סטיב- סטארלי משתמש בכנ ברזל וטורצ'יק בלהביור,שניהם שוב פוגעים ונראים מותשים מאוד ואז.. מתעלפים
אופק-אתה מסתכל ורואה מכשיר סגול שכנראה מוציא גלי חשמל.
Printable View
סטיב- סטארלי משתמש בכנ ברזל וטורצ'יק בלהביור,שניהם שוב פוגעים ונראים מותשים מאוד ואז.. מתעלפים
אופק-אתה מסתכל ורואה מכשיר סגול שכנראה מוציא גלי חשמל.
[QUOTE=ttrrtte;1221122]סטיב- סטארלי משתמש בכנ ברזל וטורצ'יק בלהביור,שניהם שוב פוגעים ונראים מותשים מאוד ואז.. מתעלפים
אופק-אתה מסתכל ורואה מכשיר סגול שכנראה מוציא גלי חשמל.[/QUOTE]
אני אומר לביילי להרוס את זה עם קרן על ובלה עם קרן צל ביחד תנסו ליצור קרן צל עם הכדור צל והקרן על
אופק-ביילי ובלה מתכוננים לתקו ואפילו בילי הקטן מצתרף אבל פתאום הם נעצרים ומסתכלים על החיילים בלי לזוז,אתה מסתכל ורואה שהם מחזיקים רובים!!
עידכנתי רק למי ששלח לי [b]בפרטי[/b]
עכשיו דרטיני תגמור אותו בנשיכה!!!!
[QUOTE=ttrrtte;1221127]אופק-ביילי ובלה מתכוננים לתקו ואפילו בילי הקטן מצתרף אבל פתאום הם נעצרים ומסתכלים על החיילים בלי לזוז,אתה מסתכל ורואה שהם מחזיקים רובים!![/QUOTE]
שלא תעיז אומר לו בזמן שאחזיר אותם לפוקדורים שלהם
יאיר- דרטיני השתמש בנשיכה ו.. ניצח!!
אופק-אתה מנסה להחזיר אותם לפוקדורים שלהם אבל מגלה שאתה משותק!! ן אומר בקול אל תדאג אלה לא רובים רגילים. החיילים יורים מהקנה וצאים פוקדורים כחולים ולוכדים את תביילי,בלה ובילי!!!
יששש אני ממשיך בדרך
[QUOTE=ttrrtte;1221131]יאיר- דרטיני השתמש בנשיכה ו.. ניצח!!
אופק-אתה מנסה להחזיר אותם לפוקדורים שלהם אבל מגלה שאתה משותק!! ן אומר בקול אל תדאג אלה לא רובים רגילים. החיילים יורים מהקנה וצאים פוקדורים כחולים ולוכדים את תביילי,בלה ובילי!!![/QUOTE]
למה אתה עושה את זה אגיד לו
אופק-פשוט א אחד לא יגיד לי איך לטפל בשרה!!! אבל אל תדאג אופק אתה תשכח אותה מהר מאוד!!!
יאיר-אתה ממשיך בדרך לכייוון דרך 2 אתה רואה סטרלים,כמה טיילו ונינקנדה קטן.
[QUOTE=ttrrtte;1221136]אופק-פשוט א אחד לא יגיד לי איך לטפל בשרה!!! אבל אל תדאג אופק אתה תשכח אותה מהר מאוד!!!
יאיר-אתה ממשיך בדרך לכייוון דרך 2 אתה רואה סטרלים,כמה טיילו ונינקנדה קטן.[/QUOTE]
אני יצעק לשרה שתבוא לעזר לי
[QUOTE=ttrrtte;1221109]סטיב- טורצ'יק מהנהן בחיוב
אופק-ביילי משתמש בקרן על ופוגע. לן מעוצבן מאוד הוא קורא לכמה אנשיםעם כ 3 טורצ'יקים
אוהד-
קרב 1 סקווירטל נגד דראקי (ככה אקרא לו השם שלו מחרפן אותי..)
סקווירטל מתחיל באקדח מים מהיא לעבר דראקי שבתגובה משתמש בזעם דרקון. סקווירטל מתחמק בקלות ומשתמש ב... מהירות!!! הוא פוגע בדראקי שמתאושש מיד ומשתמש בטופר דרקון ופוגע בסקווירטל,סקווירטל מתחיל להתפתח ל... וורטוארטל. וורטורטל השתמש בזנב ברזל (כה הוא למד)o על דראקי שלא מבין מאיפה זה בא לו ומתעלף
קרב 2-דרגונייט לדראגונייר.
דרגונייר יוצא לעבר אביו בזעם דרקון,אבל דרגונייט משתמש בטופר דרקון ''מהול'' בקרן על!! שפוגעת בחוזקה בדרוגונייר. דרגונייר מתאושש ומשתמש בקרן על ,על דרגונייט שע למעלה מוץ לטווח פגיעה,הוא צונח במהירות ונופל על דראגונייר שמתעל מיד.
קרב 3-דאנספרס לדרגונייט
דאנספרס אומר לדרגונייט ''תתחיל חללוש..'' ודרגונייט הזועמת יוצאת במהירות במתקפת קרן על אבל דאנספרס עוצצר אותה בגשם מטהורים עם להביור. דראגונייט משתמשת בטופר דרקון אבל דאנספרס עוצר אותה במכת ברק. דרגונייט הנואשת משתמשת בתעופה אבל דאנספרס עור אותה בהגנה!! דרגונייט ממש מיואשת מחליטה לנסות קרן על משולבת בתעופה אבל דאנספרס עוצר אותה בלי בעיה בעוד גשם מטאורים!!! דרגונייט נכנעת בלי להתעל.
קרב 4-גיבל לקינדרה
גיבל יוצא בזעם דרקון לכיוון קיגדרה שמשתמש במכת ברק אבל זה לא משפיעה על גיבל שפוגע ומעל את קיגדרה מייד[/QUOTE]
כל הכבוד לכם! אני רץ ומחבק את וואטורטל.
קינגדרה, דראגונייט, דראגונייר, דראקי, חזרו לפוקדורים שלכם. מגיעה לכם מנוחה טובה,
עכשיו לקרב הזוגות!
דאנספרס וגיבל נגד וואטורטל ודראגונייט!
קרב הזוגות.... מתחיל!!
אני ילחם נגד נינקדה אני יוציא עליו את טורציק ויגיד לו שיכח תנופה ויעשה הדיפה בכל הכח
יאיר-טורצ'יק משתמש בדחיפה הכי חזקה שלו ובתגובה נינקנדה משתמש בנשיכת חרק.
אופר-שרה נעולה בחדרה והיא לא שומעת אותך. לן אומר לילה טוב!!!! ואתה רואה מולך אור מסנוור ונרדם. אתה מתעור בחדר שלך שלן נתן לך בלי לזכור דבר ממה שקרה!!! אתה קם ואומר ללן בוקר טוב כאילו כלום לא קרה.
אוהד- דאנספרס אומר לגיבל לזוז הצידה ומתחיל לירות גשם מטאורים על וורטורטל ודרגונייט! המטאורים פוגעים בהם בחוזקה ולכן דרגונייט ע למעלה כדי להתחמק אבל אז דאנספרס אמר ''הזכרתי שסבתא רבא ראבא שלי הייתה ראלטס? אמר והשתמש בעל חושי כדי להרים את גשם המטאורים למעלה!! דאנספרס אמר לגיבל להשתמש בטופר דרקון ופילס לו דרך בין המטאורים גיבל פגע בדרגונייט תוך כדי שימוש במטאורים כדי לעלות למעלה. וורטורטל ניסה לצקו אבל דאנספרס אמר ''שלא תעיז'' והד אותו לאחור עם המטאורים. דרגונייט השתמש בקרן על כדי לנסות ולצאת מאזור המטאורים אבל לא הצליח פתאום גיבל התפתח!!!! (תשלח את הפוקימונים שלך ליאיר בפרטי) גיבל (לשעבר חח) השתמש בטופר דרקון וניצח בקרב. דאנספרס וגיבל (לשעבר) ניצחו!!
גיבל(לשעבר) יכול להיקרא גם גבייט.
אדיר! אני מחבק את גבייט ואומר לו "ידעתי שתוכל לעשות את זה!"
אני גם מרים את דאנספרס באוויר וקורא "הוד רוממותו, התרשמתי במיוחד!"
אני הולך אל ואטורטל ודראגונייט ואומר "לא נורא, נלחמתם כמו אלופים! אני ממש גאה בכם! תנוחו קצת בפוקדורים, וורטורטל, אתה יכול לנוח לידי."
"ועכשיו" אני קורא, "הגמר הגדול שיתבצע בין גבייט לדאנספרס! התחילו בקרב!!"
אופר-שרה נעולה בחדרה והיא לא שומעת אותך. לן אומר לילה טוב!!!! ואתה רואה מולך אור מסנוור ונרדם. אתה מתעור בחדר שלך שלן נתן לך בלי לזכור דבר ממה שקרה!!! אתה קם ואומר ללן בוקר טוב כאילו כלום לא קרה.
אני הולך לחקור קצת את המקום ואת החדרים