למה אולי? הייתי עובר על המשחק שלך ):
עוד כשרק עליתי לניהול ואמרת שאתה בתהליכי כתיבת משחק האצתי בך לשלוח לי אותו (מה שבסוף לא קרה מעולם!) ):
אבל זה בסדר, בטוח הייתי מאשר לך גם ככה.
Printable View
למה אולי? הייתי עובר על המשחק שלך ):
עוד כשרק עליתי לניהול ואמרת שאתה בתהליכי כתיבת משחק האצתי בך לשלוח לי אותו (מה שבסוף לא קרה מעולם!) ):
אבל זה בסדר, בטוח הייתי מאשר לך גם ככה.
כן התייאשתי מהמשחק ההוא כי לא ראיתי איך אני מנהל אותו. אני לא מאמין במשפט "התאבון בא עם האוכל". כשאני פותח משחק אני צריך לראות את עצמי מנהל אותו ואני צריך לראות כבר תרחישים שאני מעמיד בפני השחקנים.
אם אין לי את זה אני לא יכול לפתוח משחק. זה למה המשחק against the jammuza היה כשלון.
וב"עובר" אני מתכוון "קורא מעיר הערות ודן איתי עמוקות על המשחק". כי עיקר הסיבוך שלי בהתחלה אם המשחק הזה היה כי זה היה משחק שני בפורום ולכן הייתי צריך אישור, אבל מנהלים לא כל כך התייחסו למשחק עצמו. ואחרי זה כבר החייתי את המשחק אז אף אחד לא התייחס אליו. היחיד שהתייחס אליו היה אמיר בביקורת שלו, ואני משוויץ בביקורת הזו עד היום בגוף המשחק...
ולפי מה שדיברת קודם עם היטמן אני מבין שהיו לנו גישות דומות ברעיון לבדיקת משחקי תפקידים, מה שעוד יותר גורם לי להסתקרן איך מישהו דומה לי במובן מסויים היה רואה את המשחק. כי אני לא אובייקטיבי כי אני כתבתי אותו.
ובנוגע לליאון - אני מבין שגם אתה הסתבכת איתו. הוא כמה חודשים ניסה לפתוח אצלי משחק אבל אחרי שמשחק אחד לא הלך זמן מה הוא היה פתאום קופץ למשחק אחר, ואז כבר בשלב מסויים נראה לי כבר נהייתי BIASED ואני פשוט כבר לא הייתי מסוגל לקרוא דברים שהוא כותב. וזה גם היה קרוב לזמן שבו פרשתי מניהול חת"ם כשכבר לא היה לי כמעט דלק אז אני לא הצלחתי להתמודד עם זה.
אביזי, אני יכול להשתמש בשחקן מהפעם הקודמת ששיחקתי??
אתה לא יכול להמשיך מאותה נקודה אם זה מה שאתה שואל.
[quote=lordabizi;1449874]אתה לא יכול להמשיך מאותה נקודה אם זה מה שאתה שואל.[/quote]
את זה אני מבין, אני שואל אם אני יכול להתמש באותו שם, רקע, תמונה וכו... שעשיתי בפעם הקודמת.
אתה תמלא את הטופס איך שאתה רוצה ואני אגיד לך כמו לשאר הרשומים אם זה בסדר או לא.
בוקר טוב.
בוקר
בוקר טוב
גם לך בוקר
גם לכם בוקר
גם לכם חתול טוב
[QUOTE=Togfi;1449892]גם לכם חתול טוב[/QUOTE]
תודות!!
יוסי מתי הציורים יעלו לפוקט?
מישהו יודע מה זה "נחיל"במשחקי הפוקימון?
תודה לעוזרים