[quote=מייקל100;1395699]למה אתה חושב[/quote]
ימי הביניים ידוע כזה שבה הדת שלטה בעולם (ליתר דיוק הנצרות) ההתקדמות המדעית בשנים האלה הייתה הכי נמוכה בהיסטוריה האנושית...
Printable View
[quote=מייקל100;1395699]למה אתה חושב[/quote]
ימי הביניים ידוע כזה שבה הדת שלטה בעולם (ליתר דיוק הנצרות) ההתקדמות המדעית בשנים האלה הייתה הכי נמוכה בהיסטוריה האנושית...
ימי הביניים ידועים בבולבולים הקטנים שלהם
לדוגמא דתי בא ואומר שיש אלוהים בוא ותפריח את הטענה שלו
[quote=!!!;1395705]לדוגמא דתי בא ואומר שיש אלוהים בוא ותפריח את הטענה שלו[/quote]
והנה אתאיסט בא ואומר שאין אלוהים.
יאללה, תפריח את הטענה שלו.
[QUOTE=Overkill;1395706]והנה אתאיסט בא ואומר שאין אלוהים.
יאללה, תפריח את הטענה שלו.[/QUOTE]
אני לא יכול זה הקטע אין כזה דבר דת ואין כזה דבר אתאיזם בלי שמשהו מוכח וערבים סתם אוהבים להתפוצץ זה הכל
[QUOTE=!!!;1395707]אני לא יכול זה הקטע אין כזה דבר דת ואין כזה דבר אתאיזם בלי שמשהו מוכח וערבים סתם אוהבים להתפוצץ זה הכל[/QUOTE]
[QUOTE=Overkill;1395695]ישות כמו אלוהים היא [B]לא משהו שניתן להוכיח. לא לכאן ולא לכאן.[/B] אל תשאלו שאלות מפגרות בחייאת ):[/QUOTE]
מה הקשר ערבים עכשיו אין לי מושג אבל אוקיי
[quote=Ilan;1395702]ימי הביניים ידוע כזה שבה הדת שלטה בעולם (ליתר דיוק הנצרות) ההתקדמות המדעית בשנים האלה הייתה הכי נמוכה בהיסטוריה האנושית...[/quote]
זה לא מדוייק.
השם ימי הביניים ניתן לתקופה הזו על ידי האנשים של הרנסנס, שראו בתקופה הזו תקופת מעבר "בין שני דברים טובים", מהאימפריה הרומית, עד לתקופה שלהם.
בימי הביניים הכנסייה שלטה בידע, והם כן העבירו אותו דרך בתי ספר דתיים, ממש כשם שהיו למוסדות להשכלה יש מונופול על ידע והם מעבירים אותו בבתי ספר ובאוניברסיטאות. הם התעסקו בתחומי הידע שעניינו אותם אז. לשאול "מה היה קורה אם לא הייתה הדת" זו שאלה אידיוטית, כי אפשר לענות עליה. כל תשובה שעונים עליה תהיה נכונה, כי בסופו של דבר הייתה דת, אז אי אפשר לסתור שום תשובה שנותנים לשאלה הזו.
[quote=!!!;1395687]תגידו אתאיסטים יש לכם איזושהי הוכחה שאלוהים לא קיים?[/quote]
אולי תפסיק להיות טרול?
[QUOTE=Gil_Gil;1395710]אולי תפסיק להיות טרול?[/QUOTE]
אולי תפסיק להיות מגניב
[quote=!!!;1395711]אולי תפסיק להיות מגניב[/quote]
אני לא עושה את עצמי ''מגניב'' אני פשוט משתדל לא להתעצבן על ילדים כמוך שמחפשים לריב
[QUOTE=Gil_Gil;1395713]אני לא עושה את עצמי ''מגניב'' אני פשוט משתדל לא להתעצבן על ילדים כמוך שמחפשים לריב[/QUOTE]
מי אמר שאתה עושה את עצמך :peee:
[QUOTE=!!!;1395714]מי אמר שאתה עושה את עצמך :peee:[/QUOTE]
אתה ..
[QUOTE=Gil_Gil;1395715]אתה ..[/QUOTE]
אמרתי שתפסיק להיות מגניב לא שתפסיק לעשות את עצמך מגניב
[quote=!!!;1395716]אמרתי שתפסיק להיות מגניב לא שתפסיק לעשות את עצמך מגניב[/quote]
טוב
[quote=Overkill;1395708]מה הקשר ערבים עכשיו אין לי מושג אבל אוקיי[/quote]
מה קרה לך? "בלי מוחמד לא היה קרל הגדול" - אנרי פירן.
הערבים קשורים הכל.