-
[quote=Light Storm;1191269][B]ניק[/B]
בלבאזור מסתכל עליך בעיניים נוצצות ומהנהן, אתה נותן לו פוכדור, הוא נוגע בו ונשאב לתוכו. תפסת בלבאזור!
"ואו תפסת בלבאזור" אומר לך ג'ו ומסמן לה עם האגדול 'עבודה טובה'.
"אולי הוא יודע את היציאה" הוא אומר לך, "בוא נילחם בעיר ראסטבורו! בלבאזור נגד סקווירטל! מה אתה אומר?" הוא שואל אותך בנוסף.[/quote]
"סבבה" אחייך "תגיד אתה רוצה את הרוזליה?"
-
[right][b]ניק[/b]
"את......רוזליה?" שואל ג'ו מופתע ומסתכל עליך.
"מה....אתה לא רוצה אותה?" הוא שואל די עצוב, "אני מוכן" הוא אומר ואתה נותן לו את הפוכדור של רוזליה.
אתם ממשיכים ללכת ואתה מוציא את בלבאזור, שמדריך אתכם.
אתה יוצא מהיער עם ג'ו ורואה חנות פרחים מולך, לפתע אישה מתנגשת בכם ואומרת "אוי לא שמתי לב! סליחה! אני ממהרת קחו את זה!" ונותנת לך משפך.
היא ממשיכה אל היער, אתה שם את המשפך בתיק וגם ג'ו שם, אתה רואה בצד ימין גשר מעל אגם קטן.
[/right]
-
[quote=Light Storm;1191280][RIGHT][B]ניק[/B]
"את......רוזליה?" שואל ג'ו מופתע ומסתכל עליך.
"מה....אתה לא רוצה אותה?" הוא שואל די עצוב, "אני מוכן" הוא אומר ואתה נותן לו את הפוכדור של רוזליה.
אתם ממשיכים ללכת ואתה מוציא את בלבאזור, שמדריך אתכם.
אתה יוצא מהיער עם ג'ו ורואה חנות פרחים מולך, לפתע אישה מתנגשת בכם ואומרת "אוי לא שמתי לב! סליחה! אני ממהרת קחו את זה!" ונותנת לך משפך.
היא ממשיכה אל היער, אתה שם את המשפך בתיק וגם ג'ו שם, אתה רואה בצד ימין גשר מעל אגם קטן. [/RIGHT]
[/quote]
"בוא לגשר" אקרא וארוץ אליו
-
[QUOTE][QUOTE=Light Storm;1191269][B]ג'וליאן[/B]
פוכדורים שנשארו לך!
ואתה לא אמור ככה ללכת, אתה אמור להמשיך לדוג.
אתה בטוח ששלדר כזה נדיר? לא באלך לחפש פוקימונים אחרים?
אולי יצא פיפלאפ? אולי יצא למניאון? אי אפשר לדעת!
~~~
אתה הולך לחפש את ארלי ולא מוצא אותה על החוף, אתה ממשיך ללכת.
אתה רואה אותה יושבת מתחת לעץ, ביחדד עם חמשת הפוקימונים שלה ועוד כמה.
"היי שלום לך ג'וליאן" היא אומרת ואז אומרת לקינגלר "להתראות!", והם חוזרים לים.
אתה רואה שההורסי לא חוזר, הוא נמצא בידיים שלה.
"תפסתי הורסי!" היא אומרת, "הפוקימון האחרון שלי במסע לעכשיו" היא מחייכת.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/snorunt.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/bulbasaur.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/torchic.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/hippopotas.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/gothorita.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/kingler.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/horsea.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/kingler.png[/IMG][/QUOTE]
אהה וצודק... לא ידוע מה יכול לצאת... (אולי פאליקה או קיוגר XD), רק לא מדקיפ!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"כל הכבוד,אני תפסתי את השלדר הזה" אני אומר וזורק את הפוכדור שלו
"אני רוצה להמשיך לדוג, יכול להיות שאני אמצא משהו נדיר יותר!" אני אומר לארלי מניח את שורמיש לידי זורק את החכה ומחכה שפקימון יעלה ברשת.
-
[quote=Light Storm;1189443][CENTER][B][SIZE=6]כמה הסברים בנוגע לאיוונט:[/SIZE][/B][/CENTER]
[LIST][*][CENTER][B][SIZE=2]בשביל להישתתף בו אתם צריכים ללכת לבניין הרשמה.[/SIZE][/B][/CENTER][*][CENTER][B][SIZE=2]יש לכם זמן, מי שגמר יכול להמשיך ואני אודיע מי זוכה או לא.[/SIZE][/B][/CENTER][*][CENTER][B][SIZE=2]כשתירשמו תקבלו מיידי חכה ו30 פוכדורי מים.[/SIZE][/B][/CENTER][*][CENTER][B][SIZE=2]בפוכדורי המים אתם חייבים להשתמש, נגד פוקימונים שלא דגתם בחכה הם לא יעבדו.[/SIZE][/B][/CENTER][*][CENTER][B][SIZE=2]לאחר שאתם תופסים פוקימון (כמובן, שזה קורה רק עכשיו בתחרות) אז הוא נשאר אצלכם, לאחר מכן אתם ממשיכים לדוג ונגיד וזרקתם על עוד אחד, אז אתם מחליטים את מי להשאיר, את הקודם או את זה, אין מצב ששניהם ישארו, אם לא הפוכדור הקודם ישבר.[/SIZE][/B][/CENTER][*][CENTER][B][SIZE=2]יש לכם 30 פוכדורים, לאחר שבזבזתם את שלושתם אתם לא יכולים לתפוס יותר, אתם צריכים להביא לאחראי את הפוכדור של הפוקימון, את החכה אתם משאירים אצלכם לאורך המסע.[/SIZE][/B][/CENTER][*][CENTER][B][SIZE=2][U]כל[/U] הפוקימונים שתמצאו בחכה יהיו זוהרים.[/SIZE][/B][/CENTER][*][CENTER][B][SIZE=2]הזוכה יהיה בעל הפוקימון הכי נדיר, וזה אומר לא זה שאתם הכי אוהבים, אלא זה שהכי קשה למצוא אותו, ככל שהפוקימון יותר חזק והמיקום שלו יותר רחוק (כמו באונובה ומחוזות אחרים) הוא יותר נדיר.[/SIZE][/B][/CENTER][/LIST][B]תומאס[/B]
'ואו... אז זוהי העיר פטלבורג' אתה חושב לעצמך.
אתה נכנס למרכז הפוקימונים, אך אתה לא רואה שם אף אחד.
אתה הולך למכונה ורואה שם צ'אנסי קטנה ועצובה שמרפאת לך את הפוקימונים, אתה מבחין במשהו מוזר.
אתה יוצא מהעיר ושומע את הקול של הרוח באוזניך, אתה מתחיל ללכת אבל רואה שאין אנשים מחוץ לעיר.
לפתע קלפה יוצאת מהפוכדור. "קלפ קלפה?" היא שואלת ומסתכלת על העיר, כאילו הייתה רגילה לראות אותה פעילה, ועכשיו היא מוזרה בשבילה.
אתה מתחיל מעט לחשוד..
---
תזכור: רצית לשים את קלפה אצל הפרופ'...
[/quote]
תמיד שיש לי זמן אתה לא מגיב ושאני לא נמצא אתה מגיב הרבה XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני מבין קלפה, צריך לבדוק מה הולך כאן" אני אומר לה "אייפום, צא, עזור לנו לבדוק בעיר מה לא בסדר" אני אומר לה ובודק יחד עם קלפה ואייפום.
-
[b]סיימון[/b]
"לא! תנסי להתחמק!" אתה צועק ומזהיר את טריקסי שמתכופפת.
"סלאגמה! פאנפי! שלוס! צאו!" היא קוראת ומוציאה אותם.
"סלאגמה גחלת!" היא קוראת וסלאגמה קורע את החוטים עם גחלת.
"שלוס תעזרי לסיימון!" היא קוראת, שלוס עולה עליך בחיוך, היא עוזרת לך לקום ולהשתחרר.
אתה מצליח להשתחרר גם מכוחך האישי.
"קדימה סיימון! פאנפי ודאקלט! נגד הספינארק!" היא קוראת בחיוך.
[b]תומאס[/b]
Xd
איפום היא נקבה..
~~
"אני מבין קלפה, צריך לבדוק מה הולך כאן" אתה אומר לה ומוציא את איפום.
"אייפום, צא, עזור לנו לבדוק בעיר מה לא בסדר" אתה מוציא אותו ואתם מתחילים ללכת.
לפתע אתה שומע קול מתוך המכון.
"תהיו בשקט!" אתה שומע צעקה.
"איפו פום!" קוראת איפום וקופצת אל עדן החלון של המכון, מביטה במתרחש בתוכו.
--
אל תחשוב שכשתיכנס הם יצעקו לך "הפתעה! מזל טוב!" D: חח
[b]ג'וליאן[/b]
"כל הכבוד,אני תפסתי את השלדר הזה" אתה אומר לה ומראה לה את שלדר..
אתה אומר שאתה רוצה להמשיך לדוג.
"בסדר, אני עולה לחדר שלנו, מתחיל להחשיך אז תבוא לשם אחרי זה, מחר נעשה את המכון" היא אומרת והולכת משם.
"שרומ שרומיש!" קורא שרומיש ומחכה לפוקימון בחכה.
אתה זורק את הפתיון ומחכה, אתה מרגיש נשיכה עוצמתית, הפוקימון מתחיל לשחות במהירות בתוך הים ואתה מצליח להוציא אותו, לפתע מופיע קארבאנא אדיר.
[b]ניק[/b]
"בוא לגשר" אתה אומר, אתם הולכים לגשר ועוברים אותו, אתה רואה מג'יקארפ שוחים בו.
אתה כמעט נופל אך ג'ו עוזר לך להתייצב.
אתם ממשיכים ואתם מגיעים לעיר ראסטובורו, אתה רואה את המכון, בניין הרדמה לתחרות דיג, חנות, בניין שחוקר מאובנים ומרכז פוקימונים.
-
[quote=Light Storm;1191301][B]ניק[/B]
"בוא לגשר" אתה אומר, אתם הולכים לגשר ועוברים אותו, אתה רואה מג'יקארפ שוחים בו.
אתה כמעט נופל אך ג'ו עוזר לך להתייצב.
אתם ממשיכים ואתם מגיעים לעיר ראסטובורו, אתה רואה את המכון, בניין הרדמה לתחרות דיג, חנות, בניין שחוקר מאובנים ומרכז פוקימונים.[/quote]
בניין הרדמה?
---
"מה סוג המכון?" אשאל את ג'ו ואלך למרכז פוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי
-
[quote]עמית
טכנית אין לך....וויגול איבד את סוג המים, הוא לוחם ומעופף עכשיו, ואזוריל הוא נורמל עד שהוא מתפתח ואז הוא מים..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ואו סקווירטל!" אתה קורא ובודק עליו: "סקווירטל, פוקימון הצב. כשסקווירטל פוחדים הם מתחבאים בתוך השריון שלהם, הם טובים בכיבוי שריפות".
אתה ממשיך לחפש פוקימונים וצועד אל עבר הדרך הבאה, אתה רואה חוף ושביל, אתה צועד בשביל ומביט על החוף.
אתה ממשיך ללכת עד שמגיעה כניסה ליער: "יער פטלבורג" רשום על הכניסה אליו.[/quote]
אז למה לא אמרת לי שהוא לוחם ומעופף?
--------------------------------------------------
"אולי בכל זאת אלך אל הסקווירטל.." אומר לעצמי ואחזור אל המקום בו הייתי כדי לחפש את הסקווירטל.
-
[quote][b]סיימון
[/b]"לא! תנסי להתחמק!" אתה צועק ומזהיר את טריקסי שמתכופפת.
"סלאגמה! פאנפי! שלוס! צאו!" היא קוראת ומוציאה אותם.
"סלאגמה גחלת!" היא קוראת וסלאגמה קורע את החוטים עם גחלת.
"שלוס תעזרי לסיימון!" היא קוראת, שלוס עולה עליך בחיוך, היא עוזרת לך לקום ולהשתחרר.
אתה מצליח להשתחרר גם מכוחך האישי.
"קדימה סיימון! פאנפי ודאקלט! נגד הספינארק!" היא קוראת בחיוך.[/quote]
"אוקיי.. דאקלט, מכת כנף! ואז ספורט מים!" אורה על דאקלט בתקווה שנצליח.
-
[B]סיימון[/B]
דאקלט משתמש במכת כנף ופוגע בספינארק קשה.
פאנפי מתשמש בגלגול ופוגע בו גם קשה.
ספינארק שולח עוקץ רעל אל דאקלט, הוא פוגע בו ומרעיל אותו.
דאקלט משתמש בסופרט מים ומשפריץ המון מים, הזירה מתחילה להיות רטובה.
[B]עמית[/B]
[I]כשתפסת אותו היה רשום "לוחם/מעופף"...:punch:[/I]
[I]~~[/I]
"אולי בכל זאת אלך על סקווירטל.." אתה ממלמל וחוזר לאזור, אתה רואה את סקווירטל צף על האגם עם בטנו.
"סקוודור" הוא קורא.
[B]דניס[/B]
Xd
הרשמה*
~
"סוג סלע" אומר ג'ו ומתחיל ללכת איתך אל המרכז, שם שניכם מרפאים את הפוקימונים שלכם.
"נראה לי שמחר אולי ניפרד, אני צריך לנסוע לדודים שלי" אומר ג'ו, אתה רואה שמתחיל מעט להחשיך.
-
[QUOTE][b]ג'וליאן[/b]
"כל הכבוד,אני תפסתי את השלדר הזה" אתה אומר לה ומראה לה את שלדר..
אתה אומר שאתה רוצה להמשיך לדוג.
"בסדר, אני עולה לחדר שלנו, מתחיל להחשיך אז תבוא לשם אחרי זה, מחר נעשה את המכון" היא אומרת והולכת משם.
"שרומ שרומיש!" קורא שרומיש ומחכה לפוקימון בחכה.
אתה זורק את הפתיון ומחכה, אתה מרגיש נשיכה עוצמתית, הפוקימון מתחיל לשחות במהירות בתוך הים ואתה מצליח להוציא אותו, לפתע מופיע קארבאנא אדיר.[/QUOTE]
"קרבנה! אף פעם לא סבלתי את הפוקימון הזה!" אני צועק
"שרומיש השתמש בשאיבה!"
-
[quote=Light Storm;1191324][B]דניס[/B]
Xd
הרשמה*
~
"סוג סלע" אומר ג'ו ומתחיל ללכת איתך אל המרכז, שם שניכם מרפאים את הפוקימונים שלכם.
"נראה לי שמחר אולי ניפרד, אני צריך לנסוע לדודים שלי" אומר ג'ו, אתה רואה שמתחיל מעט להחשיך.[/quote]
"סבבה" אגיד "אתה בא איתי ללכת להרשם איתי לתחרות הדיג?"
-
[B]ניק[/B]
"אני לא אוכל.." הוא אומר בעצב.
"אני אחכה לך פה" הוא מוסיף.
אתה הלך לבניין, אומר את שמך והפוקימונים שלך ונרשם.
אתה מקבל 30 פוכדורי מים וחכה כחולה.
[B]ג'וליאן[/B]
"קרבנא! אף פעם לא סבלתי את הפוקימון הזה!" אתה קורא ושרומיש משתמש בשאיבה.
הוא שולח קרן שספוגת מקרבנא חיים ואנרגיה.
"קרבא!" הוא קורא ונושך את שרומיש בחוזקה.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/carvanha.png[/IMG]
-
[quote=Light Storm;1191333][B]ניק[/B]
"אני לא אוכל.." הוא אומר בעצב.
"אני אחכה לך פה" הוא מוסיף.
אתה הלך לבניין, אומר את שמך והפוקימונים שלך ונרשם.
אתה מקבל 30 פוכדורי מים וחכה כחולה.[/quote]
"מתי אפשר להתחיל?" אשאל את מי שנתן לי אותם.
-
[QUOTE][B]ג'וליאן[/B]
"קרבנא! אף פעם לא סבלתי את הפוקימון הזה!" אתה קורא ושרומיש משתמש בשאיבה.
הוא שולח קרן שספוגת מקרבנא חיים ואנרגיה.
"קרבא!" הוא קורא ונושך את שרומיש בחוזקה.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/carvanha.png[/IMG][/QUOTE][/QUOTE]
"שרומיש השתמש בנבג הלם לתוך הפה שלו!" אני אומר לו
"ואז השתמש בבלימה!"