Wwe-craaaaaaaaaaaaaaaaap
Printable View
Wwe-craaaaaaaaaaaaaaaaap
שמעו שניה אני רוצה להתחיל לעבוד על משחק תפקידים שמבוסס על משחק הקלפים כאוטיק(chaotic) וכמובן על הסדרה
שהייתה עליו זה יעניין פה מישהו או שאין טעם להמשיך עם זה?
[QUOTE=ShadowPokemon;1359240]שמעו שניה אני רוצה להתחיל לעבוד על משחק תפקידים שמבוסס על משחק הקלפים כאוטיק(chaotic) וכמובן על הסדרה
שהייתה עליו זה יעניין פה מישהו או שאין טעם להמשיך עם זה?[/QUOTE]
זה מענין אותי. וד"א, פרסמתי את הסיפור שנתתי לך לקרוא אתמול
[QUOTE=ShadowPokemon;1359240]שמעו שניה אני רוצה להתחיל לעבוד על משחק תפקידים שמבוסס על משחק הקלפים כאוטיק(chaotic) וכמובן על הסדרה
שהייתה עליו זה יעניין פה מישהו או שאין טעם להמשיך עם זה?[/QUOTE]
מה זה כאוטיק ?..
[QUOTE=Spider Man!;1359241]זה מענין אותי. וד"א, פרסמתי את הסיפור שנתתי לך לקרוא אתמול[/QUOTE]
ליאון בתחילת הלימודים אתה פורש?
[QUOTE=omer2012;1359242]מה זה כאוטיק ?..
ליאון בתחילת הלימודים אתה פורש?[/QUOTE]
יש בלינקייה של אמ"מ סיקור על כאוטיק,תקרא אותו.
והחלטתי שאני רק אפחית פעילות.
[QUOTE=Spider Man!;1359243]יש בלינקייה של אמ"מ סיקור על כאוטיק,תקרא אותו.
והחלטתי שאני רק אפחית פעילות.[/QUOTE]
אז גם לא יהיה לך זמן להגיב במ"ת? או שאתה סוגר את המ"ת? אני חושב על לסגור את המ"ת שאימצתי...
[QUOTE=omer2012;1359244]אז גם לא יהיה לך זמן להגיב במ"ת? או שאתה סוגר את המ"ת? אני חושב על לסגור את המ"ת שאימצתי...[/QUOTE]
אני לא סוגר,אני רק אגיב פחות פעמים כי אני אולי אמשיך בסיפור.
[quote=ヒトカゲ;1359190]אולי במקום להיות אדיוט תירשם למשחק Xd[/quote]
בננות ם:
וכל מאמץ כתיבתי כרגע לא יתקבל... מקדיש את עצמי לספר ולסיפור שארצה לפרק לכמה ימים תכתיבה שלו... ואם כבר היה לי דחק להירשם למשחק פוקימון כי יש לי דחף בלתי מוסבר לקלפיי...המפותחת Xd
[QUOTE=X-Drake;1359248]בננות ם:
וכל מאמץ כתיבתי כרגע לא יתקבל... מקדיש את עצמי לספר ולסיפור שארצה לפרק לכמה ימים תכתיבה שלו... ואם כבר היה לי דחק להירשם למשחק פוקימון כי יש לי דחף בלתי מוסבר לקלפיי...המפותחת Xd[/QUOTE]
יש את זה לתומר במשחק שלי XP
בננות זה לא טעים =[
[QUOTE=Mr.Pizza;1359250]בננות זה לא טעים =[[/QUOTE]
נכון.
[QUOTE=X-Drake;1359248]בננות ם:
וכל מאמץ כתיבתי כרגע לא יתקבל... מקדיש את עצמי לספר ולסיפור שארצה לפרק לכמה ימים תכתיבה שלו... ואם כבר היה לי דחק להירשם למשחק פוקימון כי יש לי דחף בלתי מוסבר לקלפיי...המפותחת Xd[/QUOTE]
אני סוף סוף מקשיב לעצתך וכותב כי אני נהנה ממך
[quote=Spider Man!;1359252]אני סוף סוף מקשיב לעצתך וכותב כי אני נהנה ממך[/quote]
ממנו או מהכתיבה שלו? ><
גיל ואביב,טעות כתיב.... זה לכתוב סיפור וזה יצא שונה לגמרי
כל הכבוד...
כן עומר הלכתי לסרבי אחרי שראיתי והבנתי כמה היא קולית.