[RIGHT]רק שהקלף שבמעגל הואנגארד מתקיף עושים טריגר צ'ק,או שמפלצת מותקפת ואז עושים דמאג' צ'ק ומתפללים להיל טריגר או לדרו טריגר,ולגרייד 3 יש יכולת בשם "Twin Drive" שאם הם במעגל הואנגארד אפשר לבדוק שני טריגרים במכה,כמובן יש סיכוי שלא יצא טריגר.[/RIGHT]
Printable View
[RIGHT]רק שהקלף שבמעגל הואנגארד מתקיף עושים טריגר צ'ק,או שמפלצת מותקפת ואז עושים דמאג' צ'ק ומתפללים להיל טריגר או לדרו טריגר,ולגרייד 3 יש יכולת בשם "Twin Drive" שאם הם במעגל הואנגארד אפשר לבדוק שני טריגרים במכה,כמובן יש סיכוי שלא יצא טריגר.[/RIGHT]
כן כן, אחח איך הייתי רוצה לשחק את זה בחיים. אולי אשכנע עוד 3 חברים לקנות תסטרטרים של קאי ושל אייצ'י
הדק של קאי נקרא "Kagero" ושל אייצ'י נקרא "Royal Paladin" [COLOR=yellow]בהמשך הוא משתמש בדק "Shadow Paladin" אבל אחרי הקרב שלו נגד קאי הוא חוזר ל-"Royal Paladon" [/COLOR][COLOR=black]אבל זה קורה בסביבות פרקים 45-47[/COLOR]
[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49255"]CARDFIGHT CAPITAL
[/URL]It's s-o exciting
[B][U]SPOILERS [/U][/B]
[COLOR="LemonChiffon"]ואז בפרק 66 AKA עונה 2 אייצ'י "מחליף" ל GOLD PALADIN וקאי לnarkumai[/COLOR]
בוקר..
איזה דק טוב למתחילים ביוגיהו?
[QUOTE=ACMilaneZi;1310380]איזה דק טוב למתחילים ביוגיהו?[/QUOTE]
בלאקוינג, למשל וגם דרגוניטי
נשארו לי 6 פרקים לעונה 1 ואת הפרק הראשון של עונה 2
אני מסיים את זה עוד היום!
עומר אני יכול עכשיו
וואו איזה בוקר נפלא! מה שלומכם?
אני כול כך רוצה פיתה!! אני מוכן להרוג מישהו בשביל פיתה!
הלכתי
עומר איך דק האקס סאבר?
וואי אני צריך לשפר אותה אבל איך היא עכשיו?
[QUOTE=ACMilaneZi;1310394]אני כול כך רוצה פיתה!! אני מוכן להרוג מישהו בשביל פיתה![/QUOTE]
יש לידי חבילה של קוראסונים ופיתות XD
כיף להתעורר שאתה יודע שזה היומהולדת שלך (-;
[right]יותר מדי חזק,אין לך דקים קלים יותר?[/right]