-
[quote=Brook;1371319]עידן הדרך שלו לריב זה לנסות להתחמק מהריב ><[/quote]
לך תחזור להופעות בקיבוצים -_-
[quote=Uzumaki Naruto;1371320]ברור שזה פוגע בי! אחרת לא הייתי שם על זה!
אתה בעצמך אמרת שאין הרבה משתמשים, ואתה מתנהג בצורה מגעילה ומסכסך בין אנשים ואז עוד אנשים יפרשו!![/quote]
לא,זה לא פוגע בך,אני רבתי עם אדם ועמיטריד ואתה בכלל לא קשור לזה,אם מישהו פה היה פורש זה אני,עובדה שלא רצו שאני אפרוש
-
כי רשמת לי בברכת יום הולדת חח.. :)
-
ליאור לא ידעתי שהגבת Xs
הגבתי עכשיו
וואו עומר יאמצחיק
-
[quote=Brook;1371326]ליאור לא ידעתי שהגבת Xs
הגבתי עכשיו
וואו עומר יאמצחיק[/quote]
לא אתה מצחיק ,טוב יאללה רדו ממני כולכם
-
אני לא מבין למה צריך לריב..
רק לי מותר
-
אני לא מבין מה אתה רוצה ממני, אני בכלל לא רב איתך
רק אמרתי שכל הקטע של "תצביעו אם אני אפרוש או לא אפרוש" זה נטו התנהגות בכיינית שלך
[quote=Panties;1371328]אני לא מבין למה צריך לריב..
רק לי מותר[/quote]
3>
-
[QUOTE=Gamatatsu;1371324]לך תחזור להופעות בקיבוצים -_-
לא,זה לא פוגע בך,אני רבתי עם אדם ועמיטריד ואתה בכלל לא קשור לזה,אם מישהו פה היה פורש זה אני,עובדה שלא רצו שאני אפרוש[/QUOTE]
אין לך ראש חושב, אתה לא יודע מה פוגע באנשים ומה לא.
זה לא פוגע בי אישית, אתה פוגע בי מבחינת משתמש, אני בתור משתמש בפורום רוצה שיהיה הכי טוב בשבילו (לאומתך שאתה גורם לריבים) ואם אתה גורם לריבים אז אתה גורם לסכסוך של אנשים וזה יכול להגיע לפרישה של משתמשים..
-
[quote=Brook;1371329]אני לא מבין מה אתה רוצה ממני, אני בכלל לא רב איתך
רק אמרתי שכל הקטע של "תצביעו אם אני אפרוש או לא אפרוש" זה נטו התנהגות בכיינית שלך
3>[/quote]
לא רב איתי אבל מעצבן אותי והרבה -_- זה לא התבכיינות זה משיעמום מתי תבינו את זה!
[quote]
אין לך ראש חושב, אתה לא יודע מה פוגע באנשים ומה לא.
זה לא פוגע בי אישית, אתה פוגע בי מבחינת משתמש, אני בתור משתמש בפורום רוצה שיהיה הכי טוב בשבילו (לאומתך שאתה גורם לריבים) ואם אתה גורם לריבים אז אתה גורם לסכסוך של אנשים וזה יכול להגיע לפרישה של משתמשים..
[/quote]
עובדה שאחרי אף ריב איתי אף אחד לא פרש אפילו ליאון לא פרש אחרי מה שעשיתי לו
-
משעמם לך בפורום? תמצא חיים מחוצה לו מה אתה מתלונן כל היום, לאף אחד לא מתחשק שתוציא עליו את האגרסיות שלך כדי "שלא ישעמם לך"
ומה זה הטמטום של לשאול אנשים אם הם רוצים שתפרוש....?
-
זהו שזה לא שעמום!
אתה רוצה שיגידו לך "אוי עומר יקירי, אל תפרוש חמודי", "אנחנו אוהבים אותך עומר, רק אל תפרוש", אתה רוצה שכולם יתרכזו סביבך, אתה רוצה שכולם ינחמו אותך עד כמה אתה מסכן ועד כמה אוהבים אותך כדי שלא תפרוש, אתה מאלץ אנשים לעשות את זה!
-
זה ממש לא משעמום, זה סתם צומי והתבכיינות ><
תביא לי אחד שיגיד אחרת.
-
[size=7]סתמו ת'פה שלכם כבר שלושתכם![/size]
-
כע.. אם כבר עומר יותר בכיוון של תפוד (:
סתם סתם. עומר, אחרי שההצבעה הזאת נגמרה היית חייב לעדכן כל שנייה שמישהו נכנס לנו"ד את מה שקרה.
אמרת כבר פעמיים תאכל אותה לעמית ואדם, ואז לעוד כמה אנשים שנכנסו אמרת להם שהם יכלו להצביע. זה כבר צומי.
ואם משעמם תעשה הפסקה שבוע מהפורום כמוני תגלה את העולם מחדש D:
אביזי תתערב בדיון הזה.
עריכה: סליחה, עזוב את זה, אני לא מדבר יותר על זה.
-
טוב הלכתי, כי לי לעומת עומר יש חיים מחוץ לפורום ואני לא מוציא את השעמום שלי על הפורום.
-
אתם יודעים מה,כן,אני רוצה צומי,אני בכיין,אני רוצה שהכל יתרכז סביבי,סבבה?עכשיו תעזבו אותי כבר!