-
[QUOTE=Kurohige;1333579]ואם ככה היה נראה כל פרק של פוק', גם אני הייתי צופה... במה המשחקים שונים מbw? כאילו יש סיבה ללכת אליהם אם לא שיחקתי נbw, האם גם צריך לשחק Bw כדי להבין תעלילה שם?[/QUOTE]
BW עלילה אחת, BW2 עלילה שקוראת שנתיים אחרי העלילה של BW
אני מניח שצריך קודם לשחק בBW כדי להבין את מה שהולך בBW2, כי הרעים זה אותו הצוות והכל אז צריך להבין את הבסיס לעלילה
-
[QUOTE=Touya;1333590]תוך כמה זמן זה עובר :d?[/QUOTE]
זה תלוי מה אתה עושה. אם יש לך המון שאלות גם יציקו לך,אם אתה תמשיך כמו עכשו,זה יעבור מהר יותר ,השקעה עוזרת לזה לחלוף
-
עומר גמרת עם הפרישה שלך?
אני במיני-פרישה
-
אני הולך לראות Mib בקולנוע (:
-
[QUOTE=ワンピース;1333595]אני הולך לראות Mib בקולנוע (:[/QUOTE]
מזל טוב,תגיד לי איך היה אח"כ.
אלא אם כן ישתמשו במכשיר הזה שלהם XD
-
כנראה שכן. אין לי מה למשוך יותר.. אלכס פרש, הדיקטטוריה נפסקה, מה רע?
ואל תפרוש, גם אם זה אומר מיני-פרישה, הקהילה צריכה אותך.. שאתה ועמית וליאור פרשתם וקיבלתם באן, לא האמנתי איך הקהילה יכולה לשרוד S:
ממה היא תישאר? מליאון ואושווט?
קיצר אל תפרשו, השחרור באנים זה הדבר הכי טוב שקרה בכל הסאגת פורום הזאת Xd
-
[QUOTE=Lambo;1333596]מזל טוב,תגיד לי איך היה אח"כ.
אלא אם כן ישתמשו במכשיר הזה שלהם XD[/QUOTE]
ההקרנה בעשר אז אני חוזר מאוחר, מחר אני אדבר איתך
-
[quote=הנואש לווינר;1333597]כנראה שכן. אין לי מה למשוך יותר.. אלכס פרש, הדיקטטוריה נפסקה, מה רע?
ואל תפרוש, גם אם זה אומר מיני-פרישה, הקהילה צריכה אותך.. שאתה ועמית וליאור פרשתם וקיבלתם באן, לא האמנתי איך הקהילה יכולה לשרוד S:
קיצר אל תפרשו, השחרור באנים זה הדבר הכי טוב שקרה בכל הסאגת פורום הזאת Xd[/quote]
לא לזלזל בשניהם...
-
ברור שלא, אביב.
רק הבאתי דוגמא למשתמשים שנשארו בפורום (:
וואלה יש לי רוח טובה עכשיו..
-
[QUOTE=הנואש לווינר;1333597]כנראה שכן. אין לי מה למשוך יותר.. אלכס פרש, הדיקטטוריה נפסקה, מה רע?
קיצר אל תפרשו, השחרור באנים זה הדבר הכי טוב שקרה בכל הסאגת פורום הזאת Xd[/QUOTE]
יש עוד ותיקים ואם רק עומר,זה גם לא קהילה טובה
-
וואי אני גמור מעייפות.. נראלי אני הולך לישון..
-
זה גם עמית.. לא יודע, עדיף קהילה רגילה ועוד שתי משתמשים מאשר קהילה רגילה..
עריכה: עידן, זה יום שבת, תהנה.
-
[quote=הנואש לווינר;1333605]זה גם עמית.. לא יודע, עדיף קהילה רגילה ועוד שתי משתמשים מאשר קהילה רגילה..[/quote]
תזכור שאני ואושוואט משתמשים רגילים.
-
ליאור פרש,איתי פרש,עמית לא יפרוש בזמן הקרוב,אביב לא פרש,אני חצי פרישה,אתה חזרת מפרישה,מור לא פרש,עומרי גם לא,עידן לא יפרוש,יש עוד משתמשים משתמשים "איכותיים"?
-
נהנתי כל שישי וכל השבת, התוצאה= אני גמור..
אני אשאר עוד קצת, אם לא יהיה מעניין אז אני אלך לישון..