[QUOTE=Reborn;1347119]למה כתבת את המשפט הלא-הגיוני הזה?[/QUOTE]
אם אמרתי הופיר בתחילת המשפט אולי זה אומר שהוא יבין את זה םם?
Printable View
[QUOTE=Reborn;1347119]למה כתבת את המשפט הלא-הגיוני הזה?[/QUOTE]
אם אמרתי הופיר בתחילת המשפט אולי זה אומר שהוא יבין את זה םם?
[QUOTE=Flupy;1347124]אם אמרתי הופיר בתחילת המשפט אולי זה אומר שהוא יבין את זה םם?[/QUOTE]
אוקייי............
שולם, מישהו רוצה קרב בדואלינג? אני מת לנסות את החפיסות החדשות שלי על המשתמשים בפורום...
מישהו משחק Po???
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7tsEAFwO6mk[/YOUTUBE]
1:09
[QUOTE=Salamander;1347031]אייל,אתה לא מבין איזה מעולה הספיישל של העבר של ג'יראיה,זה מספר על איך הוא קיבל את התואר שלו [[COLOR=yellow]סאנין[/COLOR][COLOR=black]] ולמה לנארוטו קוראים נארוטו XD [/COLOR][/QUOTE]
ראיתי אתמול חלק אחד והיום את חלק שתיים.
[QUOTE=Salamander;1347076]זאת מנגה ישנה נראה לי,זה על 3 ילדים שנחטפים לתוך העולם הדיגיטלי,חבר שלהם מגיע לעולם הדיגיטלי להציל אותם,הוא פוגש את דורימון שהופך להיות השותף שלו,והוא והחברים שלו צריכים להביס את מטאלפנטמון ודאת'Xמון[/QUOTE]
כדאי לך לקרוא דיג'ימון נקסט
[QUOTE=PizzaBlaster;1347132]שולם, מישהו רוצה קרב בדואלינג? אני מת לנסות את החפיסות החדשות שלי על המשתמשים בפורום...[/QUOTE]
באלי קרב.
פתח בירוק, אני כבר בא.
[QUOTE=Tobi...;1347142]ראיתי אתמול חלק אחד והיום את חלק שתיים.[/QUOTE]
ראיתי את זה לפני הרבה זמן.
יש גם קטעים מהספיישל הזה וקטעים נוספים בפרק של [COLOR="Yellow"]הקרב של קונאן נגד טובי.[/COLOR]
[QUOTE=Salamander;1347076]זאת מנגה ישנה נראה לי,זה על 3 ילדים שנחטפים לתוך העולם הדיגיטלי,חבר שלהם מגיע לעולם הדיגיטלי להציל אותם,הוא פוגש את דורימון שהופך להיות השותף שלו,והוא והחברים שלו צריכים להביס את מטאלפנטמון ודאת'Xמון[/QUOTE]
נשאר לי מעוד ציטוט
[QUOTE=Reborn;1347146]באלי קרב.
פתח בירוק, אני כבר בא.
ראיתי את זה לפני הרבה זמן.
יש גם קטעים מהספיישל הזה וקטעים נוספים בפרק של [COLOR="Yellow"]הקרב של קונאן נגד טובי.[/COLOR][/QUOTE]
ספיישל קטלני! זה אחד הפרקים אם לא ה....
[QUOTE=PizzaBlaster;1347132]שולם, מישהו רוצה קרב בדואלינג? אני מת לנסות את החפיסות החדשות שלי על המשתמשים בפורום...[/QUOTE]
איך קוראים לך בדואלינג?
[QUOTE=Reborn;1347148]איך קוראים לך בדואלינג?[/QUOTE]
ziviop
לך?
מישהו מוכן לבוא למסן ולספר לי מההתחלה מה הסיפור עם אביב???
מי רוצה קרב באונליין .
שם משתמש : matan4500
שרת : Pokemon online
[QUOTE=D.SexStyle;1347160]מישהו מוכן לבוא למסן ולספר לי מההתחלה מה הסיפור עם אביב???[/QUOTE]
אביב פירסם כאן את האתר של היטמן וקיבל באן לשבועיים...
וזה קרה בגלל שנמאס לו שהפלופים יורדים עליו
אייל,לא אמרת שאתה בפרק 120-122 בערך?ועל מה נקסט?
[QUOTE=PizzaBlaster;1347155]ziviop
לך?[/QUOTE]
LegendDragon.
עזוב, נלחם כבר מחר.