[quote=♣Gogeta ssj4♣;1314016]מה זה לעזאזל h?
סיימתי לראות את הפרק הראשון של סול איטר :)[/quote]
K=1000 הודעות
H=100 הודעות
Printable View
[quote=♣Gogeta ssj4♣;1314016]מה זה לעזאזל h?
סיימתי לראות את הפרק הראשון של סול איטר :)[/quote]
K=1000 הודעות
H=100 הודעות
[QUOTE=Kaiser;1314048]K=1000 הודעות
H=100 הודעות[/QUOTE]
הבנתי
הלוואי שמישהו יעשה סיקור על: סול איטר, דת' נוט, פיירי טייל, יומן העתיד ודי. גריימן
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1314050]הבנתי
הלוואי שמישהו יעשה סיקור על: סול איטר, דת' נוט, פיירי טייל, יומן העתיד ודי. גריימן[/QUOTE]
על מה די. גריימן,פיירי טייל,יומן העתיד וסול איטר?
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1314050]הבנתי
הלוואי שמישהו יעשה סיקור על: סול איטר, דת' נוט, פיירי טייל, יומן העתיד ודי. גריימן[/QUOTE]
אולי פשוט תשקיע בעצמך..? אני בחופשה (:
אהלן :).
[quote=מאסטר ליאון;1314052]על מה די. גריימן,פיירי טייל,יומן העתיד וסול איטר?[/quote]
לא מגלה P:
חח סתם, די. גריימן ופיירי טייל עוד לא התחלתי.
סול איטר- על מאסטרים ונשקים. זה מסופר על ילדה בשם מאקה שהשותף שלה הוא שד שהצורה האמיתית שלו היא חרמש. ראיתי רק את הפרק הראשון.
יומן העתיד- על יוקי, ילד מתבודד שמעדיף "לצפות מהצד" ולכתוב את כל מה שהוא רואה ביומן בטלפון הנייד שלו. יש לו חבר דמיוני שקוראים לו דאוס, והוא אל החלל והזמן. יום אחד, דאוס הופך את היומן הטלפוני של יוקי ליומן שחוזה את העתיד ובכך מכניס אותו למשחק הישרדות שהמנצח בו זוכה להחליף את דאוס. יונו, גם ילדה בתחרות, מאוהבת (בצורה מטורפת לחלוטין) ביוקי ולכן היומן שלה מדבר רק עליו. היא מצילה אותו מכל דבר ומסכימה להרוג ולההרג בשביל יוקי.
עומר: איך אני יכול לעשות סיקור על אנימות שראיתי רק את הפרק הראשון/בכלל לא ראיתי? P:
היי כולם מה קורה?
[quote=אני בובי בוטן כן;1314058]היי כולם מה קורה?[/quote]
מה קורה תומר?.
סיקרו על סול איטר ועל יומן העתיד
פסדר מה אתך אבי?
אתה עוד זוכר אותי בכלל?
[quote=אני בובי בוטן כן;1314061]פסדר מה אתך אבי?
אתה עוד זוכר אותי בכלל?[/quote]
איך אם יש לך אותו משתמש חח,
סבבה :).
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1314057]לא מגלה P:
חח סתם, די. גריימן ופיירי טייל עוד לא התחלתי.
סול איטר- על מאסטרים ונשקים. זה מסופר על ילדה בשם מאקה שהשותף שלה הוא שד שהצורה האמיתית שלו היא חרמש. ראיתי רק את הפרק הראשון.
יומן העתיד- על יוקי, ילד מתבודד שמעדיף "לצפות מהצד" ולכתוב את כל מה שהוא רואה ביומן בטלפון הנייד שלו. יש לו חבר דמיוני שקוראים לו דאוס, והוא אל החלל והזמן. יום אחד, דאוס הופך את היומן הטלפוני של יוקי ליומן שחוזה את העתיד ובכך מכניס אותו למשחק הישרדות שהמנצח בו זוכה להחליף את דאוס. יונו, גם ילדה בתחרות, מאוהבת (בצורה מטורפת לחלוטין) ביוקי ולכן היומן שלה מדבר רק עליו. היא מצילה אותו מכל דבר ומסכימה להרוג ולההרג בשביל יוקי.
עומר: איך אני יכול לעשות סיקור על אנימות שראיתי רק את הפרק הראשון/בכלל לא ראיתי? P:[/QUOTE]
שכחתי (:
אני יכול לספיילר לך חח XD
חח כי לא כל כך דיברנו וחשבתי שאולי לא תיזכרו אותי אבל אני רואה שמלא זוכרים אותי
[quote=אני בובי בוטן כן;1314070]חח כי לא כל כך דיברנו וחשבתי שאולי לא תיזכרו אותי אבל אני רואה שמלא זוכרים אותי[/quote]
זוכר כמעט את כל מי שדיברתי איתם בפורום :).
חח גם אני אבל יש אחד שאני זוכר שהוא היצתרך בערך מתי שאני היצתרפתי והוא עזר לי מאוד כששחקתי פוקימון ואני לא זוכר איך קראו לו :(