[quote=Crown♕Clown;1321854]אתה מתכוון לראיקירי?אין ממש הבדל.הצ'ידורי הוא פשוט ג'וטסו בת של הראיקירי.[/quote]
אין הבדל זה אותה תכניכה, פשוט בשיפודן סאסקה יוצר עוד גרסאות וסגנונות של הצ'ידורי, ראיקירי או איך שלא תקראו לזה.
Printable View
[quote=Crown♕Clown;1321854]אתה מתכוון לראיקירי?אין ממש הבדל.הצ'ידורי הוא פשוט ג'וטסו בת של הראיקירי.[/quote]
אין הבדל זה אותה תכניכה, פשוט בשיפודן סאסקה יוצר עוד גרסאות וסגנונות של הצ'ידורי, ראיקירי או איך שלא תקראו לזה.
[QUOTE=Death The Kid;1321868]אני מרחם עליך XD[/QUOTE]
תודה :-)
[QUOTE=monster;1321869]זה נראה לי יותר מהזמן היה לי, מבין את הצער שלך.[/QUOTE]
טכנית הייתה לי הפסקה של 2 דקות ללכת לשירותים(כי ביקשתי).
[QUOTE=The Sir;1321871]אין הבדל זה אותה תכניכה, פשוט בשיפודן סאסקה יוצר עוד גרסאות וסגנונות של הצ'ידורי, ראיקירי או איך שלא תקראו לזה.[/QUOTE]
סאסקה לא יודע ראיקירי, הוא יודע צ'ידורי בלבד.
ליאון יודע גם לספר בדיחות!
[quote=Crown♕Clown;1321874]תודה :-)
טכנית הייתה לי הפסקה של 2 דקות ללכת לשירותים(כי ביקשתי).
סאסקה לא יודע ראיקירי, הוא יודע צ'ידורי בלבד.[/quote]
ראיקירי זה צ'ידורי.
איזה דיון נפתח מהשאלה שלי Xd
לא ליאון אני לא כל כך חושב תחשוב שתוכל לשחק ולא לנהל זה עדיף
---
The Sir הקטע שצריך איכותיים שגם ישחקו אם מור מסכים אבדוק אם אביזי מסכים אם לא אפנה אליך שתהיה השני עם מור ם:
[quote=The Sir;1321876]ראיקירי זה צ'ידורי.[/quote]
תיקון ראיקירי זה צ'ידורי שהוסיפו לו צ'אקרה עם טבע חשמלי, צי'דורי זה פשוט צ'קרה רגילה בלי טבע.
[QUOTE=Blackbeard;1321878]לא ליאון אני לא כל כך חושב תחשוב שתוכל לשחק ולא לנהל זה עדיף
---
The Sir הקטע שצריך איכותיים שגם ישחקו אם מור מסכים אבדוק אם אביזי מסכים אם לא אפנה אליך שתהיה השני עם מור ם:[/QUOTE]
אני יכול
[QUOTE=Blackbeard;1321820]לא כל כך משנה, זה משחק כלל פורומי כזה בקטע של מתח וחידות מסתורין כאלו. אבל לא אדבר על זה מילה אם אל ייצא לדרך. בשביל זה אני צריך 1-2 אנשים סופר איכותיים שיסכימו להשקיע בזה. אנשים עם כתיבה טובה למשל.
היי אדם[/QUOTE]
8 משתתפים, 2 סופר איכותיים והשאר איכותיים רגיל. יש לך עבודה קשה.
[quote=דור רמאי;1321882]8 משתתפים, 2 סופר איכותיים והשאר איכותיים רגיל. יש לך עבודה קשה.[/quote]
"והשאר איכותיים רגיל" ? אין השאר יש רק 8 משתתפים ו2 מנהלים ואביב המתכנן של הכל זה הכל. וזה יותר כמו הפעלת על של חת"ם לא ממש מ"ת. הוא מ"ת אבל קצר ועם קונספט מסוים.
אה התכוונת2 משתתפים איכותיים. הסברתי איך זה יהיה למעלה ^^^^^^^^^^^^^
בקיצור!, קאקאשי השתמש בצ'ידורי וחתך ברק אז היא קיבלה את הכינוי ראיקירי
[QUOTE=Blackbeard;1321883]"והשאר איכותיים רגיל" ? אין השאר יש רק 8 משתתפים ו2 מנהלים ואביב המתכנן של הכל זה הכל. וזה יותר כמו הפעלת על של חת"ם לא ממש מ"ת. הוא מ"ת אבל קצר ועם קונספט מסוים.[/QUOTE]
סופר איכותי- בכיוון אביזי
איכותי- בכיוון של אנשים כמו... לא יודע, לא רואה כאן כאלה.. הייתי הולך על עומר הנואש לווינר.
גרועים- הרבה מכאן, כל אלה שלא איכותיים.
והכי גרוע..
גרועים בהכחשה- גרועים, אבל הם טוענים שהם טובים-מנסים להוכיח את זה ורק יוצאים עוד יותר גרועים. המבין שיודע מי זה שישתוק.
[QUOTE=The Sir;1321876]ראיקירי זה צ'ידורי.[/QUOTE]
תיכנס לנארוטופדיה ותראה שזה לא צ'ידורי.
[QUOTE=Death The Kid;1321875]ליאון יודע גם לספר בדיחות![/QUOTE]
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/cd449313b2661194e59e77216b48df26.jpg[/IMG][/URL]
זה ליאון.
אני רציני,הוא שואל אותי אם הוא יכול לאמץ מ''ת שלי Xd
ניחוש פראי ובכלל אני לא יודע מה התשובה, אמרת לו כן?
[COLOR="White"]סתם, אני יודע שאמרת לו לא..[/COLOR]