[QUOTE=ACMilaneZi;1161821]עזוב התייאשתי...
Dont feed the troll.[/QUOTE]
חחחח dint feed the troll עלאק
Printable View
[QUOTE=ACMilaneZi;1161821]עזוב התייאשתי...
Dont feed the troll.[/QUOTE]
חחחח dint feed the troll עלאק
[QUOTE=KillerBee;1161822]חחחח dint feed the troll עלאק[/QUOTE]
מה אתה צוחק תראה איזה טרול רק חוזר על מה שהוא אמר מקודם.
תראה את הגיימפלי תראה את מה שכתוב מתחת לשם של המשחק..
אם אתה מעתיק לפחות תעתיק נכון Dont*
[QUOTE=ACMilaneZi;1161825]מה אתה צוחק תראה איזה טרול רק חוזר על מה שהוא אמר מקודם.
תראה את הגיימפלי תראה את מה שכתוב מתחת לשם של המשחק..
אם אתה מעתיק לפחות תעתיק נכון Dont*[/QUOTE]
אופסי חחחח.... הוא סתם מנסה למשוך אנשים למשחק חרטא שלו
[QUOTE=KillerBee;1161826]אופסי חחחח.... הוא סתם מנסה למשוך אנשים למשחק חרטא שלו[/QUOTE]
כן, לשלם על המשחק הזה 50$ אף אחד לא ישלם.
ולשחק בפרוץ זה חרטא...
[QUOTE=KillerBee;1161826]אופסי חחחח.... הוא סתם מנסה למשוך אנשים למשחק חרטא שלו[/QUOTE]
ממש לא, אני פשוט רוצה לעשות קבוצה גדול שתהיה מתחרה לשל הפורום המתחרה!.
ואני לא מחייב אף אחד להירשם כל מי שרוצה להירשם נרשם ועובדה יש מלא ביינתים !, אם לא בא לכם על המשחק הזה לכו תשחקו במשהוא אחר אל תציקו לי!
והמשחק חינם!
[quote=אין על פוקימון;1161829]ממש לא, אני פשוט רוצה לעשות קבוצה גדול שתהיה מתחרה לשל הפורום המתחרה!.
ואני לא מחייב אף אחד להירשם כל מי שרוצה להירשם נרשם ועובדה יש מלא ביינתים !, אם לא בא לכם על המשחק הזה לכו תשחקו במשהוא אחר אל תציקו לי!
והמשחק חינם![/quote]
המשחק ממש לא חינם זה כי אתה משחק בפרוץ.....
3-4 אנשים זה ממש לא הרבה.
[QUOTE=ACMilaneZi;1161830]המשחק ממש לא חינם זה כי אתה משחק בפרוץ.....
3-4 אנשים זה ממש לא הרבה.[/QUOTE]
קודם כל אני [SIZE="4"]קניתי[/SIZE] את המשחק שאני משחק בו, וזה שאני מזמין אותם זו הזמנה ל[SIZE="4"]בטא[/SIZE]!
[quote=אין על פוקימון;1161832]קודם כל אני [size="4"]קניתי[/size] את המשחק שאני משחק בו, וזה שאני מזמין אותם זו הזמנה ל[size="4"]בטא[/size]![/quote]
לא צריך הזמנה לבטא אני יכול לשחק בבטא ולא קיבלתי שום הזמנה....
אם קנית את המשחק אתה ממש פראייר משחק כזה לא שווה 50 דולר.
בוקר....
[QUOTE=ACMilaneZi;1161835]לא צריך הזמנה לבטא אני יכול לשחק בבטא ולא קיבלתי שום הזמנה....
אם קנית את המשחק אתה ממש פראייר משחק כזה לא שווה 50 דולר.[/QUOTE]
קניתי אותו בבאג ואני מזמין אנשים לבטא כי מלא ראטיל קוד!, מי שרוצה לשחק ישחק מי שלא מפסיד!
[quote=KillerBee;1161815]לא אני אהבתי את זה :P לא אכפת לי מעומר יוגיהו, מי שאוהב יוגיהו לא מבין מהחיים שלו לדעתי אז לא אכפת לי ואני לא עלוב, אני מחייה השפה העברית[/quote]
שב שב בשקט
[QUOTE=mor15;1161841]שב שב בשקט[/QUOTE]
לעולם!
[quote=אין על פוקימון;1161839]קניתי אותו בבאג ואני מזמין אנשים לבטא כי מלא ראטיל קוד!, מי שרוצה לשחק ישחק מי שלא מפסיד![/quote]
באג זה יקר, פראייר.
[QUOTE=~!~Judas~!~;1161846]באג זה יקר, פראייר.[/QUOTE]
זה היה במחיר של הגירסה הרגילה וזאת המהדורה המוגבלת!
[quote=אין על פוקימון;1161848]זה היה במחיר של הגירסה הרגילה וזאת המהדורה המוגבלת![/quote]
כמה עלה לך?