[quote=SeXy_DeViL;1393013]קנו אודיררר מה זה ג'קס יאמעפניםם[/quote]
מילים כדורבנות, מילים כדורבנות )):
Printable View
[quote=SeXy_DeViL;1393013]קנו אודיררר מה זה ג'קס יאמעפניםם[/quote]
מילים כדורבנות, מילים כדורבנות )):
[QUOTE=Ziggs;1393023]מילים כדורבנות, מילים כדורבנות )):[/QUOTE]
גאד אתה כזה וואנאבי, מתי תבין שאתה לא קשור בשיט ל): ושכל פעם שאתה כותב את זה זו כאילו אמירה שאתה רוצה להיות כמונו ):
[quote=אני בבאן.;1393024]גאד אתה כזה וואנאבי, מתי תבין שאתה לא קשור בשיט ל): ושכל פעם שאתה כותב את זה זו כאילו אמירה שאתה רוצה להיות כמונו ):[/quote]
אני מכיר אותך?
[QUOTE=Ziggs;1393026]אני מכיר אותך?[/QUOTE]
כה אחי שכחת שאני וגיא היינו יורדים עליך בסקייפ ואז בכית וחסמת אותי?????????????????
[quote=אני בבאן.;1393027]כה אחי שכחת שאני וגיא היינו יורדים עליך בסקייפ ואז בכית וחסמת אותי?????????????????[/quote]
וואלה. לא מכיר
תחזדור לחור שממנו יצאת
[QUOTE=Ziggs;1393029]וואלה. לא מכיר
תחזדור לחור שממנו יצאת[/QUOTE]
תחזדור?
מה זה
רבאק עזוב אותי כבר
ילדות חלאס לריב
[QUOTE=חתיכי;1393034]ילדות חלאס לריב[/QUOTE]
אהלן חתיכוש :love:
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1393037]אהלן חתיכוש :love:[/QUOTE]
*חתיכי אני מבקש (;
אני תמה מה הערך הספרותי של הרעיון הבא: יש כמה ארועים שאני מפרט מאוד וכותב שיחה כשיחה, אבל אז יש ארועים פחות חשובים שאני כאילו מדווח עליהם, ומסקר בקצרה מה קורה שם...
[QUOTE=LordAbizi;1393039]אני תמה מה הערך הספרותי של הרעיון הבא: יש כמה ארועים שאני מפרט מאוד וכותב שיחה כשיחה, אבל אז יש ארועים פחות חשובים שאני כאילו מדווח עליהם, ומסקר בקצרה מה קורה שם...[/QUOTE]
למה הכוונה ב׳תמה׳?
[quote=Uzumaki Naruto;1393040]למה הכוונה ב׳תמה׳?[/quote]
תמה, קרא: TAMEHA. מלשון, תמיהה, לתמוה. להרהר על משהו. באנגלית יש לזה ביטוי יפה - הפועל WONDER.
אהה אוקיי.. חשבתי שאומרים תוהה..
[QUOTE=LordAbizi;1393041]תמה, קרא: TAMEHA. מלשון, תמיהה, לתמוה. להרהר על משהו. באנגלית יש לזה ביטוי יפה - הפועל WONDER.[/QUOTE]
אביזי אולי תכתוב מילון?