[QUOTE=monster;1319394]לא ממש אהבתי אותו.
מה אתה רואה את ריבורן? אתה אוהב תדמות הזאת? זה מזכיר לי אני צריך להמשיך לראות תאנימה.[/QUOTE]
זה מה שמצאתי,חרשתי את כל האינטרנט בשביל אוואטר טוב של ריבורן...
וכן,התחלתי אתמול..
Printable View
[QUOTE=monster;1319394]לא ממש אהבתי אותו.
מה אתה רואה את ריבורן? אתה אוהב תדמות הזאת? זה מזכיר לי אני צריך להמשיך לראות תאנימה.[/QUOTE]
זה מה שמצאתי,חרשתי את כל האינטרנט בשביל אוואטר טוב של ריבורן...
וכן,התחלתי אתמול..
למי שמעוניין אני מסיים עוד דקות מעטות לבנות דק סתם בשביל הכיף בספונטניות אם בא לכם קרב
[QUOTE=Blackbeard;1319410]למי שמעוניין אני מסיים עוד דקות מעטות לבנות דק סתם בשביל הכיף בספונטניות אם בא לכם קרב[/QUOTE]
אותו הדק שדיברנו עליו?
[QUOTE=Blackbeard;1319410]למי שמעוניין אני מסיים עוד דקות מעטות לבנות דק סתם בשביל הכיף בספונטניות אם בא לכם קרב[/QUOTE]
אני מעוניין
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Wc_4GniKJ4U[/YOUTUBE]
D:
בתכלס סוג של אבל לא ממש השקעתי, אם תרצה תיכנס עכשיו אני Aviv אבל מהר
[QUOTE=Blackbeard;1319416]בתכלס סוג של אבל לא ממש השקעתי, אם תרצה תיכנס עכשיו אני Aviv אבל מהר[/QUOTE]
אז אני לא יכול בכל מקרה
עזוב, יש לי משהו אחר לעשות..
אוקי, רק מי שיבוא מהר אני נגדו, מהר! הבנתי טוב הפסד שלך...
[QUOTE=Blackbeard;1319419]אוקי, רק מי שיבוא מהר אני נגדו, מהר! הבנתי טוב הפסד שלך...[/QUOTE]
אם היה לי דק הייתי משחק נגדך ><
[quote=Blackbeard;1319367]בפומבי התכוונתי לגם פה, פשוט לא להודות שאוהב בליץ' XD הייתי מתבייש בעצמי ם::::::::
למען האמת השנאה שלי לזה נובעת מהמהות שלי בעצם. אני כולי אדם של רוח, דמיון, מרחבים וכתיבה ויצירתיות. מספרים ונתונים וסימנים וחישובים יבשים הם פשוט הדבר ההפוך ממני ביותר.
כשאתה אומר יסודות, באיזה מובן? אי אפשר להסביר במספרים את תהליך הפוטוסינתזה למשל ><[/quote]
אז זהו, ש"מספרים נתונים וסימנים וחישובים יבשים" זה בכלל לא התמצית של המתמטיקה!
אחד המתמטיקאים הגדולים, קארל ויירשטראס, אמר ש-"מתמטיקאי שאינו קצת משורר, אינו באמת מתמטיקאי".
אז התחומים שאתה חושב שאתה שייך אליהם, והתחומים שמתמטיקה שייכת אליהם, אינם כה זרים!!
השפיסל השני של Highschool DxD נראה לי כמו אנימת אנטאי ולא אנימת אצ'י( ילדים קטנים אל תיראו את זה,זה ללגילכם אלה אם כן עברתם את גיל 18+) מישהו ראה תשפיסל?
[QUOTE=ACMilaneZi;1319413][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Wc_4GniKJ4U[/YOUTUBE]
D:[/QUOTE]
אתה מכיר טובאסקוס?!
WHEEEEWW!!
אוףףף באסה שמחר בית ספר ;-;
אביב,היה קרב אדיר
העיקר אמרת שהדק הזה לא יעבוד Xd
השתמשתי בדק הזה,רק בשביל להוכיח לך שאתה טועה :s