים על מספר גנבות שהם עשו בשטח,פרצו למעבדות מחקר אחרות ולקחו משם דברים שאני לא יודע מה הם,הם מתכננים שם משהו הם בונים אותו עכשיו ואני חושש שאם הם יסיימו אותו בלי שנעצור אותם אז יהיה מאוחר מדי" צ'אד מסביר.[/COLOR]
[COLOR=red]"אז אתה שואל מה אתה צריך לעשות? אז מצטער שאני מודיע לך בהתראה קצרה אבל מחר בלילה,אנחנו מתחילים את ההתגנבות,כל היום ומחר אני אדריך אותך על איך צריך לפעול,זה חשוב ביותר אתה מבין? האם אתה מוכן?" צ'אד שואל ומביט בך,אתה מסתכל על פוליוואג ומבחין שהוא נרדם על הדשא הרך.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"נצטרך להיכנס לשם? ומה עם הקרב מכון שלי?" אני שואל אותו "יודע מה, נילחם במכון ולאחר מכן ניגש לשם" אני אומר לו.
-
[COLOR="Red"][U][B]תומאס-[/B][/U]
"אין בעיה" צ'אד משיב.
"אבל תצטרך לסיים את הקרב מכון מהר,כי היום כבר מתחיל להחשיך,אני יודע,עוד מעט אני אעשה לפוקימונים שלך אימון מיוחד שתוך כדי אני אסביר לך על המבצע,מחר בבוקר אתה נלחם במכון וכל היום נשאר לעוד הסבר על המבצע,מקובל?" צ'אד שואל.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1180203][SIZE="4"][COLOR="Black"]האיוונט מתחיל!
בעמוד הראשון הוספתי כמה דברים אז אתם מוזמנים לראות,הם לא קשורים לאיוונט!
אז כמו שאמרתי האיוונט מתחיל ואני צריך שתהיו פעילים בימים הקרובים!
[/COLOR][/SIZE]
"קדימה פוליוואג, אתה מסוגל לנצח אותו, אני יודע זאת! השתמש בזנב שלך שיעיף אותך לאוויר, ואז תשתמש באקדח מים תוך כדי שאתה מסתובב, תיצור מערבולת באוויר! ואז צלול דרכה ותשתמש לעברו עם מטר בועות! קדימה!" אתה פוקד עליו, "אתה תצליח!" אתה מוסיף.
פוליוואג מטיח את זנבו בקרקע וגורם לעצמו לרחף לכמה שניות,בזמן הזה הוא מנסה להשתמש באקדח מים תוך כדי סיבוב,הדבר מעלה אותו עוד יותר לאוויר,המים שנופלים פוגעים בדוגטריו ומחלישים אותו.בזמן הזה פוליוואג צולל למטה ותוקף בבועות שמתפוצצות על דוגטריו ופוגעות בו בעוצמה רבה.
"דוגטריו!" קורא הפוקימון ומתחיל לסגת,הוא נע אחורה ומתחיל להתחפר וביחד איתו כל שאר הדיגלטים.
"פוליוואג" פוליוואג אומר תשוש מהקרב.
"זה היה קרב נחמד,אפשר לשפר את היכולות של פוליוואג" צ'אד מוסיף.
"אבל תומאס.. הגיע הזמן לדבר" הוא אומר במסתוריות ושלושתכם יוצאים מהמערה.
אתם עומדים בפתח המערה,אתם מוצאים אזור מלא בדשא ומתיישבים עליו.
פוליווא מנצל את המקום בשביל לנוח קצת מהקרב המתיש ועוצם את עיניו כדי לישון מעט.
"תקשיב,יש לנו משימה,וזאת הולכת להיות המשימה הראשונה שלך בעודך בתפקיד" צ'אד מסביר באיטיות ואתה עוקב אחרי כל מילה.
"לפני שהגעתי ליער ורידיאן קיבלתי דיווח על מעבדה מסתורית שנמצאת בעיר ספרון,עיר די רחוקה מהאזור,העיר הזאת אם את הלא יודע נמצאת במשמר כבד של צוות רוקט וכמעט כל אוכלוסיית העיר עזבו,צוות רוקט משתמשים בעיר הזאת כעיר שלהם,אז בכל מקרה הייתי צריך להיכנס לבניין גבוה וגדול שהיה בניין עסקים גדול לפני שצוות רוקט השתלטו על העיר,אז אני ואלקטאבז התגנבנו לתוך הבניין,רציתי לראות מה הם עושים שם,מסתבר שכל האזור מלא במדענים וחיילים של צוות רוקט,המדענים עושים משהו,אני יודע את זה והחיילים שומרים שלא יהיו בעיות וכשתהקדמתי בבניין שמעתי את השיחה בין ג'ואבני מנהיג צוות רוקט לאריאנה שפקד עליה למצוא את האבן של מיו ולכן באתי לכאן" צ'אד מסביר לך ברצינות מלאה,מביט בעיניך.
"עכשיו,אני יודע שהם עושים משהו במעבדות האלו,קיבלתי דיווחים על מספר גנבות שהם עשו בשטח,פרצו למעבדות מחקר אחרות ולקחו משם דברים שאני לא יודע מה הם,הם מתכננים שם משהו הם בונים אותו עכשיו ואני חושש שאם הם יסיימו אותו בלי שנעצור אותם אז יהיה מאוחר מדי" צ'אד מסביר.
"אז אתה שואל מה אתה צריך לעשות? אז מצטער שאני מודיע לך בהתראה קצרה אבל מחר בלילה,אנחנו מתחילים את ההתגנבות,כל היום ומחר אני אדריך אותך על איך צריך לפעול,זה חשוב ביותר אתה מבין? האם אתה מוכן?" צ'אד שואל ומביט בך,אתה מסתכל על פוליוואג ומבחין שהוא נרדם על הדשא הרך.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה מקשיב לדבריה של האחות ג'וי ומחליט שאתה לא המאמן המתאים לוופר.
אתה מלטף את ראשו,כשהוא שומע את דבריך הוא מחייך טיפה ונותן לך ללטף אותו, "וופר" הוא אומר בקול מצחיק וחוזר לשחות במים ביחד עם הורסי.
אתה מודה לאחות ג'וי ולוקח את דבריך, "זה בסדר,העיקר שלא תאמץ סתם פוקימון ואחר כך לא תדע מה לעשות איתו" האחות ג'וי אומרת בחיוך.
"להתראות לכם" היא אומרת ונועלת את מתחם בית האימוץ, אתה שואל אותה מה מצב הפוקימונים שלך, "אני מיד אפנה לאחות ג'וי השניה שטיפלה בהם,בינתיים תחזור לאליס,היא מחכה לך" אומרת האחות ג'וי ונכנסת לדלפק.
אתה חוזר לחדר ההמתנה,שם יושבת אליס,היא מבחינה בך וקמה, "נו איך היה? התרשמת?" היא שואלת ואתה מסביר לה את כל מה שקרה, "מממ מעניין,וופר בטח ימצא לו מאמן טוב" אליס אומרת בקול חנוק.
אתם מתיישבים בכיסאות המרופדים, "אמרנו שאנחנו מאתגרים היום את מאמן המכון.. אבל מאיך שטוטודייל וסינדקוויל מרגישים אני חושבת שזה לא יקרה היום" אליס אומרת בקול מעט מאוכזב.
לפתע האחות ג'וי חוזרת עם מן עגלת מתכת כזאת שעליה מונחות שתי קופסאות בעלות חורים שעליהן מונחות פוכדורים, "כל הפוקימונים שלכם בריאים ושלמים פרט לסינדקוויל וטוטודייל,הם צריכים עוד מנוחה ואני מאמינה שאפילו מחר בבוקר הם יהיו בריאים לחלוטין" מוסיפה האחות ג'וי ועוזבת אותכם.
פתאום אתה מרגיש רטט בתיקך,אתה מחפש מהו הרטט ומגלה שזה הפוקידע שלך,הודעת sms מוונסה, "עוד 10 דקות תפגוש אותי איפה שהתאמנת עם ספינרק,חשוב מאוד".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
"פעם אחרת נחזיר לו חזק יותר" את אומרת לטריקו בחיוך,כשהוא מביט בך הוא מתעודד ומחייך, "ויפה שהחלטת לוותר, זה אומר שאתה חזק מכדי לתת לכעס לכבוש אותך" את אומרת לו בעידוד והוא מתחיל לחייך אליך עוד יותר, "טריקו!" הוא קורא בשמחה וקופץ על כתפך,את מחייכת ושלושתכם נכנסים למרכז הפוקימונים ופונים לחדר שלכם,אתם דופקים בדלת, "כן מי זה?" את שומעת את הקול של לילי, "זאת אני" את אומרת ואת שומעת קולות הליכה,הדלת נפתחת ולילי עומדת מולך, "היי עוד מעט האוכל מוכן,היכנסי" היא מוסיפה בחיוך ואת נכנסת עם הפוקימונים שלך,את מבחינה ב- [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=36036020.png][img]http://www.up2me.co.il/images/36036020.png[/img][/url] של לילי מתכרבל על המיטה,את מושיבה את שרומיש על המיטה שמחייכת ללא סיבה.
פתאום מהצד השני של המיטה קופץ פוקימון עם כדור פנינה על הראש,את נבהלת מההופעה המהירה שלו נזזה צעד אחורה,את מוציאה את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=85033353.png][img]http://www.up2me.co.il/images/85033353.png[/img][/url] "ספוינק" אומרת הפוקידע, "ספוינק אוהב לקפץ על הזנב הארוך שלו" לילי אומרת בצחקוק.
את נושאת את מבטך על החלון ומבחינה בפוקימון בעל כנפיים גדולות בעלות צבעים יפים,את שולפת מיד את הפוקידע ליד ומגלה שהפוקימון הוא [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=94276510.png][img]http://www.up2me.co.il/images/94276510.png[/img][/url] "ביוטיפליי" אומרת הפוקידע.
את רואה את לילי עם פחיות מזון פתוחות וצלחות, "נוקו תשחררי את הפוקימונים שלך,הם בטח רעבים!" לילי אומרת בחיוך.
מה תעשי?[/COLOR]
?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי צא סילקון!" אני ואמרת ומוציאה אותו, לאחר מכן אראה אם יש אמבטיה או דלי ואמלא אותו במים ויוציא את בורבוץ לשם , "אתם מוזמנים לאכול!" אני ואמרת ומביאה לבורבוץ אוכל קרוב אליו ככה שיוכל לאכול, "הנה" אני ואמרת ומביאה לה מהפירות שלי אבל רק את אלה שמצאתי ואת זה של המים לא אם הבועות "הנה 3 פירות אם צריך עוד אני יביא" אני אומרת ומביטה אליה "איך לעזור?" אני שואלת אותה ועושה מה שהיא אומרת לי (אם היא אומרת לי מה לעשות כמו לחתוך וכל זה) בקפדנות
-
[quote=Meganium;1180259][COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
[spoiler]אתה ראית את זה בטלוויזיה[/spoiler]
"לא ממש ספרי בזריזות, ותסבירי לעזזל לאן אנחנו טסים!" אתה אומר לה בעצבנות וברצינות.
"אל תדאג,לא טסים לשום מקום,פשוט אנחנו נמצאים באוויר שלא יעקבו אחרינו" וונסה עונה לך.
"אוקיי תקשיב..לפני כמה ימים הגיע אוניה לנמל בעיר אוליבין ממחוז הואן,האוניה הכילה בתוכה חפצים חשובים ונדירים שהגיעו למחוז ג'וטו למטרת מחקר,אבל כשהאוניה הגיע צוות ניאו רוקט השתלטו עליה וגנבו ממנה את הכל! אף אחד לא נפגע,החיילים המנוסים שלהם עשו זאת,במהירות רבה! וזוכר את היום ההוא? שקיבלתי טלפון? הייתי חייבת ללכת לראות מה קרה ומה הם מתכוונים לעושת עם הדברים האלה" וונסה מסבירה.
"אז גיליתי שהגנבים לא התרחקו יותר מדי מהנמל,הם צללו,בחוף שליד,לקחו את כל החפצים במן צוללת כזאת של הצוות והכניסו בה את כל הדברים,צללתי ביחד עם פרליגיטור וגיליתי ש... יש להם מפקדה סודית! אני ופרליגיטור התקרבנו עוד אבל הכל אטום,אי אפשר להיכנס! אבל יש לי רעיון לפריצה..." היא אומרת בקול רציני ונחוש.
"אני מצטערת על ההתראה הקצרה.. אבל מחר בערב אנחנו מתחילים את המבצע,כל היום ומחר אני אדריך אותך על איך לבצע את זה כמו שצריך,מה אתה אומר?" וונסה שואלת בקול רציני.
מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אחייך אליה בחיוך נחוש ובטוח בעצמי ואומר "מוכן ומזומן!" ואז אומר "אוקיי תשמעי אני אצטרך את העזרה שלך בכל זאת אנחנו הולכים להתמודד עם צוות ניאו רוקט! אני צריך שתעזרי לי לפתח את סינדקוויל!"
ואוסיף להסביר "הוא כרגע במרפאה, מוטש עד מאוד.. היה לי ולליסה קרב אדיר שהוביל אותו לקצה גבו היכולת, בסוף הקרב הופעלה היכולת שלו..והוא היה פשוט מדהים אני חייב ללמוד לשלוט בזה!"
ואז אחכה ואביט בעינייה מבט חודר וזקוק לעזרה.
לאחר מכן אגרד את ראשי ובשנינות "אז.. מתי אנחנו מתחילים להתכונן למצבע?!"
-
[quote=Meganium;1180262][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"אין בעיה" צ'אד משיב.[/COLOR]
[COLOR=red]"אבל תצטרך לסיים את הקרב מכון מהר,כי היום כבר מתחיל להחשיך,אני יודע,עוד מעט אני אעשה לפוקימונים שלך אימון מיוחד שתוך כדי אני אסביר לך על המבצע,מחר בבוקר אתה נלחם במכון וכל היום נשאר לעוד הסבר על המבצע,מקובל?" צ'אד שואל.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"מקובל" אני אומר לו "יש לצרמנד'ר מתקפה שיכולה לעזור כאן?" אני שואל אותו ומחכה לתשובה.
-
"מקובל" אתה עונה לו ושואל אם יש לצ'רמנדר איזושהיא מתקפה שתוכל לעזור.
"אז זהו.. במהלך המבצע לא תוכל להשתמש בפוקימונים שלך,הם רק מתחילים ואנחנו נכנסים למקום ששומרים עליו חיילים חזקים,לכן תשתמש בפוקימונים שלי" צ'אד אומר.
אתם מחליטים לחזור לעיר, אתה מחזיר את פוליוואג לפוכדור שלו,אתם מטפסים על הגדר וחוזרים לעיר פיוטר,אתם נכנסים למרכז הפוקימונים ומרפאים את פוליוואג.
צ'אד שואל את האחות ג'וי מה השעה, "אוקיי השעה עכשיו 19:27 עכשיו הגיע הזמן לאמן את הפוקימונים שלך באמת,ותסמוך עלי,אם הם יעברו אותו בהצלחה קרב המכון לא יהיה סיפור" צ'אד אומר.
אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים וחוזרים לפתח מערת הדיגלטים.
"תוציא את כולם" צ'אד אומר ואתה משחרר את הפוקימונים שלך.
"אוקיי,בתור התחלה,תילחמו זה בזה,כולם נגד כולם" צ'אד אומר,הפוקימונים קצת מבולבלים אבל אתה אומר להם שאין מה לדאוג וככה זה מתחיל.
אודיש יורה חומצה על פוליוואג שמצליח להתחמק,בזמן הזה הוא משגר בועות לאוויר שמהם פידגי'וטו מתחמק במיומנות,פידגי'וטו תוקף באס אווירי את צ'רמנדר שנפגע ולאחר מכן מתקיף את אודיש בגחלת.
"אוקיי תקשיב,המעבדה נמצאת בקומה התחתונה,כלומר הקומה מתחת ל-0,בהתחלה אנחנו נתחפש לחיילים,אנחנו צריכים לשמור על איפוק וביטחון,אסור שייחשפו אותנו! אנחנו נתחפש לחיילים,אנחנו נצטרך להגיע למעלית שלוקחת לקומה מתחת ל-0,המכשולים שלנו הם שאר החיילים שיכולים לזהות אותנו והכי גרוע,אם ניתפס במעבדה לא יהיה לנו הרבה סיכויים לברוח" צ'אד אומר.
"שאלות?" צ'אד שואל.
מה תעשה?[/COLOR]
"מוכן ומזומן!" אתה אומר בביטחון ונחישות, "נהדר" וונסה אומרת וצ'יקוריטה נראית נחושה, "אני מצטערת צ'יקוריטה אבל את לא תוכלי להגיע לשם,הפוקימונים של החיילים ששומרים שם יכולים להיות חזקים,לכן אתה תשתמש בפוקימונים שלי" וונסה אומרת בחיוך ואתה נראה קצת מהוסס.
"לפתח את סינדקוויל?" וונסה שואלת לאחר שאתה מסביר לה.
"סינדקוויל הספיק ללמוד להביור וגלגל להבה?" וונסה שואלת ואתה מאשר, "נו,אז אין עוד הרבה,שאר המתקפות שנשארו לו ללמוד עד להתפתחות הם מתקפה מהירה ומהירות שאותם אני חושבת שהוא ילמד אותם אחרי ההתפתחות או לפני אבל הכל יכול לקרות" וונסה מסבירה לך.
"אני רואה שסינדקוויל מאוד התחזק מהפעם האחרונה שראיתי אותו,אתה יודע מתי טוטודייל שלי התפתח בפעם הראשונה? קצת אחריי המכון השני,הוא היה טוטודייל חזק מאוד ואחר כך התפתח לקרוקונאו מאוד חזק,ככל שהפוקימון חזק ההתפתחות שלו תהיה עוד יותר חזקה,תזכור את זה" וונסה אומרת בקול רגוע.
"עכשיו ככה..בשביל לפרוץ את המעבדה,קודם כל אנחנו צוללים,אני אביא מכשירי נשימה מתחת למים,אני ואתה נצלול ביחד עם פרליגיטור ועוד פוקימון שלי ושניהם יביאו אותנו לכניסה הראשית של הבסיס,אנחנו נלבש חליפות צלילה ומתחתן נלבש את מדי צוות ניאו רוקט,כולם יחשבו שאנחנו חיילים,אסור שיחשדו בנו ואסור שנמשוך תשומת לב,לאט לאט אנחנו צריכים לברר מידע איפה נמצאת המעבדה הראשית,נקבע אזור מפגש ונברר את כל הפרטים,אם מישהו חושף אותך אתה חייב לעלף אותו! אסור שיודלף שיש פורצים לבסיס! הכל ברור?" וונסה שואלת.
מה תעשה?[/COLOR]
את משחררת את סילקון מהפוכדור שלו.
סילקון מותח את גופו הקטן וקופץ על המיטה,שם הוא מבחין בביוטיפליי ובוהה בו.
את מחפשת באמבטיה אם יש דלי או משהו להכיל בתוכו את ברבוץ',את יורדת ללובי ומבקשת האחות ג'וי דלי,היא מהנהנת ומביאה מהדלת שמאחוריה דלי צהוב,את עולה בחזרה לחדר וממלאה את הדלי במים מהאמבטיה ומוציאה את ברבוץ'.
את מכריזה בזאת שהאוכל מוכן וכל הפוקימונים קופצים על הרצפה לצלחות שלילי מגישה.
"זה בשביל פוקימוני העשב לשרומיש וטריקו" היא ממלמלת, "זה לסקיטי וספוינק וזה לביוטיפליי וסילקון" היא אומרת והפוקימונים מתחילים לאכול.
כל הפוקימונים אוכלים את האוכל ונראים נהנים מאוד.
את מראה ללילי את הפירות שלך, "ואוו זה הרבה פירות! אני יכולה להכין מהם משהו נהדר!" לילי אומרת.
"יש לך פרי אספר! הוא לפוקימוני על חושי! בשביל ספוינק!" היא אומרת בחיוך.
אתן מתיישבות וצופות בפוקימונים שלכן אוכלים,לילי מביטה בך ומחייכת, "נו אז יש לך גם סילקון,את מאמנת לא? את בטוחה שביוטיפליי חזק בשביל קרבות? לא שאני מפקפקת בו כן,הרי ביוטיפליי מושלם למתאמים" לילי שואלת אותך.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1180477][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"מקובל" אתה עונה לו ושואל אם יש לצ'רמנדר איזושהיא מתקפה שתוכל לעזור.[/COLOR]
[COLOR=red]"אז זהו.. במהלך המבצע לא תוכל להשתמש בפוקימונים שלך,הם רק מתחילים ואנחנו נכנסים למקום ששומרים עליו חיילים חזקים,לכן תשתמש בפוקימונים שלי" צ'אד אומר.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם מחליטים לחזור לעיר, אתה מחזיר את פוליוואג לפוכדור שלו,אתם מטפסים על הגדר וחוזרים לעיר פיוטר,אתם נכנסים למרכז הפוקימונים ומרפאים את פוליוואג.[/COLOR]
[COLOR=red]צ'אד שואל את האחות ג'וי מה השעה, "אוקיי השעה עכשיו 19:27 עכשיו הגיע הזמן לאמן את הפוקימונים שלך באמת,ותסמוך עלי,אם הם יעברו אותו בהצלחה קרב המכון לא יהיה סיפור" צ'אד אומר.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים וחוזרים לפתח מערת הדיגלטים.[/COLOR]
[COLOR=red]"תוציא את כולם" צ'אד אומר ואתה משחרר את הפוקימונים שלך.[/COLOR]
[COLOR=red]"אוקיי,בתור התחלה,תילחמו זה בזה,כולם נגד כולם" צ'אד אומר,הפוקימונים קצת מבולבלים אבל אתה אומר להם שאין מה לדאוג וככה זה מתחיל.[/COLOR]
[COLOR=red]אודיש יורה חומצה על פוליוואג שמצליח להתחמק,בזמן הזה הוא משגר בועות לאוויר שמהם פידגי'וטו מתחמק במיומנות,פידגי'וטו תוקף באס אווירי את צ'רמנדר שנפגע ולאחר מכן מתקיף את אודיש בגחלת.[/COLOR]
[COLOR=red]"אוקיי תקשיב,המעבדה נמצאת בקומה התחתונה,כלומר הקומה מתחת ל-0,בהתחלה אנחנו נתחפש לחיילים,אנחנו צריכים לשמור על איפוק וביטחון,אסור שייחשפו אותנו! אנחנו נתחפש לחיילים,אנחנו נצטרך להגיע למעלית שלוקחת לקומה מתחת ל-0,המכשולים שלנו הם שאר החיילים שיכולים לזהות אותנו והכי גרוע,אם ניתפס במעבדה לא יהיה לנו הרבה סיכויים לברוח" צ'אד אומר.[/COLOR]
[COLOR=red]"שאלות?" צ'אד שואל.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"יש לי שאלה אחת בלבד - אני מקבל את האלקטרובאז שלך לקרב?! תמיד רציתי להילחם עם אחד כזה" אני אומר בהתלהבות "ועכשיו ברצינות, אני מסכים, רק צריך לתכנן את הכניסה טוב מאוד שלא יעלו עלינו בתור חיילים. ובטח יש לצוות רוקט פוקימונים מסוג מסויים או משהו כזה שמזוהים איתם לא?" אני שואל אותו.
-
[quote=Meganium;1180203][SIZE=4][COLOR=black]האיוונט מתחיל![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black]בעמוד הראשון הוספתי כמה דברים אז אתם מוזמנים לראות,הם לא קשורים לאיוונט![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black]אז כמו שאמרתי האיוונט מתחיל ואני צריך שתהיו פעילים בימים הקרובים![/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=blue]"בואי!" אתה קורא ורץ לנחל.[/COLOR]
[COLOR=blue]נידורינו מבחין בך ורץ לכיוונך אך מיסדריווס מבלבלת אותו עוד פעם וזה מצליח.[/COLOR]
[COLOR=blue]"קדימה!" קוראת סוזן,אתם יוצאים מהמקום במהירות וחוזרים לעיר,רצים כמו מטורפים.[/COLOR]
[COLOR=blue]כשאתם נכנסים לעיר סוזן נושמת נשימה עמוקה, "זה היה קרוב!" היא אומרת בחיוך ומשחררת את הלחץ ממנה,אתם מתקדמים בעיר ושומעים את צעקתו של נידורינו, "הוא ממש פוקימון עצבני.." סוזן ממלמלת.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מרגיש רטט תיקך,רואה שזה הפוקידע שלך ומבחין שקיי מתקשר אליך.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אממ סוזן, אני צריך ללכת רגע, בפרטיות, לחשוב קצת מה לעשות מחר במכון, ואיך היום עבר עליי, לכי בינתיים לחדר" אומר לה ואלך מהמקום.
אני אלך למקום שאין בו אנשים ואדליק את הפוקיד, "מה המצב קיי?" אשאל אותו.
-
[QUOTE=Meganium;1180477][COLOR="Red"][U][B]
את משחררת את סילקון מהפוכדור שלו.
סילקון מותח את גופו הקטן וקופץ על המיטה,שם הוא מבחין בביוטיפליי ובוהה בו.
את מחפשת באמבטיה אם יש דלי או משהו להכיל בתוכו את ברבוץ',את יורדת ללובי ומבקשת האחות ג'וי דלי,היא מהנהנת ומביאה מהדלת שמאחוריה דלי צהוב,את עולה בחזרה לחדר וממלאה את הדלי במים מהאמבטיה ומוציאה את ברבוץ'.
את מכריזה בזאת שהאוכל מוכן וכל הפוקימונים קופצים על הרצפה לצלחות שלילי מגישה.
"זה בשביל פוקימוני העשב לשרומיש וטריקו" היא ממלמלת, "זה לסקיטי וספוינק וזה לביוטיפליי וסילקון" היא אומרת והפוקימונים מתחילים לאכול.
כל הפוקימונים אוכלים את האוכל ונראים נהנים מאוד.
את מראה ללילי את הפירות שלך, "ואוו זה הרבה פירות! אני יכולה להכין מהם משהו נהדר!" לילי אומרת.
"יש לך פרי אספר! הוא לפוקימוני על חושי! בשביל ספוינק!" היא אומרת בחיוך.
אתן מתיישבות וצופות בפוקימונים שלכן אוכלים,לילי מביטה בך ומחייכת, "נו אז יש לך גם סילקון,את מאמנת לא? את בטוחה שביוטיפליי חזק בשביל קרבות? לא שאני מפקפקת בו כן,הרי ביוטיפליי מושלם למתאמים" לילי שואלת אותך.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"וואו הם ממש אוהבים את האוכל! את מבשלת מצוין!אני מאוד אוהבת תחריות אבל גם מכונים, אני ינסה לשלב את שניהם, ומי אמר שקרבות לא יכולים להיות יפים? לפעמים המכה האכזרית ביותר היא היפה ביותר" אני אומרת ומביהטא להפוקימונים "אני ישמח גם לעזור לבשל אני צריכה ללמוד אחרי הכל" אני ואמרת וניגשת אליה
-
[quote=Meganium;1180477]
[COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
"מוכן ומזומן!" אתה אומר בביטחון ונחישות, "נהדר" וונסה אומרת וצ'יקוריטה נראית נחושה, "אני מצטערת צ'יקוריטה אבל את לא תוכלי להגיע לשם,הפוקימונים של החיילים ששומרים שם יכולים להיות חזקים,לכן אתה תשתמש בפוקימונים שלי" וונסה אומרת בחיוך ואתה נראה קצת מהוסס.
"לפתח את סינדקוויל?" וונסה שואלת לאחר שאתה מסביר לה.
"סינדקוויל הספיק ללמוד להביור וגלגל להבה?" וונסה שואלת ואתה מאשר, "נו,אז אין עוד הרבה,שאר המתקפות שנשארו לו ללמוד עד להתפתחות הם מתקפה מהירה ומהירות שאותם אני חושבת שהוא ילמד אותם אחרי ההתפתחות או לפני אבל הכל יכול לקרות" וונסה מסבירה לך.
"אני רואה שסינדקוויל מאוד התחזק מהפעם האחרונה שראיתי אותו,אתה יודע מתי טוטודייל שלי התפתח בפעם הראשונה? קצת אחריי המכון השני,הוא היה טוטודייל חזק מאוד ואחר כך התפתח לקרוקונאו מאוד חזק,ככל שהפוקימון חזק ההתפתחות שלו תהיה עוד יותר חזקה,תזכור את זה" וונסה אומרת בקול רגוע.
"עכשיו ככה..בשביל לפרוץ את המעבדה,קודם כל אנחנו צוללים,אני אביא מכשירי נשימה מתחת למים,אני ואתה נצלול ביחד עם פרליגיטור ועוד פוקימון שלי ושניהם יביאו אותנו לכניסה הראשית של הבסיס,אנחנו נלבש חליפות צלילה ומתחתן נלבש את מדי צוות ניאו רוקט,כולם יחשבו שאנחנו חיילים,אסור שיחשדו בנו ואסור שנמשוך תשומת לב,לאט לאט אנחנו צריכים לברר מידע איפה נמצאת המעבדה הראשית,נקבע אזור מפגש ונברר את כל הפרטים,אם מישהו חושף אותך אתה חייב לעלף אותו! אסור שיודלף שיש פורצים לבסיס! הכל ברור?" וונסה שואלת.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
תגיד אוכל להשתמש בכישורי הליחמה שאני מכיר מהמציאות על אנשים כאן כדי לעלף אותם? אני יסביר לך בסקייפ.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ברור.." ואז אביט בה ואוסיף "המפקדת!" בחיוך רחב, אנסה להעניק לה תחושה טובה.
לאחר מכן אומר לצ'יקוריטה "שמעת את וונסה, אבל למרות מה שהיא חושבת.. אנחנו נראה לה שכן נצטרך אותך, אל תדאגי צ'יקוריטה"
"תקשיבי" אומר במעט התרגשות "בניגוד למה שאת חושבת, יש פוקימונים למשימה מחר, שיעילו לי בהחלט, ואני מבקש ממך להרשות לי להביא איתי את סינדקוויל, צ'יקוריטה וספינרק. סמכי עליי"
ואביט בא מלא בטחון ורצון.
-
"יש לי שאלה אחת בלבד - אני מקבל את האלקטרובאז שלך לקרב?! תמיד רציתי להילחם עם אחד כזה" אתה שואל אותו בהתלהבות ומחרכה לתשובתו, "אם זה כל כך ישמח אותך אתה תוכל להשתמש בו" צ'אד אומר בחיוך.
אתה מביט בפוקימונים שלך ורואה שהם עדיין נלחמים זה בזה.
"אוקיי עכשיו הפסיקו!" קורא צ'אד ומרים את ידיו,הפוקימונים מפסיקים מלהילחם ומסתכלים עליו.
"עכשיו תתחלקו לזוגות! אודיש נגד צ'רמנדר ופוליוואג מול פידגי'וטו!" צ'אד אומר,הפוקימונים עומדים זה מול זה לפי הזוגות.
צ'רמנדר תוקף בהתפרצות להבות,אודיש הזריז קופץ הצידה ומצליח לזוז בזמן.
פידגי'וטו תוקף במתקפה מהירה שפוגעת בפוליוואג,לאחר מכן פוליוואג מפתיעה אותו בבועות.
"ככה הם ימשיכו" צ'אד אומר לך.
"פוקימונים שמזוהים איתם? לרוב חיילי צוות רוקט יש פוקימוני רעל,ראשי הצוות משתמשים בהם הרבה וגם החיילים,לא ראית ביער כמה פוקימוני רעל השתמשו החיילים? אקנסים והאנטרים,גלום" צ'אד מסביר.
"מחר בערב נכנסים לעיר ספרון חיילים חדשים שמתחילים לעבוד במגדל,אנחנו צריכים להצטרף אליהם בחשאי ולהיכנס,אם פונים אליך אל תסתכל להם בעיניים,הם יוכלו לזהות אותך על פי הפחד או החוסר ביטחון,תשתדל להיראות כמה שיותר בתפקיד,אם מפקד פונה אליו אתה קודם כל אומר אדוני ואז מדבר,עומדים עם שתי ידיים בצידי הגוף ולא מזיזים את הראש,אלו צורות ההתנהגות של הצוות,ברור?" צ'אד שואל.
אודיש יורה חומצה על צ'רמנדר ופוגע בו,פוליוואג משגר הרבה בועות ופידגי'וטו מתחמק,לאחר מכן הוא תוקף באס אווירי מהיר שמצליח לפגוע בפוליוואג.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה מאשר את דבריה של וונסה, "המפקדת!" אתה קורא לה בחיוך רחב,היא מחייכת ומתחילה לצחקק, "יפה שהבנת" היא אומרת וקורצת.
"טוב טוגקיס אפשר לחזור לעיר ויולט" וונסה אומרת לטוגקיס שמזיז את כנפיו ומשנה כיוון.
"שמעת את וונסה, אבל למרות מה שהיא חושבת.. אנחנו נראה לה שכן נצטרך אותך, אל תדאגי צ'יקוריטה" אתה אומר לצ'יקוריטה,היא לא אומרת דבר ומביטה בוונסה.
בזמן החזרה אתה מסביר לוונסה שאתה רוצה לקחת למשימה את צ'יקוריטה,סינדקוויל וספינרק.
"זה מאוד מסוכן.. זה בסיס שמור והפוקימונים שם מאוד חזקים מול שלושת אלה,הם יכולים להיפגע..אין להם רחמים,ותסמוך עלי שאני אומרת את זה,הם מספיק פגעו בי ובפוקימונים שלי אבל אם אתה כל כך בטוח בזה,תצטרכו להיות מאוד זהירים" וונסה אומרת במבט רציני ובקול חד.
מה תעשה?[/COLOR]
"וואו הם ממש אוהבים את האוכל! את מבשלת מצוין!" את אומרת בחיוך, "תודה רבה.. בתור מתאמת אני צריכה לדעת איזה אוכל הפוקימונים שלי אוהבים" לילי אומרת ומחמיאה מעט לעצמה.
לשלב בין שניהם? זה המון עומס,תצטרכי לתפוס גם פוקימונים שיהיו טובים לקרבות וגם פוקימונים לתחרויות,אבל אני חושבת שיהיה נחמד לראות איך ביוטיפליי יהיה לוחם בעתיד" לילי אומרת ומסתכלת על סילקון שאוכל את המזון שלו.
"אם את רוצה ללמוד אז יש לך שמה פירות,נוכל להכין פופינים לפוקימונים שלנו,נו אז כמה זמן סילקון כבר בצורה שלו? אני חושבת שהוא צריך להתפתח בקרוב" לילי אומרת ומסתכלת בו עוד פעם.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Blue"][U][B]קודאק-[/B][/U]
אתה מסביר לסוזן שאתה צריך קצת זמן בפרטיות, "טוב אני אחכה לך במרכז הפוקימונים,כבר נהיה מאוחר,כנראה אני אלך לישון ביי" היא אומרת ומתרחקת ממך.
אתה הולך לאזור הבניה ליד המכרות,כבר לילה ולא מסתובבים שם אנשים, "מה המצב קיי?" אתה שואל אותו בזמן שאתה עונה בפוקידע.
"שלום קודאק,תקשיב לי טוב, עוד מעט אנחנו ניפגש,יש כמה דברים שאתה צריך לדעת,המבצע הראשון שלך בתפקיד יחול מחר,תחכה לי בכניסה לשער אורבורג מהצד של העיר אורבורג,אני אגיע לשם תוך זמן קצר" קיי אומר ומנתק.
מה תעשה?[/COLOR]