[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326271][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=Red]אוקיי תקשיבו,סת אתה יכול להשאיר את החתימה שלך כמו שהיא.
COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/QUOTE]
קוראים לי גלעד...
Printable View
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326271][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=Red]אוקיי תקשיבו,סת אתה יכול להשאיר את החתימה שלך כמו שהיא.
COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/QUOTE]
קוראים לי גלעד...
החתימות של כולם כרגע בסדר גמור...תפסיקו לבכות על החתימות שלכם יש חוקים והם נועדו לעשות סדר מסויים...דיי לריב על החוק של החתימות דיי!!!
דניס אם תחזיר את החתימה הארוכה שלך אני אמחק את כולה....אני ביקשתי ממך יפה לקצר ואם תחזיר לא יהיה לי ברירה לנהוג בך בדרך הקשה...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/QUOTE]
אלכס, תפסיק כבר לכתוב בכתב הזה ותענה לי ><" :
[QUOTE=הנואש לווינר;1326259]שמעתי שיש ריב אז באתי P:
סתם.. תקשיבו, חבר שלי שיחק היום באייפד שלו צמחים נגד זומבים, ופתאום כולם באים אליו ומתחילים לעזור לו וכאלה..
ואז הסתכלתי וכולי וכולי.. וקיצור, מישהו יכול להביא לי צמחים נגד זומבים ל[u]pc[/u][/QUOTE]
[QUOTE=Amitlv;1326269]זה רק לך לי זה אף פעם לא קרה[/QUOTE]
אה אז אם לך זה לא מפריע זה בסדר.
אם האידיולוגיה שלך היא שכל אחד יעשה מה שנוח לו בלי להתחשב באחר, אני ממש מציע לך להתרחק כמעט מכל האזרחים במדינה כי בשבועות האחרונים נדמה שזאת האידיולוגיה של כולם, אבל לא כולם עדינים כמוך שרק מרגיזים עם חתימה.
[quote=סת' קינגלר;1326273]אתה יכול שלא לראות אך ורק את התמונות... ואני חושב שאתה צוחק עלי, מהמחשב בבית ספר שלי הפורום הזה עולה במהירות בלי שום בעייה.
אם יש לך בעייה עם יהדות זה כבר נושא אחר, לא נראה לי שבפורום הזה יש חוק כל שהוא נגד יהדות.[/quote]
יהדות זה הדבר בין ההכי פחות חשובים שקיימים בעולם O:
אז שיתחיל להתחשב באחרים.
[quote=ワンピース;1326283]יהדות זה הדבר בין ההכי פחות חשובים שקיימים בעולם O:[/quote]
היהדות בפורום הזה מעולם לא צבטה אותך, מה יש לך נגדה?
[quote=ワンピース;1326283]יהדות זה הדבר בין ההכי פחות חשובים שקיימים בעולם O:[/quote]
LIKE
לכל אלה שרבים בקטע של החתימות תעשו בלוח בקרה בטל הצג חתימה,זה יפתור לכם תבעיות.אם מפריע פה חתימות ארוכות למשתמש,סתכלו על אורך החתימה שלי.
טוב אני נועל את הנו"ד עד שירגעו כאן...
סורי...
אלכס? מה זה לסגור את הנו"ד?
זה לא אשמתם של אלה שלא עשו כלום.. תחזיר את הנו"ד, ותעניש את מי שאשם.
נעלתי את הנו"ד כי הם רבו...כדי שהם ירגעו...באופן זמני
[quote=סת' קינגלר;1326286]היהדות בפורום הזה מעולם לא צבטה אותך, מה יש לך נגדה?[/quote]
מי דיבר על הפורום?
ליאור קיבלת את ההודעה הפרטית או לא?
[quote=~*DeXTeR*~;1326314]נעלתי את הנו"ד כי הם רבו...כדי שהם ירגעו...באופן זמני[/quote]
שמתי לב, הגבתי באיחור ><
מי רוצה מ״ת לאימוץ? ואלון שלחתי לך עוד ה״פ בקשר לחתימה
הייוש
איזה מ''ת?