-
[quote=ITA;1263077]
[COLOR=sienna][B]עומר~לוק קאסטלאן-[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][U][I]לא הגבת לתגובה הזאת:[/I][/U][/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה טס אליה במשק כנפיים מהיר בחיוך קל, מכין את טפריך למפגש.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מפיל את סקורפיו על החרב, שלא מסבה נזק רב עקב כך שהיא לא נפגעה מהלהב עצמו, שתקוע באדמה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מנסה לשרוט את גבה כשהיא נופלת, אך החליפה שלה לא נפגעת מטפריך לא משנה כמה תנסה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]היא מתרחקת מבוהלת, ואז חיוך מתפרס על פניה, אתה מביט על הרגל הימנית שלך.[/COLOR]
[COLOR=sienna]היא מדממת, קצף אדום מבעבע מחור משונה שדומה לעקיצות של עקרבים.[/COLOR][/quote]
"לעזעזאל" אסנן, ואצעק לשמיים בכעס. 'אני חייב להמשיך להלחם...' אחשוב ואעוף אל סקורפיו במטרה לנקר את ראשה.
-
[B][SIZE=6][COLOR=red]המשך לכוווווווווווווווווווווווווווולם![/COLOR][/SIZE][/B]
[B]לפתע... העולם שאתם נמצאים בו מתפוגג, אתם מוצאים את עצמכם יושבים אחד ליד השני, ללא קשר למקום שהייתם בו קודם לכן.[/B]
[B]אתם רואים אדם קשיש, שמקרין עוצמה וכוח במבטו, שמחייך אליכם בחיוביות.[/B]
[URL="http://tektek.org/avatar/46700656"][IMG]http://img153.imageshack.us/img153/1899/tek4ea169fd2cd218764899.png[/IMG][/URL]
[B]"אני המאסטר, למי ששכח או לא פגש בי, אותו אדם שייסד את הארגון של הAD, אנטי דינאקס."[/B]
[B]התמונה משתנה, אתם מגיעים לאזור אותו כולכם מכירים, אף על פי שאף אחד מכם לא ביקר בו מעולם, הוא נראה לכם מוכר.[/B]
[B]אתם ישובים בשורה הראשונה בספסל שדומה לספסלים של איצטדיוני כדורגל, בנוף המקום נראה מכובד, וחמים.[/B]
[B]יורד שלג בחוץ, אך אתם מכוסים במעין כיפה בלתי נראית, שמונעת מהשלג, הגשם והרוח לפגוע בכם.[/B]
[URL="http://tektek.org/avatar/47510308"][IMG]http://img202.imageshack.us/img202/8130/tek4ef212fab411d5679632.png[/IMG][/URL]
[B]המאסטר דיבר שנית, מהסס קצת בדבריו:[/B]
[B]"טוב, אז כולכם השתגרתם מהמקום שהייתם בו, לכאן, אנחנו בקיק- כמובן.[/B]
[B]זימנתי אותכם כי יש לי בקשה מכם, יותר נכון משימה.[/B]
[B]טוב... בזמן האחרון צבאו של דינאקס התחזק ביותר, ישנם שמועות שהרוחות האגדיות הצטרפו לדינאקס...[/B]
[B]המשימה שלכם היא לגלות אם זה נכון, ואם כן לעצור אותן".[/B]
[B]*שלחו לי הודעה פרטית עם שמות של שניים מהמשתמשים שאתם רוצים לעבור איתם את המשימה, רשימת המשתמשים:[/B]
[B]אוהד~צ'אז אנטיפאקט[/B]
[B]עומר~טום רידל[/B]
[B]ליאור~לי אוזומאקי[/B]
[B]עמית~קיבה ג'ונסון[/B]
[B]עומר~לוק קסטלאן*[/B]
[B]"לכל קבוצה ייצטרף מלווה, אולי אתם מכירים אותו. בסוף המשימה תוכלו לבחור אם לחזור לנקודה ממנה הגעתם לכאן, או להשאר בקיק לאימונים".[/B]
[B]תשלחו לי, ביום ראשון אחזור מאילת עם ההמשכים, וכע-[/B]
[B][SIZE=4][COLOR=blue]זה איוונט חנוכה![/COLOR][/SIZE][/B]
-
[B][B]המאסטר אומר לבסוף:[/B][/B]
[B]"ציוותתי אותכם בצורה כזאת:[/B]
[B]לוק קסטלאן ביחד עם צ'אז אנטיפאקט.[/B]
[B]טום רידל ביחד עם קיבה ג'ונסון ולי אוזומאקי.[/B]
[B]כמובן שבמידה ומישהו מכם מעוניין לצאת למשימה לבדו, זה יהיה בסדר".[/B]
[COLOR=red][B]"אם מישהו מעוניין לצאת לבד למשימה, נא להודיע על כך לשה"ם בהודעה פרטית!" נשמע רעם בשמיים.[/B][/COLOR]
[B]"לוק קאסטלאן וצ'אז אנטיפאקט, את מסעכם תתחילו בהר סנוי, את הרוחות תוכלו לזהות בקלות.[/B]
[B]אבל תזהרו, הרוחות עלולות לתקוף אותכם, תצטיידו בנשקים" המאסטר אומר.[/B]
[B][COLOR=darkgreen]המשך ללוק קסטלאן ולצ'אז אנטיפאקט-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]אתם משתגרים למעין בקתה המתפקדת בתור מקום אימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מולכם מגירה מלאת נשקים, על כל אחד מכם לקחת נשק אחד.[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]-חנית קצרה[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]-חנית ארוכה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]-חרב סייף[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]-חרב סמוראים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]-פגיון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]-[/COLOR][COLOR=darkgreen]סכין[/COLOR][/B]
[COLOR=#006400][B][COLOR=darkgreen]בחרו אחד, אבל לא תוכלו לקחת את אותו הנשק אם אחר כבר לקח אותו, אנא[/COLOR] פרטו למה אתם בוחרים ואת מחשבותיכם, השקיעו![/B][/COLOR]
[B][COLOR=#006400]מי שיגיב ראשון יזכה באותו הנשק, על כן כתבו שני נשקים שתרצו לפי סדר העדיפויות שלכם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]המשך לטום רידל, קיבה ג'ונסון ולי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]"את מסעכם תתחילו ביער סינדור, אשגר אותכם לשם תכף" המאסטר ממלמל לעצמו בקול כדי שתשמעו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]"גם עליכם להצטייד בנשקים" המאסטר פונה אליכם ומסתכל על קיבה "את מגנו של אבי תאלץ להשאיר אצלי למשימה".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]"מי [/COLOR][COLOR=purple]מכם שלא בחר נשק או שמעוניין להחליף" הוא פותח מגירה סודית בספסל עליו אתם יושבים "לכל אחד אפשרות לקחת נשק אחד".[/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B]הנשקים אותם החזקתם נעלמים, המגן של אבי משתגר לידייו של המאסטר.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]-חנית קצרה[/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple]-חנית ארוכה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]-חרב סייף[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]-חרב סמוראים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]-פגיון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]-סכין[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]בחרו אחד, אבל לא תוכלו לקחת את אותו הנשק אם אחר כבר לקח אותו, אנא פרטו למה אתם בוחרים ואת מחשבותיכם, תשקיעו![/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מי שיגיב ראשון יזכה באותו הנשק, על כן כתבו שלושה נשקים שתרצו לפי סדר העדיפויות שלכם.[/COLOR][/B]
-
[quote=ITA;1265449][B][B]המאסטר אומר לבסוף:[/B][/B]
[COLOR=red][B]"אם מישהו מעוניין לצאת לבד למשימה, נא להודיע על כך לשה"ם בהודעה פרטית!" נשמע רעם בשמיים.[/B][/COLOR]
[B]"לוק קאסטלאן וצ'אז אנטיפאקט, את מסעכם תתחילו בהר סנוי, את הרוחות תוכלו לזהות בקלות.[/B]
[B][COLOR=#800080]"את מסעכם תתחילו ביער סינדור, אשגר אותכם לשם תכף" המאסטר ממלמל לעצמו בקול כדי שתשמעו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]"גם עליכם להצטייד בנשקים" המאסטר פונה אליכם ומסתכל על קיבה "את מגנו של אבי תאלץ להשאיר אצלי למשימה".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]"מי [/COLOR][COLOR=purple]מכם שלא בחר נשק או שמעוניין להחליף" הוא פותח מגירה סודית בספסל עליו אתם יושבים "לכל אחד אפשרות לקחת נשק אחד".[/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B]הנשקים אותם החזקתם נעלמים, המגן של אבי משתגר לידייו של המאסטר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple]בחרו אחד, אבל לא תוכלו לקחת את אותו הנשק אם אחר כבר לקח אותו, אנא פרטו למה אתם בוחרים ואת מחשבותיכם, תשקיעו![/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מי שיגיב ראשון יזכה באותו הנשק, על כן כתבו שלושה נשקים שתרצו לפי סדר העדיפויות שלכם.[/COLOR][/B][/quote]
*בגלל שזה לכולם אז אני לא מצטט את הכול בסדר?
*חרב סמוראים,חרב סייף וחנית ארוכה [המועדף ראשון הפחות מועדף אחרון]
'מה יהיה עם אדמונד והולי,אדמונד הוא מישהו שאני מעדיף שיהיה חבר שלי והולי,גם אבל חברה מסוג יותר טוב' אחייך לעצמי,אתקרב אל המאסטר ואומר לו:"מאסטר,אם אפשר חרב סמוראים,היא קלה,היא נוחה,מהירה וחדה כמו עורב,ואני עורב,בנוסף לציפורניי החדות אשמח אם תהיה לי חרב סמוראים או של סייפים איתי,וגם אני מעדיף לא ללכת עם שני האנשים שאותם הצמדת לי,יש לי שני חברים,אדמונד והולי,ואני מעדיף להיות איתם מאשר עם השניים האלה".
-
[quote]המשך לטום רידל, קיבה ג'ונסון ולי אוזומאקי-
"את מסעכם תתחילו ביער סינדור, אשגר אותכם לשם תכף" המאסטר ממלמל לעצמו בקול כדי שתשמעו.
"גם עליכם להצטייד בנשקים" המאסטר פונה אליכם ומסתכל על קיבה "את מגנו של אבי תאלץ להשאיר אצלי למשימה".
"מי מכם שלא בחר נשק או שמעוניין להחליף" הוא פותח מגירה סודית בספסל עליו אתם יושבים "לכל אחד אפשרות לקחת נשק אחד".
הנשקים אותם החזקתם נעלמים, המגן של אבי משתגר לידייו של המאסטר.
-חנית קצרה
-חנית ארוכה
-חרב סייף
-חרב סמוראים
-פגיון
-סכין
בחרו אחד, אבל לא תוכלו לקחת את אותו הנשק אם אחר כבר לקח אותו, אנא פרטו למה אתם בוחרים ואת מחשבותיכם, תשקיעו!
מי שיגיב ראשון יזכה באותו הנשק, על כן כתבו שלושה נשקים שתרצו לפי סדר העדיפויות שלכם.[/quote]
*חרב סיף,חרב סמוראים וחנית ארוכה.
"מאסטר, אני אבחר בחרב הסייף, רצוני הוא בחרב הסמוראים אך זה גם מספיק בשבילי." אומר למאסטר .לאחר מכן אגיד לטום רידל:"ואתה-אתה תצטרך להסתפק בנו כמו שאני מסתפק בחרב הסייף.תאמין לי שגם לי יש חברים שם וגם אני הייתי רוצה להיות איתם.אני הייתי באמצע משימה איתם, ובה אחד מהחברים שלי, שניסיתי מאוד להציל, נהרג והשנייה נאבקת בכוחות אפלים אשר השתלטתו עליה.אתה חושב שאני לא רוצה להיות איתה ולעזור לה?היא זו שרצתה שאני אעזוב, למרות שבתוך תוכי אני רציתי ללכת לעזור לה להיאבק בכוחות האלה."
-
[QUOTE=ITA;1265449][B][B]המאסטר אומר לבסוף:[/B][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מולכם מגירה מלאת נשקים, על כל אחד מכם לקחת נשק אחד.[/COLOR][/B]
[COLOR=#006400][B][COLOR=darkgreen]בחרו אחד, אבל לא תוכלו לקחת את אותו הנשק אם אחר כבר לקח אותו, אנא[/COLOR] פרטו למה אתם בוחרים ואת מחשבותיכם, השקיעו![/B][/COLOR]
[B][COLOR=#006400]מי שיגיב ראשון יזכה באותו הנשק, על כן כתבו שני נשקים שתרצו לפי סדר העדיפויות שלכם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מי שיגיב ראשון יזכה באותו הנשק, על כן כתבו שלושה נשקים שתרצו לפי סדר העדיפויות שלכם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"הממ..." אתלבט בין הנשקים השונים. 'מה יתאים הכי טוב לגפיים של הנמלה...?'. אחשוב על החנית הקצרה לרגע, היא אמנם דוקרת, אך במידה ואסתובב לרגע היא תדקור אותי. גם החנית הארוכה לא באה בחשבון, הגפיים שלי לא יחזיקו מעמד בהחזקתה. חרב הסייף תהיה אולי נחמדה, אבל נראה אחר כך. חרב סמוראי גם תהיה טובה, נחליט בניהם. הפגיון אמנם ישתלב מצוין, אך המלתעות שלי יעשו את אותה העבודה, וכך גם עם הסכין. עכשיו נשאר לי חרב הסייף או חרב הסמוראים... במה לבחור...'.
לאחר כמה דקות מחשבה אחליט מה לקחת. "בסדר!" אני קורא ללוק שלידי, "אני שמח שאני עובד את המסע הזה איתך! אני עומד לקחת איתי את חרב הסמוראי!". אני מסתובב ומרים את חרב הסמוראי. "אני בטוח שהשילוב בין הלחץ של המלתעות לשיסופי חרב הסמוראי יגרמו להרתעה, שיתוק מוחלט ולמוות של היריב!". אני מניף את החרב הארוכה באוויר, ומניח אותה על כתפי.
-
[QUOTE=ITA;1265449][B][B]המאסטר אומר לבסוף:[/B][/B]
[COLOR=red][B]".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מי שיגיב ראשון יזכה באותו הנשק, על כן כתבו שלושה נשקים שתרצו לפי סדר העדיפויות שלכם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר בקול רם" איזה כיף יש לי אחלה שותפים" ואז אוסיף לטום וקיבה אומר " אני לי אם אם לא הבנתם עד עכשיו.אני מקווה שנסתדר יחד ונעבור תמסע הזה".
אני אומר למאסטר" טוב הנשק שאני רוצה זה חנית קצרה. בגלל כשאר אני אשתמש בצורת החיה שלי אני יוכל להחביא את הנשק שלי בתוך הפרווה ואז כשהאויב היה קרוב אוכל לדקור אותו.
הנשק השני זה חרב סמוראים- מכייון שלהחזיק חרב זה טוב ובע לי להיות כמו הסמראי האהוב עלי גין שבוודאי לא שמעת עליו.
נשק אחרון הוא פגיון יש לו אותה סיבה כמו לחנית קצרה.אין לי כוח להגיד שוב תסיבה לך"
-
[quote=Alon :P_hanpy;1100196][SIZE=2][COLOR=#696969]שם פרטי: אלון[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]שם במשחק: אלון טייפון | Alon Tyfoon[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]כינוי בפורום: Alon :P_hanpy[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]תיאור מראה של הדמות: שיער שחור וקצר,יש לו עיניים חומות שתמיד יש בהן ניצוץ. [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#696969]הוא גבוה,אך לא יותר מדי,אבל גם לא נמוך.גוון עורו בהיר.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#696969]אופי: חכם, פזיז, אסטרטגי, עקשן, יודע להנהיג.[/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#696969]רקע: אלון היה ילד "טבע",הוא אהב טבע וחיות,והיה הולך עם חבריו לתצפית על בעלי חיים במשך הרבה זמן,כשאלון היה קטן,אביו נפגע בגלל חיה מוזרה,אלון לא יודע מי היא עד היום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]אלון החליט לחקור את בעלי החיים,ולדעת על כולם עד שהוא יגלה מי פצע את אביו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]אלון מעולם לא ציפה,שהוא בעצמו,יהיה "חצי" חיה בעצמו,אבל למען האמת,זה היה חלומו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]אלון אהב פילים,הוא היה מצייר אותם,וכל הזמן מדבר עליהם,אביו ואימו שמחו שהוא יודע הרבה על בעלי החיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]אלון [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#696969]תמיד חלם להיות פראי חזק ומשוחרר כמו כל שאר החיות,הוא לא אהב להיות בבית סתם,אלה להיות בחוץ בטבע.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]פעם אלון הלך ליער,במטרה למצוא חיות,אך לפתע חיה אחת אה ושרטה אותו בידו,דבר שהשאיר לו צלקת ביד,הוא ראה שזה היה אריה חזק וגדול,שמיד לאחר מכן שאג על קודק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]אלון פחד,ולפתע משום מקום,הגיע עדר פילים והרחיק משם את האריה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]מאז קודק טוען שהפילים הם הכי חזקים,ואי אפשר לגבור עליהם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]חיה שאיתה הדמות ממוזגת: פיל[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]אי[COLOR=#696969]ך התמזגתם איתה?: קודק הלך עם חבריו לכיוון יער,הם רצו ושיחקו שם,ופתאום קודק הלך לאיבוד ולא מצא אותם,קודק הלך לו בודד,לא ידע כיצד לחזור לביתו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]הוא עלה על עץ כדי למצוא תצפית טובה,אך לפתע ידו החליקה מהענף שבו אחז,והוא התחיל ליפול לאדמה הקשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]קודק הרגיש שזה הסוף,הוא נפל ללמטה במהירות וכשפתח את העיניים,ראה שהוא לא על האדמה,אלה שהוא נפל על פיל,מיד קודק הרגיש מוזר והוא התמזג עם הפיל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]הערות/בקשות/הארות/אחר/שניצל: מקווה שהרקע בסדר..[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#696969]ולהירשם =)[/COLOR][/SIZE][/quote]
[quote=ITA;1203787][B][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן-[/COLOR][/B]
[COLOR=#006400]אתה מתכונן לשבור את הבמבוק שלו, מרים את הרגל הפילית שלך בכיוון הנשק.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אך אתה מרגיש לפתע שיותר קל לך לסחוב אותו, אתה מביט ורואה שהוא גולש מאותו לבוש שהסתיר את גופו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מולך עומד שלד שחור, עינייו אדומות נוצצות ברשעות והוא עוטה מסכה מעצמות לבנות אל מול עינייו, שיער פראי בגווני שחור ואדום מתנופף במשב אוויר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא רוכן ומרים את הבמבוק ומצחקק ברשעות "עכשיו אני לא אצטרך להזהר שלא תראה אותי, או שלא תדע מי אני".[/COLOR]
[COLOR=#006400][spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/45847131"][IMG]http://img853.imageshack.us/img853/3927/tek4e4f8dcc495596127612.png[/IMG][/URL][/spoiler][/COLOR]
[/quote]
"למה?" אקרא בזלזול, ולא אבזבז זמן, אצליף בשלד עם החדק שלי תוך כדי שאני נסוג אחורה באיטיות אל עבר החרב שלי.
~~~
[spoiler]
[B]כמה דברים:[/B]
1. אני משולב עם פיל
2. יש לי חרב, ועכשיו היא רחוקה ממני ב10 מטרים ככה.
3. נלחמתי נגד מישהו בשם ג'יי..
4. אני לא בטוח אם זו התגובה האחרונה, אבל זו התגובה האחרונה שמצאתי שלי.
5. מצטער על התגובה הקצרה..
6 ואחרון- שיניתי מעט ת'טופס, כאילו רק ת'שמות וריעננתי אותו.
[/spoiler]
-
המשחק מוקפא לזמן הקרוב, כך גם האיוונט יתחיל מאוחר יותר.
מצטער אבל יש לי עומס בלימודים..
שנה טובה לכולם, מי שלא הגיב יכול להגיב כשהמשחק בהקפאה, אני לא נועל.
-
[quote=ITA;1265449][B][B]המאסטר אומר לבסוף:[/B][/B]
[/quote]
אביט על הנשקים השונים בתהייה, 'זה היה פתאומי..' אחשוב ואסתכל על צ'אז. 'הילד הזה.. אני זוכר אותו, שם בבקתה, עם הילדה הבלונדינית הזאת...'
אסיט ממנו את מבטי ואתבונן שוב על הנשקים שמולנו, ואהרהר איזה כלי נשק הכי יתאים לי.' אני חייב לבחור את כלי הנשק הכי טוב בשבילי, מבחינת הגוף שלי ויכולותי...' אבין.
[quote=sandslash;1265490]"הממ..." אתלבט בין הנשקים השונים. 'מה יתאים הכי טוב לגפיים של הנמלה...?'. אחשוב על החנית הקצרה לרגע, היא אמנם דוקרת, אך במידה ואסתובב לרגע היא תדקור אותי. גם החנית הארוכה לא באה בחשבון, הגפיים שלי לא יחזיקו מעמד בהחזקתה. חרב הסייף תהיה אולי נחמדה, אבל נראה אחר כך. חרב סמוראי גם תהיה טובה, נחליט בניהם. הפגיון אמנם ישתלב מצוין, אך המלתעות שלי יעשו את אותה העבודה, וכך גם עם הסכין. עכשיו נשאר לי חרב הסייף או חרב הסמוראים... במה לבחור...'.
לאחר כמה דקות מחשבה אחליט מה לקחת. "בסדר!" אני קורא ללוק שלידי, "אני שמח שאני עובד את המסע הזה איתך! אני עומד לקחת איתי את חרב הסמוראי!". אני מסתובב ומרים את חרב הסמוראי. "אני בטוח שהשילוב בין הלחץ של המלתעות לשיסופי חרב הסמוראי יגרמו להרתעה, שיתוק מוחלט ולמוות של היריב!". אני מניף את החרב הארוכה באוויר, ומניח אותה על כתפי.[/quote]
אמחא לו כפיים, "מחשבה טובה, בהתחשב בגפיים שיש לך." אומר לו, בזמן שאזכר שהוא חצי נמלה. "עכשיו תורי לחשוב, מה הכי כדאי לי לבחור.." אמלמל לעצמי. צמרמורת תעבור בגופי שאראה את הסכין 'אחרי מה שקרה לי בשבי בחיים לא אשתמש בסכין..' אחשוב וארגיש את הצלקת שבלחי שלי. 'אולי אקח חרב? במילא פגיון וסכין לא יעזרו לי בהתחשב בכנפיים שלי ובטפרים שיש לי ביידים...' אסיק לעצמי בזמן שאביט בחרב הסייף. 'גם חרב סייף ממש לא תעזור לי, אין לו חוד בכלל!' אבין בייאוש.
'אוף! למה לא לקחתי ישר את חרב הסמוראים, זאת הבחירה הכי טובה בשבילי..' אכעס על עצמי, ואביט בקנאה וביראה על חרב הסמוראים של צ'אז.
אסרוק שוב בעיני את כלי הנשק 'פגיון-לא, סכין-אין מצב, חרב סייף-לא, רק אם אין ברירה; חנית ארוכה- היי, האמת, שחנית יכולה להיות בחירה נחמדה' אוהב את המחשבה שלי, 'אוכל לזרוק אותה מהאוויר, בעת דאייה. הרי התקפה מרחוק יכולה להיות יתרון'. אחשוב בחיבה ואגש אל החנית. "בחרתי, אני לוקח את החנית הארוכה!" אצביע על החנית ואחזיק אותה בזרועותי. אניף מעל ראשי את החנית בגאווה ואסתובב אל צ'אז.
-
מצטער, אני ממהר והאחים הקטנים חופרים לי, המשכים קצרים
[B]חלוקת הנשקים-[/B]
מהזמן שיש לי בבוקר אין לי זמן להגיב תגובות סופר ארוכות, לכן אכתוב מי מקבל איזה נשק-
טום רידל- חרב סמוראים
קיבה ג'ונסון- חרב סיף
לי אוזומאקי- חנית קצרה
צ'אז אנטיפאקט- חרב סמוראים
לוק קסטלאן- חנית ארוכה
הפרדתי לקבוצות/יחידים, תהנו!
[B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]"אתה, אתה תתחיל את המסע שלך בשדה" המאסטר פונה אליך.[/COLOR]
[COLOR=teal]המאסטר משגר אותך, אתה עומד בשדה חיטה, פתוח, שומם.[/COLOR]
[COLOR=teal]"ילד, מה נישמע?" אתה שומע קול מוכר "נבחרתי ללוות אותך".[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מסתובב, ארוו הקנטאור עומד לפניך.[/COLOR]
[COLOR=#008080][/COLOR]
[COLOR=#006400][B]אלון~קודק סטורן-
[/B]השארתי את הטופס כמו שהוא היה, כי לא שינית לשם אמריקאי/אנגלי/יפני/אתיופי [חחח יש לי שגעונות XD ואל תתייחס ברצינות ל"/אתיופי"][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]תשנה ואני אשנה בדף הראשי, תגיד לי גם מה ריעננת חח[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]---[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אין לי זמן לבזבז עליך" הוא מגחך ומביט לכיוון שלא אפשר לך ללכת אליו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"הם סיימו" הוא ממלמל ומתחיל להתרחק ממך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"סיונרה!" הוא מסתלק בריצה מהמקום, לכיוון שממנו אתה באת.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה עדיין רואה אותו רץ, אבל אתה גם סקרן לראות מה נמצא לפניך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[B][COLOR=sienna]עומר~לוק קסטלאן+אוהד~צ'אז אנטיפאקט[/COLOR][/B]
[COLOR=#a0522d]אתם משתגרים להר קפוא כקרח, שומם, ולבן מערימות השלג.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]לידכם, נעמד אדם עם ברדס, הוא מוכר ללוק.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"לוק? טיפלו בי, החלמתי" הוא מוריד את הברדס "ונבחרתי ללוות אותכם".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סיא עומד לפני לוק, ולוחץ ידיים עם צ'אז, מציג את עצמו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]*תמונה בעמ' הראשי, אוהד*[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[B][COLOR=purple]ליאור~לי אוזומאקי+עמית~קיבה ג'ונסון[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]אתם משתגרים ליער, יער חשוך, העצים חוסמים את האור ולכן ישנו רק אור עמום.
יללה מצמררת נשמעת ביער, אתם נמצאים בקרחת יער, שיערכם סומר באימה.
מאחוריכם פונה אדם המוכר ללי, נער מכונף בגילכם בעל שיער כחול.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"לי, הרבה זמן לא התראנו" אייס אומר בחיוך ללי.[/COLOR]
[COLOR=#800080]*עמית, אני לא זוכר אם פגשת כבר את אייס, בכל מקרה יש תמונה בעמוד הראשי*[/COLOR]
-
[quote]ליאור~לי אוזומאקי+עמית~קיבה ג'ונסון
אתם משתגרים ליער, יער חשוך, העצים חוסמים את האור ולכן ישנו רק אור עמום.
מאחוריכם פונה אדם המוכר ללי, נער מכונף בגילכם בעל שיער כחול.
"לי, הרבה זמן לא התראנו" אייס אומר בחיוך ללי.
*עמית, אני לא זוכר אם פגשת כבר את אייס, בכל מקרה יש תמונה בעמוד הראשי*[/quote]
*לא,לא ראיתי אותו.
"לי,מי זה הילד עם הכנפיים?ולמה השיער שלו כחול?" אשאל את לי בלחש כדי שהאיש עם הכנפיים לא ישמע.
-
[quote]אתם משתגרים להר קפוא כקרח, שומם, ולבן מערימות השלג.
לידכם, נעמד אדם עם ברדס, הוא מוכר ללוק.
"לוק? טיפלו בי, החלמתי" הוא מוריד את הברדס "ונבחרתי ללוות אותכם".
סיא עומד לפני לוק, ולוחץ ידיים עם צ'אז, מציג את עצמו.
*תמונה בעמ' הראשי, אוהד*[/quote]
"סיא!" אומר בהתלהבות "מה-.. מה קרה בסוף עם סקורפיו? מי הביא אותך לפה..?" אשאל אותו ואנסה לחמם אותי.
אביט על השלג ועל הנוף הרחוק מלמטה, "איפה אנחנו..?" אמלמל, ואביט על צ'אז בבילבול.
-
[QUOTE]
[B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]"אתה, אתה תתחיל את המסע שלך בשדה" המאסטר פונה אליך.[/COLOR]
[COLOR=teal]המאסטר משגר אותך, אתה עומד בשדה חיטה, פתוח, שומם.[/COLOR]
[COLOR=teal]"ילד, מה נישמע?" אתה שומע קול מוכר "נבחרתי ללוות אותך".[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מסתובב, ארוו הקנטאור עומד לפניך.[/COLOR]
[/QUOTE]
אחייך אל ארוו ואומר לו:"מה קורה ארוו,הרבה זמן לא ראיתי אותך,אז אתה תלוו אותי במסע הזה שלי,אבל לא הבנתי דבר אחד,וואו,פעם ראשונה שאני פה ואני לא מבין רק דבר אחד חחח,טוב איפה הייתי,נזכרתי,מה אני,זאת אומרת אנחנו,אמורים לעשות במשימה הזו?".
-
[QUOTE=DareDevil;1271463]מצטער, אני ממהר והאחים הקטנים חופרים לי, המשכים קצרים
[B][COLOR=purple]ליאור~לי אוזומאקי+עמית~קיבה ג'ונסון[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]אתם משתגרים ליער, יער חשוך, העצים חוסמים את האור ולכן ישנו רק אור עמום.
מאחוריכם פונה אדם המוכר ללי, נער מכונף בגילכם בעל שיער כחול.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"לי, הרבה זמן לא התראנו" אייס אומר בחיוך ללי.[/COLOR]
[COLOR=#800080]*עמית, אני לא זוכר אם פגשת כבר את אייס, בכל מקרה יש תמונה בעמוד הראשי*[/COLOR][/QUOTE]
אני מתמנלא בכול גופי בשמחה גדולה ואומר לאיס שמולי" יאי אנחנו שוב נפגשים אייס.הזה שלידי קוראים לו קיבה. אתה צריך להגיד לנו משהו שלשם זה געת לפגוש אותנו ?".
אלחש בלחש לקיבה " נראה לי מאז שהוא נולד היה לו שיער כחול. הבחור הזה שמולנו קטראים לו אייס.הוא עזר לי פעם כשהיתי בצרה.הוא אחלה בן אדם. אל תדאג הוא בצד שלנו "