עונה ראשונה של פייט זירו יותר מדי דיברים פחות מדי מכות :(
Printable View
עונה ראשונה של פייט זירו יותר מדי דיברים פחות מדי מכות :(
[QUOTE=Amitlv;1430681]@#$&%&(%&*%$^&
איזה מורה למתימתיקה מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
הוא נתן לי 73 במתכונות ואני צריך לקבל 90!!!![/QUOTE]
*מתמטיקה.
ואיך אתה צריך לקבל 90 במקום 73?איזה כיתה אתה בכלל?
[quote=itayQT;1430685]אך.. מתמטיקה המקצוע השנוא עלי.[/quote]
אני דווקא אוהב אותו אני קולט מהר את החומר והוא דיי קל בינתיים...
[quote=Madara Uchiha;1430687]*מתמטיקה.
ואיך אתה צריך לקבל 90 במקום 73?איזה כיתה אתה בכלל?[/quote]
גם זה...
זה פשות מעוד...
אני כיתה י' ואנכנו עושים בבצפר 3 יח'
לכן יש את חוק ההצתברות
ובגלל שיש לי אבחון במקום 4 שאלות מלאות אני יכול לעשות 3 שאלות מלעות כדי לקבל 100
המורה בדק והוא לא בדק טוב והוא נתן לי 2.2 מתוך 3 שזה 73%
אבל אני צריך לקבל 2.8 מתוך 3 שזה 90%
איכס איזה ספוילר מגעיל יש בפתיח של עונה 2 איכס
[QUOTE=Ilan;1430686]עונה ראשונה של פייט זירו יותר מדי דיברים פחות מדי מכות :([/QUOTE]
אני דווקא אוהב את זה
זה ממש בונה את העלילה ):
[QUOTE=Ilan;1430691]איכס איזה ספוילר מגעיל יש בפתיח של עונה 2 איכס[/QUOTE]
איזה ספוילר?
[QUOTE=Saber;1430694]אני דווקא אוהב את זה
זה ממש בונה את העלילה ):
איזה ספוילר?[/QUOTE]
[SPOILER]זאת עם השיער הכסוף מתה.. זה היה ברור מההתחלה אבל... למה לספיילר בפתיח?[/SPOILER]
[QUOTE=Ilan;1430696][SPOILER]זאת עם השיער הכסוף מתה.. זה היה ברור מההתחלה אבל... למה לספיילר בפתיח?[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]חח זה לא ספויילר מה שיש בפתחי, הם הסבירו כבר שהאנשים של משפחת איינזברן הם הומונקולוסים שנוצרו בשביל לשמש כCONTAINER להולי גרייל וקיריטסוגו בעצמו אמר שהיא תשתמש בCONTAINER לגרייל ובגלל זה היא צריכה להיות עם סייבר
בקיצור אייריסביל היא מה שאמור להכיל את הבולשיט הרוחני של הגרייל, וה"דם" השחור הזה שיש שם זה כאילו הנוזלים של הגרייל ):
קשה להסביר
קיצר זה כלום[/SPOILER]
[quote=Saber;1430697][spoiler]חח זה לא ספויילר מה שיש בפתחי, הם הסבירו כבר שהאנשים של משפחת איינזברן הם הומונקולוסים שנוצרו בשביל לשמש כCONTAINER להולי גרייל וקיריטסוגו בעצמו אמר שהיא תשתמש בCONTAINER לגרייל ובגלל זה היא צריכה להיות עם סייבר
בקיצור אייריסביל היא מה שאמור להכיל את הבולשיט הרוחני של הגרייל, וה"דם" השחור הזה שיש שם זה כאילו הנוזלים של הגרייל ):
קשה להסביר
קיצר זה כלום[/spoiler][/quote]
[SPOILER]+הוא הבטיח בצורה מפורשת שהוא יביא למותה.[/SPOILER]
[QUOTE=LordAbizi;1430698][SPOILER]+הוא הבטיח בצורה מפורשת שהוא יביא למותה.[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]למרות שגם אם הוא לא היה משתתף במלחמה היא הייתה מתה, ככה או ככה היא הייתה מוקרבת לגרייל אבל לא משנה[/SPOILER]
[QUOTE=Saber;1430697][SPOILER]חח זה לא ספויילר מה שיש בפתחי, הם הסבירו כבר שהאנשים של משפחת איינזברן הם הומונקולוסים שנוצרו בשביל לשמש כCONTAINER להולי גרייל וקיריטסוגו בעצמו אמר שהיא תשתמש בCONTAINER לגרייל ובגלל זה היא צריכה להיות עם סייבר
קשה להסביר
קיצר זה כלום[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]טוב נו.. ידעתי שהיא תמות.. יש עוד משהו מוזר.. הגיבור הראשי (יש לי בעיה בלזכור שמות בסדרה כולם מתחילים בK ) הוא לא בעלה של זאת עם השיער הכסוף אבל אז הוא נישק את העוזרת שלו..[/SPOILER]
[QUOTE=Ilan;1430702][SPOILER]טוב נו.. ידעתי שהיא תמות.. יש עוד משהו מוזר.. הגיבור הראשי (יש לי בעיה בלזכור שמות בסדרה כולם מתחילים בK ) הוא לא בעלה של זאת עם השיער הכסוף אבל אז הוא נישק את העוזרת שלו..[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]קיריטסוגו ):
זה כי הוא חתיך וכל הבנות רוצות אותו
וזה לא הוא שנישק את העוזרת שלו, זאת העוזרת שלו שנישקה אותו
[/SPOILER]
[QUOTE=Amitlv;1430688]
זה פשות מעוד...
אני כיתה י' ואנכנו עושים בבצפר 3 יח'
לכן יש את חוק ההצתברות
ובגלל שיש לי אבחון במקום 4 שאלות מלאות אני יכול לעשות 3 שאלות מלעות כדי לקבל 100
המורה בדק והוא לא בדק טוב והוא נתן לי 2.2 מתוך 3 שזה 73%
אבל אני צריך לקבל 2.8 מתוך 3 שזה 90%[/QUOTE]
*פשוט.
*מאוד.
*אנחנו.
*התצטברות.
*מלאות.
אוקיי...
[QUOTE=Saber;1430703][SPOILER]קיריטסוגו ):
זה כי הוא חתיך וכל הבנות רוצות אותו
וזה לא הוא שנישק את העוזרת שלו, זאת העוזרת שלו שנישקה אותו
[/SPOILER][/QUOTE]
בחלק הראשון הוא בקושי עשה משהו אני מקווה שבחלק הזה הוא יעשה הרבה יותר..
[QUOTE=Madara Uchiha;1430704]*פשוט.
*מאוד.
*אנחנו.
*התצטברות.
*מלאות.
אוקיי...[/QUOTE]
גם זה...
[QUOTE=Ilan;1430705]בחלק הראשון הוא בקושי עשה משהו אני מקווה שבחלק הזה הוא יעשה הרבה יותר..[/QUOTE]
באיזה חלק אתה כבר בסדרה?
סה"כ זה מה שמגניב בקיריטסוגו
הוא לא עושה כלום כמעט אבל עדיין באדאס ♥