מתאבלים או עושים מסיבה
Printable View
מתאבלים או עושים מסיבה
אוי מאי גאדד אני מתרגשת כל כךxdd
המטפלת שגידלה אותי ואת אח שלי שהיינו ילדים (לא ראיתי אותה איזה 6-7 שנים) מבקרת אותנו מחר והיא תישאר לאיזה שבועעעע אויי מאיי גאד למרות שחבל שהיא הלכה לפני שאחותי הקטנה נולדה:\
פאק איזה טרור ניקיון יהיה לנו כאןxd
עכשיו כולם מגיבים לי בהקדשה ):
בוא "נתאבל" כאן.
את היתר נעשה בסקייפ
טל משתתף בצערך....
[quote=the doom;1422020]משתתף בצערך.. :([/quote]
אתה מוכר לי מאיפשהוא? Oם
או שאתה מהחדשים?
תרשום כינוי ישן
[QUOTE=Omer2013;1422017]עכשיו כולם מגיבים לי בהקדשה ):[/QUOTE]
מי אתה
[QUOTE=tAlon;1422019]בוא "נתאבל" כאן.
את היתר נעשה בסקייפ[/QUOTE]
היתר זה אורגיה נכון?
איך אתה מכיר אותי.. :sorry:
[quote=tAlon;1422014]טוב אז הוא פרש :cry:
מה עושים עכשיו?[/quote]
אפשר לנסות לגרום לי לפרוש.
אבל זה יהיה קשה כשאני במילא בקושי מגיב כאן (ולכן לא אראה כל דבר שאתם יכולים לכתוב נגדי)
[quote=סקילה זה אח;1422022]מי אתה
היתר זה אורגיה נכון?[/quote]
עומר אושאוט.
Anime(טל) אמרה שאני נוסטלגיה ואני מודה לה מאוד זה מחמיא לי שאני וותיק בפורום הזה למרות שאני משתמש מתקדם זה כאילו לעולם לא עזבתי אז ההקדשה הזאת טל זה בשבילך :) תמיד הייתי ותמיד אהיה בפורום הזה (אני באמת נוסטלגי) תודה לכולם במיוחד לך טל.)
טל^^^
עזוב אותך היא אמרה לך וותיק אחת המחמאות בעולם חחחח תקדיש לה את כל החתימה וזהו
[QUOTE=LordAbizi;1422026]אפשר לנסות לגרום לי לפרוש.
אבל זה יהיה קשה כשאני במילא בקושי מגיב כאן (ולכן לא אראה כל דבר שאתם יכולים לכתוב נגדי)[/QUOTE]
צ'לנג' אקספטד ):
[QUOTE=the doom;1421863]Anime(טל) אמרה שאני נוסטלגיה ואני מודה לה מאוד זה מחמיא לי שאני וותיק בפורום הזה למרות שאני משתמש מתקדם זה כאילו לעולם לא עזבתי אז ההקדשה הזאת טל זה בשבילך תמיד הייתי ותמיד אהיה בפורום הזה (אני באמת נוסטלגי) תודה לכולם במיוחד לך טל.) [/QUOTE]
זה פשוט עצוב ילד........
[QUOTE=tAlon;1422028]Anime(טל) אמרה שאני נוסטלגיה ואני מודה לה מאוד זה מחמיא לי שאני וותיק בפורום הזה למרות שאני משתמש מתקדם זה כאילו לעולם לא עזבתי אז ההקדשה הזאת טל זה בשבילך :) תמיד הייתי ותמיד אהיה בפורום הזה (אני באמת נוסטלגי) תודה לכולם במיוחד לך טל.)
טל^^^
עזוב אותך היא אמרה לך וותיק אחת המחמאות בעולם חחחח תקדיש לה את כל החתימה וזהו[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחח....... זה מחמאה גדולה! :) והכינויים הקודמים שלי:the dark tal ו-talkadosh
[quote=the doom;1422031]חחחחחחחחחחחחחחח....... זה מחמאה גדולה! :) והכינויים הקודמים שלי:the dark tal ו-talkadosh[/quote]
יאו plantes vs zombies איזה נוסטלגיה
בLeagueOfLegends יש איזה משהו על זה, יש שם איזה שחקן זומבי ושחקנית שהיא שולטת בצמחים. ושהם הורגים אחד את השני אז יש משהו מיוחד להם, ממש מגניב המשחק הזה D;